november 2012

November
November er den gråeste og tristeste måneden i året, mener jeg. Sommeren er borte og mørket og kulden sniker seg på. Denne måneden har verken energinivået eller inspirasjonen vært på topp, noe som har merkes på bloggen. Jeg har jo nesten ikke tatt noen bilder i det hele tatt! Mye tid har gått til skolearbeid og trening, men innimellom dette har jeg vært en tur på hytta, laget pepperkakehus og hatt sosiale helger. En helt grei måned, egentlig!

Jeg kan nesten ikke fatte at det er 1. desember allerede i morgen! Dette året har gått så utrolig fort. Jeg gleder meg innmari til jul og nyttår, så du må tro jeg ble glad da jeg så at mamma hadde hengt opp julekalenderen i går. Elsker, elsker, elsker desember!

Someone like you

Tid for tradisjoner

Hei! Jeg lever enda, altså. De siste ukene har bare vært så fullstappet med alt mulig rart. Prosjekter og innleveringer på skolen, håndball, øving til konserten (som forresten er nå på lørdag, iii) og så prøver jeg jo å være litt sosial på toppen av det hele. På fredag var hele "storfamilien" som jeg liker å kalle det samlet til middag og pynting av pepperkakehus. En fin juletradisjon som vi har gjort hvert år så lenge jeg kan huske. Det er så koselig med sånne tradisjoner! I år tenkte jeg ville gjøre noe litt mer spennende enn å putte seigemenn på ferdighus fra butikken, så jeg tok rett og slett og lagde mitt eget pepperkakeslott! Det er skeivt og må støttes opp av papp, men hallo, mye mer sjarmerende! Jeg er i allefall veldig fornøyd!

Har dere noen førjulstradisjoner? 

Flower skirt


Skjørt og jakke fra H&M, smykke fra Bik Bok, Dr. Martens.

Nå er det så mørkt når jeg kommer hjem fra skolen at jeg må flytte på lampene i stua for å få nok lys til å ta bilder. Det liker jeg ikke! Men, men, blomstrer på skjørtet gjør i allefall dagen et lite hakk lysere. Hva synes du om antrekket?

"Sunday is the golden clasp that binds together the volume of the week"Litt bilder fra søndag da vi gikk tur og drakk kakao i varmestua. 

HyttekosHei søte dere! I går dro jeg med Caroline og familien min opp til hytta. Kom opp i ni-tiden, lagde taco og satt to timer i boblebadet. Kjempekoselig! I dag har vi vært i trekket og kjørt snowboard og spist massemasse god mat! Fløtegratinerte poteter og kjøtt til middag, boblebadet igjen, så hjemmelagd sushi og brownies til kvelds. Yummy! Håper dere også koser dere i helga!

LysekroneBahbahbah, aner ikke hva jeg skal blogge om. 

InspirasjonKunne ønske jeg hadde mer tid og krefter til å fotografere. Det er mørkt når jeg drar til skolen og mørkt når jeg kommer hjem, noe som ødelegger motivasjonen og gjør meg trøtt og sliten. Inspirasjon har jeg nok av, jeg har bare ikke orken til å gjøre noe med den. 

"The night walked down the sky with the moon in her hand"

Har dere noen gang tenkt over at uansett hvor vi er her i verden, kan vi alltid se opp på den samme nattehimmelen vi ser her hjemme? Det er den samme månen som lyser over hodene til alle menneskene på jordkloda. Uansett hvor du er blinker stjernene som diamanter når resten av verden er mørk. 

sadfaceHvorfor klipte jeg det lange håret mitt?? Savner det hver dag. Akkurat nå er jeg ikke blid. Jeg er supertrøtt, har en matteprøve å øve til og to søsken som løper rundt i hele huset og hyler. På toppen av det hele tror jeg at jeg har greid å ødelegge den eksterne hardisken min og mistet ALLE bildene jeg har tatt de siste tre (!!!!!) årene. Skjer det noe mer nå tror jeg at jeg begynner å grine.
Hvordan har du det i dag?

We all become what we pretend to be


Kjøpte meg ny kjole her om dagen og den er sååå fin! 

"One Night Before Christmas"

Reklame, reklame, reklame. Lik gjerne siden vår på facebook her! 

Leo


Topp fra Sisters Point, skjørt fra Only, belte fra Bik Bok, sko fra Jeffrey Campbell

Hva synes du om antrekket?