Time to relax

Untitled

Når man går media og kommunikasjon er man ikke så vant til fenomenet kalt "helvettesuke", så når det da plutselig kommer to på rad rett før en ferie, får man litt problemer. I alle fall når det hele toppes med en svær musikal du skal lære deg sanger, danser og replikker til. På fredag ble det siste av prosjekter, presentasjoner og prøver unnagjort og i går kjørte vi på med to forestillinger med musikalen. Alt med et bemerkelsesverdig resultat.

Da jeg våknet i morges var klokka midt på dagen og hodet mitt prøvde å si til meg at jeg hadde vært på tidenes fest i går, selv om det var langt i fra sannheten. Det skyldes vel heller litt for lite vann og litt for mye scenerøyk. NÅ er det heldigvis ferie, og jeg har planer om å jobbe litt, komme i gang med treningen igjen og ellers ligge rett ut slik som pusen over. Det skal bli deilig å endelig få tid til å gjøre ting som å lese bøker, blogge og faktisk være litt sosial igjen! Hva er dine planer for påskeferien?

Én kommentar

Sølvi Birgitte Wærness

13.04.2014 kl.19:59

Nydelig bildet :D Planene i påsken er å dra på påsketur til hytta i hedmark sammen med kjæresten min og familien hans, drar på torsdag :) Ha en fin kveld :D

Skriv en ny kommentar