Foto - hverdag

Vaskesøndag

God søndag, fine! Over har dere meg nå, i en uopredd seng og med ugredd sveis. I dag har jeg forflyttet rumpa mi (og alle de hudretusen tingene jeg tror jeg bare MÅ ha med meg hver gang jeg flytter) fra mamma til pappa, der jeg har vasket og til og med ommøblert rommet mitt. Nå gjenstår det bare å flytte speilet mitt fra en vegg til en annen og pakke ut av koffertene mine, så er jeg ferdig! Egentlig var planen å vaske badet og kjellerstua og ta en joggetur også, men plutselig finner jeg noe spennende når jeg rydder og ting tar mye lengre tid enn planlagt. Så det får bli en annen dag!
Hva har du gjort i dag? 

:)

Lepsøy

Lepsøy

Lepsøy

Lepsøy

Lepsøy

Litt bilder fra en super dag på Lepsøya, der vi feiret bursdagen til Ane. Mer kommer. 

Denne uka har jeg hatt tverrfaglig eksamen i mediafag. Det gikk fint, og nå er jeg veldig klar for sommerferie og lange, late dager. Livet er bra :)

love lust faith + dreams

Jeg glemte kanskje å nevne det, men jeg dro en tur til hovedstaden i helga. Sammen med tre andre hærlige jenter avsluttet jeg vinterferien med shopping, en tur på byen, litt for mye penger på mat og sist men ikke minst en uforglemmelig konsert med 30 Seconds to Mars. Jeg har bare et ord å si: fantastisk.

30 seconds to mars

30 seconds to mars

30 seconds to mars

30 seconds to mars

30 seconds to mars

Vi stilte oss i kø noen timer før dørene åpnet og endte opp med å få en perfekt plassering så og si helt inntil gjerdet ved midtgangen som gikk ut blant publikum. I det sekundet bandet kom på scena var trøtte bein og vonde rygger etter over fem timer venting helt glemt, og vi gjorde ikke annet enn å kose oss. Herregud, jeg var to meter fra Jared Leto. Vi fikk øyekontakt og da han pekte for å ta en person opp på scena var jeg helt sikker på at det var meg, så dere kan vel skjønne skuffelsen når han egentlig mente gutten som stod rett bak meg. Men damn, selv ikledd i noe som ligner på et skjørt og en paljettjakke sniker den mannen seg lett inn på listen over "best looking men" over førti.

Bandet var helt utrolig dyktig live, samtidig som de gjorde konserten inkluderende og "privat" ved å snakke og spøke og få hele salen til å synge av full hals og hoppe i takt med musikken. Jeg skal love dere at det var fire slitne stemmebånd som slepte tunge og lykkelige kropper opp i hotellsenga da det hele var over. Jeg skulle gjort mye for å få oppleve kvelden enda en gang! 

London

London

London

London

London

London

London

London

London

London

Jeg tilbake en dag. Aller helst akkurat nå.

Hvit søndag

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Den sorte kjolen fra i går er byttet ut med hvitt og bare føtter og i dag ligger det et hvitt teppe over bakken. Denne helgen har vært super! Fredagen gikk som sagt til kino og pizza med godjentene, før jeg avsluttet kvelden sittende på gulvet omringet i papp og smågodt sammen med noen andre fantastiske jenter. I går ble dagen brukt til trening, enda mer papp og klipping og surpriseparty for et heldig bursdagsbarn som fylte 18. Det var så gøy!

I dag våknet jeg til et gulv dekket av klær, papirbiter og små paljetter som jeg hadde skubbet ned fra senga da jeg kom hjem og skulle sove i halv fire-tida i natt og skikkelig gangsperre i rumpa. Det var ikke fullt så gøy. Men jeg ble i det minste tvunget til å rydde og støvsuge for å kunne bevege meg inne på rommet, og det var vel egentlig på tide uansett. Planen for resten av kvelden er å lese bilteori, dra på styremøte og kanskje gå en tur ute i snøen som endelig har kommet. Har du hatt en fin helg?

Kveldsmat på bloggvis?

Untitled

Untitled

Untitled

Min kveldsmat består av te i favorittkoppen, o'boy, som forresten er lov når du har vært på en utrolig slitsom (og kjempegøy) spinningtime, og knekkebrød. Jeg fant forresten ut at det å spise knekkebrød i senga ikke var en veldig god idé med tanke på at jeg nå fint må finne meg i å sove på smuler i natt, men slik går det når man skal være fancy blogger og ikke kan spise ved kjøkkenbordet som normale folk. Og det ser jo faktisk ikke så veldig godt ut heller. Jaja. Resten av kvelden skal jeg vertfall kose meg med Friends og prøve så godt jeg kan å komme meg i seng før to. Det er hardt å ha ferie, altså. Hva gjør du i kveld?

Off we go again

Untitled

Untitled

Untitled

Festivalbagen er pakket for andre gang i sommer, og jeg er veldig klar for hotellweekend og Jugendfest med bestejentene! Jeg har gledd meg til denne helga i en evighet. Er det noen av dere som skal?

Hjem, kjære hjem

Crete

Crete

Crete

Borte bra, men hjemme best? Jeg har hatt en veldig fin uke på Kreta, men må innrømme at det var ganske godt å komme hjem også. Dagene ble brukt til å ligge rett ut på solsenga ved bassenget, for så å gå ut og spise hver kveld. Det har vært godt å få slappet av og ikke minst å få litt farge på kroppen! Vi landet på norsk jord i går, men dro rett på hytta til noen venner av familien og ble der til i dag. I dag har jeg faktisk stått på vannski! Etter tre forsøk som endte med en real faceplant i vannoverflata, var mestringsfølelsen stor da jeg endelig kom meg opp på det fjerde. Morsomt! Nå har jeg så mye jeg vil se gjennom, redigere og vise dere at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte... Har dere det fint?

Follow on Bloglovin

Malakoff 2013

Jeg er hjemmeeee! Og for en fin helg det har vært! Jeg var som sagt i Nordfjordeid på Malakoff Rockfestival, og jeg må innrømme at jeg synes litt synd i dere som ikke var der. Høydepunktet var helt klart Kaizers, men også First Aid Kit, The Graveyard, Biffy Clyro, LidoLido, Black Debbath, The Hives og Honningbarna ligger høyt på listen over råe konsertopplevelser. Jomfruturen min på festival har vært BRA! (Gjør dere klar for en bildebombe)

Malakoff 2013

Malakoff 2013

Malakoff 2013Uten mat og drikke, duger helten ikke! Eller hva?

Malakoff 2013

Malakoff 2013Selve festivalområdet var utrolig fint! Over hele området hadde de hengt opp lyspærer mellom trærne og i et øyeblikk mens jeg stod der og hørte musikken i bagkrunnen, så hendene til alle menneskene i været med såpebobler og ballonger i luften og disse lysene over det hele, åhh. Jeg har ikke sett mye som er finere. 

Malakoff 2013

Malakoff 2013

Malakoff 2013Helgens skotøy ble Dr.Martens, noe som var veldig greit i søla. Å pynte seg litt med blondesokker er lov på festival. 

Malakoff 2013

Malakoff 2013
Utsikten fra hotellrommet! Ja, vi er av de pinglene som heller velge å kjøre en time for å sove i en skikkelig seng enn å ligge å halvsove i et fuktig telt. Og gjett hva! Det var så verdt det. 

Malakoff 2013Hahaha! Jeg aner ikke hvem disse to karene er! Men de var litt for fulle og ville være med på bildet, så hvorfor ikke. 

Malakoff 2013Mamma var meget fornøyd når Kaizers Orchestra stod på hovedscenen. 

Malakoff 2013

Malakoff 2013

Åhh, skjønner dere nå eller? Neste år drar jeg med meg noen venner, putter dem i et telt på campen og pakker stilongs og ullsokker i bagen (for det var iskaldt om kvelden, nemlig). Etter dette gleder jeg meg bare enda mer til Jugendfesten i august, det skal bli så gøy!
Har dere vært, eller skal dere på festival i år? Fortell! 

Follow on Bloglovin

"sommer"

IMG_3611-1

IMG_3616-1

Seriøst, nå er jeg lei av sommeren vi ikke har. Om de skulle avlyse juli kunne de i det minste sagt i fra først, slik at jeg rakk å komme meg bort til varmere strøk. Til tross for regnet og kulden, tok jeg årets første bad på lørdag! Det var 12 grader i lufta og iskald vind, men nå har jeg i allefall gjort det. Ellers bruker jeg dagene til å trøste meg selv med jordbær, trening, twitter og shopping. Sistnevnte er nok ikke det beste for lommeboka, menmen. Hva gjør dere om dagen?

Follow on Bloglovin

Når det ikke er sommer i Norge...

IMG_3604-1

IMG_3595-1

IMG_3605-1

IMG_3600-1

...så får vi lage sommer selv! I går dro jeg, Kristiane, Anna og Sunniva inn til byen for å få litt sommerstemning i det triste "sunnmørsværet". Båtfestivalen i Ålesund er jo obligatorisk hver sommer, så det var jo klart at vi måtte ta oss en tur for å se på jalla-bodene og spise mat. Båtene derimot var ikke så veldig interessante... Om kvelden samlet vi sammen litt flere folk og grillet og koste oss i fjøra. 11 grader og en grå himmel stoppet ikke oss (selv om det måtte fleecegensere, luer og skjerf til for at vi ikke skulle fryse i hjel) og sommerstemning ble det! I allefall litt da...

Follow on Bloglovin

Hvorfor vi elsker ferie

IMG_3453-11. Du kan gå i pysj så lenge du vil. Jeg elsker lange morgener når jeg ikke trenger å gå i bukse eller bruke bh! 

IMG_3467-12. Du kan spise gårsdagens middag til frokost. Favorittene er kald pizza og tacosalat. 

IMG_3465-13. Du kan snu døgnrytmen HELT på hodet. Det er faktisk ganske digg å kunne være oppe så lenge du vil om kvelden og sove så lenge du vil om morgenen.

IMG_3539-14. Du kan leve som en katt! Er ikke det alles drøm å kunne komme og gå som du vil, sove når du vil og spise når du vil?

IMG_3546-15. Siden vi faktisk bor i Norge er ikke været alltid på topp, noe som betyr at vi har god tid til å se nye filmer og serier. I går så jeg The Notebook for første gang, etter en skyllebøtte fra venninnene mine da jeg sa at jeg ikke hadde sett den. 

Follow on Bloglovin

Lately

15 dager siden sist. Har dere savnet meg? Hvem prøver jeg å lure, såklart dere har! De siste ukene har vært veldig hektiske og jeg har så vidt vært hjemme på to uker. Aner ikke om dere er interessert i å vite det, men jeg kan jo fortelle hva jeg har brukt tiden på likevel. 

Akademiet Awards

Forrige onsdag var det sommeravslutning for hele skolen. Da har vi noe som kalles "Akademiet Awards" der de deler ut premier i forskjellige kategorier og har underholdning osv. Klassen min stilte med en sang som noen i klassen har skrevet, med dans og koreografi i bakgrunnen. Det var morsomt når alt endelig satt og vi fikk vist det frem! Tenk at jeg har fullført første året på videregående allerede. Det kjennes ut som jeg startet i går... 

Tidligere samme uken var det en egen "sommeravslutning" hos Charlotte med bestejentene i klassen. Det var utrolig koselig og jeg kjenner at jeg kommer til å savne dem veldig i sommer! Forhåpentligvis er alle samlet til høsten igjen. Rart hvor glad det går an å bli i mennesker på under et år. 

Torsdag var det konsert med Uhørt! Etter uendelig mange timer med øving og en generalprøve som mildt sagt gikk elendig, fikk vi nok en gang en vellykket konsert! Gjett om det var deilig å sette seg ned når vi var ferdig. Enda bedre var det å høre alle de fine tilbakemeldingene fra publikum og kjente og kjære. Gleder meg allerede til neste konsert! I tillegg til alt dette har jeg sovet i lavvo og fisket i en elv, (jeg fikk ikke en eneste fisk, bare myggstikk på størrelse med mandariner), danset litt (mye), gått på fjelltur med Anne og Synnøve, vært syk og ja, egentlig kost meg mye. Nå har jeg endelig sommerferie, og det var deilig å avslutte førsteklasse med et godt over middels karaktersnitt! Jeg har også fått meg sommerjobb, så de neste fire ukene skal jeg vaske et kontor fem dager i uka. Jippi, det er så gøy å vaske. Nå ser jeg frem til en innholdsrik sommer og gleder meg veldig til sola titter frem. Hva har du gjort den siste tiden?

Hello June

Untitled

Nytt sengetøy med både blomster og prikker. Lange dager, lyse netter. Sover som en prinsesse. Frokost, kinamat og shopping med verdens beste mamma. 

Untitled

Personlig almanakk i posten. Tenker at juni er en fin tid å begynne å skrive igjen. 

Untitled

Hører regnet utenfor vinduet. Sofatid med gode venner, film og latter. 

Untitled

Lakker neglene svarte selv om det egentlig er sommer. Hei juni, vi har savnet deg! 

Nasjonaldagen

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Champagnefrokost, korpsmusikk, kaker og is, bunad og ikke minst gutter i dress. Jeg elsker 17.mai. Jeg hadde en veldig fin dag i går! Gikk i tog og spiste kake og is på ungdomsskolen, før jeg spiste reker og kreps og enda mer kake med "storfamilien". På kvelden ble det marshmallowgrilling, bål og kos på stranda med en herlig gjeng. Jeg synes det er så fint at vi har en slik dag der vi kan feire grunnloven og at vi er et fritt land. Alle er liksom så glade 17.mai og det er så fiiiint! Hva gjorde du i går?

Saturday night

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

I går kveld feiret vi bursdagen til Anna. Noen uker for sent, men bedre sent enn aldri, ikke sant? Det var i allefall kjempekoselig! Det er alt for lenge siden alle jentene har vært samlet, så det var utrolig gøy å få se alle igjen. De er så herlige alle sammen! I tillegg fikk vi en av de beste pizzaene jeg noen gang hadde smakt og masse kake og godteri. Jeg spiste så mye at jeg fortsatt var mett da jeg våknet i dag, haha! Hva synes du om bildene?

Tiltaksløs

IMG_1981-1

Er ikke mandag dagen man skal være inspirert og ha ny energi og sånt? Det mest (og eneste, viss det å kaste rosiner opp i luften og fange dem i munnen teller) fornuftige jeg har gjort i dag er å pakke ut av bagen fra helga. Og det er jo relativt bra, med tanke på at jeg kom hjem i går og vanligvis ikke bruker å pakke ut før jeg har vært hjemme i minst en uke. Det er ikke det at jeg ikke har noe å gjøre, jeg bare gidder ikke. Egentlig burde jeg vel øve til mediekommunikasjonsprøven vi har på onsdag eller redigere bilder til oppgaven i prosjekt til fordypning eller ta antrekksbilder eller vise dere rommet mitt eller innkjøpene fra Oslo eller trene. Er ikke de fire siste obligatoriske når du blogger?

Som du sikkert har skjønt, kommer jeg ikke til å gjøre noe av det over i dag. Jeg velger heller å sitte på senga og lese, høre på Gabrielle Aplin (<3) og spise (enda mer) rosiner. Kanskje (les: mest sannsynlig ikke) jeg legger meg ned på soveromsgulvet og tar litt styrketrening etterpå, men det blir vel heller til at jeg sovner eller noe. Ha en fin kveld! 

OSLOVE

IMG_1938-1

IMG_1950-1

IMG_1964-1

IMG_1915-1

IMG_1953-1

IMG_1920-1

IMG_1965-1

IMG_1917-1

IMG_1926-1

Etter nesten åtte timer i bil, er jeg endelig trygt hjemme på rommet mitt! Jeg har hatt noen fantastisk fine dager i Oslo og lengter egentlig bare tilbake. Det er noe med det å være i en by. Jeg har fått sett Vigelandsparken, shoppet (og nettshoppet litt, hihi), gått i kjole og spist alt for mye dritt. Kost meg, med andre ord.

På torsdag var jeg jo også på Justin Bieber konserten med søsteren min. Det var en helt utrolig opplevelse og jeg tror nok at alle, belieber eller ikke, hadde kost seg der. Justin var helt fantastisk på scenen og stemningen var sinnsyk. Etter nesten halve konserten tok jeg ut øreproppene for å føle alt helt skikkelig. Folk hylte og skreik og lo og sang. Det var helt vilt! Var du på konsert? Hvordan opplevde du det?

En av dem


Bildene fra min instagram, @euksnoy. 

Wops, bloggfravær igjen. Dagene går så innmari fort, og så har jeg liksom ikke noe særlig med tid til overs. Skulle gjerne hatt flere timer i døgnet. Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, faktisk! Jepp, jeg er en av dem. I kveld blir det Justin Bieber konsert med lillesøster, noe jeg gleder meg veldig til! Forhåpentligvis går det smertefritt for seg når jeg og en tiåring skal tilbringe flere timer i samme rom som tusenvis av hylende fans. Fingers crossed. 

I don't wanna leave this place

I dag stod jeg opp til nystekte boller og kakao. Sola varmet faktisk en del, så det ble frokost på verandaen. Anbefaler ikke å sitte ute uten sokker da, det var litt kaldt. 

Jeg har vært på luftetur i hagen med røde converse og mønstrete (er mønstrete et ord?) bukser.


Se så søt knott (?) jeg har fått på nattbordet! Og til dere som spurte: Jada, dere skal få se rommet mitt, men det må nesten vente til det er ferdig. En seng og et nattbord i et ellers tomt rom, er ikke så mye å vise frem. 

Ååå, så glad jeg er i dag! Det er et eller annet med denne sola som gjør at humøret stiger så til de grader. Hjemmelagde boller stjernekopper hjelper også en god del. Det gjør liksom ikke så mye at vinden er iskald og at det fortsatt er litt snø igjen på bakken og at jeg vanligvis ikke liker tirsdager, det er jo påske, sol og vår! Ha en fantastisk tirsdag videre!

(Psst! Er du ikke like happy som meg i dag, så kan du alltids høre på sangen øverst i innlegget. Den er sååå søt!)

Sweet seventeen

Jeg hadde vinterferie forrige uke, så da tok jeg meg likegodt ferie fra bloggen også. Var blant annet på hytta i helga og koste meg mye, men tok ikke et eneste bilde. Er det ferie, så er det ferie! 

Tirsdag for en uke siden feiret jeg, Caroline og Sunniva 17års bursdagen våres. Vi inviterte sju andre jenter til kake, brus, potetgull, partyhatter og hele pakka og hadde rett og slett et skikkelig barneselskap for å feire det siste året som barn. Kan ikke si annet enn at det var kjempekoselig å ha alle jentene samlet igjen, og jeg hadde i alle fall en super kveld! 

Unnskyld for de utrolig stygge fargene på bildene, men uansett hva jeg gjør så vil de ikke se likt ut på bloggen som de gjør i photoshop. Si gjerne ifra om du vet hvorfor det er slik! 

Day twoKveldens antrekk? Dag to I Loen har gått ut på spising, trening, spising, bading og litt mer spising. Nå er jeg så sliten at jeg tror jeg bare må legge meg til og sove. Godnatt! 

Hotell Alexandra

Jeg har kanskje glemt å nevne det, men jeg er på julebord på Hotell Alexandra i Loen sammen med familien i helga! Jeg satt forresten rett bak moren til Georg Lipai og så idol på storskjerm i sted (han er fra Loen), men glemte å spørre om han var singel og kunne gifte seg med meg. Går det an??? Noen fortalte hvor han bodde da, så jeg får vel bare gå og ringe på døra i morgen. Neida. Joda. Neida. Nå skal jeg legge meg slik at jeg er klar for nye eventyr i morgen! 

OnsdagJeg har vært dårlig til å legge ut hverdagsbilder i det siste. Egentlig så har jeg vel vært ganske dårlig til å legge ut bilder i det hele tatt... Her er i allefall litt av ettermiddagen min. Liker den rosa pusegenseren min. Savner å lese. Savner langt hår. Men ellers fin onsdag da! Har hatt et sangoppdrag med Uhørt i dag og derfor ikke vært på skolen. Jeg har også fått ordnet meg et treningsprogram, så nå tror jeg det blir enklere å dra meg opp av sofaen og ta turen ned på Aktiv. Det er i allefall det jeg håper på... Har du hatt en fin dag?

MorgenidyllI dag våknet jeg av morgensola som traff meg i ansiktet og danset på veggen. Idyllisk sa du? Tror ikke det så helt likt ut som det gjør i reklamer og filmer, en trøtt Elisabeth er nok ikke et like vakkert syn... Jeg var ikke klar for å stå opp helt enda, så jeg snudde ryggen til og sov litt til. Nå har jeg i alle fall vært våken noen timer og fått i meg litt frokost. Egentlig burde jeg vel gått i dusjen og ordnet meg, men jeg satt så bra at jeg tror jeg drøyer det litt lenger, hehe! Har du hatt en fin morgen?
 


Husk å melde deg på linkerunden HER. 

Hei fredag!

God helg søtinger! Denne uka har gått kjempefort, men likevel er det veldig deilig at det er fredag og helg nå. Elsker fredager! I kveld er planen å ha det gøy med kjempefine folk og forhåpentligvis få danset av meg litt gangsperre etter bodypump-timen på onsdag, hehe. Har du noen planer for kvelden?

God jul!

Tenkte jeg skulle stikke innom for å ønske dere alle en riktig god jul! Tre Nøtter til Askepott satte julestemningen i år også, så for dere stakkarene som greide å sove over det eller ikke fikk sett det av en eller annen grunn, kan jeg meddele at hun fikk prinsen denne jula også. Håper dere alle får en fin feiring med mennesker dere er glade i. God jul!

Siste finish før den store dagen

Nå er det jul hos oss også! I dag har vi fått inn et (passe skeivt og pistrete) juletre og pyntet det. Det ser mye finere ut nå som det har fått litt (mye) pynt, lys og farge på greinene, heldigvis. Neida pappa, jeg bare tuller. Treet vårt er kjempefint det! Alt som står igjen nå er å få pakket inn de siste gavene, så kan det bli jul!

Er du klar til i morgen?

In the making

Den siste uka på skolen har vi brukt mye tid på å planlegge, spille inn og redigere musikkvideo. Jeg var på gruppe med fem andre jenter og va valgte sangen Young, wild and free, så dere kan jo bare tenke dere hvor gøy vi har hatt det! Bildene over er fra mandag, en av dagene vi var ute og filmet. Må innrømme at det var ganske kaldt å løpe rundt ute i shorts og dongerijakke på denne tiden av året, men hva gjør man vel ikke for et bra resultat? Vi ble ferdige med redigeringen i dag, og er dere heldige så kanskje dere får se den! 

Har dere gjort noe spennende siste uka før ferien?

Weekends are a bit like rainbows...

...they look good from a distance but disappear when you get up close to them. 

Denne helga har vært så fiiin! På fredag var det juleball i sunnmørshallen og jeg koste meg kjempemye med gode venner. Lørdag sov jeg leeeenge og slappet av med håndball på tven før jeg måtte opp i hallen og spille selv. Om kvelden var vi samlet en liten gjeng og spilte brettspill og bare lo. Så flink blogger som jeg er, har jeg ingen bilder fra dette... Nå sitter jeg i senga og skal til å redigere noen bilder fra forestillingen til ungdomsteateret som var forrige helg, så blir det EM-finale og familieselskap senere.

Har dere hatt en fin helg?

Dreaming of a white ChristmasI dag skulle jeg vise dere all snøen som kom i løpet av dagen, men på de tre-fire minuttene det tar å gå fra bussen og hjem ble det faktisk helt mørkt. Det resulterte i høy iso og helt svarte bilder. Jaja. Nå som snøen er på plass begynner julestemningen å komme også, så da krysser jeg fingre og tær for at den vil holde til etter jula er ferdig! 

Har du julestemning?

Julebord med jenteneI år bestemte vi for å gjøre ting litt annerledes. Vi i jentegjengen har alltid kjøpt julegaver til hverandre, men etterhvert som årene gikk og vi ikke lenger fikk penger av foreldrene våre til å kjøpe gaver (hehe) innså vi at vi faktisk ikke har råd, siden vi er såpass mange. Derfor valgte vi å ikke kjøpe julegaver til hverandre i år, men heller ha julebord! Det er jo minst like koselig! Så i går kveld tok vi på finstasen og samlet oss for å lage mat og kose oss. Utrolig gøy for meg som ikke går på samme skole som de andre og ikke ser dem like ofte som før. Fikk endelig tatt igjen litt jenteprat og se de søte jentene samlet igjen! 

Er det forresten andre som har problemer med at fargen på bildene endrer seg når de lastes opp på nettet? Utrolig irriterende at bildene blir grønne og blasse...

Hva gjorde du i går?

Første søndag i advent

Tenk at det er første søndag i advent allerede! Dette året har gått så utrolig fort. Her i bygda er det en tradisjon å gå i fakkeltog og tenne julegrana første søndag i advent. Tingen var bare det at de som vanligvis arrangerer dette fakkeltoget ikke ville gjøre det i år, noe som betydde null fakler på oss. Jeg og Caroline gikk likevel da, men med lommelykt. Kanskje likegreit for meg som er redd for flammer og alltid holder fakkelen så langt unna som jeg greier. De hadde også sagd ned det som tidligere har vært julegrana og erstattet den med en litt mindre. Og så hadde de tatt på blåe julelys. BLÅE. Æsj, vil ikke vise bilde av den en gang. Heldigvis fikk jeg kake som plaster på såret! 

Noen som gjør noe lignende?

Tid for tradisjoner

Hei! Jeg lever enda, altså. De siste ukene har bare vært så fullstappet med alt mulig rart. Prosjekter og innleveringer på skolen, håndball, øving til konserten (som forresten er nå på lørdag, iii) og så prøver jeg jo å være litt sosial på toppen av det hele. På fredag var hele "storfamilien" som jeg liker å kalle det samlet til middag og pynting av pepperkakehus. En fin juletradisjon som vi har gjort hvert år så lenge jeg kan huske. Det er så koselig med sånne tradisjoner! I år tenkte jeg ville gjøre noe litt mer spennende enn å putte seigemenn på ferdighus fra butikken, så jeg tok rett og slett og lagde mitt eget pepperkakeslott! Det er skeivt og må støttes opp av papp, men hallo, mye mer sjarmerende! Jeg er i allefall veldig fornøyd!

Har dere noen førjulstradisjoner? 

"Sunday is the golden clasp that binds together the volume of the week"Litt bilder fra søndag da vi gikk tur og drakk kakao i varmestua. 

HyttekosHei søte dere! I går dro jeg med Caroline og familien min opp til hytta. Kom opp i ni-tiden, lagde taco og satt to timer i boblebadet. Kjempekoselig! I dag har vi vært i trekket og kjørt snowboard og spist massemasse god mat! Fløtegratinerte poteter og kjøtt til middag, boblebadet igjen, så hjemmelagd sushi og brownies til kvelds. Yummy! Håper dere også koser dere i helga!

ØvingshelgDenne helga har bestått av sang og dans, femtitallskrøller og kjoler, julekaker og juletre, sminking, moro, slit og latter. Med andre ord har det vært øvingshelg med Uhørt i helga. I dag brukte vi dagen på å pynte oss i femtitallsklær og spille inn reklamefilm for konserten 1. desember. Det var supergøy, men nå er jeg utrolig sliten! Jeg har veldig stor tro på at resultatet blir kjempebra, og jeg gleder meg skikkelig til å se den ferdige filmen! Hadde blitt kjempeglad om dere ville ta en tur innom facebooksida vår her, og gjerne like den også. Hva har du gjort i helga?

Autumn is a second spring when every leaf is a flower

Fredag klokka ett kunne vi vende nesene bort fra skolebøkene og puste lettet ut. Den etterlengtede høstferien var endelig her!

Jeg starter ferien på Bjorli med hyttekos og bållukt. Sola titter frem mellom skyene nå og da, og alt er rødt, gult og egentlig kjempefint. I dag har vi gått en liten tur langs veien og bare sett på naturen. Satte oss ned på café med kakao og den beste gulrotkaken jeg noen gang har smakt. Nå skal vi snart ut og grille, så skal jeg slappe av så godt jeg kan. Ha en fin lørdagskveld! 

Høstkvelder

Etter en uke med drittvær (mild sagt) er endelig helgen her! Nå som jeg har begynt på videregående går mye av fritiden min bort på å reise til og fra skolen. Jeg må stå opp veldig tidlig, men greier ikke alltid å legge meg så tidlig som jeg burde. Dette fører til at jeg alltid er kjempesliten når jeg kommer hjem. Da er det superdeilig å bruke kveldene til å slappe av og gjøre småting man ellers ikke gjør.

Som å lage muffins for eksempel. Okei, så var det ikke jeg som lagde disse, men jeg blandet glasuren og var kjempeflink til å spise! 

Eller ta bilder av lillesøster. Hun er så søt og naturlig, men likevel ender det som regel opp slik når jeg prøver å stikke kameraet opp i ansiktet hennes.

Jeg prøver også å lære meg å like te. Jeg synes ikke det smaker noen ting, men om jeg tar to teposer i stedet for én og har oppi 3-4 suketter er det ikke så ille lenger. 


Litt mer muffins.

Hva bruker du høstkveldene til? 

PositivI dag startet jeg dagen med en kopp kokvarm kakao og en hyggelig beskjed om at jeg hadde vunnet fotokonkurransen her.  Jeg som vanligvis ikke liker mandager så godt, liker dem plutselig litt bedre og ser frem til å nyte den siste ferieuka før hverdagen er tilbake. 

Flere som har hatt en positiv start på uka? Fortell! 

Norway Cup 2012

Hei! Så godt det er å være hjemme! For vår del endte Norway Cup etter første kamp i A-sluttspillet på onsdag, og siden guttene også hadde røket ut, ble det tusenfryd samme dagen og hjemreise torsdag. Litt kjipt å ikke komme lengre, men sånn ble det. Takk til pappa som tok bilder. 

Nå som jeg er hjemme og kan blogge igjen har jeg mye å vise dere. Jeg har fremdeles mange bilder og en film fra USA igjen å vise (og redigere..) i tillegg til at jeg har mange bilder fra før jeg dro som heller ikke har kommet på bloggen enda. Skal prøve å oppdatere så bra som mulig fremover! 

Flere som har vært/er på Norway Cup i år?

Fredag

I går rømte jeg, Caroline og Synnøve fra tåka og dro for å besøke Lene. Det ble en kjempekoselig kveld med søtsaker, latter og jenteprat. Vi gikk til og med tur i skogen og på stranda, barbeint. Det anbefales ikke, for å si det sånn.

Hva gjorde du i går?

Behind the scenes


Gårsdagens location. En strand og to pene jenter som modeller. Tror det ble mye bra, altså!


Caroline og Eirik fant ut at det gikk fint an å bruke himmelsengen jeg tok med som myggnetting. De var også flinke til å spille musikk og kaste steiner i vannet (...).
Når vi først var på stranda, måtte jeg jo få Synnøve og Anna til å bade litt! Ble noen kule bilder av det, og så vidt jeg vet, er begge friske idag.

Som du ser, hadde vi en liten shoot i går kveld. Det var litt mye mygg, men ellers ganske varmt og koselig. Gleder meg til å komme i gang med redigeringen og vise dere resultatet!

168 timer

I løpet av de siste sju dagene, har jeg vasket i sju timer. Jeg har tilbragt 47 timer på en fotballbane. Og sovet i 55 timer.

De 59 timene i denne uka som ikke har blitt brukt til de tre tingene over, har jeg slappet av. Jeg har ledd, jeg har klaget, jeg har vært sliten. Sliten, men fornøyd med innsatsen.En ting jeg ikke har gjort de siste sju dagene, er å plukke opp kameraet. Jeg har latt det hvile seg litt på hylla. Men nå, nå har jeg litt bedre tid til ting jeg ikke må, men vil. Det skal bli fint. 

Hva har du gjort den siste uka?

FeriestartCreds til Marte som tok bildene! Siden vi fremdeles hadde igjen litt penger etter klasseturen, samlet vi hele klassa på bowlingen onsdag. Der ble det bowling og pizza, samt latter og mange klemmer. Det var en fin måte å starte ferien på, samtidig som det var litt trist å tenke på at dette var siste gangen alle kom til å være samlet på lenge. Vi kommer faktisk aldri til å gå i samme klasse igjen.

Men dere, er det ikke deilig med ferie nå?

SluttenTi år med grunnskole er over. Poff, ferdig. De tre siste årene har nesten gått alt for fort. Det skal bli rart å skilles fra den herlige apeflokken jeg så og si har levd sammen med i tre år nå. Å være ferdig med ungdomsskolen er litt trist, men ganske fint også. Det er jo faktisk ikke slik at jeg aldri kommer til å se dem igjen! Dette er ikke slutten, det er en ny begynnelse. 

Trondheim

Heisann! Da er jeg hjemme fra en herlig tur sammen med klassa. Vi var tre dager i Trondheim, og etter disse tre dagene har jeg funnet ut hvor mye det faktisk er mulig å gjøre på så kort tid. Jeg var kjempesliten da jeg kom hjem i går kveld, men la meg med et smil om munnen og er mange minner rikere. Siden jeg ikke vet hvem som synes det er greit å komme på bloggen og hvem som helst ikke vil, får dere nøye dere med disse bildene for denne gang. 

Etter mange timer i buss på tirsdagen, dro vi rett til Tyholttårnet og spiste pizza. Etter dette fikk vi sjekke inn på hotellet og legge fra oss bagasjen før vi småløpte til Rockheim. Vi avsluttet første dagen med bowling og gocart, noe som var veldig gøy. 

Onsdag rakk vi en liten tur i byen etter frokost før vi besøkte Nidarosdomen. Så fikk spiste vi lunsj, og en liten gjeng av oss dro til Pirbadet. Så fikk vi noen timer i byen før vi dro på paintball. Det er noe av det gøyeste jeg har vært med på, og det var heller ikke så vondt som jeg trodde!Torsdag dro vi til Vitensenteret før vi igjen fikk noen timer til å gå rundt i byen. Da klokka ble omtrent fire, satt vi klar i bussen til å kjøre den lange veien hjem igjen. 

Som dere sikkert forstår, har jeg hatt det veldig fint og opplevd veldig mye. Det er ganske rart at jeg bare har skoledager igjen på grunnskolen, så skal jeg faktisk aldri mer gå i klasse med denne gjengen her. Gjennom tre år sammen med oppturer og (på slutten veldig store) nedturer har vi blitt veldig sammensveiset og jeg kommer til å savne alle sammen. 

 

Au revoir

Ja, jeg har vært litt sløv på bloggfronten i det siste. Dere er bare søt og kommenterer og stikker innom likevel, dere. Om det faktisk er noen som bryr seg om jeg oppdaterer eller ikke, så må jeg dessverre skuffe dere med å si at jeg blir borte noen dager. I morgen reiser jeg på klassetur til Trondheim! Jeg har faktisk aldri vært i Trondheim før, jeg. 

Melkebart

Iskald nordavind i håret, melkebart, solbriller, bølger, Caroline, Kristiane, smoothie. Litt av lørdagen min.

Koselig helg

Glemte kanskje å fortelle det, men på lørdag/søndag var vi sju jenter som dro på tur for å feire bursdagen til Anne. Jeg var mildt sagt elendig til å ta bilder, men Caroline tok noen nærbilder av ansiktet og foten sin pluss de to over, så creds til henne for det. Det var i allefall en utrolig koselig feiring! Vi badet, solte oss, spilte kort, skravlet og spiste oss feite. Om ikke det hørtes bra ut, så vet ikke jeg!

Nå har imunforsvaret mitt sviktet igjen, så nå er jeg syk. Igjen.

Kongelig besøk

I dag har jeg hatt fri, jeg, Sunniva og Caroline har fått tattis, og kronprinsparet har vært på besøk i bygda vår. 

Sløving


Noen instagrambilder fra den siste tiden...

Ting er så herlig for tiden! Jeg er ferdig med skriftlig eksamen, været er herlig, vennene mine er herlig, LIVET er herlig! Dagene går i skole, før jeg går rett hjem, tar på meg bikini og legger meg på verandaen. Etter to dager har jeg til og med fått skille! Det er ganske deilig med sløve dager.  Ah, elsker sommer! <3

Om dere vil kan dere forresten følge meg på instagram: @princesselisabeth

Hva heter du på instagram?

DiggMAT. To bilder fra grilling med jentene i går kveld. I dag har jeg vært i kofirmasjon og spist meg altfor mett. Tror ikke jeg greier å spise på en uke, minst. Nå skal jeg gjøre matte, så skal jeg sove. GLEDER MEG til jeg kan gå ut av skolen og være ferdig med skriftlig eksamen i morgen! 

 

NasjonaldagenJeg er elendig til å ta bilder på slike dager man burde ta masse bilder... Uansett om dette er alt jeg har, var det en fin dag i går. Jeg gikk i tog sammen med Caroline og Kristiane, og etter det måtte jeg stå i kiosken et par timer. Utpå ettermiddagen dro jeg, familien min og tre andre familier til en hytte der vi spiste massemasse mat og kaker. Rart jeg i det hele tatt greide å reise meg fra stolen da vi var ferdige... Jeg kom hjem for ikke så alt for lenge siden, og selv om jeg har et rom som bør ryddes og mattebøker som bare venter på at jeg skal øve til eksamen, tror jeg heller at jeg tar meg en tur til bana for å se kamp!

Hadde du en fin dag i går?

Akkurat nå

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med kakokoppen i hånda. Egentlig skulle jeg vært på fotballtrening nå, men halsen min tillater ikke det helt enda. Derfor ble det sofa og en god bok i dag! Jeg har akkurat begynt på den første boken av "The Hunger Games", og selv om jeg bare har lest fire kapitler, er det skikkelig spennende allerede. Skjønner hvorfor den har fått så gode tilbakemeldinger! 

Hva har du gjort sålangt i dag?

Kake, kake og mer kake
Meg, Kristiane og Helene. 

Konfirmasjonshelg! Kake og bunad, to ting jeg elsker. Denne helga var det Kristiane som var konfirmant og det ble feiring både lørdag og søndag. Jeg hadde det kjempefint, og det håper (og tror) jeg at hun også hadde! 

Flere som har vært i konfirmasjon i helga?

Fylkesmønstring

Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra en super helg på UKM i Ålesund! Det å få lov til å dra på fylkesmønstring var en helt utrolig ting å få oppleve. Jeg har hatt det så bra! Reiste sammen med de andre som gikk videre fra kommunen, men jeg kjente egentlig ingen av dem fra før. Eller, jeg visste jo hvem noen av de var da... Det ble ikke noe problem, for alle sammen var kjempekoselige, og vi hadde det veldig gøy sammen.

Jeg deltok på ene konserten på lørdag, og det var også veldig gøy! Tror aldri jeg har vært så nervøs før, men heldigvis gikk det bra da jeg kom meg på scena. Da vi kom på fredagen fikk vi bånd med lapper på til å henge rundt halsen, men selv om det stod "artist" på min, så føler jeg meg ikke så veldig som en artist. Selv ikke etter å ha sunget alene på den SVÆRE scena, hehe. 


Rikke Lie åpnet åpningskonserten. Hun er sinnsykt flink!


Søte Pauline, som var en av de jeg reiste sammen med, sang og spilte helt nydelig.


Vi tok oss også noen turer til butikken, og da vi så et skilt om softis på et gatekjøkken, greide vi selvfølgelig ikke å gå forbi uten å kjøpe! Årets første softis <3
Arya og Ane fremførte et utdrag av "Trollmannen fra Oz". Kjempeflinke og søte jenter begge to!


Jeg, Pauline og Ingrid gikk litt amokk i fruktdisken på Spar, noe som førte til fruktparty på gulvet på klasserommet der vi bodde.


I dag greide vi å sove over frokosten, men det gjorde ikke noe, for da kunne vi heller stå opp til lunsj og få taco!

I tillegg til å se på konserter og utstillinger, være på lydprøver og å spise, gjorde vi også mye annet gøy. Vi var for eksempel i ballbingen og knuste gutter fra Romsdalen i fotball og på diskotek og danset til vi såvidt kunne gå. Jeg kan helt klart si at helgen var vellykket! Kjenner at det skal bli deilig å sove i min egen seng i natt, da...

Har du noen gang deltatt på fylkesmønstring?

Last


Bilde fra Karneballet i fjor vår.

Hei søtiser! I kveld er det klart for det siste ballet på ungdomsskolen, vårballet. Temaet er eventyr, men jeg kommer nok ikke til å kle meg ut noe særlig. Litt rart at det er siste gangen, men det kommer vel mye gøy fremover også! Jeg gleder meg i allefall, og skal selvsagt ta litt bilder til dere. Ha en fin kveld! 

Uno

I går brukte vi fire timer hjem fra Bjorli. Vanligvis bruker vi litt over to. Det snødde så sykt at vi såvidt kunne se en meter forran bilen. Kom derfor veldig sent hjem, og da var jeg dødstrøtt. 

I helga spilte vi mye uno, og spiste hele tiden. Jeg er nesten mett enda! Jeg hadde det i allefall kjempefint! På lørdagskvelden satt vi fire timer i boblebadet og bare snakket før alle sluknet. Det ble noen timer i skitrekket i går også, så nå er vi proffe på ski og brett. 

Jentetur

Hellu! Nå er vi på hytta; jeg, Sunniva, Caroline, Lene og farmor. Vi kom opp i går, spiste taco og slappet av i boblebadet. I dag har alle fire stått på snowboard, og vi har faktisk vært i trekket i hele fem timer. Nå er lasagnen snart klar, så skal vi bade i kveld også, før det blir en dag til i trekket i morgen. Koser meg kjempemye! 

Hva gjør du i helga?

jobb = penger = sko = HAPPY!

I to timer har jeg tasset rundt med musikk på ørene og vaskefilla i hendene. Nå er badet mitt rent, i allefall! Hvorfor jeg bruker fredagen min på å vaske? Det har seg nemlig slik at jeg har blitt forelska... i de nye JC skoene til Synnøve! Fra det øyeblikket jeg fikk prøve dem på føttene, fant jeg ut at jeg faktisk ikke kan vente helt til jeg skal til USA i sommer med å kjøpe mine egne. Så da er det bare å jobbe da, slik at jeg får råd om ikke så lenge. 

Sparer du til noe?

Sol-, snøbrett- og mormor-tirsdagI dag hadde morfar fylt 75 år, så da passet det fint å ta en tur til gravstedet for å se hvordan det stod til der. Det er ikke så ofte jeg er der, så det var fint for meg også.

I dag har sola vært fremme hele dagen. Det har rett og slett vært en kjempefin vårdag! Ettermiddagssola skinte så fint mellom trærne, og jeg måtte nesten ta et bilde.

Da vi kom tilbake til mormor ventet en søt pus utenfor. Vi fikk herlig "mormor-middag" (potetball) og sjokoladepudding til dessert. Fin dag!

Nå var planen egentlig å dra på trening, men siden jeg såvidt greier å bøye kneet uten å gråte på grunn av den svære blåkulen jeg har der (som jeg forresten fikk da jeg falt av trekket med snowboard på skidagen i dag og lagde domino med de to neste som kom bak), er det nok best at jeg blir hjemme. Det er ikke så lett å spille håndball når man har store smerter bare man går. 

Har du hatt en fin dag?

Goodbye winter, hello springLørdagsmorgenen våknet jeg opp midt i en dobbeltseng, helt alene. Sola skinte så fint inn gjennom vinduet, og alt lå klart for at dette kunne bli en flott dag.

Mens jeg stod på badet la jeg merke til den fine pynten farmor hadde i baderomsvinduet. Det er nemlig der jeg har bodd hele helga. Hos farmor, ikke på badet. Jeg avtalte å møte Caroline på senteret, og der traff vi Anne, Anna og Synnøve som solgte klippfisk. På bordet hadde de en notatbok for å føle seg viktige og profesjonelle, men egentlig spilte de bare bondesjakk...

Siden sola fremdeles skinte og de har påskeegg til tjuesju kroner på Nille i stedet for trettifem på Bunnpris, satte vi oss alle fem på brygga og trykte i oss søtsaker. Vi traff tre kjekke karer med skateboard, så da fikk jeg tatt littegrann hoppebilder, samt prøvd litt selv. (Å stå på brettet altså, ikke å hoppe ned trappa). Jeg tror forresten ikke jeg skal satse på en karriere som skater. Strike a pose. Aaah, gåsunger dere, gåsunger! Vårtegn <3Vi jentene dro opp til Synnøve, så kom Frida også. Der spilte vi kortskalle og jeg tapte faktisk ikke. 

Så møtte vi enda flere folk og dro på bowling og hadde det kjempekoselig. Etter det splittet vi oss, og jeg og noen få andre dro til Helland og så skrekkfilm og stappet i oss søtsaker. Lørdag var en fantastisk fin vårdag. Jeg ønsker meg flere slike.

I dag har jeg tilbrakt tid i bil, i ferge og på håndballbanen. Det går greit å reise nesten to timer når man vinner, så jeg har egentlig hatt det ganske bra i dag også.

Har du hatt ei fin helg?

Psst! Siden jeg er i det gode hjørnet i dag vil jeg gjerne takke og gi litt oppmerksomhet til Thea og Ane som er søte og kommenterer nesten hvert eneste innlegg jeg publiserer. Dere blir lagt merke til, tusen takk.  

Litt av litt forskjellig 

Litt kveld, litt skitrekk i mørket, litt Emma og Alexandra i boblebadet, litt snømann og litt hytte. I dag har vært en fin fredag i trekket med litt snø og litt sol. Vi har sett litt nyheter og litt humorprogram og vi har spist masse god mat. Det er litt fint å være på hytta. 

 

 

Happy Birthday! 

I dag fyller Caroline seksten år. Jeg og hun sov hos Lene i natt, og Sunniva var der om kvelden, så da klokka slo tolv, kom vi inn døra med brownies med seksten lys mens vi hvisket bursdagssang slik at vi ikke skulle vekke de andre i huset. I dag tidlig stod jeg og Lene til og med opp en time tidligere enn vi trengte for å steke vaffler før vi skulle til byen. Gratulerer med dagen kjære, håper du har hatt en fin dag!

 

Etter en dag i Molde på Moldebadet og Egon i går og noen timer i Ålesund i dag, har nå hele familien komt seg opp på hytta. Her blir vi helt til søndag, så da er det plutselig ikke så lenge igjen av ferien likevel. Menmen... Jeg skal kose meg de siste dagene!

 

 

 

 

Give me sleep

 

Nå er jeg endelig hjemme og ligger helt utslått på senga mi. Er det ikke meningen at man skal være uthvilt eller en hotellweekend? Tydligvis ikke. Jeg er helt sosialt sliten etter to netter på rom med hele familien og en tre timers lang biltur i en trang bil med to søsken som roper, sloss og danser. Det skal bli utrolig deilig å isolere seg litt. Jeg sov til og med en halvtimes tid da jeg kom hjem, og jeg bruker aldri å greie å sove midt på dagen. Det beviser vel bare hvor sliten jeg er.

 

Psst! Jeg ble ukens blogg hos Marte Kristine, og siden jeg er så snill og hun har en fantastisk fin blogg, synes jeg at dere kan ta en titt innom her.

 

Hva har du gjort i helga?

 


En morgen i svart/hvitt

 

Hei! I dag våknet vi til herlig frokost og regn. For min skyld gjør det ikke noe at det regner, for da slipper jeg å gå på ski, hehe. Vi er forresten på Hotell Alexandra i Loen fordi vi er på julebord med jobben til pappa, siden noen lurte. Vi har vært en tur i Stryn, men siden det var så surt dro vi fort tilbake til hotellet. Nå er det snart klart for lunsj, så blir det bading etterpå. 

 

Hva skal du i dag?

 


BlåttI dag har jeg spist meg supermett, gått i blått, vært på barnedisko og fått blå drink. Livet på hotell er ikke så ille!

 

Hatt en fin kveld?

 


Oh, Sunday

Søndag. Da jeg våknet i morges, var lillesøster den eneste personen igjen i huset. Skal vi vekke Elisabeth til morsdagsfrokost? Nei, vi bare drar før hun står opp. Egentlig helt greit. Jeg liker å spise frokost alene.
 


Det er jo morsdag, så pappa hadde kjøpt roser til mamma. Røde, hvite, gule og rosa.


I dag har jeg beundret speilet mitt. Det er egentlig ganske fint. Det er langt, kanskje litt skittent og det har ramme i gullfarge. Caroline sier at man blir høyere og tynnere i det, og det er jo litt fint.


Katten har sovet i senga mi hele dagen. Hun vekte meg med mjauing i dag tidlig, og hun ligger her enda. Det er nesten ikke plass til meg fordi hun er så tjukk og fin og god.


I dag har jeg tatt meg tid til å rydde rommet. Jeg syntes ikke det var så ille før jeg ryddet det, men det er jo litt deilig å slippe å tråkke på klær uansett hvor jeg beveger meg. Litt trist at det mest sannsynlig er like ille om to dager.


Jeg har fått testet fjernkontrollen til kameraet mitt! Jeg måtte sette meg ned og lese manualen på dansk, men jammen greide jeg ikke det også. Nå har jeg i allefall litt kontroll. Dere må bare skrike ut om dere vil se flere av tullebildene jeg tok av meg selv i den brune skinnsofaen, altså.


Mange liker å gå i joggebukse og uten sminke på søndager, men jeg synes egentlig at det er litt fint å pynte seg den siste dagen i uka. Tjueen armebånd og en rosa klokke med matchende lepper. Fint.


Helt til slutt denne søndagen, dro vi til farmor og spiste kaker og sjokolade. Det har blitt veldig mye kaker på meg i det siste, men det er jo så godt, så det gjør ikke noe.


Nå har jeg fått på meg nattkjole og kimono fra Kina. De gjør at jeg føler meg litt mer som en prinsesse når jeg sover. Jeg har ikke tenkt til å sove helt enda, for jeg må lese litt i en bok først. Dette har vært en rolig, men ganske så fin søndag.

 

Hvordan har dagen din vært?

 


Where's the party?

 

 
 

Jeg hadde en kjempefin kveld i går! Først var det en fantastisk bursdagsfeiring med masse kaker, bra musikk og herlige folk. I dag er jeg sliten i beina etter all dansingen. Så ble det overnatting hos Sunniva med vårruller og film til langt på natt, og akkurat passe med soving. Fintfintfint!

 

Hatt en fin helg så langt?

 


What's up, cake? Muffin much.I går gikk turen ut til Lene for å bake muffins til hele klassa. Vi er så søte altså! Hadde en kjempekoselig kveld sammen med jentene! Vi bakte også brownies til oss selv, så jeg kan vel si at vi ble ganske kvalme etterhvert... Jeg fikk også testet kameraet mitt litt mer, og jeg må si at jeg er superfornøyd! Angrer ikke i det hele tatt på at konfirmasjonspengene mine ble brukt til det.

 

 

On stage

 

Busk grand prix 2012. De seks første bildene er tatt av pappa.

 

 

BUSK grand prix 2012 smakebit

Da var BUSK grand prix over for i år! For min del, er det faktisk over for alltid. Siden dette er siste året mitt på ungdomsskolen, kommer jeg aldri til å stå på den scena sammen med klassa mi igjen. Samtidig som det er veldig trist, er det litt deilig også. Det ble ikke plassering på oss i år heller, men jeg synes vi var kjempeflinke likevel! 10B er best! Vi sang om stereotyper, og etter min mening fikset vi alt ganske så bra. Om du ikke vet hva stereotyper er, kan du google det. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har forklart det ordet i løpet av de siste månedene, hehe! Her kommer i allefall en liten smakebit fra showet:

 


Klassa mi! Beste! <3Kveldens sminke da liksom! Hehe, tror ikke jeg kommer til å kjøre emo/gother-stil på heltid...Vinnerklassa 10A. Selv om det er surt for oss som tapte, var seieren helt klart fortjent!

 

Flere bilder kommer i morgen. Ja, det har seg faktisk slik at jeg har dobbelt opp med bilder! Møtte pappa i pausa, og gjett hva han hadde med seg da? Det nye kameraet mitt! Objektivet ble levert i dag mens jeg var på skolen og øvde og sang, men nå er det endelig her!

 

Nå har jeg fått dusjet av med det aller meste av eyeliner, hårspray og svart vannmaling, og er egentlig veldig klar for å sove! Det er utrolig rart hvor mye slike ting tar på. Tror jeg kunne sovet i flere dager...

 

Har dere grand prix på skolen?

 


Hakuna Matata


Tro det eller ei, men når du starter uka med kanelsnurrer og knallrosa lepper, da er ikke mandag så altfor ille. Jeg har egentlig hatt en ganske fin dag så langt. Vi har øvd litt til grand prix, og det ser faktisk ganske så lovende ut for morgendagen! Jada, jada, jeg vet at jeg har bablet ganske mye om skolens grand prix i det siste, men det er faktisk nesten det eneste som står i hjernen min for tiden. Det skal bli godt å få det ut av systemet.

 

Om en liten time skal jeg på fotballtrening. Det skal bli godt å få røre litt på seg, for jeg er så trøtt at jeg nesten sovner her jeg sitter... Det som kunne gjort denne mandagen enda bedre, var hvis objektivet mitt kunne komme. Vi betalte jo ekstra for å få det levert innen 48 timer, og det var på torsdag! Jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet og ta livet med ro. Hakuna Matata.

 

Hvordan ser din mandag ut?

 


Goin' down
 

I går ble det en tur på bowlingen. Vanligvis er jeg elendig i bowling, men i går vant jeg faktisk. Etter det var vi en hel gjeng som dro til en kompis og bare slappet av, spilte kortskalle og pratet. Så sov jeg hos Caroline. Det var en kjempekoselig kveld, og jeg kom hjem med flere hundre ufokuserte bilder, som ikke var tatt av meg, på kameraet. 

 

I dag har jeg kjørt bil sammen med mamma og tante. Det er helt greit å kjøre langt når du har alle tre baksetene for deg selv, The Pretty Reckless på ørene og smågodt, snickersis og fanta exotic rett ved siden av deg. Nå er jeg plantet i sofaen på hytta, og her planlegger jeg å sitte resten av helga. Jeg har med mange bøker og tegnesaker, så det skal nok bli en ganske avslappende og ok helg!

 

Hva skal du i helga?

 


Breathe in. Breathe out. 

askjhfeorijnf! I dag har jeg ingen grunn til å ikke smile. Nr. 1: Det er helg! Helg er alltid best! Nr. 2: På mandag dukker (forhåpentligvis) Canon EF 50mm f1.4 USM opp på døra mi. Da kan jeg endelig ta i bruk det nye kameraet! Gleder meg som en liten unge. Nr. 3: Jeg kom videre til fylkesmønstringen i UKM! Da jeg fikk melding om det, var jeg nesten helt sikker på at de hadde sendt feil, men så gikk jeg inn på hjemmesiden og oppdaget at navnet mitt faktisk stod på listen over de som gikk videre. Pust inn. Pust ut. Så fikk jeg ikke sove. 

 

Hva smiler du for i dag?

 


UKM 2012

I dag stod jeg opp 07.00. Jeg har hatt på meg øredobber med firkløver på, og jeg har stått på en scene. I dag deltok jeg for første gang på UKM. Heldigvis var det ikke så skummelt å stå der og synge som jeg hadde trodd, og jeg koste meg mye sammen med de andre deltakerene i "orange room", der vi fikk mandariner og satt på oransje stoler. Løp for det meste rundt med kameraet til ufo, så fikk ikke tatt så mange bilder med mitt eget kamera. På bildene over ser dere Sigve, Jon Martin og Kristiane. Det siste er fra da Kristiane og Jon Martin opptrådde. De var kjempeflinke!

 

Ellers har jeg funnet ut at objektivet jeg bestilte sammen med det nye kameraet ikke passer, så da får jeg greie meg med Olympus E-520 en liten stund til mens jeg venter på nytt objektiv. Gleder meg helt sykt til å ta i bruk Canon eos 5d mark ii! 

 

Har du vært med på ukm før?