2013

February 

Når jeg skulle ta oppsummering av måneden ser jeg plutselig hvor lite jeg har blogget i februar. Det får så bare være, er ikke noe jeg kan gjøre noe med nå uansett. I løpet av de siste 28 dagene har jeg i alle fall fått gjort en del! Jeg har vært på skolen og deltatt i UKM. Jeg har fylt 17 og feiret bursdag hele tre ganger. Jeg har hatt vinterferie og da var jeg først en helg på Alexandra Hotell i Loen, så en langhelg på hytta på Bjorli. Der koste jeg meg så mye at jeg glemte helt av å ta bilder... Ellers lagde klassen min en Harlem Shake på mandag, som nå har rundet 3000 visninger på youtube! Haha, vet ikke med dere, men jeg synes det er ganske mye.

Nå greier jeg ikke å tenke på noe annet enn at jeg vil ha vår. Mars, please vær fin! 

Hvordan var februar for deg?

January

Årets første måned er allerede over og februar tok med seg snøen når den kom. Jeg startet det nye året med fyrverkeri og gode venner, noe som ble en super start! Jeg har vært sliten, trøtt og lei, men etterhvert som dagene går og det nermer seg mer og mer vår, kjenner jeg at energien også kommer sigende. Januar har gått til mye skole og håndball, men jeg har også fått tid til å være med vennene mine som jeg ikke ser på skolen, og det har blitt flere kvelder med Misfits og en koselig gjeng i sofakroken. Jeg har kjøpt gule platåsko, laget et glass for å samle gode ting som skjer, tatt bilder av himmelen når jeg har komt hjem i skumringen, hatt reunion med jentene fra ungdomsskolen, sunget på Åpen Scene, lekt meg i photoshop og nytt tiden jeg har hatt fri. Når jeg tenker meg om har jeg egentlig fått gjort ganske mye i januar!

Februar kommer nok heller ikke til å bli en rolig måned. I løpet av de neste 28 dagene skal jeg fylle 17, ha vinterferie og reise både på hotellweekend og på hytta og helt sikkert mye annet gøy! Dagene kommer til å bli bare lysere og lysere og jeg gleder meg til å se hva februar vil bringe!

Har du hatt en fin måned?