april 2013

Brillefin

I dag fikk jeg meg nye briller! Pollensesong og kontaktlinser passer ikke alltid så godt sammen og jeg vil jo gjerne kunne se gjennom våren også, så da var det et par nye briller som måtte til. Ellers i dag har det SNØDD, og jeg har vært på øving til konserten vi skal ha 20.juni. I morgen har jeg dessuten planer om å filme innkjøpsvideo til dere (applaus til meg) og muligens presentere et spennende fotoprosjekt jeg har lyst til å prøve på. Dere får ha en fin kveld alle sammen! 

Lykke i posten

Untitled 
Untitled

For en overraskende fin mandag dette har vært! Jeg har levert inn en oppgave i prosjekt til fordypning (som betyr at jeg er et prosjekt nærmere sommeren), dro rett på treningssenteret etter skolen og på toppen av det hele dumpet det et stk. svart skinnende lykke i postkassa! Egentlig måtte jeg hente pakken på postkontoret, men det hørtes ikke like kult ut. Herregud, jeg har shoppa så mye i det siste. Innkjøpsvideo, kanskje? Hadde noen tatt seg tid til å se den da? Hånda i været om du vil ha innkjøpsvideo! 

Fare/frykt

Hei! Jeg satt en dag og tenkte at jeg egentlig ikke forteller så mye om hva jeg gjør på skolen. Jeg går jo medier og kommunikasjon, og vi gjør faktisk en del gøyale og lærerike ting innimellom. For noen uker siden hadde vi et prosjekt i mediedesign der oppgaven var å ta/lage fire bilder som symboliserte et eller annet. Jeg var på gruppe med Jonas (trykk på navnet) og vi fikk fare/frykt. Her ser dere resultatet!Haha, ser dere at bilde nr. 2 er meg? Som dere kanskje ser, la vi veldig mye arbeid i denne oppgaven og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet også! Det ligger veldig mye jobbing i Photoshop bak disse bildene, og alle elementene i bildene har vi enten fotografert eller tegnet selv. Hva synes du? Har du en favoritt?

27.04

Selfie

Her er meg i dag. Lørdag, og livet er relativt fint. Nå skal jeg til mormor i selskap, så blir det pizza og jentekveld i kveld! Ha en fin dag! 

New in

Jeg kan nok ikke skryte på meg at jeg greide å gå innom salget på Bik Bok i går uten å kjøpe noe. Her er det jeg fikk med meg hjem, så nå kan sommeren bare komme! Noe dere likte?

 

Se min kjole

Blue dress

Blue dress

Et av innkjøpene fra Oslo var denne fine kjolen fra H&M. Blått har alltid vært min yndlingsfarge, så jeg kunne nesten ikke gå fra denne. Hva synes du?

Good night

God natt fra meg og pus! 

Tiltaksløs

IMG_1981-1

Er ikke mandag dagen man skal være inspirert og ha ny energi og sånt? Det mest (og eneste, viss det å kaste rosiner opp i luften og fange dem i munnen teller) fornuftige jeg har gjort i dag er å pakke ut av bagen fra helga. Og det er jo relativt bra, med tanke på at jeg kom hjem i går og vanligvis ikke bruker å pakke ut før jeg har vært hjemme i minst en uke. Det er ikke det at jeg ikke har noe å gjøre, jeg bare gidder ikke. Egentlig burde jeg vel øve til mediekommunikasjonsprøven vi har på onsdag eller redigere bilder til oppgaven i prosjekt til fordypning eller ta antrekksbilder eller vise dere rommet mitt eller innkjøpene fra Oslo eller trene. Er ikke de fire siste obligatoriske når du blogger?

Som du sikkert har skjønt, kommer jeg ikke til å gjøre noe av det over i dag. Jeg velger heller å sitte på senga og lese, høre på Gabrielle Aplin (<3) og spise (enda mer) rosiner. Kanskje (les: mest sannsynlig ikke) jeg legger meg ned på soveromsgulvet og tar litt styrketrening etterpå, men det blir vel heller til at jeg sovner eller noe. Ha en fin kveld! 

OSLOVE

IMG_1938-1

IMG_1950-1

IMG_1964-1

IMG_1915-1

IMG_1953-1

IMG_1920-1

IMG_1965-1

IMG_1917-1

IMG_1926-1

Etter nesten åtte timer i bil, er jeg endelig trygt hjemme på rommet mitt! Jeg har hatt noen fantastisk fine dager i Oslo og lengter egentlig bare tilbake. Det er noe med det å være i en by. Jeg har fått sett Vigelandsparken, shoppet (og nettshoppet litt, hihi), gått i kjole og spist alt for mye dritt. Kost meg, med andre ord.

På torsdag var jeg jo også på Justin Bieber konserten med søsteren min. Det var en helt utrolig opplevelse og jeg tror nok at alle, belieber eller ikke, hadde kost seg der. Justin var helt fantastisk på scenen og stemningen var sinnsyk. Etter nesten halve konserten tok jeg ut øreproppene for å føle alt helt skikkelig. Folk hylte og skreik og lo og sang. Det var helt vilt! Var du på konsert? Hvordan opplevde du det?

En av dem


Bildene fra min instagram, @euksnoy. 

Wops, bloggfravær igjen. Dagene går så innmari fort, og så har jeg liksom ikke noe særlig med tid til overs. Skulle gjerne hatt flere timer i døgnet. Akkurat nå befinner jeg meg i Oslo, faktisk! Jepp, jeg er en av dem. I kveld blir det Justin Bieber konsert med lillesøster, noe jeg gleder meg veldig til! Forhåpentligvis går det smertefritt for seg når jeg og en tiåring skal tilbringe flere timer i samme rom som tusenvis av hylende fans. Fingers crossed. 

En, to, tre

Jeg savner å ta bilder av mennesker. Disse tre ble vel tatt for omtrent et år siden.

I am thankful for...Hvor ofte er det du setter deg ned og tenker over alt du er takknemlig for? Jeg vet selv at jeg ikke alltid tenker over hvor heldig jeg er. Jeg har et hus å bo i, jeg får gå på skole, har mer enn nok av klær og mat og i tillegg en haug av overfladiske ting jeg egentlig ikke har bruk for. Jeg er frisk, har mange gode venner, en fantastisk familie og har egentlig ikke opplevd så mye fælt i livet. Jeg våkner opp trygg hver morgen og har ikke så mye å være redd for. 

Likevel klager jeg ofte over småting. Jeg finner ikke noe å ha på meg om morgenen fordi jeg har for mye å velge i, andre eier ikke mer enn en bukse og en genser. Jeg blir sliten i beina, andre har ikke bein å gå på. Jeg blir lei av skolen, andre har ikke mulighet til å gå på skole og få seg en utdanning. Jeg synes foreldrene mine kan være plagsomme og masete, andre har ikke foreldre. Jeg blir skuffet når jeg oppdager at jeg må spise tørre brødskiver til frokost, andre får ikke frokost i det hele tatt. 

Jeg har faktisk så og si alt jeg kan ønske meg og enda mer enn det. Jeg er faktisk utrolig heldig! Og når jeg tenker på det, er jeg veldig takknemlig for alt jeg har også. Hva er du takknemlig for?

SUPERwomanHeisann! De siste dagene har vært veldig travle, så jeg har ikke hatt tid til å titte innom her dessverre, men jeg har hatt det veldig gøy da! Tirsdag filmet vi reklamevideo til Uhørt og konserten vi skal ha i juni, og jeg har stor tro på at både filmen og konserten kommer til å bli dødsbra. Det er altså bare å glede seg! I går var vi samlet en gjeng med jenter og feiret bursdag med taco og kake, noe som også var utrolig koselig! Det at jeg går på en annen skole og ikke ser dem så ofte lenger, gjør det bare enda bedre å treffe dem på fritiden. 

Har dere forresten fått med dere at jeg har laget nytt design? Jeg fjernet sidemenyen og la på en drop-down meny på toppen og en header i stedet. Jeg liker det ganske enkelt, men nå ble det liksom enkelt uten å bli kjedelig! Haha, jeg blir alltid så stolt når jeg får til sånt helt selv. Hva synes dere?

Smiling?Her er meg. På en mandag. Smilende. Jeg smiler ikke like mye nå, skal jeg si dere. I dette øyeblikket sitter jeg sliten under dyna med naturfagsbøker og øvingsark strødd utover hele senga. Blæ. Jeg vil mye heller sove enn å øve til prøve. Eller trene. Eller lage nytt bloggdesign. Eller spise sjokolade. Eller slå hodet i veggen for den saks skyld. Hva som helst er gøyere enn fordøyelsessystemet og aerob celleånding.
Hvordan tilbringer du denne mandagen?

Min lille boble

Oh, the ironyI går skrev jeg om vårtegn. I dag våknet jeg til snøstorm og noe som kunne minnet om en ny istid. Er det mulig? Jeg hadde faktisk et lite håp om at det snart ble vår på Sunnmøre, men det er kanskje litt mye å be om. Jaja...
Er det bare her det har blitt istid? Hva synes du om bildene?

VårtegnJeg gleder meg til gresset blir grønt og snøen forsvinner fra fjellene. Til jeg kan gå i vårjakke og strømpebukse uten å fryse når jeg venter på bussen om morgenen. Til solbriller blir å finne på alles neser og humlene begynner å summe og barna i gata tegner tegninger av kritt på bakken. Jeg gleder meg til og med til nesen begynner å renne og øynene blir røde av allergi, for da, da vet jeg at det er vår. 

Counting StarsHar dere hørt det nye albumet til OneRepublic?? Jeg har enda ikke funnet en eneste sang jeg ikke liker! Her har dere forresten meg i dag. Det er så herlig med fint vær, blir så glad! Nå har jeg akkurat levert naturfagen og skal få på meg treningsklærne for så å sykle til Aktiv. Jeg har vært litt sløv med treningen den siste uka, så det skal bli godt å komme igang igjen nå. Hva synes du om antrekket?

New in


Bikini fra Bik Bok, skjørt fra H&M.

Dere må ikke tro at jeg ikke shoppet noe i påskeferien. Jeg måtte ha ny bikini før jeg skulle på hytta (haha, høres rart ut siden vi har hytte på fjellet, meeeen boblebad ute (<3<3<3)) og da jeg så det supersøte skjørtet på H&M kunne jeg nesten ikke gå fra det. Hva synes du?

kitty cat

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

De siste 144 timeneJeg tok visst påskeferie fra bloggen, ops. Men jeg har ikke gjort noe superspennende de siste seks dagene da, i tilfelle dere lurte. Jeg har handlet inn litt mer ting til rommet mitt (og det blir såååå fint), vært noen dager på hytta (som forresten har ganske fin utsikt, sjekk bildene) og prøvd å være litt sosial innimellom. Det har vært så deilig å få sove lenge og bare slappe av! Vi kunne godt hatt påskeferie litt oftere. 

Hva har du gjort i ferien?