desember 2014

Farvel til 2014

London

30 seconds to mars

I set my body on fire so I could be free

Det er på tide å si farvel til året som gikk. 2014 slo meg hardt midt i fjeset. Jeg har på mange måter mistet meg selv dette året. Jeg sluttet å spille håndball, jeg sluttet å synge, jeg sluttet å fotografere og jeg sluttet å skrive. Og hva står du da igjen med når alt som i så mange år har vært deg ikke lenger er en del av hverdagen din? Hvem er du da? Jeg kom til et punkt der jeg trengte all den fritiden jeg kunne få, og jeg er glad for at jeg tok det valget for det var nødvendig for meg, men samtidig føler jeg at en stor del av meg er borte. I 2014 har jeg vært mye sliten. Jeg har hatt et behov for å distansere meg selv fra det aller meste for å fokusere på meg selv og mine egne behov. I tillegg mistet jeg min kjære mormor i høst, noe som var svært tungt for både meg og familien min.

Bjorli

Lepsøy

Portugal

På den andre siden har jeg opplevd så sinnsykt mye bra dette året. Jeg fylte 18 år og greide (til slutt) å få førerkortet, jeg har reist både til London for første gang og til Portugal for fjerde, jeg har vært på en rekke konserter og festivaler, festet og hatt det gøy. Ikke minst har jeg fått en person inn i livet mitt som jeg er så heldig å få kalle kjæresten min. Han får meg til å smile hver eneste dag og jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for at jeg fikk æren av å bli kjent med han.

Stavanger

Untitled

Untitled

I 2015 vil jeg fokusere på å finne tilbake til meg selv. Jeg vil gjøre mer av det jeg elsker og finne tilbake til aktivitetene som brukte å gjøre meg glad. Jeg vil legge fra meg alle unskyldninger i 2014. Dette året kommer til å bringe med seg mange forandringer. Om bare et halvt år flytter jeg hjemmefra til en ukjent by og ukjente mennesker. Det skal bli spennende, og jeg gleder meg veldig! Jeg har troen på at 2015 blir et fantastisk år, og jeg står klar for å ønske det nye året velkommen med åpne armer!

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 9825601485

God jul og såntGod kveld i stugo! Håper alle har det fint og har hatt en fantastisk julefeiring. Dagene mine har gått i ett, og jeg føler jeg ikke gjør annet enn å spise meg fra juleselskap til juleselskap. Ikke at det er noe ille i det! I går ble det en liten pause fra all maten, og det ble en tur på byen i stedet. I dag fyller nemlig fineste Martine endelig 18 år, noe som selvsagt måtte feires! Jeg håper dere alle nyter ferien og lader opp batteriene godt, det fortjener dere. Julesuss fra meg! God jul <3

Den lille sorte

Jeg har helt glemt å vise dere denne kjolen jeg vant i en konkurranse på bloggen til Kristin! Det begynner å bli en stund siden jeg fikk den i posten, men nå har jeg endelig tatt meg tid til å ta bilder av den til dere. Den lille sorte med en liten twist! Sort slår aldri feil, og når det i tillegg er åpen rygg så er i alle fall jeg frelst! Tusen takk Kristin!

Untitled-4

I dag morges våknet jeg til et hvitt teppe utenfor soveromsvinduet. Endelig! Det har allerede blitt varmere, men jeg krysser alt som krysses kan for at vi får en hvit jul i år. Nå skal jeg sette meg ned og se Hobbiten. Jeg har lovet kjæresten at jeg skal bli med og se den siste på kino nå på fredag, så da må jeg vel bare komme i gang hvis jeg skal rekke å se de to andre før det...

Tid for å puste

Hei alle søte! Har dere en fin torsdagskveld? I kveld har jeg kost meg med julegaveinnpakking, og nå er det håndball på skjermen og kveldsmat på tallerkenen. I dag hadde jeg den aller siste prøven før jul, og det er skikkelig deilig å endelig kunne slappe av litt! Den siste tiden har det virkelig gått i ett, og jeg har hatt så mye å gjøre at jeg nesten ikke har fått tid til å puste. Derfor skal det bli innmari godt å få noen roligere dager på skolen før juleferien står for tur. Kjæresten kommer også hjem i morgen, så denne helgen skal nytes med god samvittighet!

For litt siden oppdaget jeg pinterest. For en fantastisk kilde til inspirasjon! Jeg er en stor fan av tumblr og bruker det fortsatt, men på pinterest er det mye enklere å finne tilbake til bildene senere fordi du kan legge alle bildene i forskjellige mapper. Herlig! Jeg elsker å se på bilder jeg finner inspirerende, både når det gjelder mote, interiør og ellers pene ting, haha. Kan sitte i flere timer og bare se! Her er litt av det som har inspirert meg den siste uken. Noe du likte?

Glemte visst å legge ved link i tilfelle noen ville følge meg, opsi! Du finner brukeren min her.

Some nights you will feel...
You can wear black at any time

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Fredaaaag! Denne har vært etterlengtet. Endelig er alle tentamener overstått og det gjenstår bare en prøve før det endelig er juleferie. I dag er det også bare en uke til kjæresten kommer hjem en tur! Det gleder jeg meg til det! I kveld har jeg null planer, noe som egentlig er superdeilig. Satser på at det blir idol og god mat før jeg tar kvelden tidlig. I morgen må jeg opp umennesklig tidlig for å jobbe, så blir det julebord med jentene i morgen kveld. Ser ut til å bli en bra helg!

Hva synes du om antrekket?