juni 2012

Gjemt og glemt

På bildene: Synnøve.

To bilder jeg tok av Synnøve i mai som jeg greide å glemme bort i farta. Jeg kjenner på kroppen at dette kommer til å bli en slitsom uke. Det er mandag og jeg er allerede utslitt. Kanskje jeg bare skal gå og legge meg nå?

denim + white

Dagens
Kjole fra H&M, solbriller fra Monki, sko fra Converse. 

Selv om jeg bare har vært hjemme, følte jeg for å krølle håret og ta på meg kjole idag. Pynte meg litt på den første fredagen i sommerferien. I dag har det vært en utrolig varm dag til sunnmøre å være, håper bare det fortsetter slik! Planene for kvelden er ikke helt klare enda (vennene mine er syke og late (sadface)), men jeg kjenner at jeg må gjøre noe.

FeriestartCreds til Marte som tok bildene! Siden vi fremdeles hadde igjen litt penger etter klasseturen, samlet vi hele klassa på bowlingen onsdag. Der ble det bowling og pizza, samt latter og mange klemmer. Det var en fin måte å starte ferien på, samtidig som det var litt trist å tenke på at dette var siste gangen alle kom til å være samlet på lenge. Vi kommer faktisk aldri til å gå i samme klasse igjen.

Men dere, er det ikke deilig med ferie nå?

SluttenTi år med grunnskole er over. Poff, ferdig. De tre siste årene har nesten gått alt for fort. Det skal bli rart å skilles fra den herlige apeflokken jeg så og si har levd sammen med i tre år nå. Å være ferdig med ungdomsskolen er litt trist, men ganske fint også. Det er jo faktisk ikke slik at jeg aldri kommer til å se dem igjen! Dette er ikke slutten, det er en ny begynnelse. 

Drip dropLate nights and summer rainLange, lyse kvelder, solbriller på nesen, soloppgang, latter, spenning, varme og plutselig regn, glede, sang, overraskelse og lykke. Vi kjenner på hele kroppen at sommeren nermer seg. To dager til nå, så er ti års skolegang over og det er faktisk sommerferie. Helt på ekte. 

Breaking free
Solbriller og cardigan fra Monki, topp fra Bik Bok, shorts fra Blend/DIY, sko fra Jeffrey Campbell, smykker fra overalt.

Gårsdagens antrekk. Hva synes du?

Trondheim

Heisann! Da er jeg hjemme fra en herlig tur sammen med klassa. Vi var tre dager i Trondheim, og etter disse tre dagene har jeg funnet ut hvor mye det faktisk er mulig å gjøre på så kort tid. Jeg var kjempesliten da jeg kom hjem i går kveld, men la meg med et smil om munnen og er mange minner rikere. Siden jeg ikke vet hvem som synes det er greit å komme på bloggen og hvem som helst ikke vil, får dere nøye dere med disse bildene for denne gang. 

Etter mange timer i buss på tirsdagen, dro vi rett til Tyholttårnet og spiste pizza. Etter dette fikk vi sjekke inn på hotellet og legge fra oss bagasjen før vi småløpte til Rockheim. Vi avsluttet første dagen med bowling og gocart, noe som var veldig gøy. 

Onsdag rakk vi en liten tur i byen etter frokost før vi besøkte Nidarosdomen. Så fikk spiste vi lunsj, og en liten gjeng av oss dro til Pirbadet. Så fikk vi noen timer i byen før vi dro på paintball. Det er noe av det gøyeste jeg har vært med på, og det var heller ikke så vondt som jeg trodde!Torsdag dro vi til Vitensenteret før vi igjen fikk noen timer til å gå rundt i byen. Da klokka ble omtrent fire, satt vi klar i bussen til å kjøre den lange veien hjem igjen. 

Som dere sikkert forstår, har jeg hatt det veldig fint og opplevd veldig mye. Det er ganske rart at jeg bare har skoledager igjen på grunnskolen, så skal jeg faktisk aldri mer gå i klasse med denne gjengen her. Gjennom tre år sammen med oppturer og (på slutten veldig store) nedturer har vi blitt veldig sammensveiset og jeg kommer til å savne alle sammen. 

 

Au revoir

Ja, jeg har vært litt sløv på bloggfronten i det siste. Dere er bare søt og kommenterer og stikker innom likevel, dere. Om det faktisk er noen som bryr seg om jeg oppdaterer eller ikke, så må jeg dessverre skuffe dere med å si at jeg blir borte noen dager. I morgen reiser jeg på klassetur til Trondheim! Jeg har faktisk aldri vært i Trondheim før, jeg. 

Enjoy your youth

Image and video hosting by TinyPic

Enjoy your youth. You'll never be younger than you are at this very moment.

Melkebart

Iskald nordavind i håret, melkebart, solbriller, bølger, Caroline, Kristiane, smoothie. Litt av lørdagen min.

Pust utJeg ante ikke at man kunne bli så sliten av eksamen. Etter mye slit, øving og arbeid, greide jeg til slutt å nå toppen. Det har aldri vært så deilig å kunne sette seg ned og bare slappe av. Jeg, som vanligvis har ganske store problemer med å greie å sovne, sloknet med en gang jeg la hodet på puta på torsdagskvelden. Tenk, nå er det så og si sommerferie! Om under to uker er jeg faktisk ferdig med grunnskolen. Det er litt rart å tenke på, egentlig. 

Flower girl

På bildene: Anne

Kos dere med dette mens jeg småsynger, knasker druer og snakker høyt til meg selv på engelsk! 

yes, thank youJeg kom opp i engelsk!! Takktakktakktakk!! Og takk til alle som ønsket meg lykke til og sa at jeg kom til å greie matte fint, det støttet mye! Jeg hadde nok greid det også, men det er mye mer motiverende å lage en presentasjon om verdensrommet og jordkloden enn å sitte og lage matteoppgaver. Nå gleder jeg meg utrolig til å få dette overstått! :)

Mentale forberedelserI dag har jeg hatt en rolig dag hjemme etterfulgt av en fotballtrening med mygg og litt småregn. Nå må jeg spise og forberede meg mentalt til i morgen, siden jeg garantert kommer til å komme opp i matte muntlig. Typisk min flaks. 

Gårsdagens innkjøp

I går var jeg på tivoli og på moa med Kristiane og Caroline. Selv om jeg prøver så hardt jeg kan å spare, greide jeg ikke å komme hjem uten noe nytt. Trengte overdeler og nå har jeg litt svart, litt mønstret, og litt gult. Skylder på at de var på salg. Fra Bik Bok. 

Jeg hadde forresten blitt utrolig glad om du ville stemme på meg ved å "like" dette bildet!

 

Dandelion

På bildene: Kristiane og Anne.

Jeg hadde forresten blitt utrolig glad om du ville stemme på meg ved å "like" dette bildet!

Butterflies

Jeg får sommerfugler i magen av tivoli. Den søte lukten av sukkerspinn blandet med sol i ansiktet og vind i håret. Adrenalinet som bruser gjennom årene når karusellene tar deg høyere og høyere opp mot himmelen og snurrer fortere og fortere. Lyden av latter og gledeshyl. Følelsen av å fly. Å være fri.

Jeg får sommerfugler i magen av tanken på sommer. Å reise. Å oppleve nye steder og bli kjent med nye mennesker. Kjenne sola varme kroppen. Spise is og gå i lette klær langs strandkanten mens vannet kjøler ned solbrune legger. Le og smile og bare være. Føle.Jeg får sommerfugler i magen av deg. Kanskje har du skjønt det, kanskje ikke. Det korte sekundet dine blå øyne møter mine brune, og jeg vet at du vet at jeg er der. Smilet ditt som gleder meg mer enn du kan tenke deg. Det tomme blikket festet på ingenting som gir meg så lite, men likevel så mye. 

Hva gir deg sommerfugler i magen?

Your boyfriend's jeans


Tee fra H&M, bukse fra Cubus, belte fra Bik Bok, sko fra Jeffrey Campbell.

Ble et ganske avslappet antrekk i dag, men det var bare deilig egentlig. JC skoene spriter jo opp et hvert antrekk! Nå har jeg faktisk langhelg, siden jeg ikke skal trekke muntligfag før på tirsdag. Siden vi drar på klassetur uka etter muntlig, så var i dag siste dagen på ungdomsskolen med fag og "vanlig" skole. Derfor fikk vi også karakterene for tiende klasse i dag, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er utrolig fornøyd! God helg folkens!

Jeg hadde forresten blitt utrolig glad om du ville stemme på meg ved å "like" dette bildet!