Foto - random

Tittei

Untitled

Det var innmari uvant å stå foran kamera igjen. Det merkes godt at det er lenge siden sist. Jeg kjenner jeg nesten får litt prestasjonsangst for å vise ansiktet mitt her igjen, fordi det har vært et ganske sjeldent syn her inne i det siste. I tilfelle noen skulle være nysgjerrige på det, har jeg altså ikke forandret meg så mye. Egentlig ikke i det hele tatt.

Home again

Untitled

Jeg er hjemme fra Portugal med litt brunere legger (gammelt bilde, er ikke sååå hvit), litt lysere hår og en god del mindre penger. Bilder kommer når jeg får hentet overføringskabelen min hos mamma, så det er bare å glede seg. 

Moments of 2013


Når jeg ser over bildene fra i fjor innser jeg at jeg har gjort mye fint, egentlig. Bursdager, grillkvelder, Malakoff, Jugendfest, Kreta, nytt rom og overraskende mye fint vær. Et av målene mine for i år er å ta enda flere bilder, slik at jeg har enda mer å se tilbake på om et år. Jeg vil gjerne utvikle meg mer innen fotografi, og det går ikke når kameraet står og støver på hylla. Jeg ser frem til enda et innholdsrikt år! 
Opplevde du noe gøy i året som var? 

Throwback

Platanias

Untitled

Plataniás

Untitled

Untitled

Malakoff 2013

IMG_3605-1

Malakoff 2013

Sommeren 2013. Til tross for at halve ferien gikk bort til regnvær og å vaske kontorene til NAV, var den andre halvdelen veldig mye bedre enn okei. 

Polaroid

Polaroid

Polaroid

Polaroid

Husker dere at jeg fortalte at jeg ønsket meg et polaroidkamera? Sjekk hva pappa fant i kjelleren da!!!!!! Det virker til og med! Det var ikke mer film igjen, men det skal nok ikke være så alt for vanskelig å få tak i. Gleder meg sånn til å få ta det i bruk! Var det ikke fiiiint?

Min hule

Da jeg flyttet inn på nytt rom i påska, lovte jeg at jeg skulle vise dere det så fort det ble ferdig. Jeg hadde vel egentlig glemt av hele greia, men i går fikk jeg (endelig) opp gardiner, så da tenkte jeg at dere skulle få se. Jeg mangler fortsatt litt småting som bilder på veggene, nytt sengesett og ellers litt dill-dall og detaljer, men alt i alt er jeg utrolig fornøyd med resultatet! Det er mye kosligere å sitte her enn det var på det gamle rommet mitt. Alt er så lyst og fint! 

Fare/frykt

Hei! Jeg satt en dag og tenkte at jeg egentlig ikke forteller så mye om hva jeg gjør på skolen. Jeg går jo medier og kommunikasjon, og vi gjør faktisk en del gøyale og lærerike ting innimellom. For noen uker siden hadde vi et prosjekt i mediedesign der oppgaven var å ta/lage fire bilder som symboliserte et eller annet. Jeg var på gruppe med Jonas (trykk på navnet) og vi fikk fare/frykt. Her ser dere resultatet!Haha, ser dere at bilde nr. 2 er meg? Som dere kanskje ser, la vi veldig mye arbeid i denne oppgaven og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet også! Det ligger veldig mye jobbing i Photoshop bak disse bildene, og alle elementene i bildene har vi enten fotografert eller tegnet selv. Hva synes du? Har du en favoritt?

Good night

God natt fra meg og pus! 

LightsI dag er jeg supersliten og skal bruke kvelden til å ligge på sofaen og se Pretty Little Liars! Ha en fin onsdag! 

FireworkDet er vel ikke for sent for fyrverkeribilder helt enda? Jeg orket ikke å dra med meg stativ ut på nyttårsaften og jeg er ikke akkurat så veldig stø på hånda. Synes likevel at resultatet ble ganske stilig! Ellers driver jeg å endrer litt på designet og siden jeg har endret bildestørrelsen blir bildene i de tidligere innleggene litt små, men det får bare være.

Hva synes du om bildene?

Instalately

Her er noen bilder fra instagrammen min fra de siste ukene. Jeg heter euksnoy og om du vil kan du gjerne følge meg ved å søke meg opp eller trykke her. Legg gjerne igjen ditt brukernavn, så kan jeg ta en tur innom!  

Winter is coming

I dag våknet jeg opp til hvit bakke. Endelig! I dag skal jeg en tur i familieselskap, så det meste av dagen går nok bort til det, tenker jeg. Ha en fin søndag! 

LysekroneBahbahbah, aner ikke hva jeg skal blogge om. 

Den første snøenI år har ikke den første snøen falt stille og rolig slik den burde. De siste dagene har det snødd, haglet, regnet og blåst i alle retninger, samtidig. Det er kaldt, og på bakken er det bare sørpe. Kan ikke snøen legge seg som et hvitt teppe over høsten som nå har blitt brun og grå og trist? Kan ikke den dekke bakken og gjøre alt rent og fredlig? Er det snø hos deg?

++

Noen bilder som har blitt tatt de siste månedene, men som ikke har fått plass på bloggen tidligere. 

A few months back


Bilder fra en fin vårdag i mai.

Nå er jeg sliten. Endelig er det helg og litt mer tid til å slappe av. Så herlig. Har du noen planer for helga?

 

Rent og pent

I dag har jeg brukt flere timer på å rydde og tørke støv på rommet mitt. Jeg har kastet ut en hel haug med ting jeg ikke bruker lenger, og jeg tror faktisk aldri det har vært så ryddig før! Nå skal jeg bare slappe av før jeg skal på trening, så tar jeg meg kanskje en tur til Synnøve i kveld. Det er så herlig med ferie!

Har du også høstferie nå, eller har du begynt på skolen igjen?

Lørdag gjennom iPhoneHar brukt lørdagen til å kjenne litt på den kalde høstluften, lakket neglene og bare slappet av sammen med Caroline. Vi har gått gjennom hele klesskapet hennes, så i dag kom jeg hjem noen klesplagg rikere. Det er alltid gøy! Nå er jeg klar for en rolig kveld i sofaen med smågodtskåla på bordet og "Skal vi danse" på skjermen. Ha en fin kveld!

God morgenGod morgen søtinger! Nå har jeg fått ordnet meg og trykt i meg litt frokost, så nå tar jeg snart turen ned til frisøren for å klippe meg. Det trenger jeg, for å si det sånn. Håper dere får en fin lørdag!

Fra arkivetLitt diverse bilder fra arkivet. Noen favoritter?

Back to school


Noen bilder fra min instagramprofil, @euksnoy.

Så har jeg plutselig blitt så "stor" at jeg har begynt på videregående. Oi. Blandt de tjuefire nye klassekameratene mine i 1MKb satt det tjue-tjueén helt ukjente fjes med ukjente navn. Det var egentlig litt rart. Akkurat da, i et ukjent klasserom en time med buss fra skolen til alle venninnene mine, følte jeg meg litt alene. Men hey, jeg tror dette kommer til å gå veldig bra. Om en liten stund er ikke de fremmede ansiktene så fremmede lenger og navnene sitter forhåpentligvis, de også. Jeg vet at dette kommer til å gå bra. 

Hvilken klasse begynte du i?

VerdenJeg har endelig greid å henge opp verdenskartet mitt. Det gjør ikke noe at det er på svensk og at fargene har falmet, det gjør det nesten enda finere, synes jeg. Det er veldig koselig å kunne ligge på ryggen i senga og se på kartet og bare drømme seg bort til alle stedene man vil besøke og oppleve. 

Regnværsdager

Noen dager er det fint at det regner.

Det er fint fordi du kan sove lenge uten å få dårlig samvittighet. Du kan tusle rundt i huset i en behagelig shorts og en myk skjorte uten å egentlig gjøre noe, fordi du ikke trenger å gjøre noe. Gå uten sminke for å la huden puste. Puste ut.

Lage pannekaker med litt for tykk røre, men det går fint fordi det er første gang du prøver og det sikkert går bedre neste gang. Regnværsdager kan være fine, de også.

Har du hatt en fin dag?

BrightI dag stod jeg opp ekstra tidlig for å ordne meg til klassebildet. Følte meg ekstremt dårlig, men måtte nesten være med på det. Etter et litt under middels portrettbilde og et klassebilde der jeg så enda verre ut, dro jeg hjem igjen. De få gangene jeg er syk, kan jeg godt ligge i et par uker og det har jeg ikke tid til nå!! Siden jeg kom hjem, har jeg ikke gjort stort. Jeg har prøvd å gjøre noe fornuftig, (som å skrive særoppgave i kunst og håndtverk som skal leveres på torsdag, ops) men har bare endt opp med å sovne og få sovemerker i ansiktet. Jeg har fått lest gjennom alt forberedelsesmaterialet til engelsktentamen i morgen da, så dagen har ikke vært helt bortkastet. 

Flere som er syk?

L-O-V-EHeisann. Nå har jeg akkurat våknet fra en powernap, noe som var ekstremt deilig. I dag har jeg hatt mattetentamen, og det er ganske så fint å ha den overstått også. Gikk faktisk ganske bra. Etter at jeg kom hjem har jeg vel egentlig ikke gjort stort. Jeg har knasket paracet og halsdrops, drukket kakao og sovet på sofaen. Jepp, syk. Ikke noe bra tidspunkt å bli syk på, men jeg må vel bare komme meg gjennom det. Håper dere får en fin mandag videre! 

Behind the scenesNå har jeg KJEMPEMYE å vise dere fremover! 

Luftmadrasshelg nr.2Nå er jeg hjemme fra Stryn. Dette har vært en fin helg med mye håndball, mye latter og alt for mye søtsaker. Vi fikk femteplassen, jeg greide å få tre (ops...) utvisninger og nå tror jeg alle er helt utslitt. Der er ihvertfall jeg! Greide også å pakke med meg en søt og myk genser fra Moods of Norway hjem, det er vel nesten obligatorisk når man er i Stryn. Jeg har med andre ord hatt det ganske så fint!  

Hatt en bra helg?

Psst! Har forresten trukket vinneren av konkurransen, og hun er kontaktet.

CasualNå er vi halvveis til helg! Denne uka har sola endelig bestemt seg for å skinne på Sunnmøre også. Det er heeeerlig, og jeg har funnet frem vårjakkene mine selv om det fremdeles er minusgrader når jeg går til skolen om morgenen. Sånn er det å bo i kalde Norge.

 

escvinn2sg

Another Sunday...


En liten smakebit på bildene av Synnøve pluss litt til.

Hei dere! I dag har jeg brukt hele dagen inne på å rydde og vaske både bad og rom, så nå er det rent og pent her. Litt trist å være inne når det er så fint vær ute, men må man så må man. Nå tenkte jeg at jeg skulle være flink jente en liten stund til, så jeg setter meg ned for å starte på særoppgaven min i kunst og håndtverk. Vi har hatt en evighet på oss, men flinke meg har selvfølgelig ikke orket å starte enda. Senere skal jeg og Caroline ut og løpe litt, så jeg sitter egentlig bare og gleder meg til det. Har du hatt en fin søndag?

Last nightDu vet når du sier at du skal ta mange bilder? Da skjer det aldri. Jeg hadde i allefall en kjempefin kveld i går, og ville heller danse og ha det gøy med vennene mine enn å løpe rundt og blitse folk i ansiktet. Ordnet meg med søte jenter og koste meg skikkelig! Som sagt var dette siste ballet på ungdomsskolen, noe som kanskje er litt trist, men vi skal nok greie å ha det gøy fremover også.

Purple and shinyHeisann! Håper alle har hatt en fin påskeaften så langt, det har i allefall jeg. Nå har jeg og Kristiane komt opp igjen fra en dag i bakken. I dag syntes jeg at twintipskiene mine skulle få bli litt brukt, siden jeg har sverget til snowboard hele vinteren. Det gikk jo fint det også da! Jeg er i allefall sliten, så nå er jeg godt plassert i sofaen med et skinnende lilla påskeegg ved siden av meg. Tradisjonen med å få påskeegg tror jeg aldri at jeg kommer til å bli for stor til, men neste år må jeg nok trygle om å slippe å stå opp tidlig for så å gå ut i minusgrader i pysjen for å lete etter dem i snøen. Jeg greier jo aldri å finne noen uansett! 

Får du påskeegg?

No words


Jeg savner å skrive. Det er så mange følelser i meg at jeg ikke vet hvor jeg skal starte, og derfor starter jeg ikke. Kanskje det er for mye på en gang? Kanskje det er fordi jeg er så glad? Forelsket? Redd? Jeg vet ikke. Jeg vet bare at ordene kommer når de kommer, og i mellomtiden får jeg mate dere med bilder. Som disse fra søndag. Det går vel greit? God påske, i allefall.

Sesongslutt

Hei alle søte! Håper virkelig at dere har fått nytt det fine været i dag, for det kommer nok ikke til å vare så lenge. Jeg derimot, har kjørt bil i sikkert fire timer fra hall til hall for å spille de to siste håndballkampene i sesongen. Etter en del slit greide vi tilslutt å hente inn to poeng mot Ørsta og sikre fjerdeplassen, og da gjorde det ikke så mye at vi tapte en del mot Volda.

Nå er jeg helt utslitt etter barnediskotek i går og to kamper i dag, så i kveld blir det sofakos. Forhåpentligvis er det snart mat, for jeg sulter snart i hjel. Ok da, det gjør jeg ikke. Tenk på fattige barn i andre land. Uansett så ønsker jeg alle en fin kveld videre! 

Hva har du gjort i dag?

15:53


//Bilde fra i fjor vår.

God helg søtiser! Akkurat nå har jeg et brett med muffins i ovnen, og et annet stående klar på kjøkkenbenken. Om en drøy halvtime skal jeg opp i gjen på skolen, for i kveld arrangerer klassen min diskotek for barneskolen! Jeg er ikke så glad i bråk og mange barn, men det blir jo i allefall litt penger til klasseturen. 

Hva skal du gjøre i kveld?

Starstruck

Mitt første forsøk på å ta bilder av stjernehimmelen. Akkurat nå er det faktisk perfekt stjernehimmel ute, men neste gang skal jeg dra til et helt mørkt sted, fotografere mens det fremdeles er bittelitt rosa eller oransje lys igjen fra sola og bruke stativ. Det skal nok bli bra. 

Hva synes du?

We must bring our own light to the darkness