januar 2014

Details

Untitled

Untitled

Untitled

Her er noen detaljer fra et antrekk fra forrige uke. Elsker den nye kjolen min fra Forever21, så må nesten se om jeg finner et brukbart bilde til dere. 

London

London

London

London

London

London

London

London

London

London

Jeg tilbake en dag. Aller helst akkurat nå.

you are so lonely, so lonely

mystisk

Modell: Synnøve B. Hersvik

Hvit søndag

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Den sorte kjolen fra i går er byttet ut med hvitt og bare føtter og i dag ligger det et hvitt teppe over bakken. Denne helgen har vært super! Fredagen gikk som sagt til kino og pizza med godjentene, før jeg avsluttet kvelden sittende på gulvet omringet i papp og smågodt sammen med noen andre fantastiske jenter. I går ble dagen brukt til trening, enda mer papp og klipping og surpriseparty for et heldig bursdagsbarn som fylte 18. Det var så gøy!

I dag våknet jeg til et gulv dekket av klær, papirbiter og små paljetter som jeg hadde skubbet ned fra senga da jeg kom hjem og skulle sove i halv fire-tida i natt og skikkelig gangsperre i rumpa. Det var ikke fullt så gøy. Men jeg ble i det minste tvunget til å rydde og støvsuge for å kunne bevege meg inne på rommet, og det var vel egentlig på tide uansett. Planen for resten av kvelden er å lese bilteori, dra på styremøte og kanskje gå en tur ute i snøen som endelig har kommet. Har du hatt en fin helg?

hatt - hatt - hatt

Untitled

Untitled

Antrekksinnlegg, wow. Det er faktisk nøyaktig fire måneder siden sist! Et av nyttårsforsettene mine i år er å bruke mer hatt, så dette er jo en start. Nå er jeg akkurat ferdig på skolen, og planen for resten av dagen er pizza på Peppes og kino med søte jenter. Gleeedeeer meeeg! 

InspirationDagdrømmer konstant om helsort, hatt og oversized kåper og Londons gater (hvor jeg faktisk befinner meg om bare åtte dager). Og den nydelige klokka fra Larsson & Jennings. Det er det man kaller kjærlighet ved første blikk. Vi er ment for hverandre, lover. Hva inspirerer deg denne onsdagen?

Life is a fairytale

Untitled

Untitled

Untitled

Endelig litt fremgang med redigeringen! Det har gått litt treigt i svingene i det siste, men her har dere litt flere bilder av Synnøve som jeg tok før jul. I dag har jeg tilbragt ettermiddagen på sofaen i joggebuksa med New Girl på skjermen i håp om å bli i bedre form. Er det noe jeg absolutt ikke har tid til nå, så er det å bli syk! Krysser fingrene for at det går over snart.
Hva synes du om bildene?

Featured in Share

Share

Share

Share

Rett før jul kom CanCam ut med et magasin, og gjett hvem som var i det? Wiii, meeeg. Haha, ikke store greiene da, men gøy var det likevel. Om noen vil kikke litt, så finner dere nettutgaven her. 

Moments of 2013


Når jeg ser over bildene fra i fjor innser jeg at jeg har gjort mye fint, egentlig. Bursdager, grillkvelder, Malakoff, Jugendfest, Kreta, nytt rom og overraskende mye fint vær. Et av målene mine for i år er å ta enda flere bilder, slik at jeg har enda mer å se tilbake på om et år. Jeg vil gjerne utvikle meg mer innen fotografi, og det går ikke når kameraet står og støver på hylla. Jeg ser frem til enda et innholdsrikt år! 
Opplevde du noe gøy i året som var? 

Somebody mixed my medicine


På bildene: Synnøve B. Hersvik

Happy new year

I dag har jeg overhode ikke gjort noe produktivt (tror ikke å gå med hatt inne, se en halv sesong av New Girl og lakke neglene på bare ene hånda teller) og jeg elsker det! I dag sov jeg til ett, gikk i pysj til nesten fem, og har enda ikke orket å sminke meg eller gjøre noe av det jeg burde gjøre. Endelig litt skikkelig ferie på meg også! 

Det jeg egentlig stakk snuten min innom bloggen for, var å ønske dere alle et godt nyttår! Selv gleder jeg meg som en liten unge til å komme skikkelig i gang med 2014. Om bare 15 dager reiser jeg til London, om 44 dager er jeg endelig 18 og om 53 dager er jeg i Oslo meg fine jenter på 30 seconds to mars konsert. Til sommeren blir det vennetur til varmere strøk, Malakoff Rockefestival og Jugendfest, og jeg gleder meg så mye til alt sammen at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg! Godt nyttår mine kjære, håper dere er klare for å ta året med storm!