august 2014

Vaskesøndag

God søndag, fine! Over har dere meg nå, i en uopredd seng og med ugredd sveis. I dag har jeg forflyttet rumpa mi (og alle de hudretusen tingene jeg tror jeg bare MÅ ha med meg hver gang jeg flytter) fra mamma til pappa, der jeg har vasket og til og med ommøblert rommet mitt. Nå gjenstår det bare å flytte speilet mitt fra en vegg til en annen og pakke ut av koffertene mine, så er jeg ferdig! Egentlig var planen å vaske badet og kjellerstua og ta en joggetur også, men plutselig finner jeg noe spennende når jeg rydder og ting tar mye lengre tid enn planlagt. Så det får bli en annen dag!
Hva har du gjort i dag? 

Nordlys

Aurora Borealis

Aurora Borealis

Nordlys er nok det vakreste jeg vet om. I går kveld når jeg og kjæresten var ute og gikk tur med hunden hans, oppdaget jeg plutselig grønt lys som danset over himmelen. Hahaha, dere skulle sett reaksjonen min! Det er faktisk ikke så sjelden at det er nordlys på himmelen her, men likevel hoppet jeg av glede og fikk tårer i øynene. Kjæresten min stod der bare og lo av meg. Det er i slike stunder jeg angrer på at jeg ikke valgte å gå studiespesialiserende og ha realfag slik at jeg faktisk kunne forsket på dette fenomenet i fremtiden. Jeg finner det så utrolig facinerende! Disse bildene er nesten to år gamle, men neste gang lover jeg å stå klar med kameraet slik at jeg kan vise dere enda bedre hvor fantastisk vakkert det er! 

Søstrene Grene

For det første: Hvorfor har vi ikke denne geniale butikken i Ålesund? Og for det andre: Hvorfor i alle dager har jeg aldri vært der før? I går var tredjeklasse på skolen min i Molde for å få med oss noen av forestillingene på Bjørnsonfestivalen. Det er ikke noe særlig å si om akkurat det, men jeg og noen venninner ble i alle fall igjen i Molde for å spise og ja, handle på Søstrene Grene.

Untitled

Untitled
J
eg fikk med meg denne supersøte blomsterpotten hjem (til bare 20kr!!!) og jeg ser for meg at den blir superfin med noen lyse potteroser oppi. Gleder meg til å se hvordan det blir! Kjøpte også fire søte klubber.

Untitled
M
in største obsession må være notatbøker, og jammen greide jeg å plukke med meg to nye derfra også. De var så søte at jeg bare måtte ha dem selv om jeg sikkert har femti andre som er nesten ubrukte. En enkel, svart ramme og et handlenett med kattepuser på fikk også bli med meg hjem.

Alt dette pluss en pakke fliseklemmer og en pakke mangote fikk jeg for bare 125kr! DET er billig det. Allerede blakke meg hadde etter dette drøyt 200kr å leve på frem til neste lønning, men i dag fikk jeg mail om at utstyrsstipendet er på veg til kontoen min. Heldigvis.
Hva synes du om innkjøpene?

Sommeren gjennom instagramHeisann! Denne helgen har det vært Jugendfest i Ålesund, og derfor ble det dårlig med oppdateringer på dere. Tiden går fort når man har det gøy, og plutselig går bloggen i glemmeboksen. For gøy, det har det vært! David Guetta, Icona Pop og Veronica Maggio er bare en liten del av alt jeg har sett og hørt de siste dagene. Veronica Maggio var det jeg hadde gledet meg aller mest til og selv om det regnet som aldri før og jeg var klissvåt og iskald, var gledestårene nære med å trille i den timen hun stod på scena. Jeg gikk rundt og bar på et lite digitalkamera begge dagene, men tror dere det er så mange bilder på det da? Ehm, nei. 

I stedet får dere se noe av det jeg har postet på instagram i sommer. Sandaler, kaffi, festival, fin, norsk natur, litt mat og litt kjæreste. Jeg må innrømme at jeg titter mer enn jeg poster på instagram, men det er fortsatt bedre enn ingenting. Er dere interessert kan dere finne meg på @euksnoy
Hvordan har helgen din vært?

"It looks better in black"

Untitled

Høsten er nær og til alles fortvilelse blir det allerede gråtonede klesskapet mitt enda mer fargeløst. Jeg vet ikke hva det er med meg og svart, men uten å egentlig tenke meg om er det det jeg kler meg i mesteparten av vinterhalvåret. Og resten av året for den saks skyld. Til og med lillesøster på 11 kommenterte for noen måneder siden min fargeløshet:

"Du er så grådig, Elisabeth. Du går jo bare i svart og grått!"
"Du mener gråLIG?"
"Nei, grådig."

Det gjør meg egentlig ingen ting at mine nære og kjære klager litt. Jeg trives uten fargerike plagg, jeg :) 

 

Do more of what makes you happy

Untitled

Jeg har tenkt litt i det siste. Jeg har det så innmari bra for tiden, men likevel føler jeg at det er noe som mangler. Jeg er ikke kreativ lenger. Jeg glemmer å sette av tid til noe av det som alltid har vært min største glede og interesse; å være kreativ. Jeg har ikke skrevet noe skikkelig utenfor skolen på over et år. Kameraet ligger nedstøvet i et hjørne og bildemappene mine fra det siste året er så og si tomme. Hvorfor? Jeg har glemt det. Jeg har glemt hvor mye glede det gir meg å skape og bruke fantasien. 

Ok, nå har jeg allerede glemt hvorfor jeg deler dette med dere. Poenget er nok at jeg ønsker å (prøve) bruke bloggen igjen, for å pushe meg selv mer til å være kreativ på fritiden. Det er jo dette jeg elsker, så hvorfor la være?

Inspirasjon

Den lille uka jeg hadde med ferie gikk alt for fort, og plutselig var jeg tilbake på jobb igjen. Det betyr også at hverdagsantrekkene stort sett er begrenset til jobbuniform, noe som er litt kjedelig. Etter en sommer i rød fleecejakke og joggesko i gull (ja, gull), gleder jeg meg nesten til å komme tilbake til hverdagen bare så jeg får brukt litt av det som henger i skapet igjen. Ønskelista er som vanlig lang, og det kribler i fingrene etter en tur på kjøpesenteret. Men før den tid kommer får vi mate oss selv med herlig inspirasjon, og la shoppingiveren ligge spent i bakhodet mens vi jobber for de siste kronene denne sommeren. Kjære lønningsdag, du er sårt ønsket.