DIY

DIY: Flowercrown

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Det er rart hva man kan få til med noen plastikkblomster, bånd og en limpistol. I dag har jeg og Synnøve strødd blomster over hele kjøkkenbordet og brent oss på varm lim for å lage blomsterkranser. Kjempekoselig og kjempelett! Og når du i tillegg får et bra resultat, blir det jo enda gøyere. Disse blir nok kjempefine til søte sommerkjoler når solen endelig kommer frem! Hva synes du?

DIY: iPhonedeksel

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere en superenkel og nesten gratis måte å sprite opp iPhonen din på! Det er jo en koselig ting å sitte og pusle med på en ellers kjedelig og regntung søndag.

Alt du trenger er et gjennomsiktig deksel (mitt er fra Panduro og kostet 50 kr), bilder du vil bruke (mange fine på weheartit.com), printer, saks og en penn. Så er det egentlig bare å skrive ut bildene du vil bruke, tegne rundt og klippe ut. Kjempelett, ikke sant?

Så langt har jeg laget tre stykker, men kommer nok til å sitte og klippe en liten stund til. Min favoritt så langt er tigeren! 

Smart, ikke sant?

DIY: Cross top

Her om dagen presset jeg meg under trappa og dro frem symaskina. I skapet hadde jeg en t-skjorte som jeg endret litt på for ca. et halvt år siden, men som jeg nå ville gjøre om til singlet. Dette var opprinnelig en helt basic hvit t-skjorte fra herreavdelingen på H&M. Jeg hadde fra før sydd på et kors og klipt opp halsen og nederst.

Fremsiden. Jeg klipte ermene ganske dype, brettet inn kantene og festet på nåler, og sydde rundt alle steder jeg hadde klipt. Det gjør at den ikke rakner, i tillegg til at kantene ikke ruller seg opp. Som dere sikkert ser er den lenger bake enn fremme, noe jeg elsker. 

Bakdelen. Korset har jeg klipt selv av et par gamle jeans og det er sydd på for hånd. Jeg gikk plutselig helt tom for tråd, så helt nederst ble det litt rødt. Selv om det egentlig ikke var meningen, synes jeg det ble en tøff detalj! Jeg gleder meg til å bruke denne når det blir litt varmere ute! Det er liksom ikke vits å gå med den når ryggen må dekkes til av en tjukk cardigan uansett. Dere får helt sikkert se den på en annen gang! 

Hva synes du?

DIY: Studded vest

På lørdag prøvde jeg å være litt kreativ igjen, og denne gangen gikk det utover en denim vest. Vesten er opprinnelig en denim jakke fra Bik Bok, men jeg har klipt av armene. Tror jeg kjøpte den for 29 kr eller noe sånt, bare fordi jeg likte kragen, hehe.

Slik som da jeg pimpet shortsen min, brukte jeg nagler fra Notabene. Disse er egentlig ment for scrapbooking, men det går helt fint å bruke dem på klær også. Sist gang var det en del som lurte på hvordan det gikk med dem i vask, og da kan jeg fortelle at de verken faller av eller mister farge, men holder seg akkurat like fine.
 
Siden naglene er litt vanskeligere å stikke gjennom stoffet og dette var litt tykt, så gjorde jeg ikke så veldig mye. Jeg syntes heller ikke at det trengtes å gjøre så mye med denne, og at den ble mye stiligere! 

Hva synes du?

DIY: Studded shorts

Hei! Har lenge hatt lyst til å freshe opp en av denimshortsene mine, men har liksom aldri greid å finne nagler fordi det alltid har vært utsolgt på Bok & Media på moa. Så da jeg fant studs på en butikk i Stryn, var det bra pappa hadde med seg penger, hehehe! I dag har jeg altså tilbragt dagen i sofaen med Coldplay og et lite hobbyverksted.

 

Jeg brukte en høytlivsshorts fra Bik Bok. Den er ganske så fin, men litt kjedelig, derfor passet den fint. Naglene kjøpte jeg på Notabene. De er egentlig ment for scrapbooking, men de funket fint å bruke på klær også. De var lette å stikke gjennom, og i tillegg ble det ganske små hull, så det var mulig å ta de ut igjen om det ikke ble helt slik jeg hadde tenkt.Her er da resultatet. Om jeg hadde hatt flere av de store, hadde jeg nok hatt mer på baklomma, men dette får holde for denne gang. Selv synes jeg at bare det lille jeg har gjort gjorde en stor forskjell, og jeg gleder meg til det blir sommer og jeg kan kombinere den med converse og stilige tanktopper! 

 

Hva synes du?