Farvel til 2014

London

30 seconds to mars

I set my body on fire so I could be free

Det er på tide å si farvel til året som gikk. 2014 slo meg hardt midt i fjeset. Jeg har på mange måter mistet meg selv dette året. Jeg sluttet å spille håndball, jeg sluttet å synge, jeg sluttet å fotografere og jeg sluttet å skrive. Og hva står du da igjen med når alt som i så mange år har vært deg ikke lenger er en del av hverdagen din? Hvem er du da? Jeg kom til et punkt der jeg trengte all den fritiden jeg kunne få, og jeg er glad for at jeg tok det valget for det var nødvendig for meg, men samtidig føler jeg at en stor del av meg er borte. I 2014 har jeg vært mye sliten. Jeg har hatt et behov for å distansere meg selv fra det aller meste for å fokusere på meg selv og mine egne behov. I tillegg mistet jeg min kjære mormor i høst, noe som var svært tungt for både meg og familien min.

Bjorli

Lepsøy

Portugal

På den andre siden har jeg opplevd så sinnsykt mye bra dette året. Jeg fylte 18 år og greide (til slutt) å få førerkortet, jeg har reist både til London for første gang og til Portugal for fjerde, jeg har vært på en rekke konserter og festivaler, festet og hatt det gøy. Ikke minst har jeg fått en person inn i livet mitt som jeg er så heldig å få kalle kjæresten min. Han får meg til å smile hver eneste dag og jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for at jeg fikk æren av å bli kjent med han.

Stavanger

Untitled

Untitled

I 2015 vil jeg fokusere på å finne tilbake til meg selv. Jeg vil gjøre mer av det jeg elsker og finne tilbake til aktivitetene som brukte å gjøre meg glad. Jeg vil legge fra meg alle unskyldninger i 2014. Dette året kommer til å bringe med seg mange forandringer. Om bare et halvt år flytter jeg hjemmefra til en ukjent by og ukjente mennesker. Det skal bli spennende, og jeg gleder meg veldig! Jeg har troen på at 2015 blir et fantastisk år, og jeg står klar for å ønske det nye året velkommen med åpne armer!

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 9825601485

Én kommentar

cheerchrissy.blogg.no

31.12.2014 kl.17:05

herlige bilder! ønsker deg et riktig godt nyttår!

Skriv en ny kommentar