Foto - mennesker

A person's a person, no matter how small

Untitled

Høstentusiast?

Untitled

Untitled

Hva er det med alle sin iver etter høsten om dagen? Jeg synes høsten er oppskrytt. Det er jo bare mørkt, kaldt, vått og ekkelt. Dersom vi ser bort i fra de fire dagene i oktober når alt er oransje, gult og rødt, da. De fire dagene er helt ok. Og hva med at man kan sitte inne og lese magasiner og se på tvserier med en kopp kakao i hånda? Det gjør vi nordmenn strengt talt resten av året også. Høsten er demotiverende og kjedelig. Alt mister liksom farger og liv, inkludert menneskene.

Forhåpentligvis lyser disse bildene av fine Synnøve opp mandagen deres en smule hvis dere er så uheldig at dere sitter inne med tunge regndråper fallende utenfor vinduet, slik som meg.

Fra et nedstøvet kamera

Untitled

Untitled

I går var jeg og Synnøve (denne freshe frøkna over her) på luftetur med kameraet. Stakkars greie, nesten helt nedstøvet! (Kameraet altså, ikke Synnøve). Jeg følte meg nesten litt tilbakestående da jeg stod der og liksom skulle gi instrukser. Det er alt for lenge siden sist! I dag var planen å redigere litt, helt til jeg fikk beskjed om at disken på macen var full. Det betyr at jeg på ut til pappa en tur for å tjuvlåne en ekstern en før jeg kan redigere videre. Her har dere i alle fall en liten smakebit, så skal jeg prøve å få sett litt mer på de andre bildene i løpet av helga. Hva synes du?

Repost

Untitled

...og plutselig hadde det gått fem uker siden sist bloggen ble oppdatert. Opsi.

Cold

Cold

Cold

Cold

Kanskje på tide at dere får høre fra meg igjen? De siste dagene har jeg hatt prøveeksamen i media langt oppetter halsen, men nå er jeg endelig ferdig. Og fornøyd. Både med at det er over og resultatet. Jeg har derfor feiret med både lunsj på McDonalds og taco til kvelds (mat<3), så hvorfor ikke feire enda litt mer med bilder av fine Martine (trykk på navnet). Håper dere alle har hatt en fin lillelørdag!

you are so lonely, so lonely

mystisk

Modell: Synnøve B. Hersvik

Life is a fairytale

Untitled

Untitled

Untitled

Endelig litt fremgang med redigeringen! Det har gått litt treigt i svingene i det siste, men her har dere litt flere bilder av Synnøve som jeg tok før jul. I dag har jeg tilbragt ettermiddagen på sofaen i joggebuksa med New Girl på skjermen i håp om å bli i bedre form. Er det noe jeg absolutt ikke har tid til nå, så er det å bli syk! Krysser fingrene for at det går over snart.
Hva synes du om bildene?

Somebody mixed my medicine


På bildene: Synnøve B. Hersvik

Life is a party

Her er det andre bildet jeg leverte til et fotoprosjekt på skolen like før jul. Oppgaven var å ta tre totalt ulike bilder med samme modell. Det første finner du ved å bla litt lenger ned på bloggen, så skal jeg nok få vist dere det tredje også etterhvert. 

Cinderella

Cinderella

Tittei, her er jeg. Og et bilde jeg leverte til et fotoprosjekt på skolen i går. Så til deg som spurte, jada, jeg lever enda. :)

Gjemt og glemt

IMG_3796

IMG_3837

IMG_3806

Det er nesten som en skattejakt å gå gjennom bilder på nytt en stund etter de ble tatt! Du finner liksom så mye som du ikke la merke til første gangen. Somme disse tre søte av Synnøve og Anna. Jeg blir så glad av å se på dem, hahaha! 

Silhouette

Untitled

Untitled

UntitledPå bildene: Synnøve B. Hersvik

Søndag er dagen til å lete gjennom bildemappene i finder og kanskje finne en bortgjemt og glemt skatt eller to. Eller tre. Alle disse bildene er fra en nydelig sommerdag i juli. Åh, som jeg savner det. 

Lead by your beating heart

Untitled

UntitledPå bildene: Anna Maria Hjelseth, Synnøve B. Hersvik, Frida Alvestad. 

Check

Untitled

UntitledPå bildene: Synnøve B. Hersvik

Første skoledag: Check. Det var veldig fint å se igjen folk, men for min del kunne vi godt hatt sommerferie i en måned til. Men, men, nå er vi igang og det blir vel godt å komme inn i rutinene og finne tilbake til døgnrytmen. Jeg forsov meg i dag, og i morgen må jeg stå opp TO timer tidligere enn i dag! Dette lover godt... Dere får bilder av Synnøve i dag, rett og slett fordi jeg ikke orker å ta noen nye. Men det går bra, for hun er fin. Hva synes du om bildene?

Seaside

Untitled

Untitled

UntitledPå bildene: Anna Maria Hjelseth

Som dere kanskje har merket, så ligger jeg litt etter når det gjelder redigering. Jeg har fortsatt en god del bilder fra tidligere i ferien jeg ikke har sett gjennom enda, men det kommer! Etterhvert... I dag startet jeg i alle fall dagen med en treningsøkt, og godt var det. Jeg prøver for harde livet og snu døgnet, men det var visst ikke så lett... Gruer meg allerede til å stå opp halv seks fra og med neste uke.
Hva synes du om bildene?

Follow on Bloglovin

The sun sets to rise again

Untitled

UntitledPå bildene: Frida Alvestad

Jeg hadde likt mandager bedre om de ikke var så grå. I dag høljer det ned, men jeg prøver så godt jeg kan å trøste meg selv ved å gå i kjole og se tilbake på solfylte bilder fra tidligere i sommer. Hva synes du om bildene?

We all shine on

Untitled

Untitled

UntitledPå bildene: Synnøve B. Hersvik

Follow on Bloglovin

Cool kids can't die

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

UntitledPå bildene: Synnøve B. Hersvik og Anna Maria Hjelseth.

Onsdagskveld var jeg ute og tok bilder med Synnøve, Anna og Frida. Jeg har så mange bilder at jeg ikke har rukket å se gjennom alle en gang! Dette er en start, resten får dere vente i spenning på, for tiiiidlig, tidlig i morgen setter jeg meg på et fly til Kreta og blir borte en uke. Der er planen å ligge helt stille på en solseng og bli så brun som mulig. Snakkes om litt over en uke! Hva synes dere om bildene?

Follow on Bloglovin

Oh, those summer days

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Endelig er sommeren her! De siste dagene har blitt brukt til bare typiske sommerting og det er så herlig. Jeg har grillet tre dager på rad, spist is, vært med venner, spilt sandvolleyball og gått på fjellet hele to ganger. Må si jeg følte meg flink da jeg stod på toppen av Mount Everest (les: Hellandshornet) i går med melkesyre i beina etter mer en to timer med gåing og nesten litt krabbing på alle i fire i bratt oppoverbakke. Elsker sommeren! Hva gjør du i sommer?

Last

Untitled

             Untitled       Untitled
 UntitledModell: Synnøve B. Hersvik

Dette blir nok siste del av bildene av Synnøve for denne gang. Jeg har helt sikkert mer jeg kan grave frem av denne nydelige jenta, men tror det er større sjanse for å finne det om jeg lar det ligge en stund. Hva synes du om bildene?

Bright eyes

Untitled

UntitledModell: Synnøve B. Hersvik

Let her go

Untitled

Untitled

Dere er vel ikke leie enda? Jeg har fortsatt en del bilder som ikke er redigert enda, men tenker det er bedre å fordele dem over flere innlegg enn å poste alt på en gang. Hei, vet dere hva? Jeg kom ikke opp i skriftlig eksamen! Jippi! Jeg er utrolig glad for at jeg slipper å stresse med det nå som vi holder på med de siste prosjektene i alle andre fag i tillegg. Nå skal jeg se Glee, før jeg tar en tidlig kveld.
Hva synes du om bildene?

Hello Spring

        Untitled                 Untitled             
Untitled
Modell: Synnøve B. Hersvik
Sminke: Caroline Fauskan 

Har fått redigert tre bilder til som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Det kommer nok flere etterhvert, men det kan hende det tar litt tid. Det ser i alle fall ut som det ble en del gode bilder, men jeg er usikker på om jeg skal bruke denne redigeringen på alle bildene eller om jeg skal prøve noe annet. Hva synes du om bildene?

Sneak peak

Beauty

Jeg er så heldig som har så vakre venninner som stiller villig som modell. I dag har jeg endelig hatt kameraet mellom hendene og tatt bilder av noen andre enn meg selv igjen. Synnøve Bostad Hersvik var dagens modell og Caroline Fauskan stod for sminken.
Vil dere se mer?

Juks

The best things are hidden i The best things are hidden ii

Drar frem to arkivbilder av vakre Synnøve fordi det er mandag og jeg har vært alt for opptatt med å spise kake og øve til engelskpresentasjon til å få tatt noen nye bilder. Det er vel egentlig litt juks å reposte gamle bilder (tror til og med det er tredje gangen jeg viser disse), men jeg lar meg selv slippe unna med det i dag. Godnatt godtfolk! 

En, to, tre

Jeg savner å ta bilder av mennesker. Disse tre ble vel tatt for omtrent et år siden.

In WonderlandForrige søndag stilte jeg ut disse bildene på UKM. Gikk ikke videre dessverre, men gøy var det uansett. Om dere vil se bildene jeg tok under selve mønstringene kan dere klikke dere inn HER.

Black and white beauty

Her er to bilder jeg tok av Synnøve til portrettprosjektet som ikke ble brukt til oppgaven. Synes hun er for fin til å gjemmes bort i en mappe på macen, så jeg redigerte dem og tenkte jeg kunne poste dem her. Hva synes du?

BeautyHer er det andre bildet fra portrettprosjektet vi hadde på skolen. Det er tatt i kategorien beauty og jeg er egentlig ganske fornøyd! Jeg fikk lært ganske mye gøy i photoshop mens jeg jobbet med dette bildet, noe som var kjempegøy. Det er forresten min vakre venninne Synnøve som er modellen. 

Hva synes du om bildet?

Hundred StreamsFredagskvelden var jeg på ungdomsarenaen på konsert med Hundred Streams. Herregud, så gøy det var! Det var ikke særlig mange folk der, (og alle som ikke var der burde virkelig angre!!) men likevel fikk de alle til å stå forran scena og danse. Musikken var utrolig bra, og det at tre av fire var fra London og hadde britisk aksent var heller ikke noe minus. De er altså verdt å sjekke ut! 

Hva synes du om bildene?

Black/White


På bildene: Synnøve B. Hersvik

"If we weren't all crazy, we'd just go insane"


På bildet: Synnøve B. Hersvik

Slik blir resultatet når jeg og Synnøve har tilgang til ansiktsmaling, kakestrøssel og en arbeidslampe på en mørk høstkveld. Mer kommer senere! 

Creloe

På fredag før jeg dro til hytta var jeg en tur innom ufo for å høre noen kompiser av meg spille. Bandet heter Creloe, alle er mellom 15 og 16 år og de er kjempeflinke! Du kan godt sjekke dem ut på facebook her. Det jeg egentlig ville frem til, var at jeg prøvde meg på litt "konsert-bilder", noe jeg har gjort veldig lite av før. De fleste bildene ble mørke og ubrukelige, men disse er jeg egentlig ganske fornøyd med. Gøy var det i alle fall! 

Hva synes du om bildene?

"Growing up won't bring us down"

Min fine kusine Kristiane i sunnmørsbunad som ville ha bilder til konfirmasjonstakkekort.

Emma & Hannah

Noen bilder jeg tok av Emma og Hannah i Central Park tidligere i sommer. Kjempesøte begge to!

Hva synes du om bildene?

Once upon a time... pt. VI - LenePå bildene: Lene Gamlemshaug

Dette var siste del av bildene jeg tok i skogen med Lene, Synnøve og Frida. Har fortsatt noen uredigerte bilder fra stranda, men de får jeg heller plage dere med senere!

Hva synes du om bildene?

Once upon a time... pt. VUnfocusedPå bildene: Lene Gamlemshaug og Synnøve B. Hersvik

Lights will guide you home


På bildene: Synnøve B. Hersvik og Lene Gamlemshaug.

Ser dere noe nytt eller? Jeg har jobbet med designet helt siden jeg stod opp og begynner endelig å bli fornøyd. Det mangler fremdeles en del småting, slik som header, men jeg synes allerede det er mye finere og mer oversiktlig enn det forige. Bare si fra om noen vil lage header altså, så kan jeg gi dere størrelsen jeg vil ha osv, hehehehe...

Hva synes du om bildene og designet?

Once upon a time... pt. IIIPå bildene: Lene Gamlemshaug og Synnøve B. Hersvik

Ombres au coucher du soleil pt. ii

På bildene: Lene Gamlemshaug og Synnøve B. Hersvik

Once upon a time... pt. II - Synnøve

På bildene: Synnøve B. Hersvik

Anna Maria
På bildene: Anna Maria Hjelseth

Nå har jeg akkurat stått opp og er klar for å utforske New York City!

Hva synes du om bildene?

SynnøvePå bildene: Synnøve B. Hersvik

Once upon a time... pt. IPå bildene: Lene Gamlemshaug, Synnøve B. Hersvik og Frida Alvestad

Ombres au coucher du soleil pt. iPå bildene: Lene Gamlemshaug og Synnøve B. Hersvik

S&APå bildene: Synnøve B. Hersvik og Anna Maria Hjelseth

Sleeping beautiesPå bildene: Synnøve B. Hersvik og Anna Maria Hjelseth.

Heisann! Nå er jeg godt plassert i sofakroken på hytta. Her blir jeg til i morgen, da starter nemlig ferien skikkelig! Vi må stå opp grytidlig for å kjøre til Oslo, så tar vi fly til New York. Der skal vi bare sove en natt, før vi flyr til Orlando tidlig torsdagsmorgen. Jeg gleder meg som en liten unge til å reise! Det skal bli så bra! 

Jump

På bildene: Anna Maria Hjelseth og Synnøve B. Hersvik

Bruker dagen til å pakke, pakke og pakke. I morgen starter ferien for fullt! 

deuxfarger vs svart/hvitt?

MermaidsPå bildene: Anna Maria Hjelseth og Synnøve B. Hersvik

Gjemt og glemt

På bildene: Synnøve.

To bilder jeg tok av Synnøve i mai som jeg greide å glemme bort i farta. Jeg kjenner på kroppen at dette kommer til å bli en slitsom uke. Det er mandag og jeg er allerede utslitt. Kanskje jeg bare skal gå og legge meg nå?

Flower girl

På bildene: Anne

Kos dere med dette mens jeg småsynger, knasker druer og snakker høyt til meg selv på engelsk! 

Dandelion

På bildene: Kristiane og Anne.

Jeg hadde forresten blitt utrolig glad om du ville stemme på meg ved å "like" dette bildet!

T(h)reePå bildene: Kristiane, Synnøve (nr.2), Anne (nr.3)

TasteHer er en liten smakebit av det som kommer. Fine jenter og et hav av løvetenner.

The best part is hidden pt. II

På bildene: Synnøve B. Hersvik

ToTo bilder fra konserten på fredag. To konserter på én helg. Etter å ha solgt chips og grillmat i fem timer, var jeg nemlig på konsert i går også. På fredag var det liten scene og lokalt band, mens på lørdag stod Vinni på en større scene i den nye fotballhallen vår. Likte egentlig godt begge konsertene, var gøy!

Har du vært på konsert i det siste?

Å starte helgen med noe fintJeg starter helgen med enda flere bilder av Synnøve fordi hun er fin og fordi det er fint med svart-hvitt. Jeg har forresten mange flere som jeg ikke har fått redigert enda, så håper dere ikke er lei. Jeg startet også helgen med å få tekstmelding fra Akademiet der det stod at jeg har kommet inn på media til høsten. Det blir fint, det! Fredagskvelden blir nok også ganske fin, for da er planen konsert med søte folk. Gleder meg! 

Starter helgen din med noe fint?

The best part is hidden

På bildene: Synnøve B. Hersvik

Water covers 70.9% of the Earth's surface

På bildene: Synnøve B. Hersvik

Lonesome traveler pt. IIIVennskap

Jeg deltar i fotokonkurransen til Ingvild og Eirin (trykk på navnene for å komme til bloggene) der temaet er vennskap. Vi får lov til å delta med to bilder, så da vil jeg gjerne prøve meg med de to under av Lene, Synnøve og Caroline, tre av mine beste venninner. Fristen for å melde seg på er i morgen, så om noen av dere skulle få lyst, må dere forte dere! 

Lonesome traveler pt. II

På bildene: Synnøve B. Hersvik

Lonesome traveler pt. IPå bildene: Synnøve B. Hersvik

Friends know all your stories, bestfriends live them with you pt. IIJeg skal prøve å komme meg til dit jeg ville når jeg startet å blogge på denne bloggen. Mindre A4. Mindre "spise-trene-sove-innlegg". Mer foto-fashion-inspirasjon. Mindre personlig, men samtidig mer personlig. Bare på en helt annen måte. Det er bare så vanskelig å inspirere dere når jeg ikke har inspirasjon selv.

I am the ocean, I am the seaLitt mamma, litt pappa, og litt sjø. 

Yeux bleusNoen av de kornete bildene jeg tok av Synnøve i juni i fjor. Åhh, det klør sånn i fingrene! Jeg har så innmari lyst ut og fotografere! Jeg gleder meg til det blir litt mer sol og varme, for da skal jeg tvinge vennene mine til å være modeller for meg hele tiden. "Nei" er ikke et svar. 

Lene pt. IIModell: Lene Gamlemshaug

CarolineModell: Caroline Fauskan

SynnøveModell: Synnøve Hersvik

Synnøve, hun bare lo og lo og lo fordi hun fikk såpebobler i ansiktet. Ikke så alt for lett å ta bilder av henne når hendene er forran ansiktet, men det gikk jo veldig fint! Søt er hun også. <3

Hva synes du om bildene? Noen favoritt?

Lene

Modell: Lene Gamlemshaug 

Friends know all your stories, bestfriends live them with youDisse tre vil dere nok se en del til fremover!

FebruarbarnCaroline den tjuetredje, Sunniva den sekstende og jeg den fjortende. Alle fyller seksten år nå i februar. I kveld skal det feires!

 

 

Emma & Hannah

 

Her er et lite utvalg av bildene jeg tok av søsteren min og venninna hennes for en stund siden. Hva synes du?