mars 2013

I don't wanna leave this place

I dag stod jeg opp til nystekte boller og kakao. Sola varmet faktisk en del, så det ble frokost på verandaen. Anbefaler ikke å sitte ute uten sokker da, det var litt kaldt. 

Jeg har vært på luftetur i hagen med røde converse og mønstrete (er mønstrete et ord?) bukser.


Se så søt knott (?) jeg har fått på nattbordet! Og til dere som spurte: Jada, dere skal få se rommet mitt, men det må nesten vente til det er ferdig. En seng og et nattbord i et ellers tomt rom, er ikke så mye å vise frem. 

Ååå, så glad jeg er i dag! Det er et eller annet med denne sola som gjør at humøret stiger så til de grader. Hjemmelagde boller stjernekopper hjelper også en god del. Det gjør liksom ikke så mye at vinden er iskald og at det fortsatt er litt snø igjen på bakken og at jeg vanligvis ikke liker tirsdager, det er jo påske, sol og vår! Ha en fantastisk tirsdag videre!

(Psst! Er du ikke like happy som meg i dag, så kan du alltids høre på sangen øverst i innlegget. Den er sååå søt!)

Fin søndagHei alle søte! I dag har vært en unormalt produktiv søndag. Synnøve sov her i natt (første natta på nytt rom, jippi!!!) og etter en god frokost dro vi på treningssenteret og trente. Da jeg kom hjem fikk jeg plutselig et behov for å gjøre et eller annet nyttig, så jeg malte strøk nr. 2 på møblene vi skal ha i kjellerstua (hei mamma og pappa, er ikke jeg verdens beste datter??) så nå er det nok ikke lenge til alt er klart! På toppen av det hele har jeg dusjet, ordnet meg og prøvd å ta noen selvportretter. Fin søndag! 

Hvordan har din søndag vært?

I Do Adore


Tror dette er den søteste sangen jeg noen gang har hørt. Den har i alle fall stått på repeat i hele dag. Hva hører du på?

Friday I'm in loveSelv om det er sol er det ikke varmt ute! Anbefaler ingen å gå i strømpebukse og skinnjakke helt enda... Etter å brukt tiden siden jeg kom hjem fra skolen på å skrive ferdig refleksjonsnotatet til dokumentar teaseren vi har laget, har jeg endelig fått levert det og kan ta meg påskeferie! Det er jo bare en måned siden vinterferien, men åhh, så godt det skal bli med over en uke fri! Jeg har egentlig ikke så veldig mange planer for ferien, men jeg skal bli ferdig med det nye rommet mitt (kanskje dere får se når jeg er ferdig?) og så skal vi kanskje på hytta neste helg. Samle energi skal jeg i alle fall gjøre. 

Har du planer for påskeferien?

TO DO LIST

- Hold deg unna søtsaker
- Tren så ofte du kan (du vet du kommer til å føle deg fantastisk etterpå)
- Smil mye
- Les flere bøker og se flere filmer
- Ikke vær ei pingle (tørr å bli skikkelig forelska, si det du mener, synge høyt selv om du vet at andre kan høre deg og vær deg selv)
- Bruk AKKURAT de klærne du har lyst til å bruke
- Skriv (tanker, følelser, notiser, huskelister eller andre lister)

Nå har jeg skrevet en liten huskeliste til meg selv. Har du en?

On top of the world


Bildene er tatt med en gammel iPhone, derav kvaliteten...

På torsdag hadde vi skidag på Strandafjellet. Herregud, så herlig det var! Sol, snowboard og puddersnø, hva mer kan man ønske seg? For min del kunne vi godt hatt skidag hver dag, hele vinteren! Jeg hadde gledet meg i flere måneder og koste meg nesten i hjel. Jeg og Andrea kom opp på toppen og fikk nesten hakeslipp da vi så utsikta. Det føltes som om jeg stod på toppen av verden og jeg angret litt på at jeg ikke hadde tatt med kamera. Det var hvite topper så langt øyet kunne se. Heeeerlig! 

Har dere skidag på skolen?

Dagens antrekk
Jakke, bukse, topp og smykke fra Bik Bok, blazer fra H&M, boots fra Dr.Martens. 

Åhhh, føler meg som en svær bamse i den jakka! Elsker det da. Blir dere leie av trynet mitt nå? Det blir jeg nesten selv... Se da, det har blitt helt hvitt igjen! Det skulle jo liksom bli vår nå.

Hva synes du om antrekket?

A light shining through

Jeg er så dårlig på dette. Sluntrer unna uten å blunke. Men her er jeg. Pluss en fin sang. 

tumblrHei søtinger! Tenkte jeg skulle informere dere om tumblr-bloggene mine, i tilfelle dere synest jeg oppdaterer litt for lite her inne... Den første er til inspirasjon, mens på nummer to poster jeg mine egne bilder. Har ikke kommet så godt i gang med den enda, men det kommer seg nok. Det er bare å trykke på bildene, så kommer dere rett til bloggene! Mens vi er i gang, kan dere godt legge igjen link til deres egen tumblr. Jeg trenger flere å følge!

Innkjøp

Her om dagen var jeg innom Bik Bok, og der fant jeg et stort stativ med smykker til bare 29 (!!!!) kroner. Sykt! Der var faktisk skikkelig mye fint, og over ser dere det jeg fikk med meg hjem. Noe du likte?

UnpublishedI dag hadde jeg og Synnøve egentlig tenkt oss ut for å ta bilder, men siden det er storm så velger jeg heller å poste noen "ubloggede" bilder. På grunn av stormen har jeg heller ikke orket å bevege meg ut av huset enda, så så langt har sofaen vært min beste venn. Kos dere i dag!

Hvilket bilde likte du best? 

Follow my blog with Bloglovin

StayRihanna på ørene, lasagne i ovnen, nye øreringer i ørene og fredag! Fintfintfint!