Meg

@euksnoyDu kommer til min instagram ved å trykke på bildene. Hva er din? 

Featured in Share

Share

Share

Share

Rett før jul kom CanCam ut med et magasin, og gjett hvem som var i det? Wiii, meeeg. Haha, ikke store greiene da, men gøy var det likevel. Om noen vil kikke litt, så finner dere nettutgaven her. 

atmTrøtt og sliten. Men også glad. Seks sølvfargede ringer på fingrene. Hører musikk jeg aldri har hørt før. Uten bukse, men med kosesokker. Drittlei etter én dag med regn. Tenker at i morgen skal jeg ha på meg kjole uansett hva. Og du?

17

Gjett hvem som har bursdag idag da? Hihi, meeeg! 

Heldige meg ble behandlet som en prinsesse og fikk feiret litt i går også. Jeg ble invitert på middag og da jeg kom inn døra hadde Synnøve, Anne, Caroline, Andreas, Robert og Kjell (håper dere blir glad når jeg nevner navn, haha) laget pizza med en pepperoni E og kake med lys og stjerneskudd og hele pakka! Det var supergodt, og ikke minst utrolig koselig! 

Da jeg kom på skolen i dag hadde Martine og Lillian også bakt kake, så i midttimen satt vi og Kristina, Charlotte og Lisa-Beth og koste oss med den. De er så søte hele gjengen!Og så et bilde av bursdagsbarnet da. Jeg føler meg som verdens heldigste jente. Hva skal man med en date på valentinsdagen når man har så snille og gode venner som dette? I dag har jeg også vært på hotellet og spist middag med familien, og nå skal jeg snart til farmor for å spise kake og kose meg. Senere tror jeg planen er film med gjengen, så som dere sikkert skjønner skal jeg bare nyte dagen videre! 

...

Denne dagen har vært så... rar. Og lang. Jeg skjønner liksom ikke helt hva jeg har gjort i dag. På et eller annet tidspunkt sovnet jeg og våknet opp helt forvirra over en time senere. Haha, sikker på at om noen hadde spurt meg hva jeg heter, så hadde jeg ikke kunnet svart på det. Jeg er vel ikke den eneste som hater å våkne etter en litt for lang powernap? Nå er jeg plutselig lys våken, så å sovne til passende tid i kveld skal bli et spennende prosjekt... Hva med dere, har dere hatt en fin mandag?

TitaniumDette er meg. På scenen med maxiskjørt, burgunderskjerf og mikrofon i hånda. I dag sang jeg "Titanium", noe dere kanskje skjønte om dere leste overskriften. Med tanke på at jeg valgte sang i går og hadde øvd i én dag, gikk det helt greit. Liker du å synge?

Stæsja og såntPlutselig skulle jeg på kino, så da måtte jeg jo bare sminke meg litt og ta på noe annet enn joggebuksa i dag også. Jaja. Ha en fin kveld! 

sadfaceHvorfor klipte jeg det lange håret mitt?? Savner det hver dag. Akkurat nå er jeg ikke blid. Jeg er supertrøtt, har en matteprøve å øve til og to søsken som løper rundt i hele huset og hyler. På toppen av det hele tror jeg at jeg har greid å ødelegge den eksterne hardisken min og mistet ALLE bildene jeg har tatt de siste tre (!!!!!) årene. Skjer det noe mer nå tror jeg at jeg begynner å grine.
Hvordan har du det i dag?

Elisabeth på en mandag

Her har dere en trøtt og sliten Elisabeth i siste skoletime på en mandag med hodepine og lite sminke midt i en øvelse med studioblits. Bildene er tatt av Martine.  Hvordan har du det i dag?

Short

Kjennes ut som jeg har lagt igjen en kilo med hår hos frisøren. Fyy, så deilig det var å bli kvitt det! Litt rart å ikke ha hår til under puppene lenger, men jeg blir nok fort vant til det. 

Mini Elisabeth

Jeg var jo litt søt da! 

For et år sidenJeg har forandret meg en del det siste året, har jeg ikke?

Braids

I går fikk jeg flettet håret for tjuefem kroner, og da ble det nesten som en midlertidig side cut. Synes det var ganske kult, jeg. 

Neon pinkVet dere hva onsdag vil si? At vi er halvveis til helg! Det betyr også at jeg har ettermiddagen fri, og egentli ikke skal noe som helst. I dag har jeg, som til vanlig bruker veldig lite farger, gått i neon rosa skjorte. Litt uvandt, men jeg tror jeg liker det! Har også vært på "matte-date" med Caroline og Jon, siden vi har prøve på fredag. Weho.

Er det forresten noen som husker post-it-hjertet jeg hang opp til Valentinsdagen? Haha, tenkte bare at jeg skulle fortelle at det fremdeles henger på veggen min, og bare den nederste lappen har falt ned. Jeg har flere ganger vurdert å ta det ned, men da vil jeg bruke hjertelappene til noe annet, jeg aner bare ikke til hva. 

Har du en fin onsdag?

Sweet sixteen 

I dag har jeg levd seksten år på planeten. Selv synest jeg at jeg fortjener masse kake og tillatelse til å være prinsesse for en dag.

 

 

Can you see me?

MegmegmegmegMEG! Men seriøst, dere spurte faktisk etter det. Svart/hvitt vs farger?

 


Dette er meg

Jeg heter Elisabeth.

 

Jeg er for øyeblikket veldig, veldig spent.


Jeg er flink til å syte og klage over unødvendige ting.

 

Jeg liker ikke å fryse.

 Jeg er kjempedårlig til å sitte helt stille.


Jeg liker kjekke gutter. Spesielt hvis de er snille og hyggelige i tillegg.

 

Jeg synger alltid på badet.

 

Jeg elsker stjernehimmelen.

 Jeg ønsker meg egenskapen til å lese tanker.

 

Jeg liker sjokoladeis og oreokake.

 

Jeg er avhengig av facebook. Trist, men sant.


Jeg har på meg en svart stram bukse og en mosegrønn skjorte.
Jeg drikker
melk.


Jeg hører lyden fra et program om bavianer på Animal Planet.


Jeg er redd for å bli helt alene.

 

Jeg kan ikke forstå hvorfor enkelte skal gjøre ting så mye vanskeligere enn de er. 

 Jeg er pinlig dårlig til å passe barn.

 

Jeg er oppvokst på et bittelite sted med masse fine folk rundt meg. 


Jeg har en tjukk katt som sover hele dagen.

 

Listen er lånt fra Ida og Vilde.

Fortell meg noe om deg selv! :)