Sommeren gjennom instagramHeisann! Denne helgen har det vært Jugendfest i Ålesund, og derfor ble det dårlig med oppdateringer på dere. Tiden går fort når man har det gøy, og plutselig går bloggen i glemmeboksen. For gøy, det har det vært! David Guetta, Icona Pop og Veronica Maggio er bare en liten del av alt jeg har sett og hørt de siste dagene. Veronica Maggio var det jeg hadde gledet meg aller mest til og selv om det regnet som aldri før og jeg var klissvåt og iskald, var gledestårene nære med å trille i den timen hun stod på scena. Jeg gikk rundt og bar på et lite digitalkamera begge dagene, men tror dere det er så mange bilder på det da? Ehm, nei. 

I stedet får dere se noe av det jeg har postet på instagram i sommer. Sandaler, kaffi, festival, fin, norsk natur, litt mat og litt kjæreste. Jeg må innrømme at jeg titter mer enn jeg poster på instagram, men det er fortsatt bedre enn ingenting. Er dere interessert kan dere finne meg på @euksnoy
Hvordan har helgen din vært?

3 kommentarer

Dina

24.08.2014 kl.22:07

Så fin instagramprofil du har! :)

Jeg lurte forresten på om du kunne være så snill å trykke deg inn på en av linkene i mitt forrige innlegg? Om nok folk trykker seg inn på dem kan jeg nemelig bli sponset av sheinside! Tusen takk :)

Anette

24.08.2014 kl.22:18

Så utrolig koselige bilder:)
Så koselig! Helgen min har vært bra den! Kjempefine bilder også, ser ut som at du har hatt en flott sommerferie :-)

Skriv en ny kommentar