mai 2012

May























Mai har vært en innholdsrik, men travel, måned. Jeg har fått tatt en god del bilder, vært i to konfirmasjoner (som vil si masse, masse kaker), vært på to konserter på ufo, feiret 17.mai, grillet, gått i shorts og feiret bursdagen til Anne. I tillegg til alle disse sosiale hendelsene har jeg hatt fire tentamener og skriftlig eksamen i matte og hatt tid til å lese de to første bøkene av The Hunger Games! Andre ting som har vært fint med mai, er at jeg greide å spare opp til et par med Jeffrey Campbell's! Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd. Ja, og så har kronprinsparet vært på besøk i bygda.

I morgen er det juni, noe som forhåpentligvis betyr fint vær og masse sol! Her på sunnmøre funker det dessverre ikke alltid å håpe på det, men vi krysser fingre og tær likevel. Jeg ser virkelig frem til sommer og ferie nå!

Har du hatt en fin måned?

denim + feathers



I sommer skal jeg gå i shorts, ha drømmefangeren min rundt halsen og solbriller på nesen. Jeg skal nyte sommerdagene og le og bade sammen med fine folk på de lyse sommerkveldene. Så skal jeg pakke kofferten og reise og oppleve nye ting, mennesker og steder. Det skal bli så bra. 

Sunset






Gamlem, juli 2011

Koselig helg





Glemte kanskje å fortelle det, men på lørdag/søndag var vi sju jenter som dro på tur for å feire bursdagen til Anne. Jeg var mildt sagt elendig til å ta bilder, men Caroline tok noen nærbilder av ansiktet og foten sin pluss de to over, så creds til henne for det. Det var i allefall en utrolig koselig feiring! Vi badet, solte oss, spilte kort, skravlet og spiste oss feite. Om ikke det hørtes bra ut, så vet ikke jeg!

Nå har imunforsvaret mitt sviktet igjen, så nå er jeg syk. Igjen.

T(h)ree







På bildene: Kristiane, Synnøve (nr.2), Anne (nr.3)

Fotokonkurranse



Jeg deltar i fotokonkurransen til Synne med dette bildet. Temaet er "vårportrett", og premien er et gavekort på fotobok fra japanphoto på 349 kr. Trykk HER for å komme til konkurransen! 

b/w

















<3

Braids

I går fikk jeg flettet håret for tjuefem kroner, og da ble det nesten som en midlertidig side cut. Synes det var ganske kult, jeg. 





Kongelig besøk





I dag har jeg hatt fri, jeg, Sunniva og Caroline har fått tattis, og kronprinsparet har vært på besøk i bygda vår. 

Taste



Her er en liten smakebit av det som kommer. Fine jenter og et hav av løvetenner.

Hvit plisse






Skjørt og belte fra Bik Bok, topp fra Gina Tricot, sko fra Jeffrey Campbell.

I dag har vært en fin dag. Jeg har tatt massemasse bilder, badet for første gang i år, og til og med greid å bli ganske så solbrent. Men det gjør ikke noe :-)

Sløving


Noen instagrambilder fra den siste tiden...

Ting er så herlig for tiden! Jeg er ferdig med skriftlig eksamen, været er herlig, vennene mine er herlig, LIVET er herlig! Dagene går i skole, før jeg går rett hjem, tar på meg bikini og legger meg på verandaen. Etter to dager har jeg til og med fått skille! Det er ganske deilig med sløve dager.  Ah, elsker sommer! <3

Om dere vil kan dere forresten følge meg på instagram: @princesselisabeth

Hva heter du på instagram?

Happy face








Denimjakke og skjerf fra Only, veske og bukse fra Bik Bok, tee fra H&M, ballerinas fra Vagabond, solbriller fra Vita.

Jeg er ferdig med skriftlig eksamen!!!!!!! Håper alle ropetegnene greier å vise hvor glad jeg er for det. Siden halve bloggnorge blogger om været, kan jo jeg også fortelle at gradestokken har bikket 20 grader her også (jaaa, vi har sol på sunnmøre også! (noen ganger (men ikke så ofte))) og at jeg har slasket på verandaen i to timer i bikini. Hurra for et mikroskopisk skille! Det er jo en start på brunfargen, i allefall.

I dag skal jeg se på laget mitt spille kamp, siden vi er så mange at ikke alle får være med hver gang. Etter det tenker jeg å ta meg en joggetur for å få igang treningen igjen nå som anklene mine er friske og jeg ikke hoster mer. Håper alle går ut og nyter fineværet i dag! 

Digg



MAT. To bilder fra grilling med jentene i går kveld. I dag har jeg vært i kofirmasjon og spist meg altfor mett. Tror ikke jeg greier å spise på en uke, minst. Nå skal jeg gjøre matte, så skal jeg sove. GLEDER MEG til jeg kan gå ut av skolen og være ferdig med skriftlig eksamen i morgen! 

 

The best part is hidden pt. II









På bildene: Synnøve B. Hersvik

Nasjonaldagen



Jeg er elendig til å ta bilder på slike dager man burde ta masse bilder... Uansett om dette er alt jeg har, var det en fin dag i går. Jeg gikk i tog sammen med Caroline og Kristiane, og etter det måtte jeg stå i kiosken et par timer. Utpå ettermiddagen dro jeg, familien min og tre andre familier til en hytte der vi spiste massemasse mat og kaker. Rart jeg i det hele tatt greide å reise meg fra stolen da vi var ferdige... Jeg kom hjem for ikke så alt for lenge siden, og selv om jeg har et rom som bør ryddes og mattebøker som bare venter på at jeg skal øve til eksamen, tror jeg heller at jeg tar meg en tur til bana for å se kamp!

Hadde du en fin dag i går?

:)





Gratulerer med dagen alle sammen! 

Love me tender












Tee og shorts fra H&M, belte fra Bik Bok, denimjakke fra Only, sko fra Jeffrey Campbell.

I dag er det overskyet igjen, og det er lite som tyder på at det vil bli sol og fint vær på nasjonaldagen vår. Jeg har på meg en myk og stor t-skjorte med Elvis på, og tanken på matteeksamen er ikke like fæl som den var i går. Kanskje dette kommer til å gå fint likevel.

Kjærlighet i en eske




Er de ikke fiiiine? Bestilte dem her. 

Dagen i går var fin. Jeg hentet disse herlighetene på postkontoret, og vi vant 4-1 mot Volda i fotball. Dagen i dag? Jeg kom opp i matte. Say no more. 

Never ever second guess



To



To bilder fra konserten på fredag. To konserter på én helg. Etter å ha solgt chips og grillmat i fem timer, var jeg nemlig på konsert i går også. På fredag var det liten scene og lokalt band, mens på lørdag stod Vinni på en større scene i den nye fotballhallen vår. Likte egentlig godt begge konsertene, var gøy!

Har du vært på konsert i det siste?

Å starte helgen med noe fint



Jeg starter helgen med enda flere bilder av Synnøve fordi hun er fin og fordi det er fint med svart-hvitt. Jeg har forresten mange flere som jeg ikke har fått redigert enda, så håper dere ikke er lei. Jeg startet også helgen med å få tekstmelding fra Akademiet der det stod at jeg har kommet inn på media til høsten. Det blir fint, det! Fredagskvelden blir nok også ganske fin, for da er planen konsert med søte folk. Gleder meg! 

Starter helgen din med noe fint?

Akkurat nå





Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med kakokoppen i hånda. Egentlig skulle jeg vært på fotballtrening nå, men halsen min tillater ikke det helt enda. Derfor ble det sofa og en god bok i dag! Jeg har akkurat begynt på den første boken av "The Hunger Games", og selv om jeg bare har lest fire kapitler, er det skikkelig spennende allerede. Skjønner hvorfor den har fått så gode tilbakemeldinger! 

Hva har du gjort sålangt i dag?

Obsessions



Kameraet mitt. Lipbalm fra H&M. Drømmefangersmykke. Enkle armebånd. Fire ting jeg er veldig, veldig glad i. Også dere da. Tusen hjertlig takk for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste!

Er det noe du er ekstra glad i for tiden?

 

The best part is hidden





På bildene: Synnøve B. Hersvik

Bright



I dag stod jeg opp ekstra tidlig for å ordne meg til klassebildet. Følte meg ekstremt dårlig, men måtte nesten være med på det. Etter et litt under middels portrettbilde og et klassebilde der jeg så enda verre ut, dro jeg hjem igjen. De få gangene jeg er syk, kan jeg godt ligge i et par uker og det har jeg ikke tid til nå!! Siden jeg kom hjem, har jeg ikke gjort stort. Jeg har prøvd å gjøre noe fornuftig, (som å skrive særoppgave i kunst og håndtverk som skal leveres på torsdag, ops) men har bare endt opp med å sovne og få sovemerker i ansiktet. Jeg har fått lest gjennom alt forberedelsesmaterialet til engelsktentamen i morgen da, så dagen har ikke vært helt bortkastet. 

Flere som er syk?

L-O-V-E



Heisann. Nå har jeg akkurat våknet fra en powernap, noe som var ekstremt deilig. I dag har jeg hatt mattetentamen, og det er ganske så fint å ha den overstått også. Gikk faktisk ganske bra. Etter at jeg kom hjem har jeg vel egentlig ikke gjort stort. Jeg har knasket paracet og halsdrops, drukket kakao og sovet på sofaen. Jepp, syk. Ikke noe bra tidspunkt å bli syk på, men jeg må vel bare komme meg gjennom det. Håper dere får en fin mandag videre! 

Kake, kake og mer kake








Meg, Kristiane og Helene. 

Konfirmasjonshelg! Kake og bunad, to ting jeg elsker. Denne helga var det Kristiane som var konfirmant og det ble feiring både lørdag og søndag. Jeg hadde det kjempefint, og det håper (og tror) jeg at hun også hadde! 

Flere som har vært i konfirmasjon i helga?

I'll pretend that I don't love you too





Water covers 70.9% of the Earth's surface





På bildene: Synnøve B. Hersvik

Kiss me, I'm Norwegian




I dag hadde vi tentamen i nynorsk, så da ble det på med den mykeste genseren jeg eier. Det gikk greit å skrive stil! Nynorsk er jo egentlig hovedmålet mitt, så å skrive det er ingen problem. Endte opp med en tragisk novelle, som vanlig. I dag var planen egentlig å dra på fotballtrening, men jeg får ikke lov til å trene fordi jeg har overbelastet anklene mine eller noe sånt. Hehe, flink. Derfor skal jeg heller prøve å komme litt videre på særoppgaven i tekstil og redigere litt bilder. Har kjempemange bilder av Synnøve fra tirsdag som dere skal få se! 

Hva skal du i dag?

Psst! Hadde blitt kjempeglad om du ville stemme på meg her! 

Snille, snille dere

Hadde blitt superduperglad om dere ville stemme på bildet mitt HER

Lonesome traveler pt. III







Behind the scenes











Nå har jeg KJEMPEMYE å vise dere fremover!