desember 2012

December

Og vips, så var desember nesten over. Det har vært en travel men fin måned. Den startet med fakkeltog (med lommelykter i år), julegrantenning og tombola slik den gjør hvert år og etter det har det bare gått i et sett. Vi har hatt mange prosjekter på skolen som måtte bli ferdige, og mange dager har vært lange og mørke. Følte vi fikk igjen for strevet siste skoledag da vi endelig fikk slappe av og bare kose oss. Jeg har selvsagt spist masse, masse mat! Tidlig i desember var det julebord med jentene, og etter julemiddagen på julaften gikk det i ett med julekaker, middagsselskaper og tapaskveld senest i går. Snø har vi også hatt innimellom og det har vært kaldt hele måneden. Jeg hadde også en herlig julefeiring, så nå er det lite som mangler før jeg er klar for det nye året.

Det er rart å tenke på at dette er siste dagen i 2012. Året som har gått har gitt meg så mange fantastiske opplevelser og jeg har lært utrolig mye. Skrik ut om dere vil ha en oppsummering, så kan jeg sikkert fikse det. Godt nyttår til dere alle! 

Har du hatt en fin måned?

SøndagsinspirasjonAlle bildene er hentet fra min tumblr HER.

Sofalørdag

God ettermiddag folkens! Jeg sitter fremdeles i sofaen med pysjen på og Glee på skjermen. Det har jeg heller ikke planer om å forandre på det før jeg må! Hva har du gjort i dag?

Sunkissed

Stæsja og såntPlutselig skulle jeg på kino, så da måtte jeg jo bare sminke meg litt og ta på noe annet enn joggebuksa i dag også. Jaja. Ha en fin kveld! 

Brainwashed


Peplum top fra Sisters Point, bukse fra Vero Moda, sko fra Jeffrey Campbell. 

Fikk denne toppen av lillesøster i julegave, så da var det vel på sin plass å ha den på i dag! Hva synes du?

Kveldens antrekk


Kjole fra Elise Ryan/Nelly, pumps fra Roots. 

Hei alle fine! Håper dere har hatt en herlig kveld! Det har i alle fall jeg. Magen er full av kjempegod middag og dessert og under bordet har jeg stilt ut gavene jeg har fått. Nå har jeg (endelig) fått av meg kjolen og hoppet tilbake i joggebuksa. Det var deilig det!  Det har vært en kjempefin kveld med familien, og nå er jeg egentlig ganske klar for å legge meg. Skal nok greie å holde meg våken noen timer til, for kosens skyld. 

Hva synes du om antrekket?

God jul!

Tenkte jeg skulle stikke innom for å ønske dere alle en riktig god jul! Tre Nøtter til Askepott satte julestemningen i år også, så for dere stakkarene som greide å sove over det eller ikke fikk sett det av en eller annen grunn, kan jeg meddele at hun fikk prinsen denne jula også. Håper dere alle får en fin feiring med mennesker dere er glade i. God jul!

Siste finish før den store dagen

Nå er det jul hos oss også! I dag har vi fått inn et (passe skeivt og pistrete) juletre og pyntet det. Det ser mye finere ut nå som det har fått litt (mye) pynt, lys og farge på greinene, heldigvis. Neida pappa, jeg bare tuller. Treet vårt er kjempefint det! Alt som står igjen nå er å få pakket inn de siste gavene, så kan det bli jul!

Er du klar til i morgen?

O hellige juleferie

Endelig ferie! Dette har jeg ventet på lenge. Skolen i dag var skikkelig koselig. Vi fikk frokost, julebrus og boller og pyntet pepperkakehus mens vi så live stream med quiz og underholdning. Vi sluttet halv 12, så da ble det julegaveshopping og sushi sammen med Martine og Lillian. Kjempekoselig det også! Nå har jeg akkurat ryddet rommet, og i kveld blir det vel bare å slappe av med venner og nyte at det faktisk er ferie (og at vi lever enda, haha). 

Hvordan har din dag vært?

In the making

Den siste uka på skolen har vi brukt mye tid på å planlegge, spille inn og redigere musikkvideo. Jeg var på gruppe med fem andre jenter og va valgte sangen Young, wild and free, så dere kan jo bare tenke dere hvor gøy vi har hatt det! Bildene over er fra mandag, en av dagene vi var ute og filmet. Må innrømme at det var ganske kaldt å løpe rundt ute i shorts og dongerijakke på denne tiden av året, men hva gjør man vel ikke for et bra resultat? Vi ble ferdige med redigeringen i dag, og er dere heldige så kanskje dere får se den! 

Har dere gjort noe spennende siste uka før ferien?

Instalately

Her er noen bilder fra instagrammen min fra de siste ukene. Jeg heter euksnoy og om du vil kan du gjerne følge meg ved å søke meg opp eller trykke her. Legg gjerne igjen ditt brukernavn, så kan jeg ta en tur innom!  

BeautyHer er det andre bildet fra portrettprosjektet vi hadde på skolen. Det er tatt i kategorien beauty og jeg er egentlig ganske fornøyd! Jeg fikk lært ganske mye gøy i photoshop mens jeg jobbet med dette bildet, noe som var kjempegøy. Det er forresten min vakre venninne Synnøve som er modellen. 

Hva synes du om bildet?

Weekends are a bit like rainbows...

...they look good from a distance but disappear when you get up close to them. 

Denne helga har vært så fiiin! På fredag var det juleball i sunnmørshallen og jeg koste meg kjempemye med gode venner. Lørdag sov jeg leeeenge og slappet av med håndball på tven før jeg måtte opp i hallen og spille selv. Om kvelden var vi samlet en liten gjeng og spilte brettspill og bare lo. Så flink blogger som jeg er, har jeg ingen bilder fra dette... Nå sitter jeg i senga og skal til å redigere noen bilder fra forestillingen til ungdomsteateret som var forrige helg, så blir det EM-finale og familieselskap senere.

Har dere hatt en fin helg?

We are challenged to change ourselves

Nå har jeg levert et refleksjonsnotat på åtte sider, så nå kan jeg slappe av! I allefall i noen minutter før jeg må begynne å øve til matteprøve... Over ser dere et av bildene jeg tok til fotoprosjektet vi har jobbet med på skolen i noen uker. Dette bildet er tatt i sjangeren "fineart" og for å være ærlig så vet jeg ikke helt hva jeg synes om det. Jeg ble liksom aldri helt fornøyd... Jaja! Nå er det uansett levert, og vi er enda litt nermere juleferien! 

Hva synes du om bildet?

Dreaming of a white ChristmasI dag skulle jeg vise dere all snøen som kom i løpet av dagen, men på de tre-fire minuttene det tar å gå fra bussen og hjem ble det faktisk helt mørkt. Det resulterte i høy iso og helt svarte bilder. Jaja. Nå som snøen er på plass begynner julestemningen å komme også, så da krysser jeg fingre og tær for at den vil holde til etter jula er ferdig! 

Har du julestemning?

Winter is coming

I dag våknet jeg opp til hvit bakke. Endelig! I dag skal jeg en tur i familieselskap, så det meste av dagen går nok bort til det, tenker jeg. Ha en fin søndag! 

Julebord med jenteneI år bestemte vi for å gjøre ting litt annerledes. Vi i jentegjengen har alltid kjøpt julegaver til hverandre, men etterhvert som årene gikk og vi ikke lenger fikk penger av foreldrene våre til å kjøpe gaver (hehe) innså vi at vi faktisk ikke har råd, siden vi er såpass mange. Derfor valgte vi å ikke kjøpe julegaver til hverandre i år, men heller ha julebord! Det er jo minst like koselig! Så i går kveld tok vi på finstasen og samlet oss for å lage mat og kose oss. Utrolig gøy for meg som ikke går på samme skole som de andre og ikke ser dem like ofte som før. Fikk endelig tatt igjen litt jenteprat og se de søte jentene samlet igjen! 

Er det forresten andre som har problemer med at fargen på bildene endrer seg når de lastes opp på nettet? Utrolig irriterende at bildene blir grønne og blasse...

Hva gjorde du i går?

Got my head spinnin' around


Skjorte fra Cubus, vest fra Only, bukse fra Sisters Point, lue fra Vandals + Dr.Martens. 
Bildene er tatt av Jonas. 

Bloggrutinene mine er... vel, ikke egentlig noen rutiner lenger. Jeg vil gjerne, men jeg har så mye å gjøre for tida. I helga skal jeg nok få tatt litt bilder, og neste uke kan jeg vise portrettene jeg har jobbet med til et skoleprosjekt i noen uker nå. Da kanskje det blir litt mindre dødt her!

Hva synes du om antrekket?

Nothing burns like the cold

Dagene er iskalde og frostrøyken danser når vi puster og snakker. Skjerf, votter og luer er pakket tett om kroppen for å prøve å unngå gjennomfryste fingrer og tær. Når det er midt på dag vet vi egentlig ikke helt om det allerede begynner å bli lyst eller om det begynner å bli mørkt. Joda, vi kjenner at vinteren er her. 

Første søndag i advent

Tenk at det er første søndag i advent allerede! Dette året har gått så utrolig fort. Her i bygda er det en tradisjon å gå i fakkeltog og tenne julegrana første søndag i advent. Tingen var bare det at de som vanligvis arrangerer dette fakkeltoget ikke ville gjøre det i år, noe som betydde null fakler på oss. Jeg og Caroline gikk likevel da, men med lommelykt. Kanskje likegreit for meg som er redd for flammer og alltid holder fakkelen så langt unna som jeg greier. De hadde også sagd ned det som tidligere har vært julegrana og erstattet den med en litt mindre. Og så hadde de tatt på blåe julelys. BLÅE. Æsj, vil ikke vise bilde av den en gang. Heldigvis fikk jeg kake som plaster på såret! 

Noen som gjør noe lignende?