November favorites

Er det første desember allerede i morgen?? Tiden bare flyyyyr, heldigvis! Jeg ser slik frem til adventstiden, jul, nyttår og ikke minst til at solen skal snu. Endelig er dagen snart her! Nå orker jeg ikke mer mørke. Her er favorittene mine fra november:

Untitled

Untitled

Evig søndag - Hvorfor har jeg ikke lest denne tidligere? Linnéa skriver på en måte som får meg til å føle hundre følelser på en gang, og jeg elsker det. Det er så mørkt, men samtidig ekte og humoristisk, og følelsen jeg satt igjen med når jeg var ferdig var bare helt merkelig. Helt klart en bok jeg vil anbefale videre!

Forever Dior foundation - Når sommermånedene er over, må det gjerne litt mer sminke til for å dekke de svære ringene under øynene. Jeg hater å føle at jeg har tusen lag med sparkel i ansiktet som gjør at det blir tungt og "kakete" og har derfor sverget til mineralfoundation i flere år. Helt til jeg prøvde denne! Foundationen er lett på huden samtidig som den dekker ganske godt og holder seg hele dagen. Den tørker godt, så på den måten kjenner du ikke at du har på deg sminke engang! Det elsker jeg!

Bare Minerals matte bronsing powder - Denne redder den likbleike huden min hver eneste morgen. Det skal ikke mer til enn litt solpudder for å få huden til å gløde i vintermørket. Jeg har den i fargen warmer dark, og den er verken for mørk eller for oransje. Me like!

Klokke fra Skagen Denmark - Denne har jeg jo vist dere før, men jeg følte den fortjente å være med her likevel. Jeg fikk denne nydelige klokken av kjæresten min, og siden da har den vært rundt håndleddet mitt nesten konstant. Et helt fantastisk tilskudd til min lille klokkesamling!

D-vitamin - Dette er sollys på flaske! Jeg har sikkert nevnt det 8932642 ganger før, men mørket er ikke min beste venn. Det suger energi og glede ut av meg, og jeg orker rett og slett ingenting. For noen uker siden begynte jeg å ta et par dråper d-vitamin i et glass vann hver morgen og jeg merker faktisk stor forskjell! Litt solskinn på innsiden, gir solskinn på utsiden også!

Har du noen favoritter fra november?

Én kommentar

Virker som bra produkter det der! :-)

Skriv en ny kommentar