Don't let anyone ever dull your sparkle

Hvor ofte har du ikke stått i butikken og lurt på hvilken fundation du skal kjøpe eller om du skal velge den ene eller den andre hudkremen? Og hvor ofte har du ikke brukt mye penger på et skjønnhetsprodukt, for så å bomme totalt? Jeg har i alle fall ikke lenger en anelse om hvor mange ganger det har skjedd med meg. Det hadde vært sååå mye lettere, og ikke minst billigere, om vi fikk en sjanse til å teste produktene før vi bruker hundrevis av kroner på dem!

Har dere hørt om GLOSSYBOX? GlossyBox er et abonnoment der du får tilsendt en søt boks med fem skjønnhetsprodukter i slutten av hver måned. Det er luksus det! Da får du muligheten til å oppdage og teste nye produkter uten å måtte kjøpe de i full størrelse. Og det beste av alt: det koster bare 179kr i måneden! Det som er så bra, er at når du starter abonnomentet får du fylle inn din egen skjønnhetsprofil, som gjør at du alltid får produkter tilpasset akkurat deg. HER kan du finne ut mer om konseptet og starte et abonnoment!

Akkurat nå har blogg.no en konkurranse gående der du kan bli ambassadør for GlossyBox. Dette innlegget er et bidrag til den konkurransen. Det hadde vært utrolig gøy å vinne, for jeg synes selv at dette er et veldig smart og gøy konsept! Kryss fingrene for meg! :)

Ingen kommentarer

Marita Solheim

22.10.2014 kl.14:33

Var medlem før :-D

Skriv en ny kommentar