Konkurranse

LinkerundeJeg har ikke tid til å blogge skikkelig i dag, og setter derfor heller i gang en linkerunde. Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar, så velger jeg ut tre blogger jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet til helga. 

Deltar i fotokonkurranse

Jeg deltar i en fotokonkurranse HER. Premien er ikke bestemt, men det står at det blir noe fotorelatert. Temaet er "vennskap", og jeg vil gjerne delta med disse to bildene:

FotokonkurranseJeg deltar i fotokonkurransen til Synne med dette bildet. Temaet er "vårportrett", og premien er et gavekort på fotobok fra japanphoto på 349 kr. Trykk HER for å komme til konkurransen! 

Snille, snille dere

Hadde blitt superduperglad om dere ville stemme på bildet mitt HER

Konkurranse!

Hei søtinger! I dag reiser jeg til Stryn på håndballcup, og kan derfor ikke blogge i helga. MEN! For at dere skal ha noe å gjøre mens jeg er borte (mehehehe), setter jeg i gang en konkurranse for dere! Den er veldig enkel: Jeg begynner å nærme meg 1000 kommentarer, og kommentar nr. 1000 vil få en overraskelse i posten. Jeg sier ikke hvor langt i fra jeg er, det kan være alt fra 1-1000... Ok, er ikke så mye da. Du kan kommentere i hvilket som helst innlegg (men skal du spamme med usaklige ting ser jeg helst at du gjør det i dette innlegget), så mange ganger du vil, og konkurransen vil holdes gående helt til jeg når 1000. Husk å legge ved mail slik at jeg får tak i deg hvis du vinner!  AVSLUTTET!!


Klar? Én, to, tre!