september 2014

Latch

Untitled

Først av alt, trykk play på sangen øverst i innlegget! Dødsfin versjon av Disclosure og Sam Smith sin Latch. Nå er jeg akkurat ferdig på skolen etter en hel dag med norsk. Jepp, en hel dag. Jeg sitter vel strengt talt på skolen enda, for siden busstilbudet for oss som ikke bor i byen er så sinnsykt bra, går ikke neste buss før femti minutter etter at jeg slutter på skolen. Deretter må jeg sitte på bussen i en time og tjue minutter før jeg er hjemme. Great. 

I dag skal jeg på jobb, så fra fem til elleve blir jeg å finne i kassa på Coop. Jeg har egentlig tatt antrekksbilder i dag, men trynet mitt var så ufresht at jeg er litt usikker på om jeg vil dele dem med dere. Vi får se om jeg greier å redde noen av bildene i morgen! Intill da får dere greie dere med denne fine sangen og to bilder fra juni. Hva skal du i dag?

Hint of pink

1/9

1/9

1/9
S
kjørt og hatt fra Bik Bok, jakke fra H&M. 

Tidenes glis på de siste bildene. Oh so happy! Mandag, men det er egentlig helt ok. I dag har jeg mikset inn litt rosa med mitt ellers svarte antrekk, noe jeg synes funker godt og i tillegg lyser opp den første dagen i uka en smule. Jeg greide selvfølgelig å søle pastasaus på skjørtet i lunsjen, så jeg må nok en tur hjem og skifte før det blir kino i kveld. Etter noen uker har jeg "endelig" blitt overtalt til å se "Guardians of the Galaxy", så det står på programmet for kvelden! Hva synes du om antrekket?