april 2014

Love in a (shoe)box

Untitled

Untitled

I det siste har jeg fått en liten (stor) kjærlighet for slike styggfine ting. Slik som disse skoene. De er jo egentlig supersære, men gud, som jeg elsker dem! Jeg har ikke fått tatt dem med på tur enda (farmor mente jeg skulle bruke dem som slalomsko, men det hadde nok ikke endt så bra) men av de meterne jeg har brukt dem inne (greide ikke å vente) kjennes det ikke ut som de er så ille å gå i! Faktisk heller behagelige. Vi får se, kanskje får jeg luftet dem litt i kveld. Hva synes du?

Påskeidyll

Bjorli

Bjorli

Bjorli

Dagene går i latskap på hytta. Godteriinntaket er over gjennomsnittet høyt og aktivitetsnivået (i alle fall for min del) er relativt lavt. I går ble jeg derimot tatt med ut på langrennstur. Jeg er i utgangspunktet ikke verdens største fan av langrenn og har ikke hatt egne langrennsski på sikkert fem år, men tenkte at det helt sikkert gikk greit. ille kunne det ikke være liksom. Etter ca trehundre meter lå jeg vel hundre meter bak de andre og da husket jeg godt hvorfor jeg ikke går på ski. For det første: Jeg kan jo faktisk ikke å gå på langrenn. For det andre: Det er ikke gøy, liksom. Sistnevne kommer vel av at jeg ikke liker å gjøre ting jeg ikke er god til. Dårlig egenskap egentlig. Jeg kan vel si at jeg ble ganske glad når vi kom til de partiene der det var så lite snø at vi måtte ta av oss skiene og gå til fots. Påskeidyll, ass. Men, men. Med relativt høy puls (hei dårlig kondis!) greide jeg til slutt å slepe meg gjennom løypa, så jeg kan vel trøste meg med at det var god trening. Jeg har innsett at jeg kanskje må investere i et par med ski og faktisk bare gå litt av og til. Jeg vil jo synes at sånne ting er gøy, så dersom jeg må bli god på ski for å oppnå det, er det vel bare å øve. Landslaget neste!
Har du det fint?

easy

Untitled

Untitled

Untitled

I dag har jeg tatt på badassmasken og begynner så smått å innse at det muligens er på tide å legge helsorte antrekk litt på hylla. Vi er tross alt i midten av april, noe som vil si at vi også er halvveis i vårmånedene, så da skulle det vel bare mangle at jeg kryper ut av den sorte komfortsonen min frem til høsten kommer igjen. Men det er jo så enkelt å snike seg inn i vinteruniformen av sort og grått. Det slår liksom aldri feil. Jeg lover jeg skal prøve (mest for min egen del) å bli litt lysere i klesveien. Satser på at det lyserosa skjørtet jeg kjøpte i dag og de hvite skoene som er på vei i posten ((<3) skal vise dere senere) gir meg en god start. Åh, den som sa at lykke ikke kunne kjøpes for penger... 

AVENUE magazine

Noe av det vi har jobbet med på skolen i det siste, er en DIY-oppgave i prosjekt til fordypning der vi enkelt og greit fikk lage vår egen oppgave. Jeg og tre andre valgte da å prøve oss på å lage et magasin, noe som var både gøy og utfordrende. Jobben var nok litt mer krevende enn det vi hadde sett for oss, noe som resulterte i at vi satt igjen med ekstremt mye arbeid de siste to dagene. Men ferdige ble vi, og fornøyde ble vi også! Se resultatet her:
 


Hva synes du?

Time to relax

Untitled

Når man går media og kommunikasjon er man ikke så vant til fenomenet kalt "helvettesuke", så når det da plutselig kommer to på rad rett før en ferie, får man litt problemer. I alle fall når det hele toppes med en svær musikal du skal lære deg sanger, danser og replikker til. På fredag ble det siste av prosjekter, presentasjoner og prøver unnagjort og i går kjørte vi på med to forestillinger med musikalen. Alt med et bemerkelsesverdig resultat.

Da jeg våknet i morges var klokka midt på dagen og hodet mitt prøvde å si til meg at jeg hadde vært på tidenes fest i går, selv om det var langt i fra sannheten. Det skyldes vel heller litt for lite vann og litt for mye scenerøyk. NÅ er det heldigvis ferie, og jeg har planer om å jobbe litt, komme i gang med treningen igjen og ellers ligge rett ut slik som pusen over. Det skal bli deilig å endelig få tid til å gjøre ting som å lese bøker, blogge og faktisk være litt sosial igjen! Hva er dine planer for påskeferien?