Reise

Import

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 9825601485"

Throwback
Sommeren 2012 var jeg på ferie i USA, og der i blant i New York. Fy søren for en fantastisk by! Er det et sted jeg gjerne skulle dratt tilbake til, så er det the Big Apple. Uten tvil. New York er så stort, fullt av vidt forskjellige mennesker og ser akkurat ut slik som det gjør på film! Jeg tror ikke det er mulig å ikke føle seg hjemme i denne byen. Der er så mange ulike kulturer og personligheter at jeg nærmest ser på det som umulig å ikke passe inn. Ååå, jeg vil tilbake nå!

Don't let anyone ever dull your sparkle

Hvor ofte har du ikke stått i butikken og lurt på hvilken fundation du skal kjøpe eller om du skal velge den ene eller den andre hudkremen? Og hvor ofte har du ikke brukt mye penger på et skjønnhetsprodukt, for så å bomme totalt? Jeg har i alle fall ikke lenger en anelse om hvor mange ganger det har skjedd med meg. Det hadde vært sååå mye lettere, og ikke minst billigere, om vi fikk en sjanse til å teste produktene før vi bruker hundrevis av kroner på dem!

Har dere hørt om GLOSSYBOX? GlossyBox er et abonnoment der du får tilsendt en søt boks med fem skjønnhetsprodukter i slutten av hver måned. Det er luksus det! Da får du muligheten til å oppdage og teste nye produkter uten å måtte kjøpe de i full størrelse. Og det beste av alt: det koster bare 179kr i måneden! Det som er så bra, er at når du starter abonnomentet får du fylle inn din egen skjønnhetsprofil, som gjør at du alltid får produkter tilpasset akkurat deg. HER kan du finne ut mer om konseptet og starte et abonnoment!

Akkurat nå har blogg.no en konkurranse gående der du kan bli ambassadør for GlossyBox. Dette innlegget er et bidrag til den konkurransen. Det hadde vært utrolig gøy å vinne, for jeg synes selv at dette er et veldig smart og gøy konsept! Kryss fingrene for meg! :)

Portugal II

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Jeg utnevner herved meg selv til tidenes verste blogger. Hadde det ikke vært for at kjæresten kom og sa "nå du blogge Elisabeth", hadde jeg nok ikke komt på det en gang. Her er i alle fall siste del med bilder fra Portugal i juni. Jeg var som vanlig alt for dårlig til å ta frem kameraet, så utvalget av bilder ble ikke så stort som jeg hadde håpet. Nå som jeg ser på disse bildene igjen merker jeg at jeg savner late dager i varmen der jeg ikke trenger å gjøre noe som helst. Den uka var heeeerlig! 

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal

Portugal