Antrekk

Den lille sorte

Jeg har helt glemt å vise dere denne kjolen jeg vant i en konkurranse på bloggen til Kristin! Det begynner å bli en stund siden jeg fikk den i posten, men nå har jeg endelig tatt meg tid til å ta bilder av den til dere. Den lille sorte med en liten twist! Sort slår aldri feil, og når det i tillegg er åpen rygg så er i alle fall jeg frelst! Tusen takk Kristin!

Untitled-4

I dag morges våknet jeg til et hvitt teppe utenfor soveromsvinduet. Endelig! Det har allerede blitt varmere, men jeg krysser alt som krysses kan for at vi får en hvit jul i år. Nå skal jeg sette meg ned og se Hobbiten. Jeg har lovet kjæresten at jeg skal bli med og se den siste på kino nå på fredag, så da må jeg vel bare komme i gang hvis jeg skal rekke å se de to andre før det...

You can wear black at any time

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Fredaaaag! Denne har vært etterlengtet. Endelig er alle tentamener overstått og det gjenstår bare en prøve før det endelig er juleferie. I dag er det også bare en uke til kjæresten kommer hjem en tur! Det gleder jeg meg til det! I kveld har jeg null planer, noe som egentlig er superdeilig. Satser på at det blir idol og god mat før jeg tar kvelden tidlig. I morgen må jeg opp umennesklig tidlig for å jobbe, så blir det julebord med jentene i morgen kveld. Ser ut til å bli en bra helg!

Hva synes du om antrekket?

Hint of pink

1/9

1/9

1/9
S
kjørt og hatt fra Bik Bok, jakke fra H&M. 

Tidenes glis på de siste bildene. Oh so happy! Mandag, men det er egentlig helt ok. I dag har jeg mikset inn litt rosa med mitt ellers svarte antrekk, noe jeg synes funker godt og i tillegg lyser opp den første dagen i uka en smule. Jeg greide selvfølgelig å søle pastasaus på skjørtet i lunsjen, så jeg må nok en tur hjem og skifte før det blir kino i kveld. Etter noen uker har jeg "endelig" blitt overtalt til å se "Guardians of the Galaxy", så det står på programmet for kvelden! Hva synes du om antrekket?

All black everything

Untitled

Untitled

Untitled
J
akke, genser og veske fra H&M, hatt fra Cubus, skjerf fra Bik Bok, sko fra Topshop, klokke fra Larrson&Jennings.

A day without sunshine is like, you know, night

Untitled

Untitled

Aner dere hvor mye bedre en mandag blir bare det er litt sol på himmelen? Livet blir plutselig mye lettere når du slipper å pakke deg inn i hundre lag med klær eller ankomme skolen med en forblåst paraply og klissvått hår til alle kanter. Hadde alle mandager vært slik, kunne de kanskje (les: kanskje) vært helt ok. I frykt for å nå høres ut som tidenes livet-er-en-dans-på-roser-blogger, må jeg nesten si at jeg har på følelsen at dette blir ei dritbra (godt ordforråd, yes) uke! Selv om det ble litt kaos i morges når jeg fant ut at skinnjakka mi var fanget hos mamma. Slik er det når du bor i mer enn ett hus: Tingene er aldri der de skal være.
Hva synes du om antrekket?

Blue

Untitled

Untitled

Untitled
Kåpe | Monki   Skjerf | Bik Bok   Boots | Dr.Martens

Jeg har lett etter den perfekte herreinspirerte kåpen i hele høst og vinter. Ikke en gang i London fant jeg den. Så kom jeg inn på Monki i Oslo og BAM, der var den. Jeg er egentlig ikke spesielt flink til å bruke farger og så egentlig etter en sort eller grå, men jeg tenkte at denne kåpen kunne være et dytt mot en litt mer fargerik garderobe. 

Details

Untitled

Untitled

Untitled

Her er noen detaljer fra et antrekk fra forrige uke. Elsker den nye kjolen min fra Forever21, så må nesten se om jeg finner et brukbart bilde til dere. 

hatt - hatt - hatt

Untitled

Untitled

Antrekksinnlegg, wow. Det er faktisk nøyaktig fire måneder siden sist! Et av nyttårsforsettene mine i år er å bruke mer hatt, så dette er jo en start. Nå er jeg akkurat ferdig på skolen, og planen for resten av dagen er pizza på Peppes og kino med søte jenter. Gleeedeeer meeeg! 

GEEK

Untitled

Svære poser under øynene, men jeg fikk jo vist dere lua som skal holde meg varm i vinter! Bestilte den på ebay for hundrelappen (inkludert frakt(!!!)) og den dumpet ned i postkassa bare en uke senere. Digg! Nå er jeg så trøtt at jeg snart sovner over tastaturet, så det er vel på tide å komme seg i seng. Dagene er så lange og slitsomme for tiden, jeg går bare rundt og dagdrømmer om å få sove, hehe! 

Love me less, then I'll love you more

UntitledJakke fra Bik Bok, bukse fra Nelly, boots fra Dr. Martens.

"Det ser ut som du ble født i Kina!" Lillesøster var ikke kjempefan av den nye jakka mi, men jeg elsker den! Elsker det litt sære mønsteret på ryggen. Jeg skulle vel helst hatt den i en størrelse større men shitau, den var på salg til bare 49 kroner, så hvorfor ikke. 

Back to black

UntitledKjole og cardigan fra Only, belte og hatt fra Bik Bok, boots fra Dr.Martens.

Så ble det plutselig sommer og varmt igjen, og jeg var nær ved å renne bort selv uten strømpebukser. Ullhatt og tykk cardigan var kanskje ikke den beste idéen. Menmen! Endelig kom den etterlengtede helga, og jeg er klar for å være sosial og sove lenge om morgenen! Det er rart hvor sliten man blir av å pendle hver dag... Hva synes du om antrekket?

Cut out

IMG_4569-1

IMG_4581-1

KolasjKjole og veske fra H&M, jakke fra Vila, sko fra Dr.Martens.

ELSKER ryggen på denne kjolen, den er sååå fin! I dag ble det en grå Elisabeth i fineværet, men det går bra.

Motel Rocks

Motel Rocks
Kjole - asos/Motel Rocks.

Haha, ååå, ny rosa kjole får frem min indre rosablogger. Jeg lover å aldri lage trutmunn igjen. Som noen kanskje husker bestilte jeg denne kjolen og en bikini fra asos for noen uker siden. Planen var at det skulle komme frem før jeg dro til Hellas, men med min flaks gjorde det såklart ikke det. Jeg hentet pakken for noen dager siden og både kjolen og bikinien var dødsfine! Bikinitrusa var bittelitt for liten, men siden det blir så dyrt å sende den tilbake får jeg heller bruke bare toppen og ha trusa bakerst i skapet i tilfelle rumpa mi en vakker dag bestemmer seg for å krympe litt. 

Ellers prøver jeg å fikse litt på designet mitt. Jeg har så lyst å få til en sånn derno Drop down meny i sidebaren, men åh, siden jeg ikke er på det stadiet at jeg skriver mine egne koder, har jeg snudd google på hodet for å finne koder til det - uten hell. Jeg hadde derfor blitt superduperglad om noen ville hjelpe meg litt med det...

Follow on Bloglovin

Teenage Runaway

Untitled

Untitled

Untitled

UntitledBukse og skjorte fra H&M, hatt fra Bik Bok, klokke fra Glitter, Dr.Martens.

Denne stripete skjorta får meg til å føle meg litt som en rømling fra fengselet. Prison Break all over. Neida, har ikke rømt fra noe fengsel i dag! Det jeg derimot har gjort, er å ta med søsteren min til byen til McDonalds og på kino. Prisen for verdens beste storesøster burde helt klart gå til meg (selv om jeg egentlig tok henne med på kino fordi jeg ville på kino selv, men ikke følte for å gå og se en barnefilm alene...). Nå må jeg pakke ferdig og legge meg, for i morgen braker det løs i Nordfjordeid! Gleder meg. 

Follow on Bloglovin

I can't wait to see you again

IMG_3566-1

IMG_3553-1

IMG_3562-1

IMG_3584-1

Gårsdagens antrekk. Bildene rettferdiggjør ikke skoene i det hele tatt. De er neongule. Skikkelig neongule. Jeg har forresten ikke lilla hår heller, i tilfelle noen skulle lure. 

Drunk off your love

IMG_3522-1

IMG_3530-1

Hadde ikke på meg noe spesielt i dag, men jeg liker selv å se outfits på andre sine blogger så hvorfor ikke. I dag har jeg brukt dagen på å sløve, vært på jobb og spist kreps hos farmor. Herregud, det er så godt. Fant forresten en søt sommersang i dag. Trykk play øverst i innlegget da vel. 

Make me a bird

Untitled Untitled

Untitled

Dagens kledning. Det var faktisk så varmt at jeg kunne droppet strømpebuksa! Herlig. På skolen begynner vi å bli ferdig med pensum, så det gjør sommerfølelsen enda større. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til ferie nå. Det skal bli så utrolig deilig!
Hva synes du om antrekket?

ToxicÅåå, tusen takk for de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg! Dere er så herlige. I dag ble det discopants, magetopp, høy hals og en coverversjon av Britney Spears sin "Toxic" på ørene, fire ting jeg elsker. Endelig begynner det å bli litt varmere ute, slik at det faktisk er mulig å gå ut uten parkas og femti lag med klær. Love it! Nå skal jeg straks på øving, det er bare litt over en måned til konsert nå, så det blir spennende å se hvordan det blir!  

27.04

Selfie

Her er meg i dag. Lørdag, og livet er relativt fint. Nå skal jeg til mormor i selskap, så blir det pizza og jentekveld i kveld! Ha en fin dag! 

Counting StarsHar dere hørt det nye albumet til OneRepublic?? Jeg har enda ikke funnet en eneste sang jeg ikke liker! Her har dere forresten meg i dag. Det er så herlig med fint vær, blir så glad! Nå har jeg akkurat levert naturfagen og skal få på meg treningsklærne for så å sykle til Aktiv. Jeg har vært litt sløv med treningen den siste uka, så det skal bli godt å komme igang igjen nå. Hva synes du om antrekket?

Friday I'm in loveSelv om det er sol er det ikke varmt ute! Anbefaler ingen å gå i strømpebukse og skinnjakke helt enda... Etter å brukt tiden siden jeg kom hjem fra skolen på å skrive ferdig refleksjonsnotatet til dokumentar teaseren vi har laget, har jeg endelig fått levert det og kan ta meg påskeferie! Det er jo bare en måned siden vinterferien, men åhh, så godt det skal bli med over en uke fri! Jeg har egentlig ikke så veldig mange planer for ferien, men jeg skal bli ferdig med det nye rommet mitt (kanskje dere får se når jeg er ferdig?) og så skal vi kanskje på hytta neste helg. Samle energi skal jeg i alle fall gjøre. 

Har du planer for påskeferien?

Dagens antrekk
Jakke, bukse, topp og smykke fra Bik Bok, blazer fra H&M, boots fra Dr.Martens. 

Åhhh, føler meg som en svær bamse i den jakka! Elsker det da. Blir dere leie av trynet mitt nå? Det blir jeg nesten selv... Se da, det har blitt helt hvitt igjen! Det skulle jo liksom bli vår nå.

Hva synes du om antrekket?

BlackDagens antrekk! Torsdager har vi full mediedag på skolen, noe som er ganske koselig. Vi har akkurat begynt på et nytt prosjekt der vi skal lage en reklameplakat, men i dag hadde jeg ikke så mye å gjøre så jeg satt for det meste og stirret i veggen. Nå er jeg i alle fall godt plassert i sofaen, og her har jeg tenkt til å bli helt til jeg skal på håndballtrening i kveld. Hva synes du om antrekket?


Husk å melde deg på linkerunde HER. 

Brainwashed


Peplum top fra Sisters Point, bukse fra Vero Moda, sko fra Jeffrey Campbell. 

Fikk denne toppen av lillesøster i julegave, så da var det vel på sin plass å ha den på i dag! Hva synes du?

Kveldens antrekk


Kjole fra Elise Ryan/Nelly, pumps fra Roots. 

Hei alle fine! Håper dere har hatt en herlig kveld! Det har i alle fall jeg. Magen er full av kjempegod middag og dessert og under bordet har jeg stilt ut gavene jeg har fått. Nå har jeg (endelig) fått av meg kjolen og hoppet tilbake i joggebuksa. Det var deilig det!  Det har vært en kjempefin kveld med familien, og nå er jeg egentlig ganske klar for å legge meg. Skal nok greie å holde meg våken noen timer til, for kosens skyld. 

Hva synes du om antrekket?

Got my head spinnin' around


Skjorte fra Cubus, vest fra Only, bukse fra Sisters Point, lue fra Vandals + Dr.Martens. 
Bildene er tatt av Jonas. 

Bloggrutinene mine er... vel, ikke egentlig noen rutiner lenger. Jeg vil gjerne, men jeg har så mye å gjøre for tida. I helga skal jeg nok få tatt litt bilder, og neste uke kan jeg vise portrettene jeg har jobbet med til et skoleprosjekt i noen uker nå. Da kanskje det blir litt mindre dødt her!

Hva synes du om antrekket?

Flower skirt


Skjørt og jakke fra H&M, smykke fra Bik Bok, Dr. Martens.

Nå er det så mørkt når jeg kommer hjem fra skolen at jeg må flytte på lampene i stua for å få nok lys til å ta bilder. Det liker jeg ikke! Men, men, blomstrer på skjørtet gjør i allefall dagen et lite hakk lysere. Hva synes du om antrekket?

Leo


Topp fra Sisters Point, skjørt fra Only, belte fra Bik Bok, sko fra Jeffrey Campbell

Hva synes du om antrekket?

"Whenever I feel blue, I start breathing again"


Genser fra Sisters Point, skjørt fra Bik Bok, bandana fra Glitter + Dr. Martens

Slik kjære lesere, går det når man prøver å redde inn et elendig bilde. Jeje. Nå er jeg faktisk borte og spiller håndballkamp, men den smarte nye funksjonen til blogg.no gjør det mulig for meg å blogge nå likevel. Herlig! Hva synes dere om antrekket?

...because you make me happy


Kjole fra H&M, vest fra Only, jakke fra Bik Bok + Dr. Martens. 

Svææære bilder, hehehe... Fikk brukt den nye jakka mi i dag, og kan ikke si annet enn at jeg elsker den! Nå har jeg fått på meg joggebuksa og funnet frem skolebøkene. Jeg har to presentasjoner som skal være ferdig til i morgen, og smarte meg har såklart ikke begynt på noen av dem enda. Wish me luck! Hva synes du om antrekket?

Maxi


Genser fra Sisters Point, skjørt fra Only, skinnjakke fra H&M, smykke fra Bik Bok, boots fra Dr. Martens.

Nå er det kaldt ute altså! Første dag med sol på nesten tre uker, men likevel fryser jeg til en isklump bare jeg setter foten utenfor døra. Jaja! Nå skal jeg på fotballtrening, så blir det håndballtrening rett etterpå. Jeg har det litt travelt, med andre ord. 

Hva synes du om antrekket?

Dagens antrekk


Haha, linselusa! 

Skjørt og hals fra H&M, genser fra Bik Bok, boots fra Dr. Martens.

Mønstret skjørt


Skjørt fra Forever 21, genser fra H&M, hals fra Indiska, ring fra USA, boots fra Dr. Martens. 

Dagens antrekk. I dag er jeg forkjølet, men kom meg gjennom skoledagen og sov hele bussturen hjem. Nå skal jeg slappe av i noen timer før jeg skal på fotballtrening. Hva synes du om antrekket?

I'll take the risk


Denim jakke fra Only, tee fra H&M, shorts fra Sisters Point, boots fra Dr.Martens, lue fra Vans.

Jeg kjøpte Dr. Martens i USA, og nå har jeg flyttet inn i dem. Elsker dem, seriøst. I dag har jeg vært på besøk hos mormor og trent med Caroline. Nå er det håndball på skjermen! Ha en fin søndagskveld!

First we take Manhattan...
Topp fra Bik Bok, skjørt fra Charlotte Russe, sandaler fra Eurosko, solbriller fra Monki. 

Haha! Tidenes styggeste antreksblider av en svett og ekkel Elisabeth med en frisyre som holder på å falle sammen. Men, men. Jeg har vært utrolig dårlig på å vise antrekk i det siste, så nå når jeg er i New York og faktisk gidder å pynte meg litt kan jeg jo kanskje vise litt. Dette er gårsdagens, så nå er jeg våken og klar for enda en spennende dag i byen! 

Today's
Vest (DIY), belte og veske fra Bik Bok, genser fra skapet til mamma, shorts fra Thailand, smykke fra H&M, solbriller fra Monki, Converse.

I dag har jeg vært på frisøren og farget etterveksten og tynnet ut håret. Kjempedeilig! Nå skal jeg snart en tur til byen, så er det planlagt å ta litt bilder i kveld. Det gleder jeg meg til! Det begynner å bli en stund siden sist. 

Black Monday


Skjørt fra H&M, topp fra Gina Tricot, denimjakke fra Only, armebånd og earcuff fra Glitter, solbriller og clutch fra Monki.

 

Dagens
Kjole fra H&M, solbriller fra Monki, sko fra Converse. 

Selv om jeg bare har vært hjemme, følte jeg for å krølle håret og ta på meg kjole idag. Pynte meg litt på den første fredagen i sommerferien. I dag har det vært en utrolig varm dag til sunnmøre å være, håper bare det fortsetter slik! Planene for kvelden er ikke helt klare enda (vennene mine er syke og late (sadface)), men jeg kjenner at jeg må gjøre noe.

Breaking free
Solbriller og cardigan fra Monki, topp fra Bik Bok, shorts fra Blend/DIY, sko fra Jeffrey Campbell, smykker fra overalt.

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

Your boyfriend's jeans


Tee fra H&M, bukse fra Cubus, belte fra Bik Bok, sko fra Jeffrey Campbell.

Ble et ganske avslappet antrekk i dag, men det var bare deilig egentlig. JC skoene spriter jo opp et hvert antrekk! Nå har jeg faktisk langhelg, siden jeg ikke skal trekke muntligfag før på tirsdag. Siden vi drar på klassetur uka etter muntlig, så var i dag siste dagen på ungdomsskolen med fag og "vanlig" skole. Derfor fikk vi også karakterene for tiende klasse i dag, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er utrolig fornøyd! God helg folkens!

Jeg hadde forresten blitt utrolig glad om du ville stemme på meg ved å "like" dette bildet!

Hvit plisse


Skjørt og belte fra Bik Bok, topp fra Gina Tricot, sko fra Jeffrey Campbell.

I dag har vært en fin dag. Jeg har tatt massemasse bilder, badet for første gang i år, og til og med greid å bli ganske så solbrent. Men det gjør ikke noe :-)

Happy face
Denimjakke og skjerf fra Only, veske og bukse fra Bik Bok, tee fra H&M, ballerinas fra Vagabond, solbriller fra Vita.

Jeg er ferdig med skriftlig eksamen!!!!!!! Håper alle ropetegnene greier å vise hvor glad jeg er for det. Siden halve bloggnorge blogger om været, kan jo jeg også fortelle at gradestokken har bikket 20 grader her også (jaaa, vi har sol på sunnmøre også! (noen ganger (men ikke så ofte))) og at jeg har slasket på verandaen i to timer i bikini. Hurra for et mikroskopisk skille! Det er jo en start på brunfargen, i allefall.

I dag skal jeg se på laget mitt spille kamp, siden vi er så mange at ikke alle får være med hver gang. Etter det tenker jeg å ta meg en joggetur for å få igang treningen igjen nå som anklene mine er friske og jeg ikke hoster mer. Håper alle går ut og nyter fineværet i dag! 

Love me tender
Tee og shorts fra H&M, belte fra Bik Bok, denimjakke fra Only, sko fra Jeffrey Campbell.

I dag er det overskyet igjen, og det er lite som tyder på at det vil bli sol og fint vær på nasjonaldagen vår. Jeg har på meg en myk og stor t-skjorte med Elvis på, og tanken på matteeksamen er ikke like fæl som den var i går. Kanskje dette kommer til å gå fint likevel.

Runaway
Bukse og t-skjorte Only vest Bik Bok/DIY lue Indiska solbriller Vita armebånd Glitter sneakers Converse

Dagens antrekk. I dag har jeg vært en tur på jobb, pluss en tur innom politistasjonen for å få fikset nytt pass. Så nå er alt klart til å reise til USA i juli, jippi! Jeg har ikke helt tid til å slappe av enda da, for nå må jeg straks løpe til håndballtrening, før jeg må pakke. Jeg reiser nemlig til Ålesund i morgen for å delta på fylkesmønstringen i UKM! Det kommer til å bli en helt ny opplevelse, og jeg gleder meg veldig. Gjerne si fra hvis du også skal dit! :-)

Hva synes du om antrekket?

Let's set the world on fire
skinnjakke og skjorte Cubus topp Gina Tricot skjerf Only shorts og belte Bik Bok boots Skopunkten second hand veske

 

Våknet opp til strålende sol i dag, og da trodde jeg såklart at det var sommer. Da jeg kom ut viste det seg at det var fem grader og kald vind, men ingenting stopper meg når sola først skinner. Jeg gikk en tur opp til Synnøve og har fått tatt litt bilder av henne, men de kan jeg vise senere, for nå er joggebuksa på og det blir sofakveld sammen med familien. Er litt deilig det også i blandt. 

Jeg fikk forresten en kommentar om at designet mitt ikke virker i firefox. Jeg har fått noen venner til å sjekke dette, og det var helt normalt med den ene, men bare en liste med linker hos den andre. Hadde vært fint om andre som bruker firefox sier i fra om de også bare får en liste med linker på toppen av bloggen eller ikke, så kan jeg prøve å finne ut om det er noe jeg kan gjøre for å fikse det! :-)

Hva synes du om antrekket?

Satan i gatan
Skjørt H&M topp og hoodie Bik Bok skinnjakke Cubus sko Converse

Jeg tror aldri jeg har vært så trøtt før. Andre dag på skolebenken etter ferien, og jeg vil aller helst grave meg ned. I tillegg er det fremdeles snø på bakken, det regner litt av og til, og det er iskaldt ute. Heldigvis har vi Gossip Girl og Veronica Maggio som lager magisk musikk som er som skapt for slike dager. 

Gårsdagens


Topp Vero Moda bukse Gina Tricot boots Økonomisko lommebok Morris armebånd og øredobber fra utlandet.

I går var jeg på kino og så den siste American Pie filmen og på milkshakedate på bowlingen med noen søte jenter. Her er antrekket jeg hadde da. Anbefaler alle å se filmen, den var morsom! Hva synes du om antrekket?

Tokyo Tokyo
Tee Gina Tricot jakke Zara bukse H&M earcuff Glitter boots Økonomisko belte Bik Bok

Rainy days


Skjorte H&M/DIY lue Bik Bok sko Vans

Jeg er så ekstremt værsyk! Dager som dette vil jeg aller helst krype tilbake under dyna, eller i allefall hoppe i joggedressen, men ingen av de to alternativene gjør at været blir bedre, dessverre. I stedet tar jeg på rød leppestift og et smil og håper på det beste. Det kan ikke regne for alltid, eller?

Please, give me summer!
kjole H&M vest Bik Bok/DIY earcuff Glitter sneakers Converse

Jeg blir så sinnsykt sjalu når jeg leser blogger fra østlandet og ser at der er sol og mange plussgrader! Her regner det som bare pokker, og det har nok ikke tenkt å slutte med det første. Gi meg sommer daaaa. 

Dagens antrekk


Skinnjakke fra Cubus, skjorte fra Monki, bukse fra Only, veske fra H&M, converse.


Limited edition
Skjorte, skinnjakke og halv turban fra Cubus, bukse fra Zara, hoodie fra Bik Bok, headset fra Wesc, converse. 

You have NO ideaSkjorte fra H&M, shorts, hand cuff og halv turban fra Cubus, bluse fra Indiska, boots fra Roots.

 

I dag var det faktisk ikke kaldt å stå ute uten jakke i det hele tatt! Jeg har vært litt sløv på å vise antrekkene mine, men det tar jo ikke lang tid å ta med seg kamera og stativ ut, så jeg får vel skjerpe meg litt. I dag skal jeg skrive bokrapport og på håndballtrening, så da får dere andre bare kose dere! Hva synes du om antrekket?

 


Denim


Lue, shorts og belte fra Bik Bok, skjorte/vest fra H&M/DIY, converse.

 

Tusen takk for gratulasjonene jeg fikk i går! Jeg hadde en ganske så fin bursdag med kaker og is, så nå er det et år til neste gang.

 

 

Flower skirt


Genser fra Sisters Point, skjørt fra H&M, sko fra Roots, ørepynt fra Spania.

 

Dagens antrekk. I dag er det helt blå himmel, og vi fikk slutte en time tidligere enn vanlig på skolen. Herligherlig! Jeg har fått gjort unna leksene, så senere blir det en tur ut til Lene sammen med Caroline og Sunniva for å bake. Det blir koselig!

 

Hva synes du om antrekket?

 

 

Drama, lies and tears; Cheers to the teenage years!Bukse fra H&M, genser fra Bik Bok, vest fra Bik Bok/DIY, hals fra Indiska, øredobber fra Glitter, boots fra Økonomisko, ring fra Kina.

 

Nå er jeg utslitt. På skolen i dag hadde vi øving til grand prix. Vi trodde det kom til å bli smertefritt i år, men nå, når det er under en uke igjen, kommer dramaet. Folk skriker og roper, kødder, og noen gråter til og med. Fy søren. Jeg vil bare grave meg ned. Vekk meg når alle er klar til å stå på scenen og er glade igjen!

 

Hva synes du om antrekket?

 


P.S. I love you
Bukse og cardigan fra Sisters Point, tee fra Cubus, votter og skjerf fra H&M, lue fra Bik Bok, parkas fra Vero Moda og boots fra Roots.

 

I dag har vært en ganske innholdsrik dag. Jeg har fått gjort mye lekser, i tillegg til at jeg har gjort mye gøy. Jeg fikk nemlig stått på skøyter! Det har liksom aldri blitt skikkelig kaldt slik at isen holdt seg en stund, men nå ble det endelig kaldt nok. Selv om det sikkert er to år siden sist, greide jeg fremdeles å holde meg på beina. Nesten. Gøy var det, i alle fall!