november 2014

November favorites

Er det første desember allerede i morgen?? Tiden bare flyyyyr, heldigvis! Jeg ser slik frem til adventstiden, jul, nyttår og ikke minst til at solen skal snu. Endelig er dagen snart her! Nå orker jeg ikke mer mørke. Her er favorittene mine fra november:

Untitled

Untitled

Evig søndag - Hvorfor har jeg ikke lest denne tidligere? Linnéa skriver på en måte som får meg til å føle hundre følelser på en gang, og jeg elsker det. Det er så mørkt, men samtidig ekte og humoristisk, og følelsen jeg satt igjen med når jeg var ferdig var bare helt merkelig. Helt klart en bok jeg vil anbefale videre!

Forever Dior foundation - Når sommermånedene er over, må det gjerne litt mer sminke til for å dekke de svære ringene under øynene. Jeg hater å føle at jeg har tusen lag med sparkel i ansiktet som gjør at det blir tungt og "kakete" og har derfor sverget til mineralfoundation i flere år. Helt til jeg prøvde denne! Foundationen er lett på huden samtidig som den dekker ganske godt og holder seg hele dagen. Den tørker godt, så på den måten kjenner du ikke at du har på deg sminke engang! Det elsker jeg!

Bare Minerals matte bronsing powder - Denne redder den likbleike huden min hver eneste morgen. Det skal ikke mer til enn litt solpudder for å få huden til å gløde i vintermørket. Jeg har den i fargen warmer dark, og den er verken for mørk eller for oransje. Me like!

Klokke fra Skagen Denmark - Denne har jeg jo vist dere før, men jeg følte den fortjente å være med her likevel. Jeg fikk denne nydelige klokken av kjæresten min, og siden da har den vært rundt håndleddet mitt nesten konstant. Et helt fantastisk tilskudd til min lille klokkesamling!

D-vitamin - Dette er sollys på flaske! Jeg har sikkert nevnt det 8932642 ganger før, men mørket er ikke min beste venn. Det suger energi og glede ut av meg, og jeg orker rett og slett ingenting. For noen uker siden begynte jeg å ta et par dråper d-vitamin i et glass vann hver morgen og jeg merker faktisk stor forskjell! Litt solskinn på innsiden, gir solskinn på utsiden også!

Har du noen favoritter fra november?

Blogger's day(s) off

Untitled

Untitled

Er dere her enda? Denne gangen skal jeg ikke komme med hundre unskyldninger for å ikke ha kommet med noen oppdateringer, det har dere fått nok av i så og si alle inleggene mine det siste året. Jeg beundrer virkelig de som har inspirasjon og motivasjon til å blogge opptil flere innlegg hver eneste dag. Det er godt gjort når det er så innmari lett å ta seg en fridag (friuke, frimåned...) inn i mellom!

I går fikk jeg en kjempehyggelig mail om at noen av leserne mine hadde nominert meg til Vixen Blog Awards. Det syntes jeg var kjempekoselig og jeg ble veldig smigret, men samtidig fikk jeg et snev av dårlig samvittighet. Det her fortjener jo ikke noen pris? Det siste bloggåret har vært ekstremt dårlig fra min side, men likevel er det visst en liten håndfull som ser ut til å like det jeg kommer med. Dere er herlige!

Nest the Label Campaign


Er det en fotograf jeg alltid finner inspirasjon i, så er australske Julia Trotti. Moteseriene hennes er alltid så fulle av stemning og liv, og fargene er fantastiske (noe blogg.no forresten greier å ødelegge)! Disse bildene fra en kampanje for merket Nest the Label får meg ikke til å lengte noe mindre etter lysere dager. Sjekk ut bloggen hennes her.

A person's a person, no matter how small

Untitled

New in

Untitled

God søndag! Håper dere alle har hatt en super helg! Jeg har hatt en vakt på jobb og ellers tatt livet heeelt med ro. Det har vært veldig deilig, og jeg tror både kroppen og hodet mitt trengte det. Fremover blir det mye skole og mest sannsynlig en del jobb, så da er det greit å slappe av når man først har tid til det.

Over til noe annet! Se hva jeg klikket hjem i forrige uke! Jeg har greid å ikke shoppe så ekstremt mye i høst, så nå følte jeg at jeg kunne unne meg nye nytt. Med jul og nyttår rett rundt hjørnet trengte jeg noen nye festsko, og buksen i imitert skinn er lett å style både opp og ned. Gleder meg til å få brukt det! Bukse fra Zara og sko fra Nelly.

Tittei

Untitled

Det var innmari uvant å stå foran kamera igjen. Det merkes godt at det er lenge siden sist. Jeg kjenner jeg nesten får litt prestasjonsangst for å vise ansiktet mitt her igjen, fordi det har vært et ganske sjeldent syn her inne i det siste. I tilfelle noen skulle være nysgjerrige på det, har jeg altså ikke forandret meg så mye. Egentlig ikke i det hele tatt.

Throwback
Sommeren 2012 var jeg på ferie i USA, og der i blant i New York. Fy søren for en fantastisk by! Er det et sted jeg gjerne skulle dratt tilbake til, så er det the Big Apple. Uten tvil. New York er så stort, fullt av vidt forskjellige mennesker og ser akkurat ut slik som det gjør på film! Jeg tror ikke det er mulig å ikke føle seg hjemme i denne byen. Der er så mange ulike kulturer og personligheter at jeg nærmest ser på det som umulig å ikke passe inn. Ååå, jeg vil tilbake nå!

Armcandy

Skagen Denmark

Skagen Denmark

Skagen Denmark

Kjæresten min er helt klart best i verden <3

Weekend snapshots

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Hei alle sammen! Jeg tenkte det var på tide å vise litt bilder fra hverdagen min igjen, så her har dere en liten knipe av det. I helga har kjæresten min vært hjemme fra militæret, og det var utrolig koselig selv om det "bare" er to uker siden vi så hverandre sist. Nå har han reist igjen, men jeg gleder meg allerede til neste gang han kommer hjem på perm! Vi har bare brukt helga på å slappe av og være sammen, noe som har vært veldig deilig. På lørdag hadde vi faktisk vært sammen i et halvt år! Jeg fikk tidenes fineste gave (som jeg skal vise dere litt bedre senere), selv om jeg på forhånd hadde sagt at han ikke fikk lov til å kjøpe noe til meg. Ikke det at jeg skal klage, han er virkelig verdens beste! Hva gjorde du i helga?

En helg med halloween

Halloween costumeHalloween må være en av de morsomste dagene i året. For min del ble det en hel helg med halloweenfeiringer i år! På skolen på fredag kledde nesten all russen seg ut, og det var så morsomt når klassen hadde presentasjoner og alle så ut som snakkende bananer, pingviner og til og med ølflasker. Fredagskvelden var det halloweenfest for russen med god stemning og lørdag var det bygdefest. Jeg har hatt det så gøy!

Både fredagskveld og lørdagskveld var jeg utkledd som kleopatra. Det er jo ikke så veldig skummelt akkurat, men det var enkelt å få til uten at jeg trengte å kjøpe inn så mye nytt. På bildet nest nederst her har jeg derimot komt hjem på nach og fått på meg pysjamas og skibriller (litt usikker på hvorfor jeg har på meg skibriller egentlig...). Alle de fine menneskene (både de på bildene og enda flere) var med på å gjøre denne helga helt fantastisk! Hva gjorde du på halloween?