mars 2014

Moustache

moustache

Tullesøndag, slappe-av-søndag, bartesøndag, sykesøndag. Ser med andre ord ikke slik ut i dag. Det slår aldri feil at jeg blir syk når jeg absolutt ikke har tid til det. Jeg har vel rundt hundre ting jeg burde gjøre, men noen ganger må man bare lytte til kroppen og sette av litt tid til å bare slappe av. Nok sutring! Nå trenger kroppen en dusj. Hvordan er din søndag?

All black everything

Untitled

Untitled

Untitled
J
akke, genser og veske fra H&M, hatt fra Cubus, skjerf fra Bik Bok, sko fra Topshop, klokke fra Larrson&Jennings.

A day without sunshine is like, you know, night

Untitled

Untitled

Aner dere hvor mye bedre en mandag blir bare det er litt sol på himmelen? Livet blir plutselig mye lettere når du slipper å pakke deg inn i hundre lag med klær eller ankomme skolen med en forblåst paraply og klissvått hår til alle kanter. Hadde alle mandager vært slik, kunne de kanskje (les: kanskje) vært helt ok. I frykt for å nå høres ut som tidenes livet-er-en-dans-på-roser-blogger, må jeg nesten si at jeg har på følelsen at dette blir ei dritbra (godt ordforråd, yes) uke! Selv om det ble litt kaos i morges når jeg fant ut at skinnjakka mi var fanget hos mamma. Slik er det når du bor i mer enn ett hus: Tingene er aldri der de skal være.
Hva synes du om antrekket?

I like

Deilig med en regnfri (og jobbfri) lørdag! Egentlig burde jeg pakket ut av kofferten eller ryddet rommet eller øvelseskjørt eller lest en bok til engelskfremføring akkurat nå, men når du først har fri så frister det liksom litt mer å ligge rett ut i senga å ikke gjøre noe som helst. Litt tumblr og litt musikk blir det jo såklart, men å anstrenge meg noe mer enn det at the moment er uaktuelt. Måtte ta meg hardt i nakkeskinnet for å dele litt fint med dere. Skjerpings. Har du en fin lørdag?

Og ja, du finner min tumblr HER, hvis du lurte.

Gi oss sommer

Untitled

Solbrune skuldre, bare legger, lange, lyse sommernetter, skrubbsår på knærne, solbriller, lette kjoler, teltturer, bålkos, iskrem. Åhhh, som jeg lengter! Jeg kommer til å grine av glede den dagen jeg endelig kan gjemme bort parkasen, lover. Nå ser ikke det ut til at det skjer med det første da, for i dag har det vekslet fint mellom strålende sol og snøstorm. Jeg tuller ikke når jeg sier at det snødde oppover og sidelengs og alle andre mulige retninger. Dette er ikke greit. 

I set my body on fire so I could be free

I set my body on fire so I could be free

En #selfie og en kul sang til dere fordi jeg er så grei. 

Cold

Cold

Cold

Cold

Kanskje på tide at dere får høre fra meg igjen? De siste dagene har jeg hatt prøveeksamen i media langt oppetter halsen, men nå er jeg endelig ferdig. Og fornøyd. Både med at det er over og resultatet. Jeg har derfor feiret med både lunsj på McDonalds og taco til kvelds (mat<3), så hvorfor ikke feire enda litt mer med bilder av fine Martine (trykk på navnet). Håper dere alle har hatt en fin lillelørdag!

@euksnoyDu kommer til min instagram ved å trykke på bildene. Hva er din?