august 2012

AugustSiste offesielle sommerdag. I morgen starter høsten, og vi kan se at bladene skifter farge, kveldene blir mørkere og lufta blir kaldere. Jeg startet august på Norway Cup sammen med fotballlaget. Den siste tiden av sommerferien brukte jeg til å gjøre ingenting. Jeg så på regnværet, drakk kakao, hang opp hele verden på veggen, gikk i kjole og bare ladet opp til skolestart. Jeg fikk også tatt bilder av fine Kristiane som var konfirmant i vår. Nå som jeg har begynt på videregående har dagene vært lange og travle, og det har vært lite tid til bloggen. I går dro hele vg1 på en liten "bli-kjent-tur", og til tross for at alle var veldig trøtte og slitne i dag tidlig, tror jeg at alle hadde det veldig fint. 

På sunnmøre har vi høst så og si hele året, men nå starter den på ekte. I september ser jeg frem til å bli enda bedre kjent med klassen min, fotografere mer, trene mye og forhåpentligvis ha litt tid til å puste og bare være inn i mellom alt som står på timeplanen. Jeg har en følelse av at dette blir en veldig bra høst! 

Hvordan var din måned?

Lille kattepus, hvor har du vært?

Hvor skal jeg starte? De to første ukene på skolen har vært travle. Ikke det at jeg har hatt så mye å tenke på i skolesammenheng, men det tar liksom så lang tid å reise til og fra skolen og jeg har et eller annet jeg må gjøre hver eneste ettermiddag. Jeg liker jo egentlig å ha noe å gjøre hele tiden, så jeg klager ikke. Etter to uker er det endelig lettere å komme seg opp om morgenen og å pendle er ikke like hardt som det var i starten. Siden sist har jeg også greid å lære meg navnene til alle i klassen min! Tenkte kanskje at det var på tide at jeg oppdaterte dere litt igjen. Flink jente. 

Hvordan har starten på skoleåret ditt vært?

Back to school


Noen bilder fra min instagramprofil, @euksnoy.

Så har jeg plutselig blitt så "stor" at jeg har begynt på videregående. Oi. Blandt de tjuefire nye klassekameratene mine i 1MKb satt det tjue-tjueén helt ukjente fjes med ukjente navn. Det var egentlig litt rart. Akkurat da, i et ukjent klasserom en time med buss fra skolen til alle venninnene mine, følte jeg meg litt alene. Men hey, jeg tror dette kommer til å gå veldig bra. Om en liten stund er ikke de fremmede ansiktene så fremmede lenger og navnene sitter forhåpentligvis, de også. Jeg vet at dette kommer til å gå bra. 

Hvilken klasse begynte du i?

"Growing up won't bring us down"

Min fine kusine Kristiane i sunnmørsbunad som ville ha bilder til konfirmasjonstakkekort.

Vendredi

Fredag og bare to dager igjen til skolestart. I dag har jeg brukt dagen til husarbeid (flink jente) og spilt kamp. Men det snakker vi ikke om... Jeg kom i allefall hjem til en hyggelig overraskelse! I dag kom nemlig premien fra fotokonkurransen jeg vant på bloggen til Jan Sander. Kan ikke klage når man får en kamerabag og et headset i posten. Tusen takk Jan Sander!  

Resten av kvelden blir det sushi og smågodt med familien. Det blir sikkert koselig, er ikke så ofte jeg er hjemme fredagskvelden.

Har du hatt en fin fredag så langt?

Emma & Hannah

Noen bilder jeg tok av Emma og Hannah i Central Park tidligere i sommer. Kjempesøte begge to!

Hva synes du om bildene?

OrdJeg savner å skrive. Men jeg greier det ikke. Uansett hvor hardt jeg prøver, klamrer ordene seg fast. De vil ikke ut. De krøller seg sammen og gjør det umulig å formulere setninger. Kanskje vil jeg ikke slippe dem ut heller. Kanskje finner jeg ikke de ordene som skal til. De riktige ordene. Jeg skriver. Visker bort. Skriver på nytt. Det nytter ikke. Ikke akkurat nå. 

Once upon a time... pt. VI - LenePå bildene: Lene Gamlemshaug

Dette var siste del av bildene jeg tok i skogen med Lene, Synnøve og Frida. Har fortsatt noen uredigerte bilder fra stranda, men de får jeg heller plage dere med senere!

Hva synes du om bildene?

Miss Nothing


Once upon a time... pt. VPositivI dag startet jeg dagen med en kopp kokvarm kakao og en hyggelig beskjed om at jeg hadde vunnet fotokonkurransen her.  Jeg som vanligvis ikke liker mandager så godt, liker dem plutselig litt bedre og ser frem til å nyte den siste ferieuka før hverdagen er tilbake. 

Flere som har hatt en positiv start på uka? Fortell! 

VerdenJeg har endelig greid å henge opp verdenskartet mitt. Det gjør ikke noe at det er på svensk og at fargene har falmet, det gjør det nesten enda finere, synes jeg. Det er veldig koselig å kunne ligge på ryggen i senga og se på kartet og bare drømme seg bort til alle stedene man vil besøke og oppleve. 

UnfocusedPå bildene: Lene Gamlemshaug og Synnøve B. Hersvik

Sommerens innkjøp

Jaaa, jeg tygger tyggis, kutter noen ganger halve hodet mitt og er ikke alltid helt i fokus. Haha, det blir nok ikke en vane å se meg på video! Se i HD.

Noe du likte?

Regnværsdager

Noen dager er det fint at det regner.

Det er fint fordi du kan sove lenge uten å få dårlig samvittighet. Du kan tusle rundt i huset i en behagelig shorts og en myk skjorte uten å egentlig gjøre noe, fordi du ikke trenger å gjøre noe. Gå uten sminke for å la huden puste. Puste ut.

Lage pannekaker med litt for tykk røre, men det går fint fordi det er første gang du prøver og det sikkert går bedre neste gang. Regnværsdager kan være fine, de også.

Har du hatt en fin dag?

VB: USA 2012

Se i HD.

Lights will guide you home


På bildene: Synnøve B. Hersvik og Lene Gamlemshaug.

Ser dere noe nytt eller? Jeg har jobbet med designet helt siden jeg stod opp og begynner endelig å bli fornøyd. Det mangler fremdeles en del småting, slik som header, men jeg synes allerede det er mye finere og mer oversiktlig enn det forige. Bare si fra om noen vil lage header altså, så kan jeg gi dere størrelsen jeg vil ha osv, hehehehe...

Hva synes du om bildene og designet?

I'll take the risk


Denim jakke fra Only, tee fra H&M, shorts fra Sisters Point, boots fra Dr.Martens, lue fra Vans.

Jeg kjøpte Dr. Martens i USA, og nå har jeg flyttet inn i dem. Elsker dem, seriøst. I dag har jeg vært på besøk hos mormor og trent med Caroline. Nå er det håndball på skjermen! Ha en fin søndagskveld!

Central Park

Da vi var i New York tilbragte vi torsdagsettermiddag og fredagsformiddag i Central Park. Tenk å kunne spasere rundt der hver dag, da! Der var mennesker over alt, men likevel var det ganske fredlig og stille i forhold til resten av byen. Mye og se og en haug med ekorn! Jeg har aldri sett så mange ekorn på så nært hold i hele mitt liv.  

Once upon a time... pt. IIIPå bildene: Lene Gamlemshaug og Synnøve B. Hersvik

Ombres au coucher du soleil pt. ii

På bildene: Lene Gamlemshaug og Synnøve B. Hersvik

Norway Cup 2012

Hei! Så godt det er å være hjemme! For vår del endte Norway Cup etter første kamp i A-sluttspillet på onsdag, og siden guttene også hadde røket ut, ble det tusenfryd samme dagen og hjemreise torsdag. Litt kjipt å ikke komme lengre, men sånn ble det. Takk til pappa som tok bilder. 

Nå som jeg er hjemme og kan blogge igjen har jeg mye å vise dere. Jeg har fremdeles mange bilder og en film fra USA igjen å vise (og redigere..) i tillegg til at jeg har mange bilder fra før jeg dro som heller ikke har kommet på bloggen enda. Skal prøve å oppdatere så bra som mulig fremover! 

Flere som har vært/er på Norway Cup i år?