januar 2012

January

Januar har vært en ganske fin måned. Jeg startet året sammen med superfine venner og hadde det kjempebra. Jeg har spilt mye håndball, begynt på igjen på fotball, og til og med hatt ei helg på hytta der jeg fikk kjøre snowboard og slappe av i boblebadet. På skolen har vi hatt prosjekter og øvinger til grand prix, noe som har resultert i lite lekser og en god del ekstra fritid. Fritiden er jeg nok ikke så god til å utnytte... Jeg har også bakt en del sammen med venner, og jeg har tatt en god del vellykkede bilder av søsteren min og venninna hennes (som dere kanskje får se senere) og noen av katten min. Som en fin avslutning kjøpte jeg meg nytt kamera, men mangler objektiv, så jeg har enda ikke fått brukt det. Sist men ikke minst, sang jeg på ukm, noe som var utrolig gøy og lærerikt.

 I februar skjer det mye jeg ser frem til. Vi skal ha grand prix på skolen, jeg fyller 16 og det er vinterferie. Forhåpentligvis blir februar minst like bra som januar!

 

Har du hatt en fin måned?

 


I'd rather be a cat

 

Jeg synes jeg er litt heldig som har en fin og tjukk pus som alltid er der. Samtidig er jeg veldig missunnelig fordi den får ligge å sove i senga mi hele dagen, mens jeg må fly rundt til skole og treninger. Tenk så fint det hadde vært å være en katt! 

UKM 2012

I dag stod jeg opp 07.00. Jeg har hatt på meg øredobber med firkløver på, og jeg har stått på en scene. I dag deltok jeg for første gang på UKM. Heldigvis var det ikke så skummelt å stå der og synge som jeg hadde trodd, og jeg koste meg mye sammen med de andre deltakerene i "orange room", der vi fikk mandariner og satt på oransje stoler. Løp for det meste rundt med kameraet til ufo, så fikk ikke tatt så mange bilder med mitt eget kamera. På bildene over ser dere Sigve, Jon Martin og Kristiane. Det siste er fra da Kristiane og Jon Martin opptrådde. De var kjempeflinke!

 

Ellers har jeg funnet ut at objektivet jeg bestilte sammen med det nye kameraet ikke passer, så da får jeg greie meg med Olympus E-520 en liten stund til mens jeg venter på nytt objektiv. Gleder meg helt sykt til å ta i bruk Canon eos 5d mark ii! 

 

Har du vært med på ukm før?

Dette er meg

Jeg heter Elisabeth.

 

Jeg er for øyeblikket veldig, veldig spent.


Jeg er flink til å syte og klage over unødvendige ting.

 

Jeg liker ikke å fryse.

 Jeg er kjempedårlig til å sitte helt stille.


Jeg liker kjekke gutter. Spesielt hvis de er snille og hyggelige i tillegg.

 

Jeg synger alltid på badet.

 

Jeg elsker stjernehimmelen.

 Jeg ønsker meg egenskapen til å lese tanker.

 

Jeg liker sjokoladeis og oreokake.

 

Jeg er avhengig av facebook. Trist, men sant.


Jeg har på meg en svart stram bukse og en mosegrønn skjorte.
Jeg drikker
melk.


Jeg hører lyden fra et program om bavianer på Animal Planet.


Jeg er redd for å bli helt alene.

 

Jeg kan ikke forstå hvorfor enkelte skal gjøre ting så mye vanskeligere enn de er. 

 Jeg er pinlig dårlig til å passe barn.

 

Jeg er oppvokst på et bittelite sted med masse fine folk rundt meg. 


Jeg har en tjukk katt som sover hele dagen.

 

Listen er lånt fra Ida og Vilde.

Fortell meg noe om deg selv! :)