august 2013

I know today is Monday...

Dette bildet har jeg postet før, men helt ærlig så syntes jeg det fortjente en repost. For vi skal ikke ta sorgene på forskudd selv om det er mandag, skal vi vel? Utenfor vinduet mitt viser gradestokken over 20 grader og i dag tidlig gikk jeg blid og fornøyd ut av døra til tannlegen uten hull i tenna. Senere i kveld har vi sesongens første håndballtrening, noe jeg har gledet meg til lenge! Med andre ord har jeg hatt en veldig fin mandag. Denne uka velger jeg å ikke se på mandag som noe grått og trist, men heller en ny begynnelse og et ønske om å gjøre de neste seks dagene så brae som mulig! 

Back to black

UntitledKjole og cardigan fra Only, belte og hatt fra Bik Bok, boots fra Dr.Martens.

Så ble det plutselig sommer og varmt igjen, og jeg var nær ved å renne bort selv uten strømpebukser. Ullhatt og tykk cardigan var kanskje ikke den beste idéen. Menmen! Endelig kom den etterlengtede helga, og jeg er klar for å være sosial og sove lenge om morgenen! Det er rart hvor sliten man blir av å pendle hver dag... Hva synes du om antrekket?

Cut out

IMG_4569-1

IMG_4581-1

KolasjKjole og veske fra H&M, jakke fra Vila, sko fra Dr.Martens.

ELSKER ryggen på denne kjolen, den er sååå fin! I dag ble det en grå Elisabeth i fineværet, men det går bra.

Lead by your beating heart

Untitled

UntitledPå bildene: Anna Maria Hjelseth, Synnøve B. Hersvik, Frida Alvestad. 

atmTrøtt og sliten. Men også glad. Seks sølvfargede ringer på fingrene. Hører musikk jeg aldri har hørt før. Uten bukse, men med kosesokker. Drittlei etter én dag med regn. Tenker at i morgen skal jeg ha på meg kjole uansett hva. Og du?

Check

Untitled

UntitledPå bildene: Synnøve B. Hersvik

Første skoledag: Check. Det var veldig fint å se igjen folk, men for min del kunne vi godt hatt sommerferie i en måned til. Men, men, nå er vi igang og det blir vel godt å komme inn i rutinene og finne tilbake til døgnrytmen. Jeg forsov meg i dag, og i morgen må jeg stå opp TO timer tidligere enn i dag! Dette lover godt... Dere får bilder av Synnøve i dag, rett og slett fordi jeg ikke orker å ta noen nye. Men det går bra, for hun er fin. Hva synes du om bildene?

Nytt og jugendfest

Untitled

Untitled

"Jeg har jo nesten bare svarte og gråe klær, idag skal jeg IKKE ha noe svart!" Ehm, ja... Hvert år når sommeren går mot slutten kommer jeg inn i en "svart" periode i den form av at jeg bare kjøper og bruker mørke klær. Det slår ikke feil. Fargerik eller ikke, jeg har i alle fall funnet noen nye skatter til høstgarderoben. Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å få vist dere plaggene på en eller annen gang, for det å bli flinkere til å gidde å ta outfit-bilder er et av målene mine for høsten.

Nå er jeg hjemme igjen fra en helt fantastisk helg på Jugendfestivalen! Jeg hadde ikke litt lyst til å reise fra hotellet i dag tidlig. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg noen gang har hatt det gøyere enn i helga, og det sier litt. Ikke fikk jeg tid til å ta et eneste bilde heller, så mye koste jeg meg! Gjett om jeg skal tilbake neste år! 

Follow on Bloglovin

Off we go again

Untitled

Untitled

Untitled

Festivalbagen er pakket for andre gang i sommer, og jeg er veldig klar for hotellweekend og Jugendfest med bestejentene! Jeg har gledd meg til denne helga i en evighet. Er det noen av dere som skal?

It's an addiction

Untitled

Untitled

Går det an å bli forelsket i sko? Boots har det siste året blitt en stor favoritt hos meg. Jeg har aldri før brukt et par med sko så mye som jeg har brukt mine kjære Dr. Martens, og da jeg gikk forbi disse, innså jeg at det var på tide å ønske et nytt par velkommen til skohylla mi. At de var til halv pris, gjorde det bare enda mer umulig å gå forbi uten å ta de med hjem. Disse blir helt klart en favoritt i høstgarderoben! 

Follow on Bloglovin

Seaside

Untitled

Untitled

UntitledPå bildene: Anna Maria Hjelseth

Som dere kanskje har merket, så ligger jeg litt etter når det gjelder redigering. Jeg har fortsatt en god del bilder fra tidligere i ferien jeg ikke har sett gjennom enda, men det kommer! Etterhvert... I dag startet jeg i alle fall dagen med en treningsøkt, og godt var det. Jeg prøver for harde livet og snu døgnet, men det var visst ikke så lett... Gruer meg allerede til å stå opp halv seks fra og med neste uke.
Hva synes du om bildene?

Follow on Bloglovin

Navnesmykke

Untitled

Untitled

Her ser dere den eneste tingen jeg kjøpte på Kreta. Et lite sjokk for meg også, som vanligvis er så glad i å shoppe. Men seeee så fint det er da! En gateselger stod faktisk å lagde det av en ståltråd mens vi stod og så på, så dette er et håndlaget smykke. Jeg synes det var kjempefint, og det er gøy å ha noe unikt, ikke slik som "alle andre" har. Hva synes du?

The sun sets to rise again

Untitled

UntitledPå bildene: Frida Alvestad

Jeg hadde likt mandager bedre om de ikke var så grå. I dag høljer det ned, men jeg prøver så godt jeg kan å trøste meg selv ved å gå i kjole og se tilbake på solfylte bilder fra tidligere i sommer. Hva synes du om bildene?

Platanias pt. II

Platanias

Platanias

Platanias

Platanias

Platanias

Platanias

Her er de siste bildene fra Kreta, alle tatt på vår siste kveld på øya. Savner varmen og de late dagene ved bassenget, men det er godt å være hjemme i Norge også. 

Jeg har nesten ikke vært hjemme de siste dagene, men det er egentlig helt greit for jeg liker å ha ting å gjøre. I går overrasket vi Synnøve med å arrangere bursdagsfest for henne, noe som ble en stor suksess! Jeg hadde det i alle fall utrolig koselig og det håper (og tror) jeg at bursdagsbarnet også hadde. Hva synes du om bildene?

Follow on Bloglovin

Motel Rocks

Motel Rocks
Kjole - asos/Motel Rocks.

Haha, ååå, ny rosa kjole får frem min indre rosablogger. Jeg lover å aldri lage trutmunn igjen. Som noen kanskje husker bestilte jeg denne kjolen og en bikini fra asos for noen uker siden. Planen var at det skulle komme frem før jeg dro til Hellas, men med min flaks gjorde det såklart ikke det. Jeg hentet pakken for noen dager siden og både kjolen og bikinien var dødsfine! Bikinitrusa var bittelitt for liten, men siden det blir så dyrt å sende den tilbake får jeg heller bruke bare toppen og ha trusa bakerst i skapet i tilfelle rumpa mi en vakker dag bestemmer seg for å krympe litt. 

Ellers prøver jeg å fikse litt på designet mitt. Jeg har så lyst å få til en sånn derno Drop down meny i sidebaren, men åh, siden jeg ikke er på det stadiet at jeg skriver mine egne koder, har jeg snudd google på hodet for å finne koder til det - uten hell. Jeg hadde derfor blitt superduperglad om noen ville hjelpe meg litt med det...

Follow on Bloglovin

Chania

Chania

Chania

Chania

Chania

Chania

Chania

Vi tok bussen inn til Chania ene kvelden for å sjekke ut butikkene og havna. Jeg endte opp med å i ikke kjøpe noe bortsett fra et smykke fra en gateselger (som dere skal få se senere). Vi gikk innom både Zara, Bershka og Pull&Bear, men jeg var så sulten at jeg ikke greide å konsentrere meg om å shoppe, haha! 

Follow on Bloglovin

We all shine on

Untitled

Untitled

UntitledPå bildene: Synnøve B. Hersvik

Follow on Bloglovin

Platanias pt. I

Plataniás

Plataniás

Plataniás

Plataniás

Plataniás

Plataniás

Plataniás

Plataniás

Plataniás

Plataniás

Vi bodde på Porto Platanias Beach & Spa midt i den lille byen Platanias. Stranda lå rett nedenfor hotellet og bortover gata lå restaurantene, barene og butikkene på rekke og rad. Veldig turistifisert, men ganske koselig også. Er det ikke vakkert?

Follow on Bloglovin

Hjem, kjære hjem

Crete

Crete

Crete

Borte bra, men hjemme best? Jeg har hatt en veldig fin uke på Kreta, men må innrømme at det var ganske godt å komme hjem også. Dagene ble brukt til å ligge rett ut på solsenga ved bassenget, for så å gå ut og spise hver kveld. Det har vært godt å få slappet av og ikke minst å få litt farge på kroppen! Vi landet på norsk jord i går, men dro rett på hytta til noen venner av familien og ble der til i dag. I dag har jeg faktisk stått på vannski! Etter tre forsøk som endte med en real faceplant i vannoverflata, var mestringsfølelsen stor da jeg endelig kom meg opp på det fjerde. Morsomt! Nå har jeg så mye jeg vil se gjennom, redigere og vise dere at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte... Har dere det fint?

Follow on Bloglovin