October favorites

Som de som følger bloggen min sikkert har merket, er ikke høsten min favorittårstid. Jeg liker ikke mørket, jeg liker ikke været og jeg liker ikke at jeg må kle på meg ti tusen lag med klær for å ikke fryse. I år har oktober heldigvis rast av gårde, men jeg har likevel rukket å finne meg noen favoritter denne måneden:

October Favorites

Genser fra Cubus - Hva skulle jeg gjort uten denne? Ser vi bort i fra svarte bukser, tror jeg ikke jeg har et eneste plagg i garderoben som har blitt brukt like mye som denne genseren har denne måneden. Den er myk, varm, passe stor og dessuten var den veldig billig.

Personlig almanakk - Denne er virkelig en life-saver. Ikke bare med at den hjelper meg med å huske alt av prøver, innleveringer og vakter på jobb, men også med å holde motivasjonen oppe! Jeg skriver ned planer gjerne flere måneder i forveien slik at jeg alltid kan se frem mot ting jeg gleder meg til, noe som virkelig får meg gjennom de mørke høstmånedene.

Klokke fra Larsson&Jennings - Denne fikk jeg i 18 års-gave av mamma og pappa, og det er nok både den fineste og mest brukte gaven jeg noen gang har fått. Jeg har den på håndleddet nesten hver dag, og den får meg helt klart til å ville utvide klokkesamlingen min!

Blueberry body butter - Kjære BodyShop, hvorfor er denne limited edition???? Denne er nesten helt tom og jeg prøver fortvilet å spare på det lille som er igjen. For en allergiker som meg som klør i nesa bare av å tenke på sterke parfymer er denne en redning. Den lukter helt himmelsk og etterlater huden silkemyk.

Skoletter fra Skopunkten - Elsker disse! Ikke for høye, ikke for lave, bare helt perfekte. Superkomfortable og gir litt høyde og holdning uten at jeg på 171cm på sokkelesten blir monsterhøy.

Neglelakk fra Opi - Det er høst. Det betyr at det er svart eller ingenting. Case closed.

Blondebh fra H&M - Jeg skal aldri kjøpe en bh med spiler igjen! Eller jo, kanskje. Men disse er et veldig fint alternativ, spesielt for oss med nesten-ikke-eksisterende-pupper. Supersøt og supercomfy!

Rosa sløyfe - Ingen oktober uten rosa sløyfe, punktum. Denne har vært festet fint på jobbuniformen min hele måneden, og jeg håper den har fått i hvert fall én kunde til å plukke med seg sin egen sløyfe før de kom til kassa.

Egentlig er vel mange av disse all time favorites, men jeg har vel brukt dem litt ekstra nå i oktober. Andre ting er ganske nye. Hva synes dere forresten om slike typer innlegg? Det er jo ikke noe jeg har brukt å gjøre, men jeg synes det er litt gøy å lese hos andre, så hvorfor ikke. Jeg skal prøve så godt jeg kan å komme med et lignende innlegg i slutten av hver måned! Har du noen favoritter fra oktober?

2 kommentarer

connie rossing

29.10.2014 kl.15:18

fine ting! må nok gå til innkjøp av ny bh ;-)

cheerchrissy.blogg.no

29.10.2014 kl.18:29

mange fine ting her

isabel

30.10.2014 kl.11:13

skulle ønske jeg kunne gå med sånn BH, det er såå FINT, men mine pupper er 99% ikke-eksisterende.

Skriv en ny kommentar