Foto - selvportrett

Latch

Untitled

Først av alt, trykk play på sangen øverst i innlegget! Dødsfin versjon av Disclosure og Sam Smith sin Latch. Nå er jeg akkurat ferdig på skolen etter en hel dag med norsk. Jepp, en hel dag. Jeg sitter vel strengt talt på skolen enda, for siden busstilbudet for oss som ikke bor i byen er så sinnsykt bra, går ikke neste buss før femti minutter etter at jeg slutter på skolen. Deretter må jeg sitte på bussen i en time og tjue minutter før jeg er hjemme. Great. 

I dag skal jeg på jobb, så fra fem til elleve blir jeg å finne i kassa på Coop. Jeg har egentlig tatt antrekksbilder i dag, men trynet mitt var så ufresht at jeg er litt usikker på om jeg vil dele dem med dere. Vi får se om jeg greier å redde noen av bildene i morgen! Intill da får dere greie dere med denne fine sangen og to bilder fra juni. Hva skal du i dag?

sumar

Untitled

Untitled

Om fire dager er det ferie på ekte. Åh, som jeg gleder meg! I år er planene en tur på Malakoff Rockefestival, jobbe mye, le lenge og mye med gode venner, bade og slikke sol, og tvinge kjæresten til å være så mye som mulig sammen med meg før han drar av gårde til militæret (  buhu:(  ). Aller først blir det en uke i herlige Portugal med en fin gjeng, og jeg kan ikke akkurat si at det frister lite med en uke med bare gøy og kos nå! Må bare holde ut i noen dager til! Hva er dine ferieplaner?

easy

Untitled

Untitled

Untitled

I dag har jeg tatt på badassmasken og begynner så smått å innse at det muligens er på tide å legge helsorte antrekk litt på hylla. Vi er tross alt i midten av april, noe som vil si at vi også er halvveis i vårmånedene, så da skulle det vel bare mangle at jeg kryper ut av den sorte komfortsonen min frem til høsten kommer igjen. Men det er jo så enkelt å snike seg inn i vinteruniformen av sort og grått. Det slår liksom aldri feil. Jeg lover jeg skal prøve (mest for min egen del) å bli litt lysere i klesveien. Satser på at det lyserosa skjørtet jeg kjøpte i dag og de hvite skoene som er på vei i posten ((<3) skal vise dere senere) gir meg en god start. Åh, den som sa at lykke ikke kunne kjøpes for penger... 

Moustache

moustache

Tullesøndag, slappe-av-søndag, bartesøndag, sykesøndag. Ser med andre ord ikke slik ut i dag. Det slår aldri feil at jeg blir syk når jeg absolutt ikke har tid til det. Jeg har vel rundt hundre ting jeg burde gjøre, men noen ganger må man bare lytte til kroppen og sette av litt tid til å bare slappe av. Nok sutring! Nå trenger kroppen en dusj. Hvordan er din søndag?

I set my body on fire so I could be free

I set my body on fire so I could be free

En #selfie og en kul sang til dere fordi jeg er så grei. 

18

18

Fredag var det Valentine's Day og jeg fylte hele atten år. Jeg må vel ikke være voksen nå, må jeg?

Believe you can and you're halfway there

Untitled

Untitled

I det siste har jeg tenkt litt på å tre inn i den såkalte bloggverdenen igjen. Albumene på macen fra de siste månedene ligger så og si tomme, og jeg har heller ikke utviklet meg noe innen fotografi slik jeg ønsket. Ganske trist om jeg får si det selv. Blogging, fotografering og skriving var jo en stor del av livet mitt tidligere, og jeg savner det egentlig litt. Det er fint å kunne dele og inspirere! 

Så da er jeg her igjen da. Med nytt design, ny inspirasjon og ny giv. Og forhåpentligvis litt sterkere enn sist også, nå som det går mot lysere tider og alle blir litt lykkeligere og litt mer motivert. Håper det går bra denne gangen! Jeg vil, jeg kan og jeg skal.

25/12

Wow. Det var mildt sagt veldig uvandt å stå forran kamera igjen. Dette var vel de to eneste bildene der jeg ikke ødelagte ved å tulle eller lage en dritstygg grimase. Jaja. Hvor skal jeg begynne? De siste månedene har vært fylt med mye skole, mye jobb og mange mørke og stormfulle dager. Det har derimot ikke vært så mye fritid, trening, søvn og dagslys som jeg skulle ønske, men slik er det bare noen ganger. Nå har jeg endelig ferie (frem til fredag i allefall), så hvorfor ikke komme med noen innlegg til dere nå når jeg først har tid? Jeg har jo faktisk litt å vise frem! Og ja, god jul til dere alle sammen! <3

Earth laughs in flowers

Untitled

Typisk min flaks

Untitled

Dette skjer hvert år! Med kulda og mørket kommer den uungåelige høstforkjølelsen. Åhh! Jeg dro hjem fra skolen tidlig i går, men følte meg bedre og dro på skolen igjen i dag, noe som kanskje ikke er det lureste jeg har gjort. Nå har jeg fått på meg joggebuksa og kommet meg under dyna igjen, så forhåpentligvis går det fort over. Håper på en reprise fra i fjor da jeg kom meg relativt fint gjennom det, og ikke som for to år siden da jeg var syk i nesten tre uker. Jaja, det er vel ikke stort annet å gjøre enn å sitte og vente på å bli frisk igjen... Flere som er syke?

Happy Friday

Geek

Æææ, tenk at ferien snart er over allerede! Jeg gråter nesten av tanken på at jeg på mandag må stå opp seks timer tidligere enn jeg har gjort den siste uka. Og ellers da? Jeg kom (levende, heldigvis) hjem fra hytta etter å ha lærekjørt i over to timer, og så har jeg grått og grått og grått av den nyeste episoden av Glee. Fysøren. Nå står pizza på planen før jeg forhåpentligvis finner på noe sprell i kveld. God helg! 

Funny faces

Funny faces

Åhh, det er så rart hva været kan gjøre med humøret! De siste ukene har vært så gråe og triste og motivasjonen har absolutt ikke vært til stede, men i dag våknet jeg plutselig helt uthvilt til kald luft og klar himmel og det gjorde alt mye bedre! På vei hjem i dag tok jeg meg selv i å le høyt. Jeg bare gikk langs veien helt alene med musikk i ørene og lo. Hahaha, jeg aner ikke hvorfor. Håper ingen så meg, jeg må ha sett ut som en tulling. Men det gjorde godt. Det gjorde så utrolig godt. 

Grå, gråere, gråest

Untitled

Untitled

Det å våkne til en regntung og grå mandag, er ikke akkurat favoritt-tingen min. Denne dagen har vært alt for lang. Nå har jeg lest (prøvd å lese) til prøve i flere timer, og om drøyt en halvtime skal jeg på håndballtrening. Heldigvis fant jeg noen notater fra i fjor om akkurat det samme temaet som vi har prøve i i morgen, så nå blir det kanskje litt lettere å konsentrere seg. Ellers ville jeg bare si tusen takk for all responsen på forrige innlegg! Dere er herlige!

Flere som har en tung start på uka?

If you're still breathing

Image and video hosting by TinyPic

Off to Malakoff

Untitled

Untitled

Gooood morgen kjære lesere! Nå setter jeg meg straks i bilen for å kjøre til Nordfjordeid og Malakoff Rockfestival sammen med mamma. Dere får ha en super helg (det skal nemlig jeg!!!!), så snakkes vi om et par dager. (Og jeg hadde blitt superduperglad om dere ville følge meg på bloglovin (de 19 følgerne jeg har er litt ensomme...), bare trykk på knappen under:-))

Follow on Bloglovin

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Å vaske gulv fem ganger i uka får meg til å føle meg som Askepott. Bortsett fra at Askepott ble invitert til ballet og fikk seg en prins. Jeg har ikke fugler og dyr til å hjelpe meg med arbeidet engang. Det er ikke like morsomt å være Askepott når man bare vasker uten å få prinsessekjole, snakkende dyr og en prins. Jeg har i allefall funnet frem en gammel kjole og klipt den om til et skjørt for å føle meg litt mer som en prinsesse (kan vise dere bedre når jeg får sydd inn et strikk i livet), så kanskje, en vakker dag, banker prinsen på døra med en sko laget av glass her også.

Natural

Untitled

Untitled

Brillefin

I dag fikk jeg meg nye briller! Pollensesong og kontaktlinser passer ikke alltid så godt sammen og jeg vil jo gjerne kunne se gjennom våren også, så da var det et par nye briller som måtte til. Ellers i dag har det SNØDD, og jeg har vært på øving til konserten vi skal ha 20.juni. I morgen har jeg dessuten planer om å filme innkjøpsvideo til dere (applaus til meg) og muligens presentere et spennende fotoprosjekt jeg har lyst til å prøve på. Dere får ha en fin kveld alle sammen! 

SUPERwomanHeisann! De siste dagene har vært veldig travle, så jeg har ikke hatt tid til å titte innom her dessverre, men jeg har hatt det veldig gøy da! Tirsdag filmet vi reklamevideo til Uhørt og konserten vi skal ha i juni, og jeg har stor tro på at både filmen og konserten kommer til å bli dødsbra. Det er altså bare å glede seg! I går var vi samlet en gjeng med jenter og feiret bursdag med taco og kake, noe som også var utrolig koselig! Det at jeg går på en annen skole og ikke ser dem så ofte lenger, gjør det bare enda bedre å treffe dem på fritiden. 

Har dere forresten fått med dere at jeg har laget nytt design? Jeg fjernet sidemenyen og la på en drop-down meny på toppen og en header i stedet. Jeg liker det ganske enkelt, men nå ble det liksom enkelt uten å bli kjedelig! Haha, jeg blir alltid så stolt når jeg får til sånt helt selv. Hva synes dere?

Fin søndagHei alle søte! I dag har vært en unormalt produktiv søndag. Synnøve sov her i natt (første natta på nytt rom, jippi!!!) og etter en god frokost dro vi på treningssenteret og trente. Da jeg kom hjem fikk jeg plutselig et behov for å gjøre et eller annet nyttig, så jeg malte strøk nr. 2 på møblene vi skal ha i kjellerstua (hei mamma og pappa, er ikke jeg verdens beste datter??) så nå er det nok ikke lenge til alt er klart! På toppen av det hele har jeg dusjet, ordnet meg og prøvd å ta noen selvportretter. Fin søndag! 

Hvordan har din søndag vært?

A light shining through

Jeg er så dårlig på dette. Sluntrer unna uten å blunke. Men her er jeg. Pluss en fin sang. 

StayRihanna på ørene, lasagne i ovnen, nye øreringer i ørene og fredag! Fintfintfint! 

KoskoskosHei alle søte! Håper dere har hatt en fin helg, det har i allefall jeg! I dag tidlig våknet jeg opp med fem søte jenter på stuegulvet (ikke på selve gulvet da, jeg er såpass snill at jeg ga dem madrasser) og det var jo koselig. Med pizza og godis i går kveld og rundstykker og brownies til frokost kan vi ikke klage. Det har vært en ganske slapp søndag og jeg har for det meste slasket meg på sofaen forran tven. Nå skal jeg snart på kino med mamma, og det blir nok også koselig. Lenge siden vi har gjort noe sånt sammen! 

Har du hatt en fin helg?

Watercolour

Jeg beundrer virkelig dere som greier å blogge hver eneste dag. Flinke meg har vært sløv og holdt meg unna "Nytt innlegg"-knappen i nesten en uke. Men nå var det ikke å klage på min egen blogging jeg skulle. I dag fant jeg en skikkelig morsom photoshop tutorial på youtube. Se da! Ikke var det vanskelig heller. Photoshop blir bare gøyere og gøyere til mer jeg lærer! Hvilket bilde likte du best?

We are challenged to change ourselves

Nå har jeg levert et refleksjonsnotat på åtte sider, så nå kan jeg slappe av! I allefall i noen minutter før jeg må begynne å øve til matteprøve... Over ser dere et av bildene jeg tok til fotoprosjektet vi har jobbet med på skolen i noen uker. Dette bildet er tatt i sjangeren "fineart" og for å være ærlig så vet jeg ikke helt hva jeg synes om det. Jeg ble liksom aldri helt fornøyd... Jaja! Nå er det uansett levert, og vi er enda litt nermere juleferien! 

Hva synes du om bildet?

We all become what we pretend to be


Kjøpte meg ny kjole her om dagen og den er sååå fin! 

How beautifully leaves grow old

If we could float away, fly up to the surface and just start again"Success usually comes to those who are too busy to be looking for it"

Gamle bilder igjen. Burde skjerpe meg. Dette har vært en travel, men ganske morsom helg. Jeg har sunget i over ti timer, i tillegg til at jeg var på dans (halla bygdefest) på lørdagskvelden. Nå er jeg kjempesliten og vil aller helst krype under dyna og bli der til i morgen, men siden jeg skal på kino med Sunniva og Caroline må jeg nok se til å komme meg i dusjen snart. Bah. 

Har du hatt en fin helg?

Vendredi

Fredag og bare to dager igjen til skolestart. I dag har jeg brukt dagen til husarbeid (flink jente) og spilt kamp. Men det snakker vi ikke om... Jeg kom i allefall hjem til en hyggelig overraskelse! I dag kom nemlig premien fra fotokonkurransen jeg vant på bloggen til Jan Sander. Kan ikke klage når man får en kamerabag og et headset i posten. Tusen takk Jan Sander!  

Resten av kvelden blir det sushi og smågodt med familien. Det blir sikkert koselig, er ikke så ofte jeg er hjemme fredagskvelden.

Har du hatt en fin fredag så langt?

Miss Nothing


Enjoy your youth

Image and video hosting by TinyPic

Enjoy your youth. You'll never be younger than you are at this very moment.

yes, thank youJeg kom opp i engelsk!! Takktakktakktakk!! Og takk til alle som ønsket meg lykke til og sa at jeg kom til å greie matte fint, det støttet mye! Jeg hadde nok greid det også, men det er mye mer motiverende å lage en presentasjon om verdensrommet og jordkloden enn å sitte og lage matteoppgaver. Nå gleder jeg meg utrolig til å få dette overstått! :)

Mentale forberedelserI dag har jeg hatt en rolig dag hjemme etterfulgt av en fotballtrening med mygg og litt småregn. Nå må jeg spise og forberede meg mentalt til i morgen, siden jeg garantert kommer til å komme opp i matte muntlig. Typisk min flaks. 

I'll pretend that I don't love you too

Kiss me, I'm Norwegian
I dag hadde vi tentamen i nynorsk, så da ble det på med den mykeste genseren jeg eier. Det gikk greit å skrive stil! Nynorsk er jo egentlig hovedmålet mitt, så å skrive det er ingen problem. Endte opp med en tragisk novelle, som vanlig. I dag var planen egentlig å dra på fotballtrening, men jeg får ikke lov til å trene fordi jeg har overbelastet anklene mine eller noe sånt. Hehe, flink. Derfor skal jeg heller prøve å komme litt videre på særoppgaven i tekstil og redigere litt bilder. Har kjempemange bilder av Synnøve fra tirsdag som dere skal få se! 

Hva skal du i dag?

Psst! Hadde blitt kjempeglad om du ville stemme på meg her! 

Én, toGod morgen! 

Shadows of myself