mars 2012

March

Mars har vært en over middels grei måned! Innimellom alle regnværsdagene har vi faktsik hatt litt solskinn og nesten vårtemperatur også. Jeg fikk såvidt prøvd meg på litt stjernehimmelbilder fra verandaen til farmor, men satser på å få det til bedre en gang jeg har et stativ tilgjengelig. Omtrent midt i mars var farmor så snill at hun tok med meg og tre søte jenter til hytta på Bjorli der vi fikk kjørt snowboard til vi ble gul og blå, og oppholdt oss i boblebadet i flere timer. I tillegg til dette fikk jeg tatt bilder av Lene, Synnøve og Caroline, dratt på årets første båttur, og så gikk jeg ut i kulda i kjole og bare ben for å ta selvportrett. Jeg kan vel si at jeg har hatt det ganske bra!

Nå er det straks april, og påskeferien er i gang. Jeg tror april blir en stressende måned, men jeg har også veldig mye å se frem til! Jeg skal blandt annet på fylkesmønstring i UKM, på skoleball og på håndballcup. I tillegg begynner fotballkampene, og det er fult kjør med tentamener og prøver. Forhåpentligvis kommer vårværet også snart!

Hvordan var mars for deg?

Én, toGod morgen! 

No words


Jeg savner å skrive. Det er så mange følelser i meg at jeg ikke vet hvor jeg skal starte, og derfor starter jeg ikke. Kanskje det er for mye på en gang? Kanskje det er fordi jeg er så glad? Forelsket? Redd? Jeg vet ikke. Jeg vet bare at ordene kommer når de kommer, og i mellomtiden får jeg mate dere med bilder. Som disse fra søndag. Det går vel greit? God påske, i allefall.

Shadows of myselfTokyo Tokyo
Tee Gina Tricot jakke Zara bukse H&M earcuff Glitter boots Økonomisko belte Bik Bok

Friends know all your stories, bestfriends live them with you pt. IIJeg skal prøve å komme meg til dit jeg ville når jeg startet å blogge på denne bloggen. Mindre A4. Mindre "spise-trene-sove-innlegg". Mer foto-fashion-inspirasjon. Mindre personlig, men samtidig mer personlig. Bare på en helt annen måte. Det er bare så vanskelig å inspirere dere når jeg ikke har inspirasjon selv.

I am the ocean, I am the seaLitt mamma, litt pappa, og litt sjø. 

Årets første

+ Årets første dag med sommertid.
+ Årets første båttur.
+ Årets første møte med sauer på Brattholmen.
+ Årets første lagbilde med fotballen.
+ Årets første tur ute i bare shorts.
+ Årets første humle.

I dag har vært en fin vårdag. Jeg har husket å stille klokka, vært på fisketur uten å få fisk, tatt lagbilde og vært på trening, gått hjem i bare shorts og møtt på to humler som prøvde å drepe meg. Nå tror jeg at jeg skal ut en tur, så får dere se mer bilder fra båtturen senere.

 

Sesongslutt

Hei alle søte! Håper virkelig at dere har fått nytt det fine været i dag, for det kommer nok ikke til å vare så lenge. Jeg derimot, har kjørt bil i sikkert fire timer fra hall til hall for å spille de to siste håndballkampene i sesongen. Etter en del slit greide vi tilslutt å hente inn to poeng mot Ørsta og sikre fjerdeplassen, og da gjorde det ikke så mye at vi tapte en del mot Volda.

Nå er jeg helt utslitt etter barnediskotek i går og to kamper i dag, så i kveld blir det sofakos. Forhåpentligvis er det snart mat, for jeg sulter snart i hjel. Ok da, det gjør jeg ikke. Tenk på fattige barn i andre land. Uansett så ønsker jeg alle en fin kveld videre! 

Hva har du gjort i dag?

15:53


//Bilde fra i fjor vår.

God helg søtiser! Akkurat nå har jeg et brett med muffins i ovnen, og et annet stående klar på kjøkkenbenken. Om en drøy halvtime skal jeg opp i gjen på skolen, for i kveld arrangerer klassen min diskotek for barneskolen! Jeg er ikke så glad i bråk og mange barn, men det blir jo i allefall litt penger til klasseturen. 

Hva skal du gjøre i kveld?

AutopilotJeg føler jeg går på autopilot. Jeg står opp, spiser, går på skolen, gjør lekser, spiser, trener, dusjer, blogger og sover. Det er det samme nesten hver dag. Ting skjer helt automatisk, og jeg slipper egentlig å tenke. Samtidig tenker jeg utrolig mye. Stresser med skolen selv om det helt sikkert egentlig ikke er nødvendig.

Jeg vil så gjerne ha tid til andre ting! Jeg vil fotografere, lese bøker, se filmer og le sammen med vennene mine. Jeg tenkte at det skulle bli littegranne deilig at håndballsesongen var ferdig etter de to siste kampene i helgen, men så kom jeg på at etter påskeferien, så har jeg faktisk planer hver eneste helg frem til juni. Ikke det at jeg ikke liker det og gleder meg til UKM, håndballcup, vårball, konfirmasjoner og bryllup, men jeg skulle gjerne hatt litt tid til å puste. 

Replay

Lil Wayne - How To Love

The Pretty Reckless - Heart 

30 Seconds To Mars - Kings And Queens

Cher Lloyd - Want U Back ft. Astro

B.o.B - So Good

Nicki Minaj - Starships

Coldplay - Viva La Vida

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

Anna Nalick - Wreck Of The Day

Gym Class Heroes - Ass Back Home ft. Neon Hitch

Birdy - Shelter

Kings Of Leon - Sex On Fire

Her er litt av musikken som står på replay for tiden. Jeg merker at jeg hører på mer og mer "glad" musikk etterhvert som våren kommer, og det er ikke så mye av trist rock og rolige sanger.  Akkurat nå er favoritten min nr. 2! Det kom nok ikke som et sjokk for Caroline som irriterer seg grenseløst over min kjærlighet til The Pretty Reckless, men den beskriver bare alt så utrolig godt! Hva er din favorittsang akkurat nå?

Yeux bleusNoen av de kornete bildene jeg tok av Synnøve i juni i fjor. Åhh, det klør sånn i fingrene! Jeg har så innmari lyst ut og fotografere! Jeg gleder meg til det blir litt mer sol og varme, for da skal jeg tvinge vennene mine til å være modeller for meg hele tiden. "Nei" er ikke et svar. 

Rainy days


Skjorte H&M/DIY lue Bik Bok sko Vans

Jeg er så ekstremt værsyk! Dager som dette vil jeg aller helst krype tilbake under dyna, eller i allefall hoppe i joggedressen, men ingen av de to alternativene gjør at været blir bedre, dessverre. I stedet tar jeg på rød leppestift og et smil og håper på det beste. Det kan ikke regne for alltid, eller?

Lene pt. IIModell: Lene Gamlemshaug

Ukens blogg

Bedre sent enn aldri? Tar det litt annerledes denne gangen, for nå gidder jeg ikke mer. I stedet for å velge ut én av bloggene, har jeg denne gangen valgt ut fire fine. Dere kommer til dem ved å trykke på bildene. Anbefaler dere å ta en liten titt innom alle!


Uno

I går brukte vi fire timer hjem fra Bjorli. Vanligvis bruker vi litt over to. Det snødde så sykt at vi såvidt kunne se en meter forran bilen. Kom derfor veldig sent hjem, og da var jeg dødstrøtt. 

I helga spilte vi mye uno, og spiste hele tiden. Jeg er nesten mett enda! Jeg hadde det i allefall kjempefint! På lørdagskvelden satt vi fire timer i boblebadet og bare snakket før alle sluknet. Det ble noen timer i skitrekket i går også, så nå er vi proffe på ski og brett. 

Jentetur

Hellu! Nå er vi på hytta; jeg, Sunniva, Caroline, Lene og farmor. Vi kom opp i går, spiste taco og slappet av i boblebadet. I dag har alle fire stått på snowboard, og vi har faktisk vært i trekket i hele fem timer. Nå er lasagnen snart klar, så skal vi bade i kveld også, før det blir en dag til i trekket i morgen. Koser meg kjempemye! 

Hva gjør du i helga?

I wonderMens vi venter//weheartit.com

Mens vi venter på lyse sommerkvelder, ferieturer, korte shortser og sommerflørter synes jeg at vi skal få lov til å drømme oss bort litt. Jeg tror aldri før jeg har gledd meg så mye til sommeren før, men det sier jeg kanskje hvert år? Det at vi har så sinnsykt stygt vær på vestlandet gjør ikke akkurat saken noe bedre...

Gleder du deg til sommer?

CarolineModell: Caroline Fauskan

Neon pinkVet dere hva onsdag vil si? At vi er halvveis til helg! Det betyr også at jeg har ettermiddagen fri, og egentli ikke skal noe som helst. I dag har jeg, som til vanlig bruker veldig lite farger, gått i neon rosa skjorte. Litt uvandt, men jeg tror jeg liker det! Har også vært på "matte-date" med Caroline og Jon, siden vi har prøve på fredag. Weho.

Er det forresten noen som husker post-it-hjertet jeg hang opp til Valentinsdagen? Haha, tenkte bare at jeg skulle fortelle at det fremdeles henger på veggen min, og bare den nederste lappen har falt ned. Jeg har flere ganger vurdert å ta det ned, men da vil jeg bruke hjertelappene til noe annet, jeg aner bare ikke til hva. 

Har du en fin onsdag?

SynnøveModell: Synnøve Hersvik

Synnøve, hun bare lo og lo og lo fordi hun fikk såpebobler i ansiktet. Ikke så alt for lett å ta bilder av henne når hendene er forran ansiktet, men det gikk jo veldig fint! Søt er hun også. <3

Hva synes du om bildene? Noen favoritt?

Vil du bli ukens blogg?Vil du bli ukens blogg denne uka? Da er det bare å legge igjen link til bloggen din i kommentarfeltet, så velger jeg en til helga. Om det ikke blir deg denne gangen, får du en ny sjanse neste uke. Vil du bli ukens blogg?

Please, give me summer!
kjole H&M vest Bik Bok/DIY earcuff Glitter sneakers Converse

Jeg blir så sinnsykt sjalu når jeg leser blogger fra østlandet og ser at der er sol og mange plussgrader! Her regner det som bare pokker, og det har nok ikke tenkt å slutte med det første. Gi meg sommer daaaa. 

Lene

Modell: Lene Gamlemshaug 

Friends know all your stories, bestfriends live them with youDisse tre vil dere nok se en del til fremover!

Ukens blogg

kosekveld me jentene! <3 (gjesteinnlegg)

I går kveld var jeg oppe med synnøve sammen med de søte jentene Elisabeth, Caroline og Sunniva.  Kvelden startet med brettspill, vi spilte kortskalle og spiste popcorn. Det var kjempekoselig. Etter det danset vi i stuen til Synnøve. Så bakte vi brownies og koste oss! :)

Hva gjorde du på i går? 
Har du like kule venner? 

Redigering av bilder og gjesteinnlegg av:

-Lene Gamlemshaug

Dagens antrekk


Skinnjakke fra Cubus, skjorte fra Monki, bukse fra Only, veske fra H&M, converse.


jobb = penger = sko = HAPPY!

I to timer har jeg tasset rundt med musikk på ørene og vaskefilla i hendene. Nå er badet mitt rent, i allefall! Hvorfor jeg bruker fredagen min på å vaske? Det har seg nemlig slik at jeg har blitt forelska... i de nye JC skoene til Synnøve! Fra det øyeblikket jeg fikk prøve dem på føttene, fant jeg ut at jeg faktisk ikke kan vente helt til jeg skal til USA i sommer med å kjøpe mine egne. Så da er det bare å jobbe da, slik at jeg får råd om ikke så lenge. 

Sparer du til noe?

Tretti minutter

Sett av tretti minutter av livet ditt til å se denne filmen.

Sol-, snøbrett- og mormor-tirsdagI dag hadde morfar fylt 75 år, så da passet det fint å ta en tur til gravstedet for å se hvordan det stod til der. Det er ikke så ofte jeg er der, så det var fint for meg også.

I dag har sola vært fremme hele dagen. Det har rett og slett vært en kjempefin vårdag! Ettermiddagssola skinte så fint mellom trærne, og jeg måtte nesten ta et bilde.

Da vi kom tilbake til mormor ventet en søt pus utenfor. Vi fikk herlig "mormor-middag" (potetball) og sjokoladepudding til dessert. Fin dag!

Nå var planen egentlig å dra på trening, men siden jeg såvidt greier å bøye kneet uten å gråte på grunn av den svære blåkulen jeg har der (som jeg forresten fikk da jeg falt av trekket med snowboard på skidagen i dag og lagde domino med de to neste som kom bak), er det nok best at jeg blir hjemme. Det er ikke så lett å spille håndball når man har store smerter bare man går. 

Har du hatt en fin dag?

Vil du bli ukens blogg?

 

Så var det plutselig mandag igjen og klart for en ny runde med ukens blogg. Denne uken, som alle andre uker, er det bare å melde seg på ved å legge igjen bloggadressa i kommentarfeltet. "Vinneren" kåres til helga, og du kan delta selv om du har deltatt tidligere. Blir det ikke deg denne gangen, er det en ny sjanse neste uke!

 

Vil du bli ukens blogg?

Heart

The Pretty Reckless - Heart 

Never wanted to feel
Never wanted you to steal my heart
Never wanted to know
Never wanted to show I'm weak 


Always wanted to be
Always wanted you to see my heart
Always wanted your love
Always wanted but never wasJeg står på kanten av en klippe. Nedenfor står du. Du ser ikke opp. Du later som du ikke vet at jeg er der. Men det gjør du. Egentlig vet du godt at jeg er der, rett over hodet ditt. Jeg kjenner suget i magen. Jeg vil hoppe. Lande i armene dine. Men jeg er redd. Jeg er redd for at du ikke skal ta imot. Redd for at du skal snu ryggen til og gå. 

Goodbye winter, hello springLørdagsmorgenen våknet jeg opp midt i en dobbeltseng, helt alene. Sola skinte så fint inn gjennom vinduet, og alt lå klart for at dette kunne bli en flott dag.

Mens jeg stod på badet la jeg merke til den fine pynten farmor hadde i baderomsvinduet. Det er nemlig der jeg har bodd hele helga. Hos farmor, ikke på badet. Jeg avtalte å møte Caroline på senteret, og der traff vi Anne, Anna og Synnøve som solgte klippfisk. På bordet hadde de en notatbok for å føle seg viktige og profesjonelle, men egentlig spilte de bare bondesjakk...

Siden sola fremdeles skinte og de har påskeegg til tjuesju kroner på Nille i stedet for trettifem på Bunnpris, satte vi oss alle fem på brygga og trykte i oss søtsaker. Vi traff tre kjekke karer med skateboard, så da fikk jeg tatt littegrann hoppebilder, samt prøvd litt selv. (Å stå på brettet altså, ikke å hoppe ned trappa). Jeg tror forresten ikke jeg skal satse på en karriere som skater. Strike a pose. Aaah, gåsunger dere, gåsunger! Vårtegn <3Vi jentene dro opp til Synnøve, så kom Frida også. Der spilte vi kortskalle og jeg tapte faktisk ikke. 

Så møtte vi enda flere folk og dro på bowling og hadde det kjempekoselig. Etter det splittet vi oss, og jeg og noen få andre dro til Helland og så skrekkfilm og stappet i oss søtsaker. Lørdag var en fantastisk fin vårdag. Jeg ønsker meg flere slike.

I dag har jeg tilbrakt tid i bil, i ferge og på håndballbanen. Det går greit å reise nesten to timer når man vinner, så jeg har egentlig hatt det ganske bra i dag også.

Har du hatt ei fin helg?

Psst! Siden jeg er i det gode hjørnet i dag vil jeg gjerne takke og gi litt oppmerksomhet til Thea og Ane som er søte og kommenterer nesten hvert eneste innlegg jeg publiserer. Dere blir lagt merke til, tusen takk.  

Ukens blogg

Starstruck

Mitt første forsøk på å ta bilder av stjernehimmelen. Akkurat nå er det faktisk perfekt stjernehimmel ute, men neste gang skal jeg dra til et helt mørkt sted, fotografere mens det fremdeles er bittelitt rosa eller oransje lys igjen fra sola og bruke stativ. Det skal nok bli bra. 

Hva synes du?

Simba

Limited edition
Skjorte, skinnjakke og halv turban fra Cubus, bukse fra Zara, hoodie fra Bik Bok, headset fra Wesc, converse.