juli 2013

Cool kids can't die

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

UntitledPå bildene: Synnøve B. Hersvik og Anna Maria Hjelseth.

Onsdagskveld var jeg ute og tok bilder med Synnøve, Anna og Frida. Jeg har så mange bilder at jeg ikke har rukket å se gjennom alle en gang! Dette er en start, resten får dere vente i spenning på, for tiiiidlig, tidlig i morgen setter jeg meg på et fly til Kreta og blir borte en uke. Der er planen å ligge helt stille på en solseng og bli så brun som mulig. Snakkes om litt over en uke! Hva synes dere om bildene?

Follow on Bloglovin

Oh, those summer days

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Endelig er sommeren her! De siste dagene har blitt brukt til bare typiske sommerting og det er så herlig. Jeg har grillet tre dager på rad, spist is, vært med venner, spilt sandvolleyball og gått på fjellet hele to ganger. Må si jeg følte meg flink da jeg stod på toppen av Mount Everest (les: Hellandshornet) i går med melkesyre i beina etter mer en to timer med gåing og nesten litt krabbing på alle i fire i bratt oppoverbakke. Elsker sommeren! Hva gjør du i sommer?

Malakoff 2013

Jeg er hjemmeeee! Og for en fin helg det har vært! Jeg var som sagt i Nordfjordeid på Malakoff Rockfestival, og jeg må innrømme at jeg synes litt synd i dere som ikke var der. Høydepunktet var helt klart Kaizers, men også First Aid Kit, The Graveyard, Biffy Clyro, LidoLido, Black Debbath, The Hives og Honningbarna ligger høyt på listen over råe konsertopplevelser. Jomfruturen min på festival har vært BRA! (Gjør dere klar for en bildebombe)

Malakoff 2013

Malakoff 2013

Malakoff 2013Uten mat og drikke, duger helten ikke! Eller hva?

Malakoff 2013

Malakoff 2013Selve festivalområdet var utrolig fint! Over hele området hadde de hengt opp lyspærer mellom trærne og i et øyeblikk mens jeg stod der og hørte musikken i bagkrunnen, så hendene til alle menneskene i været med såpebobler og ballonger i luften og disse lysene over det hele, åhh. Jeg har ikke sett mye som er finere. 

Malakoff 2013

Malakoff 2013

Malakoff 2013Helgens skotøy ble Dr.Martens, noe som var veldig greit i søla. Å pynte seg litt med blondesokker er lov på festival. 

Malakoff 2013

Malakoff 2013
Utsikten fra hotellrommet! Ja, vi er av de pinglene som heller velge å kjøre en time for å sove i en skikkelig seng enn å ligge å halvsove i et fuktig telt. Og gjett hva! Det var så verdt det. 

Malakoff 2013Hahaha! Jeg aner ikke hvem disse to karene er! Men de var litt for fulle og ville være med på bildet, så hvorfor ikke. 

Malakoff 2013Mamma var meget fornøyd når Kaizers Orchestra stod på hovedscenen. 

Malakoff 2013

Malakoff 2013

Åhh, skjønner dere nå eller? Neste år drar jeg med meg noen venner, putter dem i et telt på campen og pakker stilongs og ullsokker i bagen (for det var iskaldt om kvelden, nemlig). Etter dette gleder jeg meg bare enda mer til Jugendfesten i august, det skal bli så gøy!
Har dere vært, eller skal dere på festival i år? Fortell! 

Follow on Bloglovin

Off to Malakoff

Untitled

Untitled

Gooood morgen kjære lesere! Nå setter jeg meg straks i bilen for å kjøre til Nordfjordeid og Malakoff Rockfestival sammen med mamma. Dere får ha en super helg (det skal nemlig jeg!!!!), så snakkes vi om et par dager. (Og jeg hadde blitt superduperglad om dere ville følge meg på bloglovin (de 19 følgerne jeg har er litt ensomme...), bare trykk på knappen under:-))

Follow on Bloglovin

Teenage Runaway

Untitled

Untitled

Untitled

UntitledBukse og skjorte fra H&M, hatt fra Bik Bok, klokke fra Glitter, Dr.Martens.

Denne stripete skjorta får meg til å føle meg litt som en rømling fra fengselet. Prison Break all over. Neida, har ikke rømt fra noe fengsel i dag! Det jeg derimot har gjort, er å ta med søsteren min til byen til McDonalds og på kino. Prisen for verdens beste storesøster burde helt klart gå til meg (selv om jeg egentlig tok henne med på kino fordi jeg ville på kino selv, men ikke følte for å gå og se en barnefilm alene...). Nå må jeg pakke ferdig og legge meg, for i morgen braker det løs i Nordfjordeid! Gleder meg. 

Follow on Bloglovin

Festivalantrekk

IMG_3638-1

IMG_3634-1

IMG_3636-1

IMG_3640-1

IMG_3642-1

Fredagsmorgen setter jeg og mamma oss i bilen med snuten mot Nordfjordeid og Malakoff Rockfestival. Kaizers Orchestra, First Aid Kit, Eva & The Heartmaker +++. Herregud, jeg gleder meg! Men så kommer det evige problemet, hva i alle dager skal jeg pakke med meg? Jeg har satt sammen noen antrekk, mest som inspirasjon til meg selv, men siden dette er Norge og vi ikke er garantert sommervær, er jeg fremdeles ikke sikker på hva jeg skal ta med. Festivalen varer jo bare to dager, så det er liksom ikke nødvendig å ta med hele klesskapet heller... Noen antrekk du likte bedre enn de andre? Og er det noen av dere som også skal dit, kanskje?

Follow on Bloglovin

"sommer"

IMG_3611-1

IMG_3616-1

Seriøst, nå er jeg lei av sommeren vi ikke har. Om de skulle avlyse juli kunne de i det minste sagt i fra først, slik at jeg rakk å komme meg bort til varmere strøk. Til tross for regnet og kulden, tok jeg årets første bad på lørdag! Det var 12 grader i lufta og iskald vind, men nå har jeg i allefall gjort det. Ellers bruker jeg dagene til å trøste meg selv med jordbær, trening, twitter og shopping. Sistnevnte er nok ikke det beste for lommeboka, menmen. Hva gjør dere om dagen?

Follow on Bloglovin

Just orderedÅhh, jeg er alt for glad i å shoppe! Jeg var innom Asos, og greide virkelig ikke dy meg. Tenk så fint dette blir til solbrun hud og halv-late dager på Kreta om to uker! Jeg handlet litt for et par uker siden også, men tenkte at jeg heller kan vise dere alt samlet når dette dumper i postkassa. Hva synes dere?

Når det ikke er sommer i Norge...

IMG_3604-1

IMG_3595-1

IMG_3605-1

IMG_3600-1

...så får vi lage sommer selv! I går dro jeg, Kristiane, Anna og Sunniva inn til byen for å få litt sommerstemning i det triste "sunnmørsværet". Båtfestivalen i Ålesund er jo obligatorisk hver sommer, så det var jo klart at vi måtte ta oss en tur for å se på jalla-bodene og spise mat. Båtene derimot var ikke så veldig interessante... Om kvelden samlet vi sammen litt flere folk og grillet og koste oss i fjøra. 11 grader og en grå himmel stoppet ikke oss (selv om det måtte fleecegensere, luer og skjerf til for at vi ikke skulle fryse i hjel) og sommerstemning ble det! I allefall litt da...

Follow on Bloglovin

Polaroid

Polaroid

Polaroid

Polaroid

Husker dere at jeg fortalte at jeg ønsket meg et polaroidkamera? Sjekk hva pappa fant i kjelleren da!!!!!! Det virker til og med! Det var ikke mer film igjen, men det skal nok ikke være så alt for vanskelig å få tak i. Gleder meg sånn til å få ta det i bruk! Var det ikke fiiiint?

I can't wait to see you again

IMG_3566-1

IMG_3553-1

IMG_3562-1

IMG_3584-1

Gårsdagens antrekk. Bildene rettferdiggjør ikke skoene i det hele tatt. De er neongule. Skikkelig neongule. Jeg har forresten ikke lilla hår heller, i tilfelle noen skulle lure. 

Hvorfor vi elsker ferie

IMG_3453-11. Du kan gå i pysj så lenge du vil. Jeg elsker lange morgener når jeg ikke trenger å gå i bukse eller bruke bh! 

IMG_3467-12. Du kan spise gårsdagens middag til frokost. Favorittene er kald pizza og tacosalat. 

IMG_3465-13. Du kan snu døgnrytmen HELT på hodet. Det er faktisk ganske digg å kunne være oppe så lenge du vil om kvelden og sove så lenge du vil om morgenen.

IMG_3539-14. Du kan leve som en katt! Er ikke det alles drøm å kunne komme og gå som du vil, sove når du vil og spise når du vil?

IMG_3546-15. Siden vi faktisk bor i Norge er ikke været alltid på topp, noe som betyr at vi har god tid til å se nye filmer og serier. I går så jeg The Notebook for første gang, etter en skyllebøtte fra venninnene mine da jeg sa at jeg ikke hadde sett den. 

Follow on Bloglovin

En favoritt

En av mine favorittbloggere er den svenske motebloggeren Caroline! Hun har en fargerik og ganske crazy stil, men jeg elsker den. I tillegg er outfitbildene alltid godt gjennomtenkt og veldig inspirerende. Man ser liksom med en gang at dette er en blogg det blir lagt mye arbeid i. Trykk på bildene for å komme til bloggen! Og mens vi er i gang da, har dere noen blogger å anbefale?

Drunk off your love

IMG_3522-1

IMG_3530-1

Hadde ikke på meg noe spesielt i dag, men jeg liker selv å se outfits på andre sine blogger så hvorfor ikke. I dag har jeg brukt dagen på å sløve, vært på jobb og spist kreps hos farmor. Herregud, det er så godt. Fant forresten en søt sommersang i dag. Trykk play øverst i innlegget da vel. 

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Cinderella

Å vaske gulv fem ganger i uka får meg til å føle meg som Askepott. Bortsett fra at Askepott ble invitert til ballet og fikk seg en prins. Jeg har ikke fugler og dyr til å hjelpe meg med arbeidet engang. Det er ikke like morsomt å være Askepott når man bare vasker uten å få prinsessekjole, snakkende dyr og en prins. Jeg har i allefall funnet frem en gammel kjole og klipt den om til et skjørt for å føle meg litt mer som en prinsesse (kan vise dere bedre når jeg får sydd inn et strikk i livet), så kanskje, en vakker dag, banker prinsen på døra med en sko laget av glass her også.