Foto - dyr

kitty cat

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Bird

Gjesp

I dag har jeg gått rundt omtrent som på bildet over. Gjesping hvert tredje minutt. Er det ikke meningen å være utvilt etter helga? Tydeligvis ikke. I dag har jeg brukt dagen på trening og skolearbeid, så nå gleder jeg meg egentlig bare til å krype under den varme dyna og få meg litt søvn. Sov godt alle sammen! 

Hvordan var din mandag?

Lille kattepus, hvor har du vært?

Hvor skal jeg starte? De to første ukene på skolen har vært travle. Ikke det at jeg har hatt så mye å tenke på i skolesammenheng, men det tar liksom så lang tid å reise til og fra skolen og jeg har et eller annet jeg må gjøre hver eneste ettermiddag. Jeg liker jo egentlig å ha noe å gjøre hele tiden, så jeg klager ikke. Etter to uker er det endelig lettere å komme seg opp om morgenen og å pendle er ikke like hardt som det var i starten. Siden sist har jeg også greid å lære meg navnene til alle i klassen min! Tenkte kanskje at det var på tide at jeg oppdaterte dere litt igjen. Flink jente. 

Hvordan har starten på skoleåret ditt vært?

Simba

Regnværsdag 

Salut! I dag har det regnet. Mye. Meg på solskinnsdager: Regnklær og støvler. Meg på regnværsdager: Parkas og converse. Selvføllgelig måtte jeg gå hjem fra jobb i dag. Må si jeg følte meg litt som han skumle i Fritt Villt da jeg gikk der i pøseregn med en gigantisk hette som dekte hele ansiktet mitt. Også krasjet jeg nesten i et gjerde, om noen ville vite det.

 

Heldigvis er det bare en skoledag igjen før det er vinterferie! Vi drar til Loen i morgen (på julebord av alle ting...), så i dag skal jeg pakke, samtidig som jeg skal presse inn litt lekser, kontaktmøte, Gossip Girl og prøve å huske å søke på skole. Gleder meg ekstremt til ferie nå, det skal bli så deilig!

 

Skal du noe spesielt i ferien?

 


Fiona

 

Dette er hamsteren til søsteren min, Fiona. Egentlig tror vi at det er en gutt, så noen ganger heter den Willy, eller til og med Willy-Fiona. Den er kjempesøt, men den biter, så jeg er egentlig litt redd for å holde den...

 

I dag har jeg og ei venninne trent jenter 9 i håndball, så nå er jeg litt sliten. Jeg har satt meg godt til rette i senga med vaniljeyoghurt og appelsiner, så nå blir det Pretty Little Liars og Gossip Girl resten av kvelden. Jippi!

 

Hva har du gjort i dag?

 


I'd rather be a cat

 

Jeg synes jeg er litt heldig som har en fin og tjukk pus som alltid er der. Samtidig er jeg veldig missunnelig fordi den får ligge å sove i senga mi hele dagen, mens jeg må fly rundt til skole og treninger. Tenk så fint det hadde vært å være en katt!