Blogg

Farvel til 2014

London

30 seconds to mars

I set my body on fire so I could be free

Det er på tide å si farvel til året som gikk. 2014 slo meg hardt midt i fjeset. Jeg har på mange måter mistet meg selv dette året. Jeg sluttet å spille håndball, jeg sluttet å synge, jeg sluttet å fotografere og jeg sluttet å skrive. Og hva står du da igjen med når alt som i så mange år har vært deg ikke lenger er en del av hverdagen din? Hvem er du da? Jeg kom til et punkt der jeg trengte all den fritiden jeg kunne få, og jeg er glad for at jeg tok det valget for det var nødvendig for meg, men samtidig føler jeg at en stor del av meg er borte. I 2014 har jeg vært mye sliten. Jeg har hatt et behov for å distansere meg selv fra det aller meste for å fokusere på meg selv og mine egne behov. I tillegg mistet jeg min kjære mormor i høst, noe som var svært tungt for både meg og familien min.

Bjorli

Lepsøy

Portugal

På den andre siden har jeg opplevd så sinnsykt mye bra dette året. Jeg fylte 18 år og greide (til slutt) å få førerkortet, jeg har reist både til London for første gang og til Portugal for fjerde, jeg har vært på en rekke konserter og festivaler, festet og hatt det gøy. Ikke minst har jeg fått en person inn i livet mitt som jeg er så heldig å få kalle kjæresten min. Han får meg til å smile hver eneste dag og jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for at jeg fikk æren av å bli kjent med han.

Stavanger

Untitled

Untitled

I 2015 vil jeg fokusere på å finne tilbake til meg selv. Jeg vil gjøre mer av det jeg elsker og finne tilbake til aktivitetene som brukte å gjøre meg glad. Jeg vil legge fra meg alle unskyldninger i 2014. Dette året kommer til å bringe med seg mange forandringer. Om bare et halvt år flytter jeg hjemmefra til en ukjent by og ukjente mennesker. Det skal bli spennende, og jeg gleder meg veldig! Jeg har troen på at 2015 blir et fantastisk år, og jeg står klar for å ønske det nye året velkommen med åpne armer!

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 9825601485

God jul og såntGod kveld i stugo! Håper alle har det fint og har hatt en fantastisk julefeiring. Dagene mine har gått i ett, og jeg føler jeg ikke gjør annet enn å spise meg fra juleselskap til juleselskap. Ikke at det er noe ille i det! I går ble det en liten pause fra all maten, og det ble en tur på byen i stedet. I dag fyller nemlig fineste Martine endelig 18 år, noe som selvsagt måtte feires! Jeg håper dere alle nyter ferien og lader opp batteriene godt, det fortjener dere. Julesuss fra meg! God jul <3

Some nights you will feel...
November favorites

Er det første desember allerede i morgen?? Tiden bare flyyyyr, heldigvis! Jeg ser slik frem til adventstiden, jul, nyttår og ikke minst til at solen skal snu. Endelig er dagen snart her! Nå orker jeg ikke mer mørke. Her er favorittene mine fra november:

Untitled

Untitled

Evig søndag - Hvorfor har jeg ikke lest denne tidligere? Linnéa skriver på en måte som får meg til å føle hundre følelser på en gang, og jeg elsker det. Det er så mørkt, men samtidig ekte og humoristisk, og følelsen jeg satt igjen med når jeg var ferdig var bare helt merkelig. Helt klart en bok jeg vil anbefale videre!

Forever Dior foundation - Når sommermånedene er over, må det gjerne litt mer sminke til for å dekke de svære ringene under øynene. Jeg hater å føle at jeg har tusen lag med sparkel i ansiktet som gjør at det blir tungt og "kakete" og har derfor sverget til mineralfoundation i flere år. Helt til jeg prøvde denne! Foundationen er lett på huden samtidig som den dekker ganske godt og holder seg hele dagen. Den tørker godt, så på den måten kjenner du ikke at du har på deg sminke engang! Det elsker jeg!

Bare Minerals matte bronsing powder - Denne redder den likbleike huden min hver eneste morgen. Det skal ikke mer til enn litt solpudder for å få huden til å gløde i vintermørket. Jeg har den i fargen warmer dark, og den er verken for mørk eller for oransje. Me like!

Klokke fra Skagen Denmark - Denne har jeg jo vist dere før, men jeg følte den fortjente å være med her likevel. Jeg fikk denne nydelige klokken av kjæresten min, og siden da har den vært rundt håndleddet mitt nesten konstant. Et helt fantastisk tilskudd til min lille klokkesamling!

D-vitamin - Dette er sollys på flaske! Jeg har sikkert nevnt det 8932642 ganger før, men mørket er ikke min beste venn. Det suger energi og glede ut av meg, og jeg orker rett og slett ingenting. For noen uker siden begynte jeg å ta et par dråper d-vitamin i et glass vann hver morgen og jeg merker faktisk stor forskjell! Litt solskinn på innsiden, gir solskinn på utsiden også!

Har du noen favoritter fra november?

Blogger's day(s) off

Untitled

Untitled

Er dere her enda? Denne gangen skal jeg ikke komme med hundre unskyldninger for å ikke ha kommet med noen oppdateringer, det har dere fått nok av i så og si alle inleggene mine det siste året. Jeg beundrer virkelig de som har inspirasjon og motivasjon til å blogge opptil flere innlegg hver eneste dag. Det er godt gjort når det er så innmari lett å ta seg en fridag (friuke, frimåned...) inn i mellom!

I går fikk jeg en kjempehyggelig mail om at noen av leserne mine hadde nominert meg til Vixen Blog Awards. Det syntes jeg var kjempekoselig og jeg ble veldig smigret, men samtidig fikk jeg et snev av dårlig samvittighet. Det her fortjener jo ikke noen pris? Det siste bloggåret har vært ekstremt dårlig fra min side, men likevel er det visst en liten håndfull som ser ut til å like det jeg kommer med. Dere er herlige!

Weekend snapshots

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Hei alle sammen! Jeg tenkte det var på tide å vise litt bilder fra hverdagen min igjen, så her har dere en liten knipe av det. I helga har kjæresten min vært hjemme fra militæret, og det var utrolig koselig selv om det "bare" er to uker siden vi så hverandre sist. Nå har han reist igjen, men jeg gleder meg allerede til neste gang han kommer hjem på perm! Vi har bare brukt helga på å slappe av og være sammen, noe som har vært veldig deilig. På lørdag hadde vi faktisk vært sammen i et halvt år! Jeg fikk tidenes fineste gave (som jeg skal vise dere litt bedre senere), selv om jeg på forhånd hadde sagt at han ikke fikk lov til å kjøpe noe til meg. Ikke det at jeg skal klage, han er virkelig verdens beste! Hva gjorde du i helga?

En helg med halloween

Halloween costumeHalloween må være en av de morsomste dagene i året. For min del ble det en hel helg med halloweenfeiringer i år! På skolen på fredag kledde nesten all russen seg ut, og det var så morsomt når klassen hadde presentasjoner og alle så ut som snakkende bananer, pingviner og til og med ølflasker. Fredagskvelden var det halloweenfest for russen med god stemning og lørdag var det bygdefest. Jeg har hatt det så gøy!

Både fredagskveld og lørdagskveld var jeg utkledd som kleopatra. Det er jo ikke så veldig skummelt akkurat, men det var enkelt å få til uten at jeg trengte å kjøpe inn så mye nytt. På bildet nest nederst her har jeg derimot komt hjem på nach og fått på meg pysjamas og skibriller (litt usikker på hvorfor jeg har på meg skibriller egentlig...). Alle de fine menneskene (både de på bildene og enda flere) var med på å gjøre denne helga helt fantastisk! Hva gjorde du på halloween?

October favorites

Som de som følger bloggen min sikkert har merket, er ikke høsten min favorittårstid. Jeg liker ikke mørket, jeg liker ikke været og jeg liker ikke at jeg må kle på meg ti tusen lag med klær for å ikke fryse. I år har oktober heldigvis rast av gårde, men jeg har likevel rukket å finne meg noen favoritter denne måneden:

October Favorites

Genser fra Cubus - Hva skulle jeg gjort uten denne? Ser vi bort i fra svarte bukser, tror jeg ikke jeg har et eneste plagg i garderoben som har blitt brukt like mye som denne genseren har denne måneden. Den er myk, varm, passe stor og dessuten var den veldig billig.

Personlig almanakk - Denne er virkelig en life-saver. Ikke bare med at den hjelper meg med å huske alt av prøver, innleveringer og vakter på jobb, men også med å holde motivasjonen oppe! Jeg skriver ned planer gjerne flere måneder i forveien slik at jeg alltid kan se frem mot ting jeg gleder meg til, noe som virkelig får meg gjennom de mørke høstmånedene.

Klokke fra Larsson&Jennings - Denne fikk jeg i 18 års-gave av mamma og pappa, og det er nok både den fineste og mest brukte gaven jeg noen gang har fått. Jeg har den på håndleddet nesten hver dag, og den får meg helt klart til å ville utvide klokkesamlingen min!

Blueberry body butter - Kjære BodyShop, hvorfor er denne limited edition???? Denne er nesten helt tom og jeg prøver fortvilet å spare på det lille som er igjen. For en allergiker som meg som klør i nesa bare av å tenke på sterke parfymer er denne en redning. Den lukter helt himmelsk og etterlater huden silkemyk.

Skoletter fra Skopunkten - Elsker disse! Ikke for høye, ikke for lave, bare helt perfekte. Superkomfortable og gir litt høyde og holdning uten at jeg på 171cm på sokkelesten blir monsterhøy.

Neglelakk fra Opi - Det er høst. Det betyr at det er svart eller ingenting. Case closed.

Blondebh fra H&M - Jeg skal aldri kjøpe en bh med spiler igjen! Eller jo, kanskje. Men disse er et veldig fint alternativ, spesielt for oss med nesten-ikke-eksisterende-pupper. Supersøt og supercomfy!

Rosa sløyfe - Ingen oktober uten rosa sløyfe, punktum. Denne har vært festet fint på jobbuniformen min hele måneden, og jeg håper den har fått i hvert fall én kunde til å plukke med seg sin egen sløyfe før de kom til kassa.

Egentlig er vel mange av disse all time favorites, men jeg har vel brukt dem litt ekstra nå i oktober. Andre ting er ganske nye. Hva synes dere forresten om slike typer innlegg? Det er jo ikke noe jeg har brukt å gjøre, men jeg synes det er litt gøy å lese hos andre, så hvorfor ikke. Jeg skal prøve så godt jeg kan å komme med et lignende innlegg i slutten av hver måned! Har du noen favoritter fra oktober?

Søstrene Grene

For det første: Hvorfor har vi ikke denne geniale butikken i Ålesund? Og for det andre: Hvorfor i alle dager har jeg aldri vært der før? I går var tredjeklasse på skolen min i Molde for å få med oss noen av forestillingene på Bjørnsonfestivalen. Det er ikke noe særlig å si om akkurat det, men jeg og noen venninner ble i alle fall igjen i Molde for å spise og ja, handle på Søstrene Grene.

Untitled

Untitled
J
eg fikk med meg denne supersøte blomsterpotten hjem (til bare 20kr!!!) og jeg ser for meg at den blir superfin med noen lyse potteroser oppi. Gleder meg til å se hvordan det blir! Kjøpte også fire søte klubber.

Untitled
M
in største obsession må være notatbøker, og jammen greide jeg å plukke med meg to nye derfra også. De var så søte at jeg bare måtte ha dem selv om jeg sikkert har femti andre som er nesten ubrukte. En enkel, svart ramme og et handlenett med kattepuser på fikk også bli med meg hjem.

Alt dette pluss en pakke fliseklemmer og en pakke mangote fikk jeg for bare 125kr! DET er billig det. Allerede blakke meg hadde etter dette drøyt 200kr å leve på frem til neste lønning, men i dag fikk jeg mail om at utstyrsstipendet er på veg til kontoen min. Heldigvis.
Hva synes du om innkjøpene?

Sommeren gjennom instagramHeisann! Denne helgen har det vært Jugendfest i Ålesund, og derfor ble det dårlig med oppdateringer på dere. Tiden går fort når man har det gøy, og plutselig går bloggen i glemmeboksen. For gøy, det har det vært! David Guetta, Icona Pop og Veronica Maggio er bare en liten del av alt jeg har sett og hørt de siste dagene. Veronica Maggio var det jeg hadde gledet meg aller mest til og selv om det regnet som aldri før og jeg var klissvåt og iskald, var gledestårene nære med å trille i den timen hun stod på scena. Jeg gikk rundt og bar på et lite digitalkamera begge dagene, men tror dere det er så mange bilder på det da? Ehm, nei. 

I stedet får dere se noe av det jeg har postet på instagram i sommer. Sandaler, kaffi, festival, fin, norsk natur, litt mat og litt kjæreste. Jeg må innrømme at jeg titter mer enn jeg poster på instagram, men det er fortsatt bedre enn ingenting. Er dere interessert kan dere finne meg på @euksnoy
Hvordan har helgen din vært?

"It looks better in black"

Untitled

Høsten er nær og til alles fortvilelse blir det allerede gråtonede klesskapet mitt enda mer fargeløst. Jeg vet ikke hva det er med meg og svart, men uten å egentlig tenke meg om er det det jeg kler meg i mesteparten av vinterhalvåret. Og resten av året for den saks skyld. Til og med lillesøster på 11 kommenterte for noen måneder siden min fargeløshet:

"Du er så grådig, Elisabeth. Du går jo bare i svart og grått!"
"Du mener gråLIG?"
"Nei, grådig."

Det gjør meg egentlig ingen ting at mine nære og kjære klager litt. Jeg trives uten fargerike plagg, jeg :) 

 

Time to relax

Untitled

Når man går media og kommunikasjon er man ikke så vant til fenomenet kalt "helvettesuke", så når det da plutselig kommer to på rad rett før en ferie, får man litt problemer. I alle fall når det hele toppes med en svær musikal du skal lære deg sanger, danser og replikker til. På fredag ble det siste av prosjekter, presentasjoner og prøver unnagjort og i går kjørte vi på med to forestillinger med musikalen. Alt med et bemerkelsesverdig resultat.

Da jeg våknet i morges var klokka midt på dagen og hodet mitt prøvde å si til meg at jeg hadde vært på tidenes fest i går, selv om det var langt i fra sannheten. Det skyldes vel heller litt for lite vann og litt for mye scenerøyk. NÅ er det heldigvis ferie, og jeg har planer om å jobbe litt, komme i gang med treningen igjen og ellers ligge rett ut slik som pusen over. Det skal bli deilig å endelig få tid til å gjøre ting som å lese bøker, blogge og faktisk være litt sosial igjen! Hva er dine planer for påskeferien?

Hvorfor ikke?

Untitled

Untitled

Jeg tror kanskje disse bildene prøver å fortelle meg at jeg burde sove mer. De har helt sikkert rett, for de enorme posene under øynene ser ikke helt bra ut. Men det var ikke poenget her. Det å pierce nesa er noe jeg har tenkt på en god stund, og her om dagen fant jeg ut at det var faktisk bare å gjøre det. Yolo, er det ikke det de sier? Neida, men det er liksom ikke krise om du blir lei heller, for da er det jo bare å ta den ut. Ikke akkurat verdens undergang. Det var heldigvis ikke så vondt som jeg hadde fryktet, og jeg er ganske så fornøyd med resultatet. Nå gleder jeg meg bare til det har grodd skikkelig slik at jeg kan bytte til en litt tynnere sølvring om 3-4 uker. Wii! 

Mr Jacobs

Untitled

Untitled

Dere kan tro det var en happy bursdagsjente som pakket opp disse hærlighetene den fjortende februar. Åhh, de er så fine (og kanskje litt støvete i det øyeblikket de ble fotografert...)! Både ny lommebok og mappe til macen var noe jeg trengte sårt da de gamle holdt på å falle fra hverandre, og det er ikke akkurat et minus at de nye er så fine heller. Happyhappyhappy! 

Happy new year

I dag har jeg overhode ikke gjort noe produktivt (tror ikke å gå med hatt inne, se en halv sesong av New Girl og lakke neglene på bare ene hånda teller) og jeg elsker det! I dag sov jeg til ett, gikk i pysj til nesten fem, og har enda ikke orket å sminke meg eller gjøre noe av det jeg burde gjøre. Endelig litt skikkelig ferie på meg også! 

Det jeg egentlig stakk snuten min innom bloggen for, var å ønske dere alle et godt nyttår! Selv gleder jeg meg som en liten unge til å komme skikkelig i gang med 2014. Om bare 15 dager reiser jeg til London, om 44 dager er jeg endelig 18 og om 53 dager er jeg i Oslo meg fine jenter på 30 seconds to mars konsert. Til sommeren blir det vennetur til varmere strøk, Malakoff Rockefestival og Jugendfest, og jeg gleder meg så mye til alt sammen at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg! Godt nyttår mine kjære, håper dere er klare for å ta året med storm! 

En favoritt

En av mine favorittbloggere er den svenske motebloggeren Caroline! Hun har en fargerik og ganske crazy stil, men jeg elsker den. I tillegg er outfitbildene alltid godt gjennomtenkt og veldig inspirerende. Man ser liksom med en gang at dette er en blogg det blir lagt mye arbeid i. Trykk på bildene for å komme til bloggen! Og mens vi er i gang da, har dere noen blogger å anbefale?

Smiling?Her er meg. På en mandag. Smilende. Jeg smiler ikke like mye nå, skal jeg si dere. I dette øyeblikket sitter jeg sliten under dyna med naturfagsbøker og øvingsark strødd utover hele senga. Blæ. Jeg vil mye heller sove enn å øve til prøve. Eller trene. Eller lage nytt bloggdesign. Eller spise sjokolade. Eller slå hodet i veggen for den saks skyld. Hva som helst er gøyere enn fordøyelsessystemet og aerob celleånding.
Hvordan tilbringer du denne mandagen?

Mändagsbarn

God kveld i stugo! Mandagen er jo snart over allerede, dagene går så utrolig fort for tiden. Jeg har hatt en relativt grei dag i dag faktisk. Har fått gjort unna litt lekser og øvd til gloseprøva vi har i morgen, og til og med greid å dra ræva opp av sofaen og tatt meg en tur på treningssenteret (juksebilder fra i går kveld, ser ikke slik ut etter trening... Haha!). Fin start på uka! Nå burde jeg vel egentlig gå i dusjen slik at jeg får lagt meg før det blir morgen igjen. Håper dere synes det er greit at det blir litt hverdagsblogging inn i mellom, inspirasjonen til å fotografere er ikke helt på topp akkurat nå...

Hvordan har din mandag vært? 

Grå og gul lørdagsmorgenEt av kakao fra stjernekopp og to fra instagram den siste tiden.

God morgen! Eller er det morgen enda? I løpet av den timen jeg har vært våken har jeg i allefall greid å fått meg inn og ut av dusjen, trykt i meg en brødskive og drukket en kopp kakao med krem. Siden det bare er en time til jeg skal være på ufo, burde jeg kanskje begynne å tenke på å ordne meg og kle på meg også. I dag skal det være "Åpen scene" der, så det blir jo spennede. (Og til dere som bor i nærheten og kanskje vil komme og se på så begynner det klokka tre). Håper dere alle får en fin lørdag! 

Tre blogger


http://eemmiiss.blogg.no

 


http://hegelandsvik.blogg.no 

 


http://fotomaritas.blogg.no

 

Her er de tre bloggene jeg valgte ut fra linkerunden. Noen du likte?

O hellige juleferie

Endelig ferie! Dette har jeg ventet på lenge. Skolen i dag var skikkelig koselig. Vi fikk frokost, julebrus og boller og pyntet pepperkakehus mens vi så live stream med quiz og underholdning. Vi sluttet halv 12, så da ble det julegaveshopping og sushi sammen med Martine og Lillian. Kjempekoselig det også! Nå har jeg akkurat ryddet rommet, og i kveld blir det vel bare å slappe av med venner og nyte at det faktisk er ferie (og at vi lever enda, haha). 

Hvordan har din dag vært?

SjuklingDa jeg sa jeg ønsket forandring og variasjon var en dag på sofaen med feber og vond hals absolutt ikke det jeg mente. Det er så kjedelig å være syk! Jeg er heldigvis bedre enn jeg var i morges, så nå skal jeg ta en dusj og se om jeg kommer meg på øving. Det er tross alt bare en måned igjen til konsert! Flere som er syk?

Instalately

Noen bilder fra min instagram tatt den siste tiden. Jeg heter euksnoy om noen vil følge meg! Legg gjerne igjen din instagram, så kan jeg sjekke den ut! 

Fire fine på en mandagskveld


www.biancanustad.com


www.shal.blogg.se


www.annijor.femelle.no


www.rebekahgjelstad.creativo.nu

Din tur! Gi meg noen virkelig fine blogger slik at jeg overlever denne uka også.

En ny favoritt

Produktiv

Du vet de dagene der det føles ut som du får gjort uendelig mye? I dag var en slik dag. Jeg og Caroline har bakt oreokake og gått sju kilometer på ski. Jeg har spist, dusjet og bestilt frisørtime, og jeg har til og med fått vasket badet. Om ikke jeg har vært flink i dag, så vet ikke jeg. Om ikke så alt for lenge får jeg en gjeng på besøk, og da blir det kake, film og kos resten av kvelden. Gleder meg!

Har du gjort noe fornuftig i dag?

kosekveld me jentene! <3 (gjesteinnlegg)

I går kveld var jeg oppe med synnøve sammen med de søte jentene Elisabeth, Caroline og Sunniva.  Kvelden startet med brettspill, vi spilte kortskalle og spiste popcorn. Det var kjempekoselig. Etter det danset vi i stuen til Synnøve. Så bakte vi brownies og koste oss! :)

Hva gjorde du på i går? 
Har du like kule venner? 

Redigering av bilder og gjesteinnlegg av:

-Lene Gamlemshaug