juni 2013

DIY: Flowercrown

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Det er rart hva man kan få til med noen plastikkblomster, bånd og en limpistol. I dag har jeg og Synnøve strødd blomster over hele kjøkkenbordet og brent oss på varm lim for å lage blomsterkranser. Kjempekoselig og kjempelett! Og når du i tillegg får et bra resultat, blir det jo enda gøyere. Disse blir nok kjempefine til søte sommerkjoler når solen endelig kommer frem! Hva synes du?

De små øyeblikkeneDet er ikke skikkelig sommer før du er ute og går midt på natta med folk du er glad i (i dette tilfellet Synnøve og Caroline, hei) og du ser sola går ned og himmelen farges rosa. Dette er noe av det som gjør sommeren i Norge så fin. Plutselig gjør det liksom ikke noe at det regner av og til eller at temperaturen er langt i fra badetemperatur eller at du bor i ei lita bygd du noen ganger er drittlei av. Det er de øyeblikkene vi rett og slett bare må stoppe opp, trekke inn pusten litt ekstra og dra frem mobilkameraet vi husker, er det ikke det da?

Uhørt på Radio ÅlesundHeisann! Jeg vil tipse alle sunnmøringer om å skru på Radio Ålesund mellom 18.30 og 19.30 i kveld! Jeg, Irmelin og Dyon skal nemlig på besøk dit for å snakke om Uhørt! Vi hadde jo som sagt konsert forrige uke, så vi vil snakke litt om hva vi har gjort tidligere og hvilke planer vi har for fremtiden. Æææ, vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg, men det blir nok kjempegøy når vi først kommer i gang. Husk å skru på radioen! 

Lately

15 dager siden sist. Har dere savnet meg? Hvem prøver jeg å lure, såklart dere har! De siste ukene har vært veldig hektiske og jeg har så vidt vært hjemme på to uker. Aner ikke om dere er interessert i å vite det, men jeg kan jo fortelle hva jeg har brukt tiden på likevel. 

Akademiet Awards

Forrige onsdag var det sommeravslutning for hele skolen. Da har vi noe som kalles "Akademiet Awards" der de deler ut premier i forskjellige kategorier og har underholdning osv. Klassen min stilte med en sang som noen i klassen har skrevet, med dans og koreografi i bakgrunnen. Det var morsomt når alt endelig satt og vi fikk vist det frem! Tenk at jeg har fullført første året på videregående allerede. Det kjennes ut som jeg startet i går... 

Tidligere samme uken var det en egen "sommeravslutning" hos Charlotte med bestejentene i klassen. Det var utrolig koselig og jeg kjenner at jeg kommer til å savne dem veldig i sommer! Forhåpentligvis er alle samlet til høsten igjen. Rart hvor glad det går an å bli i mennesker på under et år. 

Torsdag var det konsert med Uhørt! Etter uendelig mange timer med øving og en generalprøve som mildt sagt gikk elendig, fikk vi nok en gang en vellykket konsert! Gjett om det var deilig å sette seg ned når vi var ferdig. Enda bedre var det å høre alle de fine tilbakemeldingene fra publikum og kjente og kjære. Gleder meg allerede til neste konsert! I tillegg til alt dette har jeg sovet i lavvo og fisket i en elv, (jeg fikk ikke en eneste fisk, bare myggstikk på størrelse med mandariner), danset litt (mye), gått på fjelltur med Anne og Synnøve, vært syk og ja, egentlig kost meg mye. Nå har jeg endelig sommerferie, og det var deilig å avslutte førsteklasse med et godt over middels karaktersnitt! Jeg har også fått meg sommerjobb, så de neste fire ukene skal jeg vaske et kontor fem dager i uka. Jippi, det er så gøy å vaske. Nå ser jeg frem til en innholdsrik sommer og gleder meg veldig til sola titter frem. Hva har du gjort den siste tiden?

Natural

Untitled

Untitled

Waiting

Untitled

Untitled

I dag sitter jeg inne på sofaen og venter på at regnet skal stoppe slik at blomstrene kan åpne seg igjen og det kan bli sommer på ordentlig. Jeg venter på bikinivær, sand mellom tærne og mer fregner. Hva gjør du i dag?

Skrekkfilmsnutt

Jeg vet ikke helt hvor interessert dere er i å se hva vi gjør på skolen, men jeg synes det er morsomt å vise det likevel! Dette var det aller siste prosjektet vi leverte inn i media i år. Oppgaven var å lage en 30 sekunder lang filmsnutt fra høydepunktet/klimakset i en oppdiktet skrekkfilm. Over ser dere resultatet vårt! Filmen ble veldig "The Grudge"-inspirert, men jeg tror hele gruppa ble fornøyd med resultatet! Noen som ble skremt eller? Hva synes du?

Smile

Smile

Kanskje det ikke går så ille med 100 themes likevel? Jeg prøver så godt jeg kan. Jeg prøver også å lære meg at det er greit å gå uten sminke og med bustete hår. At det er greit at det ene øyet mitt lukker seg mer enn det andre når jeg smiler og at jeg får bollekinn og smilerynker i øyenkroken og at overleppa går litt lenger opp enn jeg skulle ønske. For smile, det skal jeg. Fordi jeg kan og fordi jeg vil og fordi jeg har alle verdens grunner til det! 

Psst! Om du ikke har fulgt bloggen min vet du nok ikke hva jeg snakker om med 100 themes, men jeg har altså en liste med 100 temaer der jeg skal ta et selvportrett til hvert tema. For å se listen, konseptet og de andre bildene kan du trykke her. 

Follow my blog with Bloglovin

Lucky me

Untitled

Akkurat nå kjennes det ut som luften har gått ut av meg. Dritt. Dagen har vært alt for lang og jeg er helt utkjørt. I morgen har jeg fire-timers-prøve/mattetentamen og gjett hva som ligger uåpnet rett ved siden av meg; matteboka. Jess. I tillegg har jeg greid å få en strekk på baksiden av låret og forsiktige lille meg som aldri har hatt en strekk før aner jo ikke om det er ok å ta coopertesten i morgen eller om jeg burde la være (kom gjerne med tips, det gjør vondt å gå). Ja, for den har vi en mistanke om at vi må ta rett etter mattetentamen. Heldige meg. Om noen vil bytte liv med meg til torsdag tar jeg gjerne imot tilbudet. Så lenge du har fri, da.

Where the lights are low and the dreamers are chasing

Jeg er på jakt etter den perfekte lista med sommersanger. Over er et lite utvalg av den så langt 19 sanger lange lista mi. Sammy Adams, Frank Turner, Hoodie Allen og Moby. Jeg trenger mer, mer, mer! Fortell meg gjerne hvilke sanger, band eller artister du hører på for tiden. Jeg vil ha alt, så lenge det skriker sommer, så kanskje jeg kan legge ut en link til spotifylista når den er ferdig. (Og i tilfelle noen lurte, er alle bildene hentet fra min tumblr HER).

Hello June

Untitled

Nytt sengetøy med både blomster og prikker. Lange dager, lyse netter. Sover som en prinsesse. Frokost, kinamat og shopping med verdens beste mamma. 

Untitled

Personlig almanakk i posten. Tenker at juni er en fin tid å begynne å skrive igjen. 

Untitled

Hører regnet utenfor vinduet. Sofatid med gode venner, film og latter. 

Untitled

Lakker neglene svarte selv om det egentlig er sommer. Hei juni, vi har savnet deg! 

Dreams

Dreams

Gud, så dårlig dette prosjektet mitt går. Inspirasjonen til fotografering har tatt seg en pause og jeg blir aldri fornøyd uansett hva jeg gjør. Jeg har greid å poste fire bilder på en måned, noen som er alt for lite skal jeg bli ferdig til nyttår. Tror nok heller jeg satser på å fullføre listen uten å ha noen tidsfrist, haha! Hva synes du?

Om du ikke har fulgt bloggen min vet du nok ikke hva jeg snakker om, men jeg har altså en liste med 100 temaer der jeg skal ta et selvportrett til hvert tema. For å se listen, konseptet og de andre bildene kan du trykke her.