februar 2012

February

 ...og så hadde vi plutselig komt til siste dagen i februar! Til tross for en del dårlig vær, har solen stukket strålene gjennom skyene og jeg har hatt en fantastisk fin måned!

 Helt i starten var jeg en snartur på hytta på Bjorli, før det helt plutselig var BUSK Grand Prix (som jeg forresten er veldig glad for at jeg ikke trenger å være med på flere ganger) og jeg, Caroline, Lene og Sunniva bakte muffins til hele klassa fordi de er så søte og snille og flinke på scena. Jeg fikk den gledelige nyheten om at jeg kom videre i UKM og jeg fikk endelig fått både kamera og objektiv i orden! (Canon eos 5d mark ii + Canon EF 50mm f1.4. Hjerte.) Deretter ble det trippelfeiring av bursdag sammen med to andre februarbarn før det ble Valentinsdag og jeg var plutselig seksten år. To dager etter fulgte Sunniva. Så kom vinterferien og det ble en helg på Loen med familien. Vi fikk masse god mat, og jeg var litt redd for å trille hjem igjen. Midt i ferien fylte det tredje februarbarnet også seksten år, og hun fikk brownies og vaffler og seksten fine lys. Vinterferien, og egentlig resten av februar også, ble avsluttet med en langhelg på hytta der jeg trynte på snowboard, vant i Alias og fikk teste filmfunksjonen på kameraet. 

 Fju, det var litt mye det. Jeg kan konkludere med at det var den beste måneden hittil i år! Nå gleder jeg meg til vår og sommer, og siden det er første mars allerede i morgen, så er det faktisk vår også i morgen! Det blir nok en hektisk vår, men er det ikke slik vi liker det da?

 Hvordan var din måned?


Psst! Jeg har forresten endret på designet i dag. Jeg mangler header og et skikkelig profilbilde + noen små endringer, men jeg skal se om jeg får det til i løpet av kvelden. Er superstolt fordi det ikke er gratisdesign og jeg har fått det til selv! Hihi. 

You have NO ideaSkjorte fra H&M, shorts, hand cuff og halv turban fra Cubus, bluse fra Indiska, boots fra Roots.

 

I dag var det faktisk ikke kaldt å stå ute uten jakke i det hele tatt! Jeg har vært litt sløv på å vise antrekkene mine, men det tar jo ikke lang tid å ta med seg kamera og stativ ut, så jeg får vel skjerpe meg litt. I dag skal jeg skrive bokrapport og på håndballtrening, så da får dere andre bare kose dere! Hva synes du om antrekket?

 


Vil du bli ukens blogg?

 

Ny uke, nye muligheter! Nå er det klart for en ny runde med "ukens blogg". Du kan melde deg på selv om du var med sist uke, og om det ikke blir deg denne gangen heller, så kan du melde deg på neste uke også. Jeg velger ut en "vinner" til helga. Vil du bli ukens blogg?

 


Søndagsinspirasjon  

Litt fint på en søndag. Nå er det et helt år til neste vinterferie. I morgen ringer vekkerklokka fem på halv åtte, og hverdagen begynner på igjen. Fy, som jeg misunner dere som nettopp har begynt på ferien!

 

 

Life on Bjorli

 

Litt av litt forskjellig 

Litt kveld, litt skitrekk i mørket, litt Emma og Alexandra i boblebadet, litt snømann og litt hytte. I dag har vært en fin fredag i trekket med litt snø og litt sol. Vi har sett litt nyheter og litt humorprogram og vi har spist masse god mat. Det er litt fint å være på hytta. 

 

 

Ukens blogg

Ukens blogg ble draggingdeadbodies.blogg.no! Marthe står bak denne superfine bloggen. Hun tar utrolig fine bilder, og designet er lyst, ryddig og fint. Det en fotoblogg, så det er derfor mest bilder, men innimellom skriver hun lengre tekster som er fine å lese. Jeg anbefaler alle å ta en tur innom ved å trykke på bildene eller HER.

 

 


Happy Birthday! 

I dag fyller Caroline seksten år. Jeg og hun sov hos Lene i natt, og Sunniva var der om kvelden, så da klokka slo tolv, kom vi inn døra med brownies med seksten lys mens vi hvisket bursdagssang slik at vi ikke skulle vekke de andre i huset. I dag tidlig stod jeg og Lene til og med opp en time tidligere enn vi trengte for å steke vaffler før vi skulle til byen. Gratulerer med dagen kjære, håper du har hatt en fin dag!

 

Etter en dag i Molde på Moldebadet og Egon i går og noen timer i Ålesund i dag, har nå hele familien komt seg opp på hytta. Her blir vi helt til søndag, så da er det plutselig ikke så lenge igjen av ferien likevel. Menmen... Jeg skal kose meg de siste dagene!

 

 

 

 

We must bring our own light to the darknessVil du bli ukens blogg?

 

Tenkte jeg skulle starte å ha "Ukens blogg". For de som ikke vet hva det er, så velger jeg ut en blogg hver uke som jeg gir litt ros og ekstra oppmerksomhet til her på min egen blogg. Jeg tenker å velge ut den første til helgen, så da er det bare å melde seg på, enten med egen blogg, eller dere kan legge igjen en link til en annen blogg dere synes fortjener det. Vil du bli ukens blogg?

 


DIY: Studded shorts

Hei! Har lenge hatt lyst til å freshe opp en av denimshortsene mine, men har liksom aldri greid å finne nagler fordi det alltid har vært utsolgt på Bok & Media på moa. Så da jeg fant studs på en butikk i Stryn, var det bra pappa hadde med seg penger, hehehe! I dag har jeg altså tilbragt dagen i sofaen med Coldplay og et lite hobbyverksted.

 

Jeg brukte en høytlivsshorts fra Bik Bok. Den er ganske så fin, men litt kjedelig, derfor passet den fint. Naglene kjøpte jeg på Notabene. De er egentlig ment for scrapbooking, men de funket fint å bruke på klær også. De var lette å stikke gjennom, og i tillegg ble det ganske små hull, så det var mulig å ta de ut igjen om det ikke ble helt slik jeg hadde tenkt.Her er da resultatet. Om jeg hadde hatt flere av de store, hadde jeg nok hatt mer på baklomma, men dette får holde for denne gang. Selv synes jeg at bare det lille jeg har gjort gjorde en stor forskjell, og jeg gleder meg til det blir sommer og jeg kan kombinere den med converse og stilige tanktopper! 

 

Hva synes du?

 


Give me sleep

 

Nå er jeg endelig hjemme og ligger helt utslått på senga mi. Er det ikke meningen at man skal være uthvilt eller en hotellweekend? Tydligvis ikke. Jeg er helt sosialt sliten etter to netter på rom med hele familien og en tre timers lang biltur i en trang bil med to søsken som roper, sloss og danser. Det skal bli utrolig deilig å isolere seg litt. Jeg sov til og med en halvtimes tid da jeg kom hjem, og jeg bruker aldri å greie å sove midt på dagen. Det beviser vel bare hvor sliten jeg er.

 

Psst! Jeg ble ukens blogg hos Marte Kristine, og siden jeg er så snill og hun har en fantastisk fin blogg, synes jeg at dere kan ta en titt innom her.

 

Hva har du gjort i helga?

 


Nastygal

Alt fra nastygal.com. Herregud. Hadde det ikke vært for at jeg sparer så og si alle pengene mine til jeg skal til USA i sommer, hadde jeg bestilt mye av det over! Gi meg vår og sommer da. Please. 

 

Noe du likte?

 


En morgen i svart/hvitt

 

Hei! I dag våknet vi til herlig frokost og regn. For min skyld gjør det ikke noe at det regner, for da slipper jeg å gå på ski, hehe. Vi er forresten på Hotell Alexandra i Loen fordi vi er på julebord med jobben til pappa, siden noen lurte. Vi har vært en tur i Stryn, men siden det var så surt dro vi fort tilbake til hotellet. Nå er det snart klart for lunsj, så blir det bading etterpå. 

 

Hva skal du i dag?

 


BlåttI dag har jeg spist meg supermett, gått i blått, vært på barnedisko og fått blå drink. Livet på hotell er ikke så ille!

 

Hatt en fin kveld?

 


Regnværsdag 

Salut! I dag har det regnet. Mye. Meg på solskinnsdager: Regnklær og støvler. Meg på regnværsdager: Parkas og converse. Selvføllgelig måtte jeg gå hjem fra jobb i dag. Må si jeg følte meg litt som han skumle i Fritt Villt da jeg gikk der i pøseregn med en gigantisk hette som dekte hele ansiktet mitt. Også krasjet jeg nesten i et gjerde, om noen ville vite det.

 

Heldigvis er det bare en skoledag igjen før det er vinterferie! Vi drar til Loen i morgen (på julebord av alle ting...), så i dag skal jeg pakke, samtidig som jeg skal presse inn litt lekser, kontaktmøte, Gossip Girl og prøve å huske å søke på skole. Gleder meg ekstremt til ferie nå, det skal bli så deilig!

 

Skal du noe spesielt i ferien?

 


Fiona

 

Dette er hamsteren til søsteren min, Fiona. Egentlig tror vi at det er en gutt, så noen ganger heter den Willy, eller til og med Willy-Fiona. Den er kjempesøt, men den biter, så jeg er egentlig litt redd for å holde den...

 

I dag har jeg og ei venninne trent jenter 9 i håndball, så nå er jeg litt sliten. Jeg har satt meg godt til rette i senga med vaniljeyoghurt og appelsiner, så nå blir det Pretty Little Liars og Gossip Girl resten av kvelden. Jippi!

 

Hva har du gjort i dag?

 


Denim


Lue, shorts og belte fra Bik Bok, skjorte/vest fra H&M/DIY, converse.

 

Tusen takk for gratulasjonene jeg fikk i går! Jeg hadde en ganske så fin bursdag med kaker og is, så nå er det et år til neste gang.

 

 

Sweet sixteen 

I dag har jeg levd seksten år på planeten. Selv synest jeg at jeg fortjener masse kake og tillatelse til å være prinsesse for en dag.

 

 

Be my Valentine?

Trykk på play før du leser videre.

 

Kina Grannis - Valentine

 


 

Fjortende februar. Kjærlighetens dag. Alle hjerters dag. Valentinsdagen. For meg har Valentinsdagen egentlig ikke blitt gjort noe veldig klissete ut av. Jeg fikk et brev fra kjæresten min i sjette klasse, men bortsett fra det har det aldri skjedd noe uventet den dagen. Jeg har aldri gjort noe stort ut av å gi ting eller brev til de jeg har vært forelsket i heller, men det har kanskje med å gjøre at jeg er ei pingle. Jeg beundrer virkelig dere andre som er avstandsforelsket og virkelig tørr å vise det denne dagen.
Selv om jeg ikke har feiret Valentinsdagen på den måten du ser i film, har fjortende februar alltid betydd gaver, klemmer og kjærlighet for meg. Jeg har bursdag på Valentinsdagen, jeg. Akkurat det er ganske koselig da. I år har jeg og Sunniva lekt litt med tanken på å skrive Valentinskort til oss selv, men kanskje jeg heller skal skrive søte beskjeder på hjerte-post-it-lappene mine til alle jeg er glad i? Det handler vel ikke bare om forelskelse?Uansett hva du har gjort tidligere år og hva du gjør i år, håper jeg du får en fin Valentinsdag. Enten du er sammen med kjæresten, venninnegjengen, familien eller noen andre. Jeg beundrer som sagt dere som tørr å vise den spesielle personen hva dere egentlig føler. Kunne ønske jeg også turte. Hvem vet, kanskje jeg overrasker meg selv i år?

 

Hva er ditt forhold til Valentinsdagen? Har du noen planer for den i år?

 


Can you see me?

MegmegmegmegMEG! Men seriøst, dere spurte faktisk etter det. Svart/hvitt vs farger?

 


Oh, Sunday

Søndag. Da jeg våknet i morges, var lillesøster den eneste personen igjen i huset. Skal vi vekke Elisabeth til morsdagsfrokost? Nei, vi bare drar før hun står opp. Egentlig helt greit. Jeg liker å spise frokost alene.
 


Det er jo morsdag, så pappa hadde kjøpt roser til mamma. Røde, hvite, gule og rosa.


I dag har jeg beundret speilet mitt. Det er egentlig ganske fint. Det er langt, kanskje litt skittent og det har ramme i gullfarge. Caroline sier at man blir høyere og tynnere i det, og det er jo litt fint.


Katten har sovet i senga mi hele dagen. Hun vekte meg med mjauing i dag tidlig, og hun ligger her enda. Det er nesten ikke plass til meg fordi hun er så tjukk og fin og god.


I dag har jeg tatt meg tid til å rydde rommet. Jeg syntes ikke det var så ille før jeg ryddet det, men det er jo litt deilig å slippe å tråkke på klær uansett hvor jeg beveger meg. Litt trist at det mest sannsynlig er like ille om to dager.


Jeg har fått testet fjernkontrollen til kameraet mitt! Jeg måtte sette meg ned og lese manualen på dansk, men jammen greide jeg ikke det også. Nå har jeg i allefall litt kontroll. Dere må bare skrike ut om dere vil se flere av tullebildene jeg tok av meg selv i den brune skinnsofaen, altså.


Mange liker å gå i joggebukse og uten sminke på søndager, men jeg synes egentlig at det er litt fint å pynte seg den siste dagen i uka. Tjueen armebånd og en rosa klokke med matchende lepper. Fint.


Helt til slutt denne søndagen, dro vi til farmor og spiste kaker og sjokolade. Det har blitt veldig mye kaker på meg i det siste, men det er jo så godt, så det gjør ikke noe.


Nå har jeg fått på meg nattkjole og kimono fra Kina. De gjør at jeg føler meg litt mer som en prinsesse når jeg sover. Jeg har ikke tenkt til å sove helt enda, for jeg må lese litt i en bok først. Dette har vært en rolig, men ganske så fin søndag.

 

Hvordan har dagen din vært?

 


Shoot for the moonWhere's the party?

 

 
 

Jeg hadde en kjempefin kveld i går! Først var det en fantastisk bursdagsfeiring med masse kaker, bra musikk og herlige folk. I dag er jeg sliten i beina etter all dansingen. Så ble det overnatting hos Sunniva med vårruller og film til langt på natt, og akkurat passe med soving. Fintfintfint!

 

Hatt en fin helg så langt?

 


FebruarbarnCaroline den tjuetredje, Sunniva den sekstende og jeg den fjortende. Alle fyller seksten år nå i februar. I kveld skal det feires!

 

 

What's up, cake? Muffin much.I går gikk turen ut til Lene for å bake muffins til hele klassa. Vi er så søte altså! Hadde en kjempekoselig kveld sammen med jentene! Vi bakte også brownies til oss selv, så jeg kan vel si at vi ble ganske kvalme etterhvert... Jeg fikk også testet kameraet mitt litt mer, og jeg må si at jeg er superfornøyd! Angrer ikke i det hele tatt på at konfirmasjonspengene mine ble brukt til det.

 

 

On stage

 

Busk grand prix 2012. De seks første bildene er tatt av pappa.

 

 

Flower skirt


Genser fra Sisters Point, skjørt fra H&M, sko fra Roots, ørepynt fra Spania.

 

Dagens antrekk. I dag er det helt blå himmel, og vi fikk slutte en time tidligere enn vanlig på skolen. Herligherlig! Jeg har fått gjort unna leksene, så senere blir det en tur ut til Lene sammen med Caroline og Sunniva for å bake. Det blir koselig!

 

Hva synes du om antrekket?

 

 

BUSK grand prix 2012 smakebit

Da var BUSK grand prix over for i år! For min del, er det faktisk over for alltid. Siden dette er siste året mitt på ungdomsskolen, kommer jeg aldri til å stå på den scena sammen med klassa mi igjen. Samtidig som det er veldig trist, er det litt deilig også. Det ble ikke plassering på oss i år heller, men jeg synes vi var kjempeflinke likevel! 10B er best! Vi sang om stereotyper, og etter min mening fikset vi alt ganske så bra. Om du ikke vet hva stereotyper er, kan du google det. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har forklart det ordet i løpet av de siste månedene, hehe! Her kommer i allefall en liten smakebit fra showet:

 


Klassa mi! Beste! <3Kveldens sminke da liksom! Hehe, tror ikke jeg kommer til å kjøre emo/gother-stil på heltid...Vinnerklassa 10A. Selv om det er surt for oss som tapte, var seieren helt klart fortjent!

 

Flere bilder kommer i morgen. Ja, det har seg faktisk slik at jeg har dobbelt opp med bilder! Møtte pappa i pausa, og gjett hva han hadde med seg da? Det nye kameraet mitt! Objektivet ble levert i dag mens jeg var på skolen og øvde og sang, men nå er det endelig her!

 

Nå har jeg fått dusjet av med det aller meste av eyeliner, hårspray og svart vannmaling, og er egentlig veldig klar for å sove! Det er utrolig rart hvor mye slike ting tar på. Tror jeg kunne sovet i flere dager...

 

Har dere grand prix på skolen?

 


Blikk

 

Når blikket ditt møter blikket mitt, hva tenker du på da? Føler du det jeg føler? Skjønner du at jeg tenker på deg?

 

 

Hakuna Matata


Tro det eller ei, men når du starter uka med kanelsnurrer og knallrosa lepper, da er ikke mandag så altfor ille. Jeg har egentlig hatt en ganske fin dag så langt. Vi har øvd litt til grand prix, og det ser faktisk ganske så lovende ut for morgendagen! Jada, jada, jeg vet at jeg har bablet ganske mye om skolens grand prix i det siste, men det er faktisk nesten det eneste som står i hjernen min for tiden. Det skal bli godt å få det ut av systemet.

 

Om en liten time skal jeg på fotballtrening. Det skal bli godt å få røre litt på seg, for jeg er så trøtt at jeg nesten sovner her jeg sitter... Det som kunne gjort denne mandagen enda bedre, var hvis objektivet mitt kunne komme. Vi betalte jo ekstra for å få det levert innen 48 timer, og det var på torsdag! Jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet og ta livet med ro. Hakuna Matata.

 

Hvordan ser din mandag ut?

 


Snow is made of glitter

Ville bare si takk til Martine som linket meg på bloggen sin! Stikk gjerne innom hennes også, den er fin.  Nå skal jeg sove, så blir det skole og trening i morgen. Drøm søtt!

 


Det å tenkeI går var jeg så heldig at jeg fikk sjansen til å sitte ute i boblebadet helt alene og bare se på månen som såvidt skinte gjennom skyene og tenke. Noen ganger tenker jeg så hardt og så lenge at jeg får vondt helt inn i hjerteroten. Det stikker hardt i brystkassa, lungene snører seg sammen og jeg får ikke puste. Jeg blir kvalt. Jeg tenker for mye på ting som ikke har noen løsning. Jeg kommer ingen vei. Blir sittende å gispe etter luft.

 

 

Emma & Hannah

 

Her er et lite utvalg av bildene jeg tok av søsteren min og venninna hennes for en stund siden. Hva synes du?

 


Goin' down
 

I går ble det en tur på bowlingen. Vanligvis er jeg elendig i bowling, men i går vant jeg faktisk. Etter det var vi en hel gjeng som dro til en kompis og bare slappet av, spilte kortskalle og pratet. Så sov jeg hos Caroline. Det var en kjempekoselig kveld, og jeg kom hjem med flere hundre ufokuserte bilder, som ikke var tatt av meg, på kameraet. 

 

I dag har jeg kjørt bil sammen med mamma og tante. Det er helt greit å kjøre langt når du har alle tre baksetene for deg selv, The Pretty Reckless på ørene og smågodt, snickersis og fanta exotic rett ved siden av deg. Nå er jeg plantet i sofaen på hytta, og her planlegger jeg å sitte resten av helga. Jeg har med mange bøker og tegnesaker, så det skal nok bli en ganske avslappende og ok helg!

 

Hva skal du i helga?

 


Breathe in. Breathe out. 

askjhfeorijnf! I dag har jeg ingen grunn til å ikke smile. Nr. 1: Det er helg! Helg er alltid best! Nr. 2: På mandag dukker (forhåpentligvis) Canon EF 50mm f1.4 USM opp på døra mi. Da kan jeg endelig ta i bruk det nye kameraet! Gleder meg som en liten unge. Nr. 3: Jeg kom videre til fylkesmønstringen i UKM! Da jeg fikk melding om det, var jeg nesten helt sikker på at de hadde sendt feil, men så gikk jeg inn på hjemmesiden og oppdaget at navnet mitt faktisk stod på listen over de som gikk videre. Pust inn. Pust ut. Så fikk jeg ikke sove. 

 

Hva smiler du for i dag?

 


Drama, lies and tears; Cheers to the teenage years!Bukse fra H&M, genser fra Bik Bok, vest fra Bik Bok/DIY, hals fra Indiska, øredobber fra Glitter, boots fra Økonomisko, ring fra Kina.

 

Nå er jeg utslitt. På skolen i dag hadde vi øving til grand prix. Vi trodde det kom til å bli smertefritt i år, men nå, når det er under en uke igjen, kommer dramaet. Folk skriker og roper, kødder, og noen gråter til og med. Fy søren. Jeg vil bare grave meg ned. Vekk meg når alle er klar til å stå på scenen og er glade igjen!

 

Hva synes du om antrekket?

 


P.S. I love you
Bukse og cardigan fra Sisters Point, tee fra Cubus, votter og skjerf fra H&M, lue fra Bik Bok, parkas fra Vero Moda og boots fra Roots.

 

I dag har vært en ganske innholdsrik dag. Jeg har fått gjort mye lekser, i tillegg til at jeg har gjort mye gøy. Jeg fikk nemlig stått på skøyter! Det har liksom aldri blitt skikkelig kaldt slik at isen holdt seg en stund, men nå ble det endelig kaldt nok. Selv om det sikkert er to år siden sist, greide jeg fremdeles å holde meg på beina. Nesten. Gøy var det, i alle fall!