Mote

New in

Untitled

God søndag! Håper dere alle har hatt en super helg! Jeg har hatt en vakt på jobb og ellers tatt livet heeelt med ro. Det har vært veldig deilig, og jeg tror både kroppen og hodet mitt trengte det. Fremover blir det mye skole og mest sannsynlig en del jobb, så da er det greit å slappe av når man først har tid til det.

Over til noe annet! Se hva jeg klikket hjem i forrige uke! Jeg har greid å ikke shoppe så ekstremt mye i høst, så nå følte jeg at jeg kunne unne meg nye nytt. Med jul og nyttår rett rundt hjørnet trengte jeg noen nye festsko, og buksen i imitert skinn er lett å style både opp og ned. Gleder meg til å få brukt det! Bukse fra Zara og sko fra Nelly.

Armcandy

Skagen Denmark

Skagen Denmark

Skagen Denmark

Kjæresten min er helt klart best i verden <3

Hvordan redde en dårlig hårdag

Høsten er her, noe som bare betyr én ting: Løvemanken på toppen av menneskehodet blir helt umulig å holde styr på. Jeg tipper at jeg ikke er den eneste som våkner opp med babyhår langt ned i panna og floker i bakhodet. Når du videre kler på deg lag på lag med tykke gensere og ull, er det klart at den delen av håret som faktisk så helt ok ut i utgangspunktet ikke skal få slippe billig unna. Poff, manken står til alle kanter av elektrisitet. Hvem av dere elsker fortsatt høsten der og da? Her kommer noen enkle tips for dårlige hårdager som verken krever tid eller penger:

Lag en flette. Eller to. Eller fem om du ønsker. Hvor enkelt er ikke det? Du trenger null stylingredskaper, det tar ca femten sekunder og det kan flettes uansett hvor du er. Har du dårlig tid om morgenen kan en flette derfor lett lages på bussen eller mens du tygger brødskiva. Dessuten ser det dødskult ut! Jeg angrer nesten på at jeg klipte såpass mye av håret mitt for noen uker siden, for nå er det ikke like lett å flette.

Ta på en hatt. Det slår aldri feil! For tiden har jeg helt dilla på hatter i alle slags farger og fasonger. Det skjuler en synlig ettervekst eller en skitten hodebunn lett som bare det, og er i tillegg en stor trend i høst. En hatt er prikken over i'en og hever et antrekk mange hakk! Det er jo ikke akkurat en ulempe, er det vel?

Bare la det være. Se på en rufsete sveis som en del av stylingen. Jeg har faktisk nærmest lagt bort hårbørsten fordi jeg vet at jeg uansett vil ha like mange floker igjen med en gang jeg tar av skjerfet jeg hadde på meg på vei til skolen. Alle har dårlige hårdager en gang i blandt, og noen ganger trenger det ikke å være en negativ ting. Sett det opp i et strikk eller la det henge løst og aksepter at i dag, i dag er bare håret sånn. Hvem vet, kanskje du liker det?

Har du noen flere tips å komme med?

Inspirasjon

Den lille uka jeg hadde med ferie gikk alt for fort, og plutselig var jeg tilbake på jobb igjen. Det betyr også at hverdagsantrekkene stort sett er begrenset til jobbuniform, noe som er litt kjedelig. Etter en sommer i rød fleecejakke og joggesko i gull (ja, gull), gleder jeg meg nesten til å komme tilbake til hverdagen bare så jeg får brukt litt av det som henger i skapet igjen. Ønskelista er som vanlig lang, og det kribler i fingrene etter en tur på kjøpesenteret. Men før den tid kommer får vi mate oss selv med herlig inspirasjon, og la shoppingiveren ligge spent i bakhodet mens vi jobber for de siste kronene denne sommeren. Kjære lønningsdag, du er sårt ønsket. 

Love in a (shoe)box

Untitled

Untitled

I det siste har jeg fått en liten (stor) kjærlighet for slike styggfine ting. Slik som disse skoene. De er jo egentlig supersære, men gud, som jeg elsker dem! Jeg har ikke fått tatt dem med på tur enda (farmor mente jeg skulle bruke dem som slalomsko, men det hadde nok ikke endt så bra) men av de meterne jeg har brukt dem inne (greide ikke å vente) kjennes det ikke ut som de er så ille å gå i! Faktisk heller behagelige. Vi får se, kanskje får jeg luftet dem litt i kveld. Hva synes du?

AVENUE magazine

Noe av det vi har jobbet med på skolen i det siste, er en DIY-oppgave i prosjekt til fordypning der vi enkelt og greit fikk lage vår egen oppgave. Jeg og tre andre valgte da å prøve oss på å lage et magasin, noe som var både gøy og utfordrende. Jobben var nok litt mer krevende enn det vi hadde sett for oss, noe som resulterte i at vi satt igjen med ekstremt mye arbeid de siste to dagene. Men ferdige ble vi, og fornøyde ble vi også! Se resultatet her:
 


Hva synes du?

Gi oss sommer

Untitled

Solbrune skuldre, bare legger, lange, lyse sommernetter, skrubbsår på knærne, solbriller, lette kjoler, teltturer, bålkos, iskrem. Åhhh, som jeg lengter! Jeg kommer til å grine av glede den dagen jeg endelig kan gjemme bort parkasen, lover. Nå ser ikke det ut til at det skjer med det første da, for i dag har det vekslet fint mellom strålende sol og snøstorm. Jeg tuller ikke når jeg sier at det snødde oppover og sidelengs og alle andre mulige retninger. Dette er ikke greit. 

Larsson & Jennings

Untitled

Untitled

Untitled

Husker dere klokka jeg snakket om i et innlegg for en stund siden som jeg var helt forelska i? Vel, se hva som kom på døra i går! En litt forsinka bursdagsgave fra mamma og pappa og, åh, den er jo enda finere i virkeligheten! Jeg gleder meg sånn til å bruke den til alt! Fin, ikke sant?

En favoritt

Untitled

Jeg har på følelsen at denne kjolen i skinnimitasjon kommer til å bli helt utbrukt etter hvert. Jeg fant den i et hjørne på Forever21 i London i januar, men hvorfor de hadde gjemt den bort på den måten aner jeg ikke, den er jo så stilig! 

Minus og pluss

Untitled

- Jeg er helt elendig til å spare...
+ ...jeg er ganske flink til å shoppe da!

Jeg var innom senteret i går og greide ikke å dra hjem uten å ta med meg disse godbitene. Endelig fant jeg den perfekte hatten (fra Cubus), og genseren (fra Bik Bok) var supermyk! Forhåpentligvis greier jeg å holde meg borte fra butikkene en stund fremover... 

All you need is a hat

En ny, svart ullhatt, er det som ligger øverst på ønskelisten for tiden. Enten en herreinspirert, eller en litt større "solhatt"-variant. En hatt kan gjøre så mye for et antrekk, i tillegg til at den hjelper til med å holde på varmen og i noen tilfeller med å skjule en ettervekst som har fått levd litt for lenge (guilty, wups). Jeg har stylet tre antrekk til dere, bare for å vise litt hva jeg kunne tenkt meg å bruke det til. 

 

Untitled #8

 

Det første antrekket innebærer enda flere cravings; boyfriend jeans, en pologenser og strappy heals. Jeg ville stylet dette med en masse tynne og enkle ringer for å pynte det litt opp. Hælene kan lett byttes ut med et par lave sneakers som for eksempel converse, for en enda mer avslappet look. 

Untitled #9

Jeg har lagt min elsk på lange cardigans denne høsten, og mixer du det med lange skjørt blir det et superkomfortabelt antrekk for late dager. Ankelstøvletter med bittelitt hæl gir deg litt høyde og bedre holdning uten at du trenger å slite ut beina, og med en svær hatt på toppen trenger du heller ikke å bekymre deg over en dårlig hårdag.
 
Untitled #10

Det siste er et helt enkelt og casual antrekk. Svarte jeans vil for alltid være en favoritt, og med boots på beina holder du deg i alle fall varm og god. For slike som meg som vanligvis ikke bruker så mye farger, kan det være gøy å eksprimentere med en genser i en litt sær og uvandt farge slik som denne. En romslig veske, enkle smykker og en herre-inspirert hatt gjør antrekket mer spennende.

Hahaha, ser nå at alle antrekkene er ganske fargeløse og veldig meg. Slik drømmer i alle fall jeg om å gå kledd i høst! Nå krysser jeg bare fingre og tær for at det skal være mulig, og at vi ikke vil regne bort her på Sunnmøre slik vi vanligvis gjør...
Hvilket antrekk er din favoritt? 

Nytt og jugendfest

Untitled

Untitled

"Jeg har jo nesten bare svarte og gråe klær, idag skal jeg IKKE ha noe svart!" Ehm, ja... Hvert år når sommeren går mot slutten kommer jeg inn i en "svart" periode i den form av at jeg bare kjøper og bruker mørke klær. Det slår ikke feil. Fargerik eller ikke, jeg har i alle fall funnet noen nye skatter til høstgarderoben. Jeg skal gjøre så godt jeg kan for å få vist dere plaggene på en eller annen gang, for det å bli flinkere til å gidde å ta outfit-bilder er et av målene mine for høsten.

Nå er jeg hjemme igjen fra en helt fantastisk helg på Jugendfestivalen! Jeg hadde ikke litt lyst til å reise fra hotellet i dag tidlig. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg noen gang har hatt det gøyere enn i helga, og det sier litt. Ikke fikk jeg tid til å ta et eneste bilde heller, så mye koste jeg meg! Gjett om jeg skal tilbake neste år! 

Follow on Bloglovin

It's an addiction

Untitled

Untitled

Går det an å bli forelsket i sko? Boots har det siste året blitt en stor favoritt hos meg. Jeg har aldri før brukt et par med sko så mye som jeg har brukt mine kjære Dr. Martens, og da jeg gikk forbi disse, innså jeg at det var på tide å ønske et nytt par velkommen til skohylla mi. At de var til halv pris, gjorde det bare enda mer umulig å gå forbi uten å ta de med hjem. Disse blir helt klart en favoritt i høstgarderoben! 

Follow on Bloglovin

Navnesmykke

Untitled

Untitled

Her ser dere den eneste tingen jeg kjøpte på Kreta. Et lite sjokk for meg også, som vanligvis er så glad i å shoppe. Men seeee så fint det er da! En gateselger stod faktisk å lagde det av en ståltråd mens vi stod og så på, så dette er et håndlaget smykke. Jeg synes det var kjempefint, og det er gøy å ha noe unikt, ikke slik som "alle andre" har. Hva synes du?

Festivalantrekk

IMG_3638-1

IMG_3634-1

IMG_3636-1

IMG_3640-1

IMG_3642-1

Fredagsmorgen setter jeg og mamma oss i bilen med snuten mot Nordfjordeid og Malakoff Rockfestival. Kaizers Orchestra, First Aid Kit, Eva & The Heartmaker +++. Herregud, jeg gleder meg! Men så kommer det evige problemet, hva i alle dager skal jeg pakke med meg? Jeg har satt sammen noen antrekk, mest som inspirasjon til meg selv, men siden dette er Norge og vi ikke er garantert sommervær, er jeg fremdeles ikke sikker på hva jeg skal ta med. Festivalen varer jo bare to dager, så det er liksom ikke nødvendig å ta med hele klesskapet heller... Noen antrekk du likte bedre enn de andre? Og er det noen av dere som også skal dit, kanskje?

Follow on Bloglovin

Just orderedÅhh, jeg er alt for glad i å shoppe! Jeg var innom Asos, og greide virkelig ikke dy meg. Tenk så fint dette blir til solbrun hud og halv-late dager på Kreta om to uker! Jeg handlet litt for et par uker siden også, men tenkte at jeg heller kan vise dere alt samlet når dette dumper i postkassa. Hva synes dere?

Let's talk about shoes...

Untitled

Untitled

Åh, materialistisk lykke dere! Det hadde ikke vært mulig å bare gå fra disse da jeg var innom Bik Bok. En liten gave til meg selv fordi jeg var flink og løp opp og ned trappene til Fjellstua uendelig mange ganger i gymmen (Ok, egentlig var det bare to, men det var to ganger for mye!!!) og fordi karakterkortet mitt ser ut til å se ganske så bra ut i år også. Det er jo lov å unne seg selv noen fine sko iblant, Askepott har tross alt lært oss at et par sko kan forandre livet ditt. Hva synes du?

Lykke i posten

Untitled 
Untitled

For en overraskende fin mandag dette har vært! Jeg har levert inn en oppgave i prosjekt til fordypning (som betyr at jeg er et prosjekt nærmere sommeren), dro rett på treningssenteret etter skolen og på toppen av det hele dumpet det et stk. svart skinnende lykke i postkassa! Egentlig måtte jeg hente pakken på postkontoret, men det hørtes ikke like kult ut. Herregud, jeg har shoppa så mye i det siste. Innkjøpsvideo, kanskje? Hadde noen tatt seg tid til å se den da? Hånda i været om du vil ha innkjøpsvideo! 

New in

Jeg kan nok ikke skryte på meg at jeg greide å gå innom salget på Bik Bok i går uten å kjøpe noe. Her er det jeg fikk med meg hjem, så nå kan sommeren bare komme! Noe dere likte?

 

Se min kjole

Blue dress

Blue dress

Et av innkjøpene fra Oslo var denne fine kjolen fra H&M. Blått har alltid vært min yndlingsfarge, så jeg kunne nesten ikke gå fra denne. Hva synes du?

New in


Bikini fra Bik Bok, skjørt fra H&M.

Dere må ikke tro at jeg ikke shoppet noe i påskeferien. Jeg måtte ha ny bikini før jeg skulle på hytta (haha, høres rart ut siden vi har hytte på fjellet, meeeen boblebad ute (<3<3<3)) og da jeg så det supersøte skjørtet på H&M kunne jeg nesten ikke gå fra det. Hva synes du?

Innkjøp

Her om dagen var jeg innom Bik Bok, og der fant jeg et stort stativ med smykker til bare 29 (!!!!) kroner. Sykt! Der var faktisk skikkelig mye fint, og over ser dere det jeg fikk med meg hjem. Noe du likte?

Cravings


Superwomangenser, galaxytights og grå tigergenser fra sheinside.com, svart tigergnser fra notme.se, sko fra Jeffrey Campbell, kjole fra nastygal.com og solbriller fra choises.com.

Nå er det under en måned til jeg har bursdag, hinthint. Jeg har ikke godt av å titte innom nettbutikker. Det er alt for mye som frister! Endelig kom dagen som er like mye etterlengtet hver uke: fredag. Som alltid skal det bli skikkelig godt med helg! Har ikke så store planer enda, men finner nok på noe. Noe du likte?

Happy (neon) feet
Villain/dna

Kjøpte meg nye sko på onsdag! De har platå OG er neongule, kan det bli noe bedre eller? Jeg brukte dem ute i regnet i dag, så de ble litt skitne, men det får bare være. Når det endelig blir vår og tørt på bakken skal jeg flytte inn i dem! Hva synes du?

Innkjøp


Jakke og skjørt fra Bik Bok, veske fra H&M. 


Genser fra Gina Tricot, vest fra Only.

Superfornøyd etter dagens shoppingrunde! Bortsett fra at jeg nå er fullstendig blakk... Men, men. For en gangs skyld har jeg vært flink og heller brukt litt mer penger på ting jeg faktisk har ønsket meg en stund, i stedet for å kjøpe hundre topper på salg som jeg uansett aldri kommer til å bruke. Dette kommer nok til å bli mye brukt utover høsten!

Noe du likte?

"Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman."Ahh, så forelsket! Kjolen min er fra Elise Ryan, og jeg bestilte den fra Nelly. Er den ikke fiiiiin? Jeg gleder meg i allefall kjempemye til å bruke den på juleball og diverse fremover!

Love at first sight

Gjett hva som kom i posten i dag da!

Innkjøp


Maxiskjørt fra Only, skjorte fra Gina Tricot.

Jeg var en tur innom moa etter skolen på fredag og greide å plukke med meg disse to herlighetene hjem. Elendige bilder, ja. Gleder meg masse til å bruke disse utover høsten! 

denim + white

Gårsdagens innkjøp

I går var jeg på tivoli og på moa med Kristiane og Caroline. Selv om jeg prøver så hardt jeg kan å spare, greide jeg ikke å komme hjem uten noe nytt. Trengte overdeler og nå har jeg litt svart, litt mønstret, og litt gult. Skylder på at de var på salg. Fra Bik Bok. 

Jeg hadde forresten blitt utrolig glad om du ville stemme på meg ved å "like" dette bildet!

 

denim + feathersI sommer skal jeg gå i shorts, ha drømmefangeren min rundt halsen og solbriller på nesen. Jeg skal nyte sommerdagene og le og bade sammen med fine folk på de lyse sommerkveldene. Så skal jeg pakke kofferten og reise og oppleve nye ting, mennesker og steder. Det skal bli så bra. 

Kjærlighet i en eske
Er de ikke fiiiine? Bestilte dem her. 

Dagen i går var fin. Jeg hentet disse herlighetene på postkontoret, og vi vant 4-1 mot Volda i fotball. Dagen i dag? Jeg kom opp i matte. Say no more. 

Red pantsDet må være noe alvorlig galt med verden når du arver bukser fra din tretten år gamle lillebror! I allefall når du gjør det fordi han ikke vil bruke dem og de egentlig er dødskule, slik som de over. Jeg skjønner det ikke. Disse fant jeg ubrukt og med prislapp hengende på i skapet hans her om dagen. De var bittelitt kort og vid i beina, men det fikses lett ved å rulle dem opp. Fra barneavdelingen på Cubus. Kule, sant?

Nastygal pt. IIJeg tror jeg dør. Alt fra nastygal.com.

Litt nyttHei søtiser! I dag har jeg vært en tur på moa. Der møtte jeg fineste Sofie, som er på ferie i Volda og som jeg ikke har fått sett siden sommeren. Herlig å treffe henne igjen! Hun var sammen med Frida, som også var kjempesøt! Flink som jeg er med sparingen min, greide jeg såklart ikke å komme hjem uten noe nytt. Både skjørtet og toppen er fra H&M. 

Nastygal

Alt fra nastygal.com. Herregud. Hadde det ikke vært for at jeg sparer så og si alle pengene mine til jeg skal til USA i sommer, hadde jeg bestilt mye av det over! Gi meg vår og sommer da. Please. 

 

Noe du likte?