februar 2014

Blue

Untitled

Untitled

Untitled
Kåpe | Monki   Skjerf | Bik Bok   Boots | Dr.Martens

Jeg har lett etter den perfekte herreinspirerte kåpen i hele høst og vinter. Ikke en gang i London fant jeg den. Så kom jeg inn på Monki i Oslo og BAM, der var den. Jeg er egentlig ikke spesielt flink til å bruke farger og så egentlig etter en sort eller grå, men jeg tenkte at denne kåpen kunne være et dytt mot en litt mer fargerik garderobe. 

Hvorfor ikke?

Untitled

Untitled

Jeg tror kanskje disse bildene prøver å fortelle meg at jeg burde sove mer. De har helt sikkert rett, for de enorme posene under øynene ser ikke helt bra ut. Men det var ikke poenget her. Det å pierce nesa er noe jeg har tenkt på en god stund, og her om dagen fant jeg ut at det var faktisk bare å gjøre det. Yolo, er det ikke det de sier? Neida, men det er liksom ikke krise om du blir lei heller, for da er det jo bare å ta den ut. Ikke akkurat verdens undergang. Det var heldigvis ikke så vondt som jeg hadde fryktet, og jeg er ganske så fornøyd med resultatet. Nå gleder jeg meg bare til det har grodd skikkelig slik at jeg kan bytte til en litt tynnere sølvring om 3-4 uker. Wii! 

Mr Jacobs

Untitled

Untitled

Dere kan tro det var en happy bursdagsjente som pakket opp disse hærlighetene den fjortende februar. Åhh, de er så fine (og kanskje litt støvete i det øyeblikket de ble fotografert...)! Både ny lommebok og mappe til macen var noe jeg trengte sårt da de gamle holdt på å falle fra hverandre, og det er ikke akkurat et minus at de nye er så fine heller. Happyhappyhappy! 

love lust faith + dreams

Jeg glemte kanskje å nevne det, men jeg dro en tur til hovedstaden i helga. Sammen med tre andre hærlige jenter avsluttet jeg vinterferien med shopping, en tur på byen, litt for mye penger på mat og sist men ikke minst en uforglemmelig konsert med 30 Seconds to Mars. Jeg har bare et ord å si: fantastisk.

30 seconds to mars

30 seconds to mars

30 seconds to mars

30 seconds to mars

30 seconds to mars

Vi stilte oss i kø noen timer før dørene åpnet og endte opp med å få en perfekt plassering så og si helt inntil gjerdet ved midtgangen som gikk ut blant publikum. I det sekundet bandet kom på scena var trøtte bein og vonde rygger etter over fem timer venting helt glemt, og vi gjorde ikke annet enn å kose oss. Herregud, jeg var to meter fra Jared Leto. Vi fikk øyekontakt og da han pekte for å ta en person opp på scena var jeg helt sikker på at det var meg, så dere kan vel skjønne skuffelsen når han egentlig mente gutten som stod rett bak meg. Men damn, selv ikledd i noe som ligner på et skjørt og en paljettjakke sniker den mannen seg lett inn på listen over "best looking men" over førti.

Bandet var helt utrolig dyktig live, samtidig som de gjorde konserten inkluderende og "privat" ved å snakke og spøke og få hele salen til å synge av full hals og hoppe i takt med musikken. Jeg skal love dere at det var fire slitne stemmebånd som slepte tunge og lykkelige kropper opp i hotellsenga da det hele var over. Jeg skulle gjort mye for å få oppleve kvelden enda en gang! 

Favoritter på instagram

Jeg er den størtse instagram-addicten jeg kjenner. Det er en av mine største kilder til inspirasjon, og helt klart den appen jeg er mest avhengig av. Jeg tenkte jeg ville dele noen av mine favoritter med dere, for det hadde vært litt slemt å holde alle de instagramgullgruvene helt for meg selv. 

@oraclefoxblog


@adenorah


@wethepeoplestyle


@sofiesund


@madelenebillman


@taken_photography


@vivianngo

Du kan komme inn på profilen til alle ved å trykke på navnet eller bildene. Jeg er alltid på jakt etter nye profiler å følge, så jeg hadde blitt veldig glad om du ville legge igjen noen av dine instafavoritter i kommentarfeltet! 

Larsson & Jennings

Untitled

Untitled

Untitled

Husker dere klokka jeg snakket om i et innlegg for en stund siden som jeg var helt forelska i? Vel, se hva som kom på døra i går! En litt forsinka bursdagsgave fra mamma og pappa og, åh, den er jo enda finere i virkeligheten! Jeg gleder meg sånn til å bruke den til alt! Fin, ikke sant?

18

18

Fredag var det Valentine's Day og jeg fylte hele atten år. Jeg må vel ikke være voksen nå, må jeg?

En favoritt

Untitled

Jeg har på følelsen at denne kjolen i skinnimitasjon kommer til å bli helt utbrukt etter hvert. Jeg fant den i et hjørne på Forever21 i London i januar, men hvorfor de hadde gjemt den bort på den måten aner jeg ikke, den er jo så stilig! 

Believe you can and you're halfway there

Untitled

Untitled

I det siste har jeg tenkt litt på å tre inn i den såkalte bloggverdenen igjen. Albumene på macen fra de siste månedene ligger så og si tomme, og jeg har heller ikke utviklet meg noe innen fotografi slik jeg ønsket. Ganske trist om jeg får si det selv. Blogging, fotografering og skriving var jo en stor del av livet mitt tidligere, og jeg savner det egentlig litt. Det er fint å kunne dele og inspirere! 

Så da er jeg her igjen da. Med nytt design, ny inspirasjon og ny giv. Og forhåpentligvis litt sterkere enn sist også, nå som det går mot lysere tider og alle blir litt lykkeligere og litt mer motivert. Håper det går bra denne gangen! Jeg vil, jeg kan og jeg skal.