september 2013

Gjemt og glemt

IMG_3796

IMG_3837

IMG_3806

Det er nesten som en skattejakt å gå gjennom bilder på nytt en stund etter de ble tatt! Du finner liksom så mye som du ikke la merke til første gangen. Somme disse tre søte av Synnøve og Anna. Jeg blir så glad av å se på dem, hahaha! 

Funny faces

Funny faces

Åhh, det er så rart hva været kan gjøre med humøret! De siste ukene har vært så gråe og triste og motivasjonen har absolutt ikke vært til stede, men i dag våknet jeg plutselig helt uthvilt til kald luft og klar himmel og det gjorde alt mye bedre! På vei hjem i dag tok jeg meg selv i å le høyt. Jeg bare gikk langs veien helt alene med musikk i ørene og lo. Hahaha, jeg aner ikke hvorfor. Håper ingen så meg, jeg må ha sett ut som en tulling. Men det gjorde godt. Det gjorde så utrolig godt. 

Throwback

Platanias

Untitled

Plataniás

Untitled

Untitled

Malakoff 2013

IMG_3605-1

Malakoff 2013

Sommeren 2013. Til tross for at halve ferien gikk bort til regnvær og å vaske kontorene til NAV, var den andre halvdelen veldig mye bedre enn okei. 

Grå, gråere, gråest

Untitled

Untitled

Det å våkne til en regntung og grå mandag, er ikke akkurat favoritt-tingen min. Denne dagen har vært alt for lang. Nå har jeg lest (prøvd å lese) til prøve i flere timer, og om drøyt en halvtime skal jeg på håndballtrening. Heldigvis fant jeg noen notater fra i fjor om akkurat det samme temaet som vi har prøve i i morgen, så nå blir det kanskje litt lettere å konsentrere seg. Ellers ville jeg bare si tusen takk for all responsen på forrige innlegg! Dere er herlige!

Flere som har en tung start på uka?

Silhouette

Untitled

Untitled

UntitledPå bildene: Synnøve B. Hersvik

Søndag er dagen til å lete gjennom bildemappene i finder og kanskje finne en bortgjemt og glemt skatt eller to. Eller tre. Alle disse bildene er fra en nydelig sommerdag i juli. Åh, som jeg savner det. 

If you're still breathing

Image and video hosting by TinyPic

Minus og pluss

Untitled

- Jeg er helt elendig til å spare...
+ ...jeg er ganske flink til å shoppe da!

Jeg var innom senteret i går og greide ikke å dra hjem uten å ta med meg disse godbitene. Endelig fant jeg den perfekte hatten (fra Cubus), og genseren (fra Bik Bok) var supermyk! Forhåpentligvis greier jeg å holde meg borte fra butikkene en stund fremover... 

All you need is a hat

En ny, svart ullhatt, er det som ligger øverst på ønskelisten for tiden. Enten en herreinspirert, eller en litt større "solhatt"-variant. En hatt kan gjøre så mye for et antrekk, i tillegg til at den hjelper til med å holde på varmen og i noen tilfeller med å skjule en ettervekst som har fått levd litt for lenge (guilty, wups). Jeg har stylet tre antrekk til dere, bare for å vise litt hva jeg kunne tenkt meg å bruke det til. 

 

Untitled #8

 

Det første antrekket innebærer enda flere cravings; boyfriend jeans, en pologenser og strappy heals. Jeg ville stylet dette med en masse tynne og enkle ringer for å pynte det litt opp. Hælene kan lett byttes ut med et par lave sneakers som for eksempel converse, for en enda mer avslappet look. 

Untitled #9

Jeg har lagt min elsk på lange cardigans denne høsten, og mixer du det med lange skjørt blir det et superkomfortabelt antrekk for late dager. Ankelstøvletter med bittelitt hæl gir deg litt høyde og bedre holdning uten at du trenger å slite ut beina, og med en svær hatt på toppen trenger du heller ikke å bekymre deg over en dårlig hårdag.
 
Untitled #10

Det siste er et helt enkelt og casual antrekk. Svarte jeans vil for alltid være en favoritt, og med boots på beina holder du deg i alle fall varm og god. For slike som meg som vanligvis ikke bruker så mye farger, kan det være gøy å eksprimentere med en genser i en litt sær og uvandt farge slik som denne. En romslig veske, enkle smykker og en herre-inspirert hatt gjør antrekket mer spennende.

Hahaha, ser nå at alle antrekkene er ganske fargeløse og veldig meg. Slik drømmer i alle fall jeg om å gå kledd i høst! Nå krysser jeg bare fingre og tær for at det skal være mulig, og at vi ikke vil regne bort her på Sunnmøre slik vi vanligvis gjør...
Hvilket antrekk er din favoritt? 

GEEK

Untitled

Svære poser under øynene, men jeg fikk jo vist dere lua som skal holde meg varm i vinter! Bestilte den på ebay for hundrelappen (inkludert frakt(!!!)) og den dumpet ned i postkassa bare en uke senere. Digg! Nå er jeg så trøtt at jeg snart sovner over tastaturet, så det er vel på tide å komme seg i seng. Dagene er så lange og slitsomme for tiden, jeg går bare rundt og dagdrømmer om å få sove, hehe! 

06:17 Sunrise

Sunrise

Love me less, then I'll love you more

UntitledJakke fra Bik Bok, bukse fra Nelly, boots fra Dr. Martens.

"Det ser ut som du ble født i Kina!" Lillesøster var ikke kjempefan av den nye jakka mi, men jeg elsker den! Elsker det litt sære mønsteret på ryggen. Jeg skulle vel helst hatt den i en størrelse større men shitau, den var på salg til bare 49 kroner, så hvorfor ikke. 

You can't make a rainbow without a little rain

Untitled

Untitled

Untitled

Everyone wants happiness, no one wants pain, but you can't make a rainbow without a little rain. 

Hei. Her er jeg. Det har vært stille i en uke, noe som ikke var helt meningen, men slik går det når nettet bestemmer seg for å ta ferie. I tillegg er ikke livet akkurat en dans på roser for tiden. Slik blir det noen ganger, og jeg kan dessverre ikke styre det heller. Men jeg vil dette altså. Skrive, fotografere, dele, uttrykke meg. Det får meg på andre tanker, og det tror jeg at jeg trenger akkurat nå. (Krysser fingre og tær for at alt ordner seg, både nett-tilgangen og alt annet ellers).