mai 2013

Last

Untitled

             Untitled       Untitled
 UntitledModell: Synnøve B. Hersvik

Dette blir nok siste del av bildene av Synnøve for denne gang. Jeg har helt sikkert mer jeg kan grave frem av denne nydelige jenta, men tror det er større sjanse for å finne det om jeg lar det ligge en stund. Hva synes du om bildene?

Øverst på ønskelistaTenkt å kunne vandre rundt med et polaroidkamera i hånda i sommer. Åhh, jeg er så forelska. Det er noe nesten magisk med å få bildet i hånda rett etter det er tatt. Med tanke på at jeg er flink til å sløse med pengene og i tillegg egentlig har mye å spare til, blir nok ikke et polaroidkamera førsteprioritet fremover, men en dag dere. En dag. 

Bright eyes

Untitled

UntitledModell: Synnøve B. Hersvik

Make me a bird

Untitled Untitled

Untitled

Dagens kledning. Det var faktisk så varmt at jeg kunne droppet strømpebuksa! Herlig. På skolen begynner vi å bli ferdig med pensum, så det gjør sommerfølelsen enda større. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til ferie nå. Det skal bli så utrolig deilig!
Hva synes du om antrekket?

Min hule

Da jeg flyttet inn på nytt rom i påska, lovte jeg at jeg skulle vise dere det så fort det ble ferdig. Jeg hadde vel egentlig glemt av hele greia, men i går fikk jeg (endelig) opp gardiner, så da tenkte jeg at dere skulle få se. Jeg mangler fortsatt litt småting som bilder på veggene, nytt sengesett og ellers litt dill-dall og detaljer, men alt i alt er jeg utrolig fornøyd med resultatet! Det er mye kosligere å sitte her enn det var på det gamle rommet mitt. Alt er så lyst og fint! 

#Uhørt#Summer#Rockation

Nå begynner spammen dere, det er under en måned igjen til konsert! Som noen av dere muligens husker, så hadde vi i Uhørt konsert rett før jul og også denne gangen har vi laget reklamevideo. Akkurat som sist, er det Jonas og Sigve som har filmet og redigert videoen for oss. Den ble så sykt bra! Nå gleder jeg meg enda mer til konsert! For dere som bor i området (hei venner og familie som jeg vet er innom her) så kan dere bestille billetter på idhuset.no. Hva synes du om videoen?

Let's talk about shoes...

Untitled

Untitled

Åh, materialistisk lykke dere! Det hadde ikke vært mulig å bare gå fra disse da jeg var innom Bik Bok. En liten gave til meg selv fordi jeg var flink og løp opp og ned trappene til Fjellstua uendelig mange ganger i gymmen (Ok, egentlig var det bare to, men det var to ganger for mye!!!) og fordi karakterkortet mitt ser ut til å se ganske så bra ut i år også. Det er jo lov å unne seg selv noen fine sko iblant, Askepott har tross alt lært oss at et par sko kan forandre livet ditt. Hva synes du?

Flowers

Flowers

Jeg har på følelsen at jeg ligger litt på etterskudd med dette prosjektet mitt nå. 3 er ferdig, det betyr at jeg "bare" har 97 igjen... Haha! Etter litt redigering ble jeg faktisk ganske fornøyd med dette bildet. Det var litt dårlig fokus, men det går liksom greit. Trykk her for å komme til listen og resten av bildene.  Hva synes du?

Nasjonaldagen

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Champagnefrokost, korpsmusikk, kaker og is, bunad og ikke minst gutter i dress. Jeg elsker 17.mai. Jeg hadde en veldig fin dag i går! Gikk i tog og spiste kake og is på ungdomsskolen, før jeg spiste reker og kreps og enda mer kake med "storfamilien". På kvelden ble det marshmallowgrilling, bål og kos på stranda med en herlig gjeng. Jeg synes det er så fint at vi har en slik dag der vi kan feire grunnloven og at vi er et fritt land. Alle er liksom så glade 17.mai og det er så fiiiint! Hva gjorde du i går?

Let her go

Untitled

Untitled

Dere er vel ikke leie enda? Jeg har fortsatt en del bilder som ikke er redigert enda, men tenker det er bedre å fordele dem over flere innlegg enn å poste alt på en gang. Hei, vet dere hva? Jeg kom ikke opp i skriftlig eksamen! Jippi! Jeg er utrolig glad for at jeg slipper å stresse med det nå som vi holder på med de siste prosjektene i alle andre fag i tillegg. Nå skal jeg se Glee, før jeg tar en tidlig kveld.
Hva synes du om bildene?

ToxicÅåå, tusen takk for de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg! Dere er så herlige. I dag ble det discopants, magetopp, høy hals og en coverversjon av Britney Spears sin "Toxic" på ørene, fire ting jeg elsker. Endelig begynner det å bli litt varmere ute, slik at det faktisk er mulig å gå ut uten parkas og femti lag med klær. Love it! Nå skal jeg straks på øving, det er bare litt over en måned til konsert nå, så det blir spennende å se hvordan det blir!  

Hello Spring

        Untitled                 Untitled             
Untitled
Modell: Synnøve B. Hersvik
Sminke: Caroline Fauskan 

Har fått redigert tre bilder til som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Det kommer nok flere etterhvert, men det kan hende det tar litt tid. Det ser i alle fall ut som det ble en del gode bilder, men jeg er usikker på om jeg skal bruke denne redigeringen på alle bildene eller om jeg skal prøve noe annet. Hva synes du om bildene?

Sneak peak

Beauty

Jeg er så heldig som har så vakre venninner som stiller villig som modell. I dag har jeg endelig hatt kameraet mellom hendene og tatt bilder av noen andre enn meg selv igjen. Synnøve Bostad Hersvik var dagens modell og Caroline Fauskan stod for sminken.
Vil dere se mer?

Childhood

Childhood

Bilde nummer to, og et steg nærmere enden på lista. Haha, kanskje jeg har overvurdert meg selv litt når målet var å bli ferdig til nyttår. Trykk her for å se temalista og de andre bildene. Hva synes du?

Juks

The best things are hidden i The best things are hidden ii

Drar frem to arkivbilder av vakre Synnøve fordi det er mandag og jeg har vært alt for opptatt med å spise kake og øve til engelskpresentasjon til å få tatt noen nye bilder. Det er vel egentlig litt juks å reposte gamle bilder (tror til og med det er tredje gangen jeg viser disse), men jeg lar meg selv slippe unna med det i dag. Godnatt godtfolk! 

Saturday night

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

I går kveld feiret vi bursdagen til Anna. Noen uker for sent, men bedre sent enn aldri, ikke sant? Det var i allefall kjempekoselig! Det er alt for lenge siden alle jentene har vært samlet, så det var utrolig gøy å få se alle igjen. De er så herlige alle sammen! I tillegg fikk vi en av de beste pizzaene jeg noen gang hadde smakt og masse kake og godteri. Jeg spiste så mye at jeg fortsatt var mett da jeg våknet i dag, haha! Hva synes du om bildene?

Innkjøp fra april

HAHAHAHA, herregud, tidenes styggeste startbilde. Her er i allefall innkjøpsvideoen med tingene jeg har kjøpt de siste ukene, som lovet. Buksa fra Nelly var dessverre for liten, så den måtte jeg sende tilbake. Venter på en ny nå da, men den er helt lik, så jeg filmet før jeg sendte den tilbake slik at jeg slapp å utsette filmen til den nye kom i posten. Husk å sette på 1080p for MYE bedre kvalitet! 

Keeping a secret

Keeping a secret

Og vi er i gang! Første bildet i fotoprosjektet mitt, nr. 53 - Keeping a secret. For å se hele listen, trykk her. Hva synes du?

100 themes

Flere av dere har vel hørt om en "photo challenge" som kalles 100 themes? Det går i allefall ut på at du har en liste med hundre temaer eller stikkord, og du skal ta ét bilde for hvert punkt som passer til det temaet. Det er dette jeg nå har tenkt til å prøve på, igjen. Målet er å bli ferdig til nyttår en gang, men hele prosjektet skal gjørest med en liten twist; Alle bildene skal nemlig være selvportretter! Jeg synes selvportrett er en veldig spennende fotosjanger, så jeg vil gjerne lære mer om det og bli bedre til det. Hele prosjektet gjør jeg for å utfordre meg selv, både kreativt og praktisk. Jeg vil så gjerne kunne mer om både foto og bildebehandling, så jeg håper dette kan hjelpe meg mye. Nedenfor ser dere listen jeg skal bruke, som jeg fant her.

1. Introduction
2. Love
3. Light
4. Dark
5. Seeking solace
6. Break away
7. Heaven
8. Innocence
9. Drive 
10. Breathe Again
11. Memory
12. Insanity
13. Misfortune
14. Smile
15. Silence
16. Questioning
17. Blood
18. Rainbow
19. Gray
20. Fortitude
21. Vacation
22. Mother Nature
23. Cat
24. No time
25. Trouble lurking
26. Tears
27. Foreign
28. Sorrow
29. Happiness
30. Under the rain
31. Flowers
32. Night
33. Expectations
34. Stars
35. Hold my hand
36. Precious treasure
37. Eyes
38. Abandoned
39. Dreams
40. Rated
41. Teamwork
42. Standing still
43. Dying
44. Two roads
45. Illusion
46. Family
47. Creation
48. Childhood
49. Stripes
50. Breaking the rules
51. Sport
52. Deep in thought
53. Keeping a secret
54. Tower
55. Waiting
56. Danger ahead
57. Sacrifice
58. Kick in the head
59. No way out
60. Rejection
61. Fairy tale
62. Magic
63. Do not disturb
64. Multitasking
65. Horror
66. Traps
67. Playing the melody
68. Hero
69. Annoyance
70. 67%
71. Obsession
72. Mischief managed
73. I can't
74. Are you challenging me?
75. Mirror
76. Broken pieces
77. Test
78. Drink
79. Starvation
80. Words
81. Pen and paper
82. Can you hear me?
83. Heal
84. Out cold
85. Spiral
86. Seeing red
87. Food
88. Pain
89. Through the fire
90. Triangle
91. Drowning
92. All that I have
93. Give up 
94. Last hope
95. Advertisement
96. In the storm
97. Safety first
98. Puzzle
99. Solitude
100. Relaxation

Jeg håper virkelig at jeg greier å gjennomføre dette. Det hadde vært veldig morsomt for meg selv å se om det blir noen utvikling etterhvert og om jeg faktisk blir noe flinkere, både forran og bak kamera. Det hadde også vært veldig gøy om flere hadde lyst til å være med på dette, med eller uten min lille selvportrett-twist! Gi meg i såfall et lite pip, jeg ville gjerne likt å se hvordan andre tolker de forskjellige temaene. Hva synes du om konseptet?