Musikk

Uhørt på Radio ÅlesundHeisann! Jeg vil tipse alle sunnmøringer om å skru på Radio Ålesund mellom 18.30 og 19.30 i kveld! Jeg, Irmelin og Dyon skal nemlig på besøk dit for å snakke om Uhørt! Vi hadde jo som sagt konsert forrige uke, så vi vil snakke litt om hva vi har gjort tidligere og hvilke planer vi har for fremtiden. Æææ, vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg, men det blir nok kjempegøy når vi først kommer i gang. Husk å skru på radioen! 

Where the lights are low and the dreamers are chasing

Jeg er på jakt etter den perfekte lista med sommersanger. Over er et lite utvalg av den så langt 19 sanger lange lista mi. Sammy Adams, Frank Turner, Hoodie Allen og Moby. Jeg trenger mer, mer, mer! Fortell meg gjerne hvilke sanger, band eller artister du hører på for tiden. Jeg vil ha alt, så lenge det skriker sommer, så kanskje jeg kan legge ut en link til spotifylista når den er ferdig. (Og i tilfelle noen lurte, er alle bildene hentet fra min tumblr HER).

I Do Adore


Tror dette er den søteste sangen jeg noen gang har hørt. Den har i alle fall stått på repeat i hele dag. Hva hører du på?

Music on. World off.

Ville bare tipse dere om Spotify-lista mi til kalde, regnfulle og gråe dager som dere finner her.  Den gjør høstdager som dette med prøvepugging og kalde tær littegrann lysere. 

Legg gjerne igjen link til dine favorittspillelister eller låter i kommentarfeltet!

Replay

Lil Wayne - How To Love

The Pretty Reckless - Heart 

30 Seconds To Mars - Kings And Queens

Cher Lloyd - Want U Back ft. Astro

B.o.B - So Good

Nicki Minaj - Starships

Coldplay - Viva La Vida

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

Anna Nalick - Wreck Of The Day

Gym Class Heroes - Ass Back Home ft. Neon Hitch

Birdy - Shelter

Kings Of Leon - Sex On Fire

Her er litt av musikken som står på replay for tiden. Jeg merker at jeg hører på mer og mer "glad" musikk etterhvert som våren kommer, og det er ikke så mye av trist rock og rolige sanger.  Akkurat nå er favoritten min nr. 2! Det kom nok ikke som et sjokk for Caroline som irriterer seg grenseløst over min kjærlighet til The Pretty Reckless, men den beskriver bare alt så utrolig godt! Hva er din favorittsang akkurat nå?