All you need is a hat

En ny, svart ullhatt, er det som ligger øverst på ønskelisten for tiden. Enten en herreinspirert, eller en litt større "solhatt"-variant. En hatt kan gjøre så mye for et antrekk, i tillegg til at den hjelper til med å holde på varmen og i noen tilfeller med å skjule en ettervekst som har fått levd litt for lenge (guilty, wups). Jeg har stylet tre antrekk til dere, bare for å vise litt hva jeg kunne tenkt meg å bruke det til. 

 

Untitled #8

 

Det første antrekket innebærer enda flere cravings; boyfriend jeans, en pologenser og strappy heals. Jeg ville stylet dette med en masse tynne og enkle ringer for å pynte det litt opp. Hælene kan lett byttes ut med et par lave sneakers som for eksempel converse, for en enda mer avslappet look. 

Untitled #9

Jeg har lagt min elsk på lange cardigans denne høsten, og mixer du det med lange skjørt blir det et superkomfortabelt antrekk for late dager. Ankelstøvletter med bittelitt hæl gir deg litt høyde og bedre holdning uten at du trenger å slite ut beina, og med en svær hatt på toppen trenger du heller ikke å bekymre deg over en dårlig hårdag.
 
Untitled #10

Det siste er et helt enkelt og casual antrekk. Svarte jeans vil for alltid være en favoritt, og med boots på beina holder du deg i alle fall varm og god. For slike som meg som vanligvis ikke bruker så mye farger, kan det være gøy å eksprimentere med en genser i en litt sær og uvandt farge slik som denne. En romslig veske, enkle smykker og en herre-inspirert hatt gjør antrekket mer spennende.

Hahaha, ser nå at alle antrekkene er ganske fargeløse og veldig meg. Slik drømmer i alle fall jeg om å gå kledd i høst! Nå krysser jeg bare fingre og tær for at det skal være mulig, og at vi ikke vil regne bort her på Sunnmøre slik vi vanligvis gjør...
Hvilket antrekk er din favoritt? 

6 kommentarer

Veronika

11.09.2013 kl.20:05

Elsker hatter! Har blant annet en svart ullhatt lignende den på bildet som jeg kjøpte for to år siden. Kule antrekk du hadde satt sammen som inspirasjon :)

carina ustad

11.09.2013 kl.20:09

så fint :):)

helene simensen

11.09.2013 kl.20:13

Så stilig:D

Eva

11.09.2013 kl.20:21

Ååh,elsk!

Kristine Brosvik

12.09.2013 kl.10:36

den første :D

Marie Svardal

12.09.2013 kl.23:00

shit, alle de antrekkene var jo råkule! sånn, helt seriøst, jeg kommer ikke over hvor freshe og fine alle sammen var på forskjellige måter, jeg bare... må gå til innkjøp av høyhalset genser, maxiskjørt og... hatt.

Skriv en ny kommentar