oktober 2013

Earth laughs in flowers

Untitled

whiteDagens inspirasjon fra sykesenga. Og siden jeg har spammet alle andre sosiale medier med det, kan jeg like godt fortelle dere også at jeg har laget en instagram nr. 2, der jeg vil poste mer "skikkelige" bilder, slik jeg gjør på bloggen. Dere kan følge den nye HER (@euksnoyphotography) og den gamle, personlige HER (@euksnoy). Å, og alle bildene i kollasjen over er forresten hentet fra tumblr-siden min HER. Too much information? Haha! Legg gjerne igjen deres instagram og/eller tumblr også, så tar jeg en titt! 

Typisk min flaks

Untitled

Dette skjer hvert år! Med kulda og mørket kommer den uungåelige høstforkjølelsen. Åhh! Jeg dro hjem fra skolen tidlig i går, men følte meg bedre og dro på skolen igjen i dag, noe som kanskje ikke er det lureste jeg har gjort. Nå har jeg fått på meg joggebuksa og kommet meg under dyna igjen, så forhåpentligvis går det fort over. Håper på en reprise fra i fjor da jeg kom meg relativt fint gjennom det, og ikke som for to år siden da jeg var syk i nesten tre uker. Jaja, det er vel ikke stort annet å gjøre enn å sitte og vente på å bli frisk igjen... Flere som er syke?

Høst fra utsiden av vinduet

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Heisann! Tenkte jeg kunne vise noen bilder fra da vi var på hytta i høstferien, siden jeg faktisk tok meg det bryet og fotografere litt. En måte å nyte høsten på er å sitte inne godt inntullet i et teppe, en annen er å komme seg ut og faktisk kjenne at kulden biter litt i kinna. Vi tok i allefall en liten tur ut i skogen! Det ble ikke den lengste turen jeg har gått, for søskenene mine er ikke de største turentusiastene jeg kjenner ("kan vi ha pause nå???") og gradestokken viste ikke så langt fra nullen, men vi fikk jo fylt lungene med litt luft og spist halvlunket turmat. Hva synes du om bildene?

Happy Friday

Geek

Æææ, tenk at ferien snart er over allerede! Jeg gråter nesten av tanken på at jeg på mandag må stå opp seks timer tidligere enn jeg har gjort den siste uka. Og ellers da? Jeg kom (levende, heldigvis) hjem fra hytta etter å ha lærekjørt i over to timer, og så har jeg grått og grått og grått av den nyeste episoden av Glee. Fysøren. Nå står pizza på planen før jeg forhåpentligvis finner på noe sprell i kveld. God helg! 

Kveldsmat på bloggvis?

Untitled

Untitled

Untitled

Min kveldsmat består av te i favorittkoppen, o'boy, som forresten er lov når du har vært på en utrolig slitsom (og kjempegøy) spinningtime, og knekkebrød. Jeg fant forresten ut at det å spise knekkebrød i senga ikke var en veldig god idé med tanke på at jeg nå fint må finne meg i å sove på smuler i natt, men slik går det når man skal være fancy blogger og ikke kan spise ved kjøkkenbordet som normale folk. Og det ser jo faktisk ikke så veldig godt ut heller. Jaja. Resten av kvelden skal jeg vertfall kose meg med Friends og prøve så godt jeg kan å komme meg i seng før to. Det er hardt å ha ferie, altså. Hva gjør du i kveld?

Natt

Stars

Det er om natta hjerna begynner å jobbe. Det er da all kreativiteten jeg trodde var borte kommer krypende tilbake. Det er da jeg setter meg på gulvet og klipper i gamle magasiner eller nesten ubrukte plagg jeg finner bakerst i de rotete kommodeskuffene. Det er da jeg plutselig får lyst til å gjøre alt som jeg ellers ikke har så veldig lyst til å gjøre. Som å rydde rommet. Eller gjøre lekser. Eller kanskje til og med sortere alle filmene i kjellerstua i alfabetisk rekkefølge.

Det er om natta jeg kan oppdage at jeg sitter for meg selv og ler fordi alt som tidligere var et frustrerende virrvar av et mysterium plutselig gir fullstendig mening og ikke en eneste brikke i pusslespillet mangler. Eller jeg kan gråte fordi alt jeg trodde jeg visste og forstod har plutselig blitt et totalt kaos og en endeløs knute som når øreproppene vikler seg inn i hverandre bare du lar dem ligge urørt i jakkelomma i noen få minutter.

Det er om natta, når alt er mørkt og stille, jeg kan finne på å åpne rullgardinene og bare stirre ut i mørket. Er det en fin natt, skinner det bleke lyset fra månen inn gjennom vinduet og stjernene blinker som diamanter og jeg ser opp og tar meg selv i å tenke på deg. Og er den ekstra fin den natta, kan det til og med hende at jeg tørr å håpe på at du ser opp og oppdager at du faktisk tenker på meg også.

Northern lights

Northern lights

Northern lights

I går kveld danset nordlyset over stjernehimmelen. Dette er en av de få tingene jeg faktisk liker med vinterhalvåret. Det er så innmari magisk! Dette må være tidenes dårligste bilder teknisk sett, men akkurat her synes jeg faktisk at mangelen på fokus og alt for høy iso var en smule sjarmerende og kanskje til og med litt fint? Hehe, bedre lykke neste gang, Elisabeth.