Inspirasjon

Tid for å puste

Hei alle søte! Har dere en fin torsdagskveld? I kveld har jeg kost meg med julegaveinnpakking, og nå er det håndball på skjermen og kveldsmat på tallerkenen. I dag hadde jeg den aller siste prøven før jul, og det er skikkelig deilig å endelig kunne slappe av litt! Den siste tiden har det virkelig gått i ett, og jeg har hatt så mye å gjøre at jeg nesten ikke har fått tid til å puste. Derfor skal det bli innmari godt å få noen roligere dager på skolen før juleferien står for tur. Kjæresten kommer også hjem i morgen, så denne helgen skal nytes med god samvittighet!

For litt siden oppdaget jeg pinterest. For en fantastisk kilde til inspirasjon! Jeg er en stor fan av tumblr og bruker det fortsatt, men på pinterest er det mye enklere å finne tilbake til bildene senere fordi du kan legge alle bildene i forskjellige mapper. Herlig! Jeg elsker å se på bilder jeg finner inspirerende, både når det gjelder mote, interiør og ellers pene ting, haha. Kan sitte i flere timer og bare se! Her er litt av det som har inspirert meg den siste uken. Noe du likte?

Glemte visst å legge ved link i tilfelle noen ville følge meg, opsi! Du finner brukeren min her.

Nest the Label Campaign


Er det en fotograf jeg alltid finner inspirasjon i, så er australske Julia Trotti. Moteseriene hennes er alltid så fulle av stemning og liv, og fargene er fantastiske (noe blogg.no forresten greier å ødelegge)! Disse bildene fra en kampanje for merket Nest the Label får meg ikke til å lengte noe mindre etter lysere dager. Sjekk ut bloggen hennes her.

Påfyll av inspirasjon

I dag har jeg tilbragt dagen hjemme på sofaen. Jeg har ikke vært helt i form denne uka, så i dag måtte jeg bare ta meg en dag hjemme for å komme meg på bena igjen. Jeg hater å være syk! Det er så kjedelig og jeg føler jeg går glipp av mye etter bare en dag borte fra skolen. Men må man, så må man. Noen ganger er det som skal til for å bli frisk å bare ta det helt med ro, så slik ble det i dag.

Jeg har brukt dagen til å sove, samle ny inspirasjon og sett sminkevideoer til halloween på youtube. Og sett et par episoder med Keeping Up With the Kardashians med smågodtposen ved min side. Jeg skal ikke lyve. Tumblr er min ultimate kilde til inspirasjon! Over finner dere en del bilder fra brukeren min som dere forresten kan se nærmere på her. Legg gjerne igjen din tumblr-adresse, så kan jeg kikke innom!

Into The Wild


Anja Rubik fotografert av Lachlan Bailey og stylet av Geraldine Saglio for Vouge Paris.

Herrefred, så herlig.

I like

Deilig med en regnfri (og jobbfri) lørdag! Egentlig burde jeg pakket ut av kofferten eller ryddet rommet eller øvelseskjørt eller lest en bok til engelskfremføring akkurat nå, men når du først har fri så frister det liksom litt mer å ligge rett ut i senga å ikke gjøre noe som helst. Litt tumblr og litt musikk blir det jo såklart, men å anstrenge meg noe mer enn det at the moment er uaktuelt. Måtte ta meg hardt i nakkeskinnet for å dele litt fint med dere. Skjerpings. Har du en fin lørdag?

Og ja, du finner min tumblr HER, hvis du lurte.

Favoritter på instagram

Jeg er den størtse instagram-addicten jeg kjenner. Det er en av mine største kilder til inspirasjon, og helt klart den appen jeg er mest avhengig av. Jeg tenkte jeg ville dele noen av mine favoritter med dere, for det hadde vært litt slemt å holde alle de instagramgullgruvene helt for meg selv. 

@oraclefoxblog


@adenorah


@wethepeoplestyle


@sofiesund


@madelenebillman


@taken_photography


@vivianngo

Du kan komme inn på profilen til alle ved å trykke på navnet eller bildene. Jeg er alltid på jakt etter nye profiler å følge, så jeg hadde blitt veldig glad om du ville legge igjen noen av dine instafavoritter i kommentarfeltet! 

InspirationDagdrømmer konstant om helsort, hatt og oversized kåper og Londons gater (hvor jeg faktisk befinner meg om bare åtte dager). Og den nydelige klokka fra Larsson & Jennings. Det er det man kaller kjærlighet ved første blikk. Vi er ment for hverandre, lover. Hva inspirerer deg denne onsdagen?

whiteDagens inspirasjon fra sykesenga. Og siden jeg har spammet alle andre sosiale medier med det, kan jeg like godt fortelle dere også at jeg har laget en instagram nr. 2, der jeg vil poste mer "skikkelige" bilder, slik jeg gjør på bloggen. Dere kan følge den nye HER (@euksnoyphotography) og den gamle, personlige HER (@euksnoy). Å, og alle bildene i kollasjen over er forresten hentet fra tumblr-siden min HER. Too much information? Haha! Legg gjerne igjen deres instagram og/eller tumblr også, så tar jeg en titt! 

Øverst på ønskelistaTenkt å kunne vandre rundt med et polaroidkamera i hånda i sommer. Åhh, jeg er så forelska. Det er noe nesten magisk med å få bildet i hånda rett etter det er tatt. Med tanke på at jeg er flink til å sløse med pengene og i tillegg egentlig har mye å spare til, blir nok ikke et polaroidkamera førsteprioritet fremover, men en dag dere. En dag. 

Min lille boble

tumblrHei søtinger! Tenkte jeg skulle informere dere om tumblr-bloggene mine, i tilfelle dere synest jeg oppdaterer litt for lite her inne... Den første er til inspirasjon, mens på nummer to poster jeg mine egne bilder. Har ikke kommet så godt i gang med den enda, men det kommer seg nok. Det er bare å trykke på bildene, så kommer dere rett til bloggene! Mens vi er i gang, kan dere godt legge igjen link til deres egen tumblr. Jeg trenger flere å følge!

SøndagsinspirasjonAlle bildene er hentet fra min tumblr HER.

Someone like you

InspirasjonKunne ønske jeg hadde mer tid og krefter til å fotografere. Det er mørkt når jeg drar til skolen og mørkt når jeg kommer hjem, noe som ødelegger motivasjonen og gjør meg trøtt og sliten. Inspirasjon har jeg nok av, jeg har bare ikke orken til å gjøre noe med den. 

Favoritter fra flickrFire favoritter fra flickr på en onsdagskveld. Alle bildene er linket. 

b/w

<3

ObsessionsKameraet mitt. Lipbalm fra H&M. Drømmefangersmykke. Enkle armebånd. Fire ting jeg er veldig, veldig glad i. Også dere da. Tusen hjertlig takk for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste!

Er det noe du er ekstra glad i for tiden?

 

Mens vi venter//weheartit.com

Mens vi venter på lyse sommerkvelder, ferieturer, korte shortser og sommerflørter synes jeg at vi skal få lov til å drømme oss bort litt. Jeg tror aldri før jeg har gledd meg så mye til sommeren før, men det sier jeg kanskje hvert år? Det at vi har så sinnsykt stygt vær på vestlandet gjør ikke akkurat saken noe bedre...

Gleder du deg til sommer?

Søndagsinspirasjon  

Litt fint på en søndag. Nå er det et helt år til neste vinterferie. I morgen ringer vekkerklokka fem på halv åtte, og hverdagen begynner på igjen. Fy, som jeg misunner dere som nettopp har begynt på ferien!