april 2012

April

Helt i starten av april var det fremdeles påskeferie og jeg slappet av med påskeegget og var i slalombakken. Bare noen dager senere var jeg ute av joggebuksa og inne i finkjolen og danset på det siste ballet på ungdomsskolen, vårballet. Så kom plutselig sola frem og alle, inkludert meg, trodde det var sommer. Der tok vi feil, det var kaaaaldt. Jeg har fremdeles mye å lære om kameraet mitt, og jeg fikk testet det enda litt mer da Synnøve stilte villig som modell for meg. Jeg er fremdeles ikke helt ferdig med bildene, men dere finner DEL 1 her og DEL 2 her. Jeg fikk oppleve noe helt nytt og spennede da jeg fikk reise på fylkesmønstring i UKM, noe som viste seg å være utrolig gøy! Helt til slutt dro jeg og resten av laget (pluss fire andre lag fra Haram) på håndballcup i Stryn, noe som ikke gikk helt rette veien for oss, men som også var en veldig positiv og gøy opplevelse.

Til tross for at april var en innholdsrik måned, har ikke alt vært bare bra. Helt plutselig gikk kontaktlæreren vår bort, og dette er noe som kommer til å prege oss mye. Savnet er stort, og det er ganske merkelig å være på skolen. På grunn av dette ble også alle tentamenene flyttet, noe som vil si at vi skal ha fire tentamener pluss skriftlig og munnlig eksamen i løpet av mai. Det blir mye jobbing, men jeg skal nok greie det. 

Har du hatt en fin måned?

Luftmadrasshelg nr.2Nå er jeg hjemme fra Stryn. Dette har vært en fin helg med mye håndball, mye latter og alt for mye søtsaker. Vi fikk femteplassen, jeg greide å få tre (ops...) utvisninger og nå tror jeg alle er helt utslitt. Der er ihvertfall jeg! Greide også å pakke med meg en søt og myk genser fra Moods of Norway hjem, det er vel nesten obligatorisk når man er i Stryn. Jeg har med andre ord hatt det ganske så fint!  

Hatt en bra helg?

Psst! Har forresten trukket vinneren av konkurransen, og hun er kontaktet.

Konkurranse!

Hei søtinger! I dag reiser jeg til Stryn på håndballcup, og kan derfor ikke blogge i helga. MEN! For at dere skal ha noe å gjøre mens jeg er borte (mehehehe), setter jeg i gang en konkurranse for dere! Den er veldig enkel: Jeg begynner å nærme meg 1000 kommentarer, og kommentar nr. 1000 vil få en overraskelse i posten. Jeg sier ikke hvor langt i fra jeg er, det kan være alt fra 1-1000... Ok, er ikke så mye da. Du kan kommentere i hvilket som helst innlegg (men skal du spamme med usaklige ting ser jeg helst at du gjør det i dette innlegget), så mange ganger du vil, og konkurransen vil holdes gående helt til jeg når 1000. Husk å legge ved mail slik at jeg får tak i deg hvis du vinner!  AVSLUTTET!!


Klar? Én, to, tre! 

Vennskap

Jeg deltar i fotokonkurransen til Ingvild og Eirin (trykk på navnene for å komme til bloggene) der temaet er vennskap. Vi får lov til å delta med to bilder, så da vil jeg gjerne prøve meg med de to under av Lene, Synnøve og Caroline, tre av mine beste venninner. Fristen for å melde seg på er i morgen, så om noen av dere skulle få lyst, må dere forte dere! 

...

Dette er uvirkelig og urettferdig. Det kan ikke være sant. Jeg vil ikke tro på det. At du som betyr så mye for så mange har blitt revet bort fra oss, det orker jeg ikke tanken på. Du har hjulpet oss så mye. Du har støttet oss. Vi har kanskje ikke alltid vært så greie mot deg, men likevel ville du alltid vårt beste. Det fantes ikke noe vondt i deg. 

Vi har fellt tårer for deg. Vi har tent lys og delt sorgen. Dette var langt i fra den avslutningen på ungdomsskolen vi ønsket, og det er så vanskelig at det ikke er noe som helst vi kunne gjort for å unngå at dette skulle skje. Det skjedde så brått. Ingen kunne gjort noe. Øynene våre er blanke. Hodene er tomme. Vi vet ikke hvor vi skal gjøre av oss. Vi trenger deg. Det er nå vi trenger deg som mest. Verdens beste lærer og person har gått bort. Han var ikke bare en lærer, men også en venn. Han passet alltid på oss og presset oss til å gjøre vårt beste. Da vi møtte hverandre for første gang for tre år siden, var det ingen i den nye klassa som trodde vi kom til å stå hverandre så nært. Nå står vi nærmere enn noen gang, og det kan han få mye av æren for. Vi er så utrolig takknemlige for alt du har gjort for oss!

Du vil aldri bli glemt! Hvil i fred. 

Fylkesmønstring

Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra en super helg på UKM i Ålesund! Det å få lov til å dra på fylkesmønstring var en helt utrolig ting å få oppleve. Jeg har hatt det så bra! Reiste sammen med de andre som gikk videre fra kommunen, men jeg kjente egentlig ingen av dem fra før. Eller, jeg visste jo hvem noen av de var da... Det ble ikke noe problem, for alle sammen var kjempekoselige, og vi hadde det veldig gøy sammen.

Jeg deltok på ene konserten på lørdag, og det var også veldig gøy! Tror aldri jeg har vært så nervøs før, men heldigvis gikk det bra da jeg kom meg på scena. Da vi kom på fredagen fikk vi bånd med lapper på til å henge rundt halsen, men selv om det stod "artist" på min, så føler jeg meg ikke så veldig som en artist. Selv ikke etter å ha sunget alene på den SVÆRE scena, hehe. 


Rikke Lie åpnet åpningskonserten. Hun er sinnsykt flink!


Søte Pauline, som var en av de jeg reiste sammen med, sang og spilte helt nydelig.


Vi tok oss også noen turer til butikken, og da vi så et skilt om softis på et gatekjøkken, greide vi selvfølgelig ikke å gå forbi uten å kjøpe! Årets første softis <3
Arya og Ane fremførte et utdrag av "Trollmannen fra Oz". Kjempeflinke og søte jenter begge to!


Jeg, Pauline og Ingrid gikk litt amokk i fruktdisken på Spar, noe som førte til fruktparty på gulvet på klasserommet der vi bodde.


I dag greide vi å sove over frokosten, men det gjorde ikke noe, for da kunne vi heller stå opp til lunsj og få taco!

I tillegg til å se på konserter og utstillinger, være på lydprøver og å spise, gjorde vi også mye annet gøy. Vi var for eksempel i ballbingen og knuste gutter fra Romsdalen i fotball og på diskotek og danset til vi såvidt kunne gå. Jeg kan helt klart si at helgen var vellykket! Kjenner at det skal bli deilig å sove i min egen seng i natt, da...

Har du noen gang deltatt på fylkesmønstring?

Runaway
Bukse og t-skjorte Only vest Bik Bok/DIY lue Indiska solbriller Vita armebånd Glitter sneakers Converse

Dagens antrekk. I dag har jeg vært en tur på jobb, pluss en tur innom politistasjonen for å få fikset nytt pass. Så nå er alt klart til å reise til USA i juli, jippi! Jeg har ikke helt tid til å slappe av enda da, for nå må jeg straks løpe til håndballtrening, før jeg må pakke. Jeg reiser nemlig til Ålesund i morgen for å delta på fylkesmønstringen i UKM! Det kommer til å bli en helt ny opplevelse, og jeg gleder meg veldig. Gjerne si fra hvis du også skal dit! :-)

Hva synes du om antrekket?

CasualNå er vi halvveis til helg! Denne uka har sola endelig bestemt seg for å skinne på Sunnmøre også. Det er heeeerlig, og jeg har funnet frem vårjakkene mine selv om det fremdeles er minusgrader når jeg går til skolen om morgenen. Sånn er det å bo i kalde Norge.

 

escvinn2sg

Lonesome traveler pt. II

På bildene: Synnøve B. Hersvik

Fire fine på en mandagskveld


www.biancanustad.com


www.shal.blogg.se


www.annijor.femelle.no


www.rebekahgjelstad.creativo.nu

Din tur! Gi meg noen virkelig fine blogger slik at jeg overlever denne uka også.

Lonesome traveler pt. IPå bildene: Synnøve B. Hersvik

Another Sunday...


En liten smakebit på bildene av Synnøve pluss litt til.

Hei dere! I dag har jeg brukt hele dagen inne på å rydde og vaske både bad og rom, så nå er det rent og pent her. Litt trist å være inne når det er så fint vær ute, men må man så må man. Nå tenkte jeg at jeg skulle være flink jente en liten stund til, så jeg setter meg ned for å starte på særoppgaven min i kunst og håndtverk. Vi har hatt en evighet på oss, men flinke meg har selvfølgelig ikke orket å starte enda. Senere skal jeg og Caroline ut og løpe litt, så jeg sitter egentlig bare og gleder meg til det. Har du hatt en fin søndag?

Let's set the world on fire
skinnjakke og skjorte Cubus topp Gina Tricot skjerf Only shorts og belte Bik Bok boots Skopunkten second hand veske

 

Våknet opp til strålende sol i dag, og da trodde jeg såklart at det var sommer. Da jeg kom ut viste det seg at det var fem grader og kald vind, men ingenting stopper meg når sola først skinner. Jeg gikk en tur opp til Synnøve og har fått tatt litt bilder av henne, men de kan jeg vise senere, for nå er joggebuksa på og det blir sofakveld sammen med familien. Er litt deilig det også i blandt. 

Jeg fikk forresten en kommentar om at designet mitt ikke virker i firefox. Jeg har fått noen venner til å sjekke dette, og det var helt normalt med den ene, men bare en liste med linker hos den andre. Hadde vært fint om andre som bruker firefox sier i fra om de også bare får en liste med linker på toppen av bloggen eller ikke, så kan jeg prøve å finne ut om det er noe jeg kan gjøre for å fikse det! :-)

Hva synes du om antrekket?

Last nightDu vet når du sier at du skal ta mange bilder? Da skjer det aldri. Jeg hadde i allefall en kjempefin kveld i går, og ville heller danse og ha det gøy med vennene mine enn å løpe rundt og blitse folk i ansiktet. Ordnet meg med søte jenter og koste meg skikkelig! Som sagt var dette siste ballet på ungdomsskolen, noe som kanskje er litt trist, men vi skal nok greie å ha det gøy fremover også.

Last


Bilde fra Karneballet i fjor vår.

Hei søtiser! I kveld er det klart for det siste ballet på ungdomsskolen, vårballet. Temaet er eventyr, men jeg kommer nok ikke til å kle meg ut noe særlig. Litt rart at det er siste gangen, men det kommer vel mye gøy fremover også! Jeg gleder meg i allefall, og skal selvsagt ta litt bilder til dere. Ha en fin kveld! 

Blue

Bjorli, påska 2012.

Satan i gatan
Skjørt H&M topp og hoodie Bik Bok skinnjakke Cubus sko Converse

Jeg tror aldri jeg har vært så trøtt før. Andre dag på skolebenken etter ferien, og jeg vil aller helst grave meg ned. I tillegg er det fremdeles snø på bakken, det regner litt av og til, og det er iskaldt ute. Heldigvis har vi Gossip Girl og Veronica Maggio som lager magisk musikk som er som skapt for slike dager. 

Red pantsDet må være noe alvorlig galt med verden når du arver bukser fra din tretten år gamle lillebror! I allefall når du gjør det fordi han ikke vil bruke dem og de egentlig er dødskule, slik som de over. Jeg skjønner det ikke. Disse fant jeg ubrukt og med prislapp hengende på i skapet hans her om dagen. De var bittelitt kort og vid i beina, men det fikses lett ved å rulle dem opp. Fra barneavdelingen på Cubus. Kule, sant?

Gårsdagens


Topp Vero Moda bukse Gina Tricot boots Økonomisko lommebok Morris armebånd og øredobber fra utlandet.

I går var jeg på kino og så den siste American Pie filmen og på milkshakedate på bowlingen med noen søte jenter. Her er antrekket jeg hadde da. Anbefaler alle å se filmen, den var morsom! Hva synes du om antrekket?

DIY: Cross top

Her om dagen presset jeg meg under trappa og dro frem symaskina. I skapet hadde jeg en t-skjorte som jeg endret litt på for ca. et halvt år siden, men som jeg nå ville gjøre om til singlet. Dette var opprinnelig en helt basic hvit t-skjorte fra herreavdelingen på H&M. Jeg hadde fra før sydd på et kors og klipt opp halsen og nederst.

Fremsiden. Jeg klipte ermene ganske dype, brettet inn kantene og festet på nåler, og sydde rundt alle steder jeg hadde klipt. Det gjør at den ikke rakner, i tillegg til at kantene ikke ruller seg opp. Som dere sikkert ser er den lenger bake enn fremme, noe jeg elsker. 

Bakdelen. Korset har jeg klipt selv av et par gamle jeans og det er sydd på for hånd. Jeg gikk plutselig helt tom for tråd, så helt nederst ble det litt rødt. Selv om det egentlig ikke var meningen, synes jeg det ble en tøff detalj! Jeg gleder meg til å bruke denne når det blir litt varmere ute! Det er liksom ikke vits å gå med den når ryggen må dekkes til av en tjukk cardigan uansett. Dere får helt sikkert se den på en annen gang! 

Hva synes du?

Purple and shinyHeisann! Håper alle har hatt en fin påskeaften så langt, det har i allefall jeg. Nå har jeg og Kristiane komt opp igjen fra en dag i bakken. I dag syntes jeg at twintipskiene mine skulle få bli litt brukt, siden jeg har sverget til snowboard hele vinteren. Det gikk jo fint det også da! Jeg er i allefall sliten, så nå er jeg godt plassert i sofaen med et skinnende lilla påskeegg ved siden av meg. Tradisjonen med å få påskeegg tror jeg aldri at jeg kommer til å bli for stor til, men neste år må jeg nok trygle om å slippe å stå opp tidlig for så å gå ut i minusgrader i pysjen for å lete etter dem i snøen. Jeg greier jo aldri å finne noen uansett! 

Får du påskeegg?

En ny favoritt

Hyttepåske

Heisann! Nå er jeg på hytta. Tror kanskje jeg glemte å si det. Skal ikke lyve og si at det er skikkelig påskeidyll og sånt, for egentlig vil jeg bare hjem. Men her er i allefall fint vær, da.

I dag har jeg, Kristiane og Matilde gått 1,5 mil på ski. Det er faktsik andre gangen jeg går langrenn i år, til tross for at jeg faktisk ikke eier mine egne ski. Jeg liker egentlig ikke å gå på ski heller, så når vi gikk langt var jeg ikke så alt for happy. Men igjen, det var fint vær da. Nå venter jeg bare på middag, så blir det nok et par timer i boblebadet i kveld. Det kjenner jeg at musklene mine trenger nå! 

Flere som er på hytta i påska?

Nastygal pt. IIJeg tror jeg dør. Alt fra nastygal.com.

Litt nyttHei søtiser! I dag har jeg vært en tur på moa. Der møtte jeg fineste Sofie, som er på ferie i Volda og som jeg ikke har fått sett siden sommeren. Herlig å treffe henne igjen! Hun var sammen med Frida, som også var kjempesøt! Flink som jeg er med sparingen min, greide jeg såklart ikke å komme hjem uten noe nytt. Både skjørtet og toppen er fra H&M. 

Eyes closedProduktiv

Du vet de dagene der det føles ut som du får gjort uendelig mye? I dag var en slik dag. Jeg og Caroline har bakt oreokake og gått sju kilometer på ski. Jeg har spist, dusjet og bestilt frisørtime, og jeg har til og med fått vasket badet. Om ikke jeg har vært flink i dag, så vet ikke jeg. Om ikke så alt for lenge får jeg en gjeng på besøk, og da blir det kake, film og kos resten av kvelden. Gleder meg!

Har du gjort noe fornuftig i dag?

DIY: Studded vest

På lørdag prøvde jeg å være litt kreativ igjen, og denne gangen gikk det utover en denim vest. Vesten er opprinnelig en denim jakke fra Bik Bok, men jeg har klipt av armene. Tror jeg kjøpte den for 29 kr eller noe sånt, bare fordi jeg likte kragen, hehe.

Slik som da jeg pimpet shortsen min, brukte jeg nagler fra Notabene. Disse er egentlig ment for scrapbooking, men det går helt fint å bruke dem på klær også. Sist gang var det en del som lurte på hvordan det gikk med dem i vask, og da kan jeg fortelle at de verken faller av eller mister farge, men holder seg akkurat like fine.
 
Siden naglene er litt vanskeligere å stikke gjennom stoffet og dette var litt tykt, så gjorde jeg ikke så veldig mye. Jeg syntes heller ikke at det trengtes å gjøre så mye med denne, og at den ble mye stiligere! 

Hva synes du?