januar 2013

OnsdagJeg har vært dårlig til å legge ut hverdagsbilder i det siste. Egentlig så har jeg vel vært ganske dårlig til å legge ut bilder i det hele tatt... Her er i allefall litt av ettermiddagen min. Liker den rosa pusegenseren min. Savner å lese. Savner langt hår. Men ellers fin onsdag da! Har hatt et sangoppdrag med Uhørt i dag og derfor ikke vært på skolen. Jeg har også fått ordnet meg et treningsprogram, så nå tror jeg det blir enklere å dra meg opp av sofaen og ta turen ned på Aktiv. Det er i allefall det jeg håper på... Har du hatt en fin dag?

Watercolour

Jeg beundrer virkelig dere som greier å blogge hver eneste dag. Flinke meg har vært sløv og holdt meg unna "Nytt innlegg"-knappen i nesten en uke. Men nå var det ikke å klage på min egen blogging jeg skulle. I dag fant jeg en skikkelig morsom photoshop tutorial på youtube. Se da! Ikke var det vanskelig heller. Photoshop blir bare gøyere og gøyere til mer jeg lærer! Hvilket bilde likte du best?

ReiselystTenk om vi kunne pakket hver vår koffert, booket billetter til neste fly og bare dratt. Hvor vi tok turen hadde ikke spilt så stor rolle, så lenge det var langt herfra. Vi kunne dratt til et vakkert sted der ingen av oss før hadde vært. Hvor lenge vi ble borte hadde vært ubetydelig. Ingen bekymringer. Ingen problemer. Ikke noe mas. Bare nye opplevelser, nye steder, sol i ansiktet og oss to. 

...

Denne dagen har vært så... rar. Og lang. Jeg skjønner liksom ikke helt hva jeg har gjort i dag. På et eller annet tidspunkt sovnet jeg og våknet opp helt forvirra over en time senere. Haha, sikker på at om noen hadde spurt meg hva jeg heter, så hadde jeg ikke kunnet svart på det. Jeg er vel ikke den eneste som hater å våkne etter en litt for lang powernap? Nå er jeg plutselig lys våken, så å sovne til passende tid i kveld skal bli et spennende prosjekt... Hva med dere, har dere hatt en fin mandag?

Monday

Håper dere får en fin dag og smiler, selv om det er mandag! 

You can be the moon......and still be jealous of the stars. 

TitaniumDette er meg. På scenen med maxiskjørt, burgunderskjerf og mikrofon i hånda. I dag sang jeg "Titanium", noe dere kanskje skjønte om dere leste overskriften. Med tanke på at jeg valgte sang i går og hadde øvd i én dag, gikk det helt greit. Liker du å synge?

Grå og gul lørdagsmorgenEt av kakao fra stjernekopp og to fra instagram den siste tiden.

God morgen! Eller er det morgen enda? I løpet av den timen jeg har vært våken har jeg i allefall greid å fått meg inn og ut av dusjen, trykt i meg en brødskive og drukket en kopp kakao med krem. Siden det bare er en time til jeg skal være på ufo, burde jeg kanskje begynne å tenke på å ordne meg og kle på meg også. I dag skal det være "Åpen scene" der, så det blir jo spennede. (Og til dere som bor i nærheten og kanskje vil komme og se på så begynner det klokka tre). Håper dere alle får en fin lørdag! 

Cravings


Superwomangenser, galaxytights og grå tigergenser fra sheinside.com, svart tigergnser fra notme.se, sko fra Jeffrey Campbell, kjole fra nastygal.com og solbriller fra choises.com.

Nå er det under en måned til jeg har bursdag, hinthint. Jeg har ikke godt av å titte innom nettbutikker. Det er alt for mye som frister! Endelig kom dagen som er like mye etterlengtet hver uke: fredag. Som alltid skal det bli skikkelig godt med helg! Har ikke så store planer enda, men finner nok på noe. Noe du likte?

Mørke timer

Inspirasjonen og motivasjonen har ikke vært helt på topp. Det er så mørkt og kaldt. For noen dager siden fikk jeg vite at det ikke er mulig å hente ut noe fra den ødelagte harddisken min, så det dro ned humøret mitt noen hakk. Å miste minner og titusenvis av bilder er ikke så veldig gøy. Det neste hadde blitt å sende den til Ibas, men å betale nesten titusen kroner for at de kanskje får ut noe, det har jeg ikke råd til. Det eneste jeg kan gjøre nå, er å lagre alt jeg finner av bilder på facebook osv og lære av dette. Folkens, aldri ha en ekstern harddisk liggende i skolesekken, veska eller hva det måtte være. Med mindre du vil ende opp som meg da.

Tre blogger


http://eemmiiss.blogg.no

 


http://hegelandsvik.blogg.no 

 


http://fotomaritas.blogg.no

 

Her er de tre bloggene jeg valgte ut fra linkerunden. Noen du likte?

MorgenidyllI dag våknet jeg av morgensola som traff meg i ansiktet og danset på veggen. Idyllisk sa du? Tror ikke det så helt likt ut som det gjør i reklamer og filmer, en trøtt Elisabeth er nok ikke et like vakkert syn... Jeg var ikke klar for å stå opp helt enda, så jeg snudde ryggen til og sov litt til. Nå har jeg i alle fall vært våken noen timer og fått i meg litt frokost. Egentlig burde jeg vel gått i dusjen og ordnet meg, men jeg satt så bra at jeg tror jeg drøyer det litt lenger, hehe! Har du hatt en fin morgen?
 


Husk å melde deg på linkerunden HER. 

Hei fredag!

God helg søtinger! Denne uka har gått kjempefort, men likevel er det veldig deilig at det er fredag og helg nå. Elsker fredager! I kveld er planen å ha det gøy med kjempefine folk og forhåpentligvis få danset av meg litt gangsperre etter bodypump-timen på onsdag, hehe. Har du noen planer for kvelden?

BlackDagens antrekk! Torsdager har vi full mediedag på skolen, noe som er ganske koselig. Vi har akkurat begynt på et nytt prosjekt der vi skal lage en reklameplakat, men i dag hadde jeg ikke så mye å gjøre så jeg satt for det meste og stirret i veggen. Nå er jeg i alle fall godt plassert i sofaen, og her har jeg tenkt til å bli helt til jeg skal på håndballtrening i kveld. Hva synes du om antrekket?


Husk å melde deg på linkerunde HER. 

LightsI dag er jeg supersliten og skal bruke kvelden til å ligge på sofaen og se Pretty Little Liars! Ha en fin onsdag! 

LinkerundeJeg har ikke tid til å blogge skikkelig i dag, og setter derfor heller i gang en linkerunde. Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar, så velger jeg ut tre blogger jeg synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet til helga. 

Black and white beauty

Her er to bilder jeg tok av Synnøve til portrettprosjektet som ikke ble brukt til oppgaven. Synes hun er for fin til å gjemmes bort i en mappe på macen, så jeg redigerte dem og tenkte jeg kunne poste dem her. Hva synes du?

Jar of happy moments


"Start 2013 off with an empty jar and fill it with notes about good things that happen. On new years eve, empty it and see what awesome stuff happened that year."

Young, wild and free

Husker dere musikkvideoen jeg snakket om som vi jobbet med på skolen rett før jul? Vel, her er den! Kanskje litt morsommere for oss som var med i den og for de som kjenner oss, men dere ba jo om det. Jeg synes den ble ganske søt, jeg! Og så må du huske å sette den på 1080p for mye bedre kvalitet. Hva synes du?

Happy (neon) feet
Villain/dna

Kjøpte meg nye sko på onsdag! De har platå OG er neongule, kan det bli noe bedre eller? Jeg brukte dem ute i regnet i dag, så de ble litt skitne, men det får bare være. Når det endelig blir vår og tørt på bakken skal jeg flytte inn i dem! Hva synes du?

FireworkDet er vel ikke for sent for fyrverkeribilder helt enda? Jeg orket ikke å dra med meg stativ ut på nyttårsaften og jeg er ikke akkurat så veldig stø på hånda. Synes likevel at resultatet ble ganske stilig! Ellers driver jeg å endrer litt på designet og siden jeg har endret bildestørrelsen blir bildene i de tidligere innleggene litt små, men det får bare være.

Hva synes du om bildene?

2012 - Høydepunkter

- Opprettet denne bloggen etter å ha slettet den gamle.

- Deltok på UKM for første gang.

- Flere turer til hytta, både med familie og venninner. 

- Kjøpte endelig mitt eget kamera.

- Ble endelig 16 og feiret bursdag med Caroline og Sunniva.

- Julebord i februar på Hotel Alexandra i Loen.

- Skolykke og mitt første par med Jeffrey Campbells kom i posten.

- Jeg fikk tatt mange nye bilder.

- Late og fine vårdager med gode venner.

- Mye grilling og god mat.

- Gikk videre til fylkesmønstringen i UKM.

- Klassetur til Trondheim og skoleavslutning med verdens beste klasse som jeg savner mye.

- Norway Cup.

- Sommerferie til USA med svømming med delfiner i Orlando og shopping i New York.

- Begynte på videregående og ble kjent med mange nye mennesker.

- Klipte håret mitt kort etter å ha spart evig lenge.

- Fanget nordlyset med kameraet mitt.

- Tok bilder av mange konserter og forestillinger og hadde mitt første betalte foto-oppdrag.

- Reklamevideo og konsert med Uhørt.

- Julebord og tapaskveld med bestejentene.

- Juleballet i Sunnmørshallen.

- Juletiden og nyttårsaften med mine kjære.

Har du noen høydepunkter fra 2012?

Mine nyttårsforsetter

Godt nyttår! Jeg feiret det nye året sammen med gode venner og det var kjempekoselig. Så koselig at da vi gikk ut for å se på fyrverkeriet var det ingen som brydde seg noe særlig om at det regnet og at sveisen ble ødelagt. Nå er det nye året her og de fleste av oss sitter her med store forhåpninger, forventninger og mål. Nyttårsforsettene er kanskje skrevet for lenge siden?

Er det noe jeg har funnet ut, så er det at du ikke kan forandre deg selv over natta. Du kan ikke gå til sengs om kvelden som en person og våkne opp neste morgen som en helt annen. Sunnere, sprekere, lykkeligere, tøffere, sterkere eller hva enn det måtte være, alt kommer ikke automatisk bare fordi kalenderen viser et nytt årstall. Ting vil ikke automatisk bli bedre fra 1. januar i et nytt år. Å nå målet ditt vil som regel ta litt tid. Kanskje tar det også enda lenger tid enn du hadde forventet. Jeg vet med meg selv at om jeg hadde skrevet nyttårsforsetter om å slutte å spise godteri, trene hver dag eller lignende ville jeg uansett endt opp med å gi meg etter første uka. Derfor har jeg bare bestemt meg for ett enkelt nyttårsforsett i år: Å gjøre det beste ut av dette året. Smile litt ekstra, være litt ekstra positiv, ta de sjansene jeg får, gjøre ting jeg virkelig har lyst til. Det nye året kommer til å gi både oppturer og nedturer, men det gjelder bare å bite i det sure eplet og gjøre det beste ut av de situasjonene man kommer i. 

Har du noen nyttårsforsetter?