september 2012

SeptemberSå var september over. Det har vært en travel måned med mye skole, håndball og fotball, men jeg liker det egentlig når jeg har mye å gjøre. Helt i starten av måneden feiret vi bursdagen til mamma med muffins og familiekos, før jeg noen dager senere feiret bursdagen til Synnøve med taco og fine jenter. Jeg fikk bestilt en nydelig kjole som jeg skal bruke på juleballet, og bestemte meg helt plutselig for at jeg ville klippe håret mitt kort. Så og si hele september har jeg vandret omkring med mine herlige dr. martens på beina og et smil om munnen. Det har blitt lite fotografering og mye regn, men jeg fikk prøvd meg litt på å fotografere stjerner en kveld det endelig var opplett og stjerneklart. Og så et selvportrett, helt til slutt. September har ikke vært så ille. 

Nå kommer oktober og dagene blir kortere og kortere, mørkere og mørkere. Vi tuller oss inn i skjerf og tykke klær for å holde oss varme og gjør vårt beste for at dagene skal bli så lyse og glade som mulig. Kjære oktober, vær så snill å gi oss de kalde, klare solskinnsdagene vi fortjener. 

Hvordan var din måned?

En siste smak av sommerIf we could float away, fly up to the surface and just start againGjesp

I dag har jeg gått rundt omtrent som på bildet over. Gjesping hvert tredje minutt. Er det ikke meningen å være utvilt etter helga? Tydeligvis ikke. I dag har jeg brukt dagen på trening og skolearbeid, så nå gleder jeg meg egentlig bare til å krype under den varme dyna og få meg litt søvn. Sov godt alle sammen! 

Hvordan var din mandag?

Yellow

Look at the stars
Look how they shine for you
And everything you do 
Yeah they were all yellow

I came along
I wrote a song for you
And all the things you do
And it was called YellowSo then I took my trun
Oh what a thing to have done
And it was all yellow

Your skin
Oh yeah your skin and bones
Turn into something beautiful
You know you know I love you so
You know I love you soI swam across
I jumped across for you
Oh what a thing to do
Cause you were all yellow

I drew a line
I drew a line for you
Oh what a thing to do
And it was all yellow

Your skin
Oh yeah your skin and bones
Turn into something beautiful
And you know
For you I'd bleed myself dry
For you I'd bleed myself dry

It's true
Look how they shine for you 
Look how they shine for you 
Look how they shine for
Look how they shine for you 
Look how they shine for you 
Look how they shine

Look at the stars
Look how they shine for you
And all the things that you do... 

Lørdag gjennom iPhoneHar brukt lørdagen til å kjenne litt på den kalde høstluften, lakket neglene og bare slappet av sammen med Caroline. Vi har gått gjennom hele klesskapet hennes, så i dag kom jeg hjem noen klesplagg rikere. Det er alltid gøy! Nå er jeg klar for en rolig kveld i sofaen med smågodtskåla på bordet og "Skal vi danse" på skjermen. Ha en fin kveld!

Maxi


Genser fra Sisters Point, skjørt fra Only, skinnjakke fra H&M, smykke fra Bik Bok, boots fra Dr. Martens.

Nå er det kaldt ute altså! Første dag med sol på nesten tre uker, men likevel fryser jeg til en isklump bare jeg setter foten utenfor døra. Jaja! Nå skal jeg på fotballtrening, så blir det håndballtrening rett etterpå. Jeg har det litt travelt, med andre ord. 

Hva synes du om antrekket?

Music on. World off.

Ville bare tipse dere om Spotify-lista mi til kalde, regnfulle og gråe dager som dere finner her.  Den gjør høstdager som dette med prøvepugging og kalde tær littegrann lysere. 

Legg gjerne igjen link til dine favorittspillelister eller låter i kommentarfeltet!

VanndråperEt bilde jeg tok i skolesammenheng forrige uke. Synes det ble ganske stilig, jeg! 

DIY: iPhonedeksel

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere en superenkel og nesten gratis måte å sprite opp iPhonen din på! Det er jo en koselig ting å sitte og pusle med på en ellers kjedelig og regntung søndag.

Alt du trenger er et gjennomsiktig deksel (mitt er fra Panduro og kostet 50 kr), bilder du vil bruke (mange fine på weheartit.com), printer, saks og en penn. Så er det egentlig bare å skrive ut bildene du vil bruke, tegne rundt og klippe ut. Kjempelett, ikke sant?

Så langt har jeg laget tre stykker, men kommer nok til å sitte og klippe en liten stund til. Min favoritt så langt er tigeren! 

Smart, ikke sant?

Short

Kjennes ut som jeg har lagt igjen en kilo med hår hos frisøren. Fyy, så deilig det var å bli kvitt det! Litt rart å ikke ha hår til under puppene lenger, men jeg blir nok fort vant til det. 

God morgenGod morgen søtinger! Nå har jeg fått ordnet meg og trykt i meg litt frokost, så nå tar jeg snart turen ned til frisøren for å klippe meg. Det trenger jeg, for å si det sånn. Håper dere får en fin lørdag!

"Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman."Ahh, så forelsket! Kjolen min er fra Elise Ryan, og jeg bestilte den fra Nelly. Er den ikke fiiiiin? Jeg gleder meg i allefall kjempemye til å bruke den på juleball og diverse fremover!

Dagens antrekk


Haha, linselusa! 

Skjørt og hals fra H&M, genser fra Bik Bok, boots fra Dr. Martens.

drypp. drypp. drypp.

Det skal bli så fint, sa de. Jeg gleder meg. Det blir fantastisk. Jeg elsker det. Løy de? Hvordan kan noen glede seg så mye til dette? Jeg liker det ikke. Det er ikke fantastisk. Det skal være lyst og kjølig. Vi skal puste skyer av frostrøyk mens sola varmer nakken bare såvidt. Hvor enn jeg snur meg ser jeg mørke skyer. Gråe og truende, ikke lyse og fine. Vi skal gå i tykke strømper og surre skjerf rundt halsen og smile. Jeg subber rundt med klissvått hår, regnjakke og støvler som er to størrelser for store. Jeg fryser. Det var jo ikke slik det skulle bli? Det skal bli så fint, så. Høsten er jo så fin! Regn, du ødelegger denne såkalte fine høsten. Kan ikke du bare dra til noen som trenger deg?

Værsyk?

Love at first sight

Gjett hva som kom i posten i dag da!

Mini Elisabeth

Jeg var jo litt søt da! 

Innkjøp


Maxiskjørt fra Only, skjorte fra Gina Tricot.

Jeg var en tur innom moa etter skolen på fredag og greide å plukke med meg disse to herlighetene hjem. Elendige bilder, ja. Gleder meg masse til å bruke disse utover høsten! 

Høstkvelder

Etter en uke med drittvær (mild sagt) er endelig helgen her! Nå som jeg har begynt på videregående går mye av fritiden min bort på å reise til og fra skolen. Jeg må stå opp veldig tidlig, men greier ikke alltid å legge meg så tidlig som jeg burde. Dette fører til at jeg alltid er kjempesliten når jeg kommer hjem. Da er det superdeilig å bruke kveldene til å slappe av og gjøre småting man ellers ikke gjør.

Som å lage muffins for eksempel. Okei, så var det ikke jeg som lagde disse, men jeg blandet glasuren og var kjempeflink til å spise! 

Eller ta bilder av lillesøster. Hun er så søt og naturlig, men likevel ender det som regel opp slik når jeg prøver å stikke kameraet opp i ansiktet hennes.

Jeg prøver også å lære meg å like te. Jeg synes ikke det smaker noen ting, men om jeg tar to teposer i stedet for én og har oppi 3-4 suketter er det ikke så ille lenger. 


Litt mer muffins.

Hva bruker du høstkveldene til? 

Mønstret skjørt


Skjørt fra Forever 21, genser fra H&M, hals fra Indiska, ring fra USA, boots fra Dr. Martens. 

Dagens antrekk. I dag er jeg forkjølet, men kom meg gjennom skoledagen og sov hele bussturen hjem. Nå skal jeg slappe av i noen timer før jeg skal på fotballtrening. Hva synes du om antrekket?

Fra arkivetLitt diverse bilder fra arkivet. Noen favoritter?

Stormy weatherAkkurat nå høljer det ned ute og vinden blåser ned alt som er av utemøbler og blomsterkrukker. Glad jeg sitter inne! Egentlig synes jeg det er ganske koselig når det er storm. Man får liksom en unnskyldning til å sitte inne inntullet i et teppe og bare kose seg. Også er det jo så deilig å sove når det regner og blåser! Nå er det dekket på med kaffi og kaker, for i dag har nemlig min kjære mamma bursdag! Gratulerer så mye med dagen, jeg er kjempeglad i deg <3

Hva liker du best å gjøre når været ikke er så bra?

Queen Elizabeth roses

Det er tredje september og utenfor kjøkkenvinduet blomstrer rosene. Hva skjer? Skulle ikke de gått i dvale nå? Vår, sommer, vinter eller høst, de er uansett ganske så fine. 

"Success usually comes to those who are too busy to be looking for it"

Gamle bilder igjen. Burde skjerpe meg. Dette har vært en travel, men ganske morsom helg. Jeg har sunget i over ti timer, i tillegg til at jeg var på dans (halla bygdefest) på lørdagskvelden. Nå er jeg kjempesliten og vil aller helst krype under dyna og bli der til i morgen, men siden jeg skal på kino med Sunniva og Caroline må jeg nok se til å komme meg i dusjen snart. Bah. 

Har du hatt en fin helg?