Søstrene Grene

For det første: Hvorfor har vi ikke denne geniale butikken i Ålesund? Og for det andre: Hvorfor i alle dager har jeg aldri vært der før? I går var tredjeklasse på skolen min i Molde for å få med oss noen av forestillingene på Bjørnsonfestivalen. Det er ikke noe særlig å si om akkurat det, men jeg og noen venninner ble i alle fall igjen i Molde for å spise og ja, handle på Søstrene Grene.

Untitled

Untitled
J
eg fikk med meg denne supersøte blomsterpotten hjem (til bare 20kr!!!) og jeg ser for meg at den blir superfin med noen lyse potteroser oppi. Gleder meg til å se hvordan det blir! Kjøpte også fire søte klubber.

Untitled
M
in største obsession må være notatbøker, og jammen greide jeg å plukke med meg to nye derfra også. De var så søte at jeg bare måtte ha dem selv om jeg sikkert har femti andre som er nesten ubrukte. En enkel, svart ramme og et handlenett med kattepuser på fikk også bli med meg hjem.

Alt dette pluss en pakke fliseklemmer og en pakke mangote fikk jeg for bare 125kr! DET er billig det. Allerede blakke meg hadde etter dette drøyt 200kr å leve på frem til neste lønning, men i dag fikk jeg mail om at utstyrsstipendet er på veg til kontoen min. Heldigvis.
Hva synes du om innkjøpene?

4 kommentarer

Siri Vik

29.08.2014 kl.19:17

bra bilder :)

Caroline

29.08.2014 kl.19:30

Åh så pent!

Victoria Wisløff

29.08.2014 kl.19:38

Hei! Jeg har en konkurranse gående på bloggen nå om du vil ta en titt - den avsluttes i dag :)
Jeg elsker søstrene grene! Du har kjøpt mye fint :-D

Skriv en ny kommentar